- 7 Eylül 2011
- 2.116
- 50
- 158
- Konu Sahibi landfloves
-
- #9.401
tatlım ben de çok kötü bir yerindeyim istanbulun.Belki duymuşsundur yeni ilçe oldu :Arnavutköy...Tam bir köy havası var.Sen nerdesin??
Benim eşim de farklı sürprizler hazırlamaz sadece restorantı belirlemiş bana gidelim dedi.Birlikte yaptık yani.
Birlikte birşeyler yapabilirsiniz.
Mesela benim eşim romantik şiirler yazmaz.Ama gece uyurken beni izler.
Kucak dolusu güller almaz.Ama çoraplarım ıslandığında benden önce farkedip çoraplarımı giydirir elleriyle.
Ben sürpriz hazırladığımda, ellerimden tutar baktığımda gözlerinden yaşlar gelir.
Ben de sürpriz beklemiyorum.Çünkü inceliklerin çok gösterilmediği bir ortamda büyümüş.
tatlım ben de çok kötü bir yerindeyim istanbulun.Belki duymuşsundur yeni ilçe oldu :Arnavutköy...Tam bir köy havası var.Sen nerdesin??
Benim eşim de farklı sürprizler hazırlamaz sadece restorantı belirlemiş bana gidelim dedi.Birlikte yaptık yani.
Birlikte birşeyler yapabilirsiniz.
Mesela benim eşim romantik şiirler yazmaz.Ama gece uyurken beni izler.
Kucak dolusu güller almaz.Ama çoraplarım ıslandığında benden önce farkedip çoraplarımı giydirir elleriyle.
Ben sürpriz hazırladığımda, ellerimden tutar baktığımda gözlerinden yaşlar gelir.
Ben de sürpriz beklemiyorum.Çünkü inceliklerin çok gösterilmediği bir ortamda büyümüş.
angelneşe ne güzel söyledin, inceliklerin olmadığı bir ortamda büyümüş.. benim eşimde öyle, evde kimse birbirinin doğum gününü bile bilmez, anne babanın evlilik yıldönümünü falan bilmezler hiç özel bir günleri yok. ben sanırım çok şey bekledim kocamdan. gerçi seninki senin yaptığın süprizlerde gözleri dolacak kadar önemsiyormuş benimki bana öyle gelmedi bilmiyorum. belki alışır zamanla...
eftelya bizde dışarda yemiştik, kebapçıya götürdü eşim çok romantikti yaa sorma..
biraz önce domates çorbamı yaptım, çok güzel olmuş tadı, birer lokmalık biberlerimide doldurdum dayanmadım 8-10 tanesini küçük tencereme koydum pişirdim, köftenin yanında yeriz diye. geri kalanınında yarısına yetti iç, onlarıda doldurup buzluğa attım, diğerlerinide ayıklayıp yıkayıp kaynar suda biraz beklettim ve boş olarak buzluğa attım. kışlık için biraz fazla almıştım zaten.
landfloves angelneşe seni andı
Eftelya hadımköyü iyi biliyorum bir çok sınavda görev aldım orada.beylikdüüz de size çok yakın.Ben olsam toriumdan cıkmam
landfloves angelneşe seni andı
Eftelya hadımköyü iyi biliyorum bir çok sınavda görev aldım orada.beylikdüüz de size çok yakın.Ben olsam toriumdan cıkmam
ben gittim bugün dediğin yerin diğer şubesinealdım boyumun ölçüsünü geldim, bi sürü gelin vardı millet deli gibi evleniyor 2.5 saat bekleyip sadece kaş aldırdım o kadar, ayrın sabah eşim 9 da bırakacak tekrar manikür pedikür için. offf
yine sadece ben varımmmmmm heyecanımı paylaşacak birilerini arıyorummmmmm
bende varım üzülme paylaş bakalım neler oldu
ümidimi kesmiştim kimse yok diye bugün kanal d ye görüşmeye gidicez ya merak ediyorum neler olacağını heyecan ondan
canım benim eşimi biliyosun onun işi daha zor h.sonu bile çalışıyo ama çok şükür ayarlayabildi hem senin eşin bankacı h.sonu çalışmıyo onlar da h. sonu çağırıyolar zaten hangi saat sana uygunsa sen belirliyosunbizde mi katılsak diyoruz ya bazen ama bizimkinin işinden dolayı zor izin alması falan filan lazım..
inşallah güzel geçer izleriz sizi
canım benim eşimi biliyosun onun işi daha zor h.sonu bile çalışıyo ama çok şükür ayarlayabildi hem senin eşin bankacı h.sonu çalışmıyo onlar da h. sonu çağırıyolar zaten hangi saat sana uygunsa sen belirliyosun
öyle izin değil bankadan izin alması lazımyani bilgi yarışması dışında da yarışmalara izin vermiyorlarmış yoksa öyle böyle gideriz tabi.
ne kadar saçma özel hayata müdahale bu
Hanzadecim görüşmen inşallah istediğin gibi geçer..
Haftalar sonra c.tesi işe geldim, iş vardı yoksa gelmiycektim, aslında evdede işim yoktu evde keyif yapacaktım kısmet işte
ümidimi kesmiştim kimse yok diye bugün kanal d ye görüşmeye gidicez ya merak ediyorum neler olacağını heyecan ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?