Eylül dostluğumuza burada devam (:

Canım ne güzel anlatmışsın süprizler falan hepsi boş aslında dimi bi gülümsemesi seni senden önce düşünmesi herşeye bedel hayatı paylaşmak tam anlamıyla bu bencede allah bozmasın hepimizin eşleri böyle olduğuna inanıyorum ben

angelneşe ne güzel söyledin, inceliklerin olmadığı bir ortamda büyümüş.. benim eşimde öyle, evde kimse birbirinin doğum gününü bile bilmez, anne babanın evlilik yıldönümünü falan bilmezler hiç özel bir günleri yok. ben sanırım çok şey bekledim kocamdan. gerçi seninki senin yaptığın süprizlerde gözleri dolacak kadar önemsiyormuş benimki bana öyle gelmedi bilmiyorum. belki alışır zamanla...

eftelya bizde dışarda yemiştik, kebapçıya götürdü eşim çok romantikti yaa sorma..

biraz önce domates çorbamı yaptım, çok güzel olmuş tadı, birer lokmalık biberlerimide doldurdum dayanmadım 8-10 tanesini küçük tencereme koydum pişirdim, köftenin yanında yeriz diye. geri kalanınında yarısına yetti iç, onlarıda doldurup buzluğa attım, diğerlerinide ayıklayıp yıkayıp kaynar suda biraz beklettim ve boş olarak buzluğa attım. kışlık için biraz fazla almıştım zaten.

aaa,yakınmışız :) arnavutköy ilçe,hadımköyde arnavutköye bağlı bi köy :)) aaah ah,ben buralara ortaköylerden geldim...

Benim eşim anlatılacak gibi de değil ki arkadaş :) bazen imkanlarda el vermiyor,onu anlayabiliyorum ama,çok basit şeylerde hoşuma gidebilir.sanıyorki pahalı şeyler istiyorum,pahalı yerlere götürsün istiyorum vs...

ah canım beniiiim,en azından dışarı çıkarmış bak :) yakınımızda kebapçımız bile yok bizim... Ama şu doğumgünü meseleside benim canımı sıkıyor.ben ailede hemen hemen herkesin doğumgününü hatırlar kutlarım.kimse ne çocuğunun ne anne babasının ne kardeşinin doğumgününü hatırlamaz.bizde büyük bir kutlama olmasa dahi süpriz bir pasta kesilirdi.tabii alışmıştık artık,bilmemezlikten geliyorduk hepimizde... Eşimle nişanlıyken bi akşam süpriz yaptık,dondu kaldı çocuk,ne yapacağını şaşırdı.bu zamana kadar görmedi böyle özel bişey... Ama sonrasındada aman ne doğumgünüymüş,hiç gerek yok böyle şeylere demesi deli ediyor beni o kadar hazırlığa...

landfloves angelneşe seni andı
Eftelya hadımköyü iyi biliyorum bir çok sınavda görev aldım orada.beylikdüüz de size çok yakın.Ben olsam toriumdan cıkmam

landfloves angelneşe seni andı
Eftelya hadımköyü iyi biliyorum bir çok sınavda görev aldım orada.beylikdüüz de size çok yakın.Ben olsam toriumdan cıkmam

oooooo ne demezsin.beylikdüzü en az 45 dakika uzaklıkta,beykent oda.1 saat yada daha fazla sürdüğüde oluyor,ordan torium daaaa,bi yarım saat sürseeeee :) keşke yakın bi alışveriş merkezi olsa... Perla vista yakın oraya bakarak.o da dediğim gibi 1 saatten fazla,hemde iki otobüs oluyor...

günaydın kızlar

ben de aldım boyumun ölçüsünü arada alıyorum zaten iş çıkışı gidersem hele de cumaysa ama yine de başka yere gitmek istemiyorum ne kadar kızsamda onların da yapacağı bşy yok çünkü çok kalabalık oluyo gerçekten dün yetişmez dediler ben de başka bi yere gittim şık duruyodu fena değil güzel ilgilendiler ama yine de nexus u tek geçerim
hatta ben beklemeye de razıydım ama beklesemde çıkış saatleri yaklaşmıştı imkansız yani

Son düzenleme:
yine sadece ben varımmmmmm heyecanımı paylaşacak birilerini arıyorummmmmm

bizde mi katılsak diyoruz ya bazen ama bizimkinin işinden dolayı zor izin alması falan filan lazım..
inşallah güzel geçer izleriz sizi
canım benim eşimi biliyosun onun işi daha zor h.sonu bile çalışıyo ama çok şükür ayarlayabildi hem senin eşin bankacı h.sonu çalışmıyo onlar da h. sonu çağırıyolar zaten hangi saat sana uygunsa sen belirliyosun

öyle izin değil bankadan izin alması lazım yani bilgi yarışması dışında da yarışmalara izin vermiyorlarmış yoksa öyle böyle gideriz tabi.

Hanzadecim görüşmen inşallah istediğin gibi geçer..

Haftalar sonra c.tesi işe geldim, iş vardı yoksa gelmiycektim, aslında evdede işim yoktu evde keyif yapacaktım kısmet işte

Hanzadecim görüşmen inşallah istediğin gibi geçer..

Haftalar sonra c.tesi işe geldim, iş vardı yoksa gelmiycektim, aslında evdede işim yoktu evde keyif yapacaktım kısmet işte

inşallah canım bakalım
iyi yapmışsın çalış biz çalışıyoruz her hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…