- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
- Konu Sahibi landfloves
-
- #9.381
evet,ben pek sağlıklı şeyleri sevmem,ondan heraldeKöy bulgurunuda sevmezdim mesela :)
Kızlar bu gün evde yemek yokNe yapayım bilemedim. Kolay bir şeyler söylesinize bana ?
bende bugün eşime tlfda naz yaptım canım yemek yapmak istemiyor dedim, tamam ben gelince yaparım dedi, ne yapacaksın canım köfte istiyor dedim, tamam yaparım bayat ekmek var mı dedi, şok oldum eşimin köfte yapmayı bildiğini bilmiyordum. sonra dayanamadım kalktım minik dolmalık biber almıştım iç hazırladım oturdum şimdi onları dolduracam en azından yarına hazır olsun.. yarın kınaya gidecem annemlerle yemekli, eşimde evde onu yer o gelemeyecek çünkü..
şimdi sizleri okuyuncada canım domates çorbası istedi evde de birsürü domates vardı, kalkıp onuda yapayım. ama fırında közleme işi çok uzun sürer yaa, ben biraz int.den araştıracam, annem kabuklarıyla suya atıp pişiriyordu sanki, sonrada kabuklarını çıkarıp el brendırından mı geçiriyordu napıyordu emin değilim biraz bakayım.
aa şimdi tariflere bakınca farkettim ben çok yaptım ki domates çorbası, unu kavurup rendelenmiş domates ve süt ekleyerek yapıyordum bu tarifi de int.den görmüştüm hatta..
bazen yaptığım şeyleri unutuyorum, ilginç..
ama annem farklı yapıyor onun nasıl yaptığını hatırlayamadım, arayıp sorasımda gelmedidün kavga ettim çünkü hııhhh
ben asla buranın bulgurunu yiyemiyorum hep köyden getiren tanıdıklar var onlardan satın alıyorum hem kimin yaptığını biliyorum hem de çok lezzetli oluyo bizim bulgur biraz daha koyu renkli oluyo diğerleri beyaz ve çok iri pirinç gibi yiyemiyorum
ben çıkışta kuaföre gidicem dönüşte hindi kuşbaşı alıp sote yapmayı düşünüyorum özledim uzun zamandır yemiyorum yanına da pilav sen de yap hindi sote hem kolay çabuk oluyo
kızlar ben çıkıyorum kuaföre gidicem manikür pedikür yetişirse saçımın kırıklarını aldırayım biraz inş.sıra yoktur o kadar yol gidip geri dönmek istemiyorum başka yere gitmek hiç istemiyorum benim gittiğim yer çok kalabalık oluyo sıra varsa yetişmez deyip geri çevirebilirler randevu sisemini de kaldırdılar
neyse hepinizi öpüyorum iyi akşamlar...
Allah kavuştursun mavi superisi.3 gün bişey değilmiş ama insan üzülür tabii...
Benim arada kaynayan mesajıda bir tek sen gördün,tebrik ederim :) artık dışarda ne yedinize kadar giderim ben :))
eftelya ben de evde masa hazırladım
onun en sevdiği şeyleri yaptım
mercimek çorbası, zeytinyağlı biber dolması, çoban salata, çikolatalı milföy
bir de o tatlı getirdi dışardan oldu da bitti
yani öyle masa donatmadım çeşit çeşit yapmadım
zaten bunalımlıydım geç başladım hazırlıklara
Hep ben düşünecek değilim süprizi.ondan bekliyorum ama onda o kapasite yok malesef :) küçük şeylerle mutlu olabilecek bi insanım aslında ama farkında değil... Neyse,bakalım nasıl geçecek bizimki... Ama bizde öyle bir yerde oturuyoruz ki anam,şehir mehir değil.istanbul bile sayılmaz :) hiç bişey de yok burda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?