- 28 Temmuz 2011
- 959
- 114
- 73
- Konu Sahibi landfloves
-
- #9.341
ekle cnm suyu kaynat..bnmde çorbalarla aram hiç yk bi hazırları becerebiliyorumknorr yöresellerden mahlutayı çk sık yapıyorum. ama hiç sağlıklı değil
açıkcası ben de hala yemek yapmada problem yaşıyorum 1 sene oldu hala tam hakim olamıyorum
ama eskiye nazaran çok çok iyiym tabiki. Ben bekarken mutfaga hiç girmedm, ilk kez evlendiğimde yemek yapaya başladım
bu yüzden healde zorlanmamın sebebi
hazır çorbalar çok sağlıksız ama ben de hazır mantar çorbasına bayıldıgım için alıyorum malesef sık sık
hazır ezogeline de bayılırım, ilk kez evde yapayım dedim hazırın yerini tutmuyor tabiki o lezzet yok ama yine de fena değil
Canım benim herkes çorbalarıma bayılır. Hazır yaptığım tek çorba işkembe. Onuda evlendiğimden beri iki kere yaptım. Elin alıştıkça yemeklerin daha lezzetli olacak. Bende hazır çorbalardan hoşlanmıyorum. Evde yapılan daha lezzetli geliyor.
Kızlar burdan yapan birileri olmuştu sanırım.makarnayı kavurarak yapmayı denemek istiyorum.tariflere baktım da birazını kavurun,kalanınıda öylece ekleyip suyunu koyun diyor.ne özelliği oluyor öyle yarı kavrulmuş yarı normal?
canım ben kavuruyorum çok nefis oluyo. hepsini kavururum ben öyle yarısını filan değil. kendime yapsam domatesli baharatlı yapıyorum ama eşim öyle sevmiyo.
benimki hiç sevmiyor.mecbur kalınca 1-2 kaşık yiyor sadece.birde bunu denemek istedim...
suyu filan süzülmediği için daha lezzetli oluyo bence. kavururken az margarin yada teraağla sıvıyağı karıştırıp kavuruyorum ben. eğer domatelsi yapıcaksam makarnaalar kavrulduktan sonra rende domates kekik karabiber filan ekleyip biraz daha kavuruyorum. üstünü geçicek kadar az su koyuyorum. suyunu çekince tadına bakarsın az gelirse eklersin sıcak su. dene bakalım merak ettim beğenicekmisin. istersen eşine yapmadan önce az kendine yapıp dene.
esraass hep okuyosun ama katılmıyosun niye
suyu filan süzülmediği için daha lezzetli oluyo bence. kavururken az margarin yada teraağla sıvıyağı karıştırıp kavuruyorum ben. eğer domatelsi yapıcaksam makarnaalar kavrulduktan sonra rende domates kekik karabiber filan ekleyip biraz daha kavuruyorum. üstünü geçicek kadar az su koyuyorum. suyunu çekince tadına bakarsın az gelirse eklersin sıcak su. dene bakalım merak ettim beğenicekmisin. istersen eşine yapmadan önce az kendine yapıp dene.
hazır çorba hiç sevmiyorum hem de sağlıksız sadece 1 kere yaptım ramazanda onu da eşimin şirketinden kumanya dağıtıyolar 2 paket knorr koymuşlar 1 ini yaptım ve çöpe döktük diğeri de öylece duruyo en sıkışık anımda acelem varsa şehriye çorbası yaparım en hızlısı o ve çok lezzetli oluyo
ewet esra muhabbetlerimize katılabilirsin
aa ben bunu denicem mutlaka
hazır çorbaları begenen sadece ben varım sanırsam
şehriye çorbasını ben de çok severim ama hafif ekşilik olsun istiyorum olmuyo
limon sıkıyorum ben de yerken
esra kim ki tanıyo musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?