Eylül dostluğumuza burada devam (:

ekle cnm suyu kaynat..bnmde çorbalarla aram hiç yk bi hazırları becerebiliyorum knorr yöresellerden mahlutayı çk sık yapıyorum. ama hiç sağlıklı değil

ekle cnm suyu kaynat..bnmde çorbalarla aram hiç yk bi hazırları becerebiliyorum knorr yöresellerden mahlutayı çk sık yapıyorum. ama hiç sağlıklı değil

açıkcası ben de hala yemek yapmada problem yaşıyorum 1 sene oldu hala tam hakim olamıyorum
ama eskiye nazaran çok çok iyiym tabiki. Ben bekarken mutfaga hiç girmedm, ilk kez evlendiğimde yemek yapaya başladım
bu yüzden healde zorlanmamın sebebi

hazır çorbalar çok sağlıksız ama ben de hazır mantar çorbasına bayıldıgım için alıyorum malesef sık sık
hazır ezogeline de bayılırım, ilk kez evde yapayım dedim hazırın yerini tutmuyor tabiki o lezzet yok ama yine de fena değil

Canım benim herkes çorbalarıma bayılır. Hazır yaptığım tek çorba işkembe. Onuda evlendiğimden beri iki kere yaptım. Elin alıştıkça yemeklerin daha lezzetli olacak. Bende hazır çorbalardan hoşlanmıyorum. Evde yapılan daha lezzetli geliyor.

hazır işkembe çorbası mı vaarr hiç farekmemişim
ben de hep kendim yapıyorum güzel oluyor
mantar çorbasını evde hiç denemedim sadece onu alıyorum

bu arada biz ne zaman buluşcaz
22 eylülde dr randevüm var, ona göre hee sakın o güne ayarlayalım demeyin

ben çorba yapmıyorum fazla ya. yaptığım 3 çeşit var geçen günde söylemiştimya mercimek,tavuk suyuna şehriye çorbası ve tarhana. Ama mercimek ve şehriye çorbam nefis olur. eşime arada hazırlardan mantar çorbası yapıyorum. yaylayı deniycem bakalım bigün.

similiacım iyi tatillerrr

Kızlar burdan yapan birileri olmuştu sanırım.makarnayı kavurarak yapmayı denemek istiyorum.tariflere baktım da birazını kavurun,kalanınıda öylece ekleyip suyunu koyun diyor.ne özelliği oluyor öyle yarı kavrulmuş yarı normal?

canım ben kavuruyorum çok nefis oluyo. hepsini kavururum ben öyle yarısını filan değil. kendime yapsam domatesli baharatlı yapıyorum ama eşim öyle sevmiyo.

benimki hiç sevmiyor.mecbur kalınca 1-2 kaşık yiyor sadece.birde bunu denemek istedim...

suyu filan süzülmediği için daha lezzetli oluyo bence. kavururken az margarin yada teraağla sıvıyağı karıştırıp kavuruyorum ben. eğer domatelsi yapıcaksam makarnaalar kavrulduktan sonra rende domates kekik karabiber filan ekleyip biraz daha kavuruyorum. üstünü geçicek kadar az su koyuyorum. suyunu çekince tadına bakarsın az gelirse eklersin sıcak su. dene bakalım merak ettim beğenicekmisin. istersen eşine yapmadan önce az kendine yapıp dene.

hazır çorba hiç sevmiyorum hem de sağlıksız sadece 1 kere yaptım ramazanda onu da eşimin şirketinden kumanya dağıtıyolar 2 paket knorr koymuşlar 1 ini yaptım ve çöpe döktük diğeri de öylece duruyo en sıkışık anımda acelem varsa şehriye çorbası yaparım en hızlısı o ve çok lezzetli oluyo

tamam çok sağol canım.hemen başlayacağım yapmaya,su kaynasında önce :) şimdi sade yapayım,biraz kabak yemeği var,onunla yeriz...

aa ben bunu denicem mutlaka

hazır çorbaları begenen sadece ben varım sanırsam
şehriye çorbasını ben de çok severim ama hafif ekşilik olsun istiyorum olmuyo
limon sıkıyorum ben de yerken

ewet esra muhabbetlerimize katılabilirsin

esra kim ki tanıyo musunuz

Hazır çorbayı önceden çok yapardım.ama sağlıksız olduğunu bildiğim için artık yapmıyorum.zaten yaptığım domates çorbasıyla kremalı tavuktu... Şehriye çorbasını sevmiyoruz.bir tek mercimek çorbası yapıyorum duruma göre salçalı yada salçasız olarak,bir de tavuk çorbası yapıyorum yoğurtlu bulyonlu... Domates çorbası için babam hep kızardı verdiğiniz paraya yazık,oda çorba mı diye.salçayı sulandır kaynat al sana çorba,öyle çorba mı olur diye :) seviyorum ama kendim yapmadım hiç...

ben de domates çorbasını çok yaparım ve herkes bayıla bayıla yer
ben domatesleri önce fırında közlüyorum öyle süper oluyor
portakal agacındaki tarife göre yapıyorum

mutlaka dene tatlım domatesli yaparsan nane seviyosan nanede koy biraz ımm canım istedi.. esra bi ara yazıyodu diğer topikteyken ama artık hep okuyucu.2011 gelinlerinden o da

Tavuk Tablet Çorba

Malzeme

2 yumurta
7 kaşık yoğurt
2 tavuk tablet
2 diş sarımsak
3*4 kaşık un

yumurta , yoğurt,un çırpın üzerine 1 litreye yakın ılık su ekleyin
tablet ve sarımsağı atın
tablet eriyene kadar karıştırın kıvamına göre suyu eklersiniz.

ayrı tava da kırmızı biber,kekik,nane ve yağ kavurun üzerine dökün

kızlar ben çıkıyorum. eve gidip üstümü değiştirip biraz uzanıcam sonra anneme yemeğe gidicez. balık yapıcakmış annem akşamda biraz dolaşıcaz hep beraber. öpüyorum sizi iyi tatillerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…