Eylül dostluğumuza burada devam (:

evet,ben pek sağlıklı şeyleri sevmem,ondan heralde Köy bulgurunuda sevmezdim mesela :)

ben asla buranın bulgurunu yiyemiyorum hep köyden getiren tanıdıklar var onlardan satın alıyorum hem kimin yaptığını biliyorum hem de çok lezzetli oluyo bizim bulgur biraz daha koyu renkli oluyo diğerleri beyaz ve çok iri pirinç gibi yiyemiyorum

Kızlar bu gün evde yemek yok Ne yapayım bilemedim. Kolay bir şeyler söylesinize bana ?

ben çıkışta kuaföre gidicem dönüşte hindi kuşbaşı alıp sote yapmayı düşünüyorum özledim uzun zamandır yemiyorum yanına da pilav sen de yap hindi sote hem kolay çabuk oluyo

bende bugün eşime tlfda naz yaptım canım yemek yapmak istemiyor dedim, tamam ben gelince yaparım dedi, ne yapacaksın canım köfte istiyor dedim, tamam yaparım bayat ekmek var mı dedi, şok oldum eşimin köfte yapmayı bildiğini bilmiyordum. sonra dayanamadım kalktım minik dolmalık biber almıştım iç hazırladım oturdum şimdi onları dolduracam en azından yarına hazır olsun.. yarın kınaya gidecem annemlerle yemekli, eşimde evde onu yer o gelemeyecek çünkü..

şimdi sizleri okuyuncada canım domates çorbası istedi evde de birsürü domates vardı, kalkıp onuda yapayım. ama fırında közleme işi çok uzun sürer yaa, ben biraz int.den araştıracam, annem kabuklarıyla suya atıp pişiriyordu sanki, sonrada kabuklarını çıkarıp el brendırından mı geçiriyordu napıyordu emin değilim biraz bakayım.

ben domatesi kenarından kesip rendeliyorum soymakla uğraşmadan kabuğu ayrılmış oluyo

aa şimdi tariflere bakınca farkettim ben çok yaptım ki domates çorbası, unu kavurup rendelenmiş domates ve süt ekleyerek yapıyordum bu tarifi de int.den görmüştüm hatta..

bazen yaptığım şeyleri unutuyorum, ilginç..

ama annem farklı yapıyor onun nasıl yaptığını hatırlayamadım, arayıp sorasımda gelmedi dün kavga ettim çünkü hııhhh

ben de öyle yapıyorum landfloves süt bazen koyuyorum bazen koymuyorum

bak ben anamın tarifini yazayım güzel oluyor

domatesleri dörde böl, üzerlerini kapatana kadar su dök
2 yemek kaşığı salça 2 yemek kaşığı un 3 yemek kaşığı yağı ekle tuzunu koy kaynat
kaynadığında ateşten al blendırdan geçir ve 15 dk pişir
1 kiloluk domatis için bu tarif
ekşili güzel olur anneminki hem de pratik

bizim bulgur daha yeni bitti,hazır almaya başladık.işte buldukça bunmak böyle bişey,bizim birçok seyimizi gelirken yada biz gittiğimizde veriyor kayinvalidem.onlarda şehire taşındı gerçi ama bi ayakları yine köyde...

Bende makarnayı yaptım şimdi,eşim aradı.elma dilim patates istiyor... Artık pizza hutta ki patatesleri yerken senin yaptığın daha güzel diyor :)

herkese iyi akşamlar çıkmadan selam vereyim dedim benimde yemeğim yok eşimde geç gelecekmiş benimde canım şöyle bol sarımsaklı yoğurtlu mantı istedi buzlukta var onu yapıcam..tek başıma afiyetle yiycem=))

kızlar ben çıkıyorum kuaföre gidicem manikür pedikür yetişirse saçımın kırıklarını aldırayım biraz inş.sıra yoktur o kadar yol gidip geri dönmek istemiyorum başka yere gitmek hiç istemiyorum benim gittiğim yer çok kalabalık oluyo sıra varsa yetişmez deyip geri çevirebilirler randevu sisemini de kaldırdılar
neyse hepinizi öpüyorum iyi akşamlar...

ben gittim bugün dediğin yerin diğer şubesinealdım boyumun ölçüsünü geldim, bi sürü gelin vardı millet deli gibi evleniyor 2.5 saat bekleyip sadece kaş aldırdım o kadar, ayrın sabah eşim 9 da bırakacak tekrar manikür pedikür için. offf

Kızlar merhaba
Ahsencimm demek aşerdin :) Ben aşersem herhalde tatlılara karsı olurdu.Bayılırım kendilerine.
Simillacım hayırlı yolculuklar.Umarım yıldönümünüz mükemmel geçer.
Aydasum 3,5 kilo mükemmelllll tebrikler tatlım.Ben de 3 kilo verdim.3 kilo vermiş halim 64 Tam gaz devam ben de
Eftelyacım evlilik yıldönümümüzü dışarda kutlamıştık menüm yoktu
Pingum eşin inşallah kabul edilir.
Canım nasıl kokoreç istedi kızlar yaa çok fenasınızzzz

Bana gelince...Eşimi demin manisaya yolcu ettim.Üzümleri satılacak başında durması gerek.Umarım fazla satılır kızlarrr.Her sene iyi bi meblağ bırakıyor.İnş yine öyle olur.

Ayrılık çok acı.3 günlüğüne olsa bile.. Ayrılırken ağladım sarılıp.İstersen gitmeyeyim dedi.15 dakika kadar sarılı kaldık birbirimize.Ama bütün sene emek verdiler o bağa...Mecbur gidecek.Allah kimseyi kocacığından ayırmasın.Allah onları başımızdan eksik etmesin.Onu şimdiden çok özledim.

Evlendiğimden beri sadece 1 kere kaşımı aldırmaya gittim kuaföre annenlere gittiğimde,birde saçımı kestirmeye.burada hiç gitmemiştim,kayinvalidem istedi saçını kestirmek için gitmek,o zaman dedim aldırayım kaşımı.oda sağolsun biri anya biri konyada oldu kaşlarım.çok sinir oldum! Zaten burdakilere güvenmiyordum ama sırf gitmiş olmak için gittim aldırdım.birde en iyi kaş alan oymuş burda.ben bile bozsamda en azından usturuplu bozuyorum :)

Daphnecim ben de geçen kış düşmüştüm popomun üstüne.İstanbula kar yağmıştı.Ben de kar gören masum izmirli olaraktan karda kaymalar kar topları oynamalar derken azıttım.paaaat diye düştüm.
İnanır mısın 1 hafta oturamadım.Röntgen çektirdik kuyruk sokumu zarar gördü mü diye..Meğer incinmiş.Çok kötüydü jeller falan hiç fayda vermedi.Sert yerlere sakın oturma tatlım 1 ayda gecti benimki.

Allah kavuştursun mavi superisi.3 gün bişey değilmiş ama insan üzülür tabii...

Benim arada kaynayan mesajıda bir tek sen gördün,tebrik ederim :) artık dışarda ne yedinize kadar giderim ben :))

Allah kavuştursun mavi superisi.3 gün bişey değilmiş ama insan üzülür tabii...

Benim arada kaynayan mesajıda bir tek sen gördün,tebrik ederim :) artık dışarda ne yedinize kadar giderim ben :))

Canım biz boğazda yedik Ama inan pahalı değildi herkes yiyebilir yani.Eşimle birlikte şehir fırsatlarından seçtik sarıyerde bi balık restorantıydı.bize 70 tlye maloldu.Ama boğaz karşımızdaydıSonra sahilde gezdik.Arabayla rumeli kavağına doğru gittik.Çok güzeldi.
Benim doğum günüm ile evlilik yıldönümümün arası 1 hafta olduğu için doğumgünüm daha sürpriz doluydu.Evlilik yıldönümüm daha sade oldu.

eftelya ben de evde masa hazırladım
onun en sevdiği şeyleri yaptım
mercimek çorbası, zeytinyağlı biber dolması, çoban salata, çikolatalı milföy
bir de o tatlı getirdi dışardan oldu da bitti
yani öyle masa donatmadım çeşit çeşit yapmadım
zaten bunalımlıydım geç başladım hazırlıklara

Hep ben düşünecek değilim süprizi.ondan bekliyorum ama onda o kapasite yok malesef :) küçük şeylerle mutlu olabilecek bi insanım aslında ama farkında değil... Neyse,bakalım nasıl geçecek bizimki... Ama bizde öyle bir yerde oturuyoruz ki anam,şehir mehir değil.istanbul bile sayılmaz :) hiç bişey de yok burda...

zaten benimde hiç bir düşüncem gerçekleşmiyor.ya bir gün öncesinden sinir olacağım bişey yaşanıyor,depresyona giriyorum,yada o sırada söylenen en ufak bi söz o kadar uğraşmış olmamdan dolayı dokunuyor,tamamen kopuyorum... Yada hiç bişey yapmayacağım,burnumuzdan getireceğim :)

tatlım ben de çok kötü bir yerindeyim istanbulun.Belki duymuşsundur yeni ilçe oldu :Arnavutköy...Tam bir köy havası var.Sen nerdesin??
Benim eşim de farklı sürprizler hazırlamaz sadece restorantı belirlemiş bana gidelim dedi.Birlikte yaptık yani.
Birlikte birşeyler yapabilirsiniz.

Mesela benim eşim romantik şiirler yazmaz.Ama gece uyurken beni izler.
Kucak dolusu güller almaz.Ama çoraplarım ıslandığında benden önce farkedip çoraplarımı giydirir elleriyle.
Ben sürpriz hazırladığımda, ellerimden tutar baktığımda gözlerinden yaşlar gelir.
Ben de sürpriz beklemiyorum.Çünkü inceliklerin çok gösterilmediği bir ortamda büyümüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…