Eylül dostluğumuza burada devam (:

Hanzade iyi geçeceğine inanıyoruz hepimiz.heyecanla haberlerini bekliyoruz ama pazartesini mi bekleyeceğiz öğrenmek için :)

koyu renk kot giyindim beyaz yakası dantelli bluz siyah ucu açık rugan topuklu ayakkabı siyah rugan çanta fazla abartmaya gerek yok doğallıktan çıkmayalım sadece görüşme zaten diye düşündüm inş.uygun olmuştur formata
foto çekerim kız çıkmasaydı şimdi kendimi çektirip atardım boy aynası olsa yine çekrdim ama eşime çektirirm çıkınca albümde balayı fotolarında kot etek üstüne giydiğim beyaz bluz var onu giydim bakabilirsiniz isterseniz

hanzadee peki seçilirseniz çekimler ne zaman olacak acabaa? gerçi çekimleri önce yapıyorlar tv'de sonradan çıkıyor. benim arkadaşlarım kelime oyununa katılmıştı, çekimlerden 1 hafta sonra falan yayınlanmıştı. o zamana kadar haberimz olur zaten.

rüyamda özdenle komşu olduğumuzu gördüm, meğer aynı apt.da oturuyormuşuz da haberimiz yokmuş, tatil dönüşü evlerine girerken karşılaşıyoruz meğer balayından dönüyorlarmış, bi düğün daha olacak apt.nın önünde sizde gelin diyorlar.. balayından sonraya kaldı ikinci düğün falan diyorlar tamam geliriz deyip apt.nın damına çıkıyoruz burdan izleriz diye oraya masa falan kuruyoruz başka komşularda var yanımızda, düğün başlıyor ayy bakıyoruz kimsecikler yok, 10 kişi falan, diyoruz bizde aşağı inip kalabalık yapalım bari yazık kimse gelmemiş diyoruz, aşağı inecekken ben uyukluyrum çok içmişim meğer, aşağı inemeden eve girip uyuyordum

hee birde ilk karşılaştığımızda kapı önünde muhabbet ediyoruz, eşin beni görünce aaa lemlem diyor, bende şaşırıyorum nerden tanıyor diye, eşin diyorki çoğu zaman özdenin işi oluyordu ben yazıyordum sizin topiğe bütün sohbetleri biliyorum o yüzden, hepinizi tanıyorum diyordu şaşırıp kalmıştım

selam kızlarr
bir sürü sayfa olmuş okuyamadım hepsini..
ben döndüm adanadan. landfloves hasan ustaya gittik, barajda bici bicide yedim bi güzel senide yad ettim :)adana güzel yaa orda yaşamak isterdim gerçekten. iyi geldi bana ama kocamı çooookk özledim. hatta son bi gün kala sabaha kadar telefonda konuştuk, eski günlerdeki gibi
hanzade; hadi bakalım bol şans inş görüşme iyi geçerde sizi tv de izleriz ne güzel olur

landfloves rüyan süpermiş yaaaa
düşünsene aramızda erkek olduğunu
zaten buluşmaya gelmeyenlerden şüphelenmeye başlıcammm

ayyyy ne güzeeeeel, baraj yolunda bici bici yediğiniz yer 'ora' mı? çok güzel yaparlar yaa, gerçi bi tezgahtada yesen güzeldir. hasan ustayı özledim gerçi babamla bende yapıyoruz burda ama işte adanamın havası yok burda. adananın kendisinden çok insanlarını arıyorum burda, iyi niyetli insanları, sorgulamadan hemen yardıma koşan mert insanlarını özledim.
eşinlede birbirinizi iyice özlemişsiniz ne güzel arada ayrı kalmak lazım aslında

hanzade çıkmadan önce google'a "bara bara bara bere bere bere" yaz, çıkan şarkıyı dinle, hem haftasonu tatiline enerjik başla hemde görüşmeye enerjik git. eşim yazmış facede, ondan gördüm dinledim çok hoşuma gitti, insana enerji veriiyor :118::118:

ora kafeye arkadaşlarımla gittim canım. hiç bici bici yemedim orda varmı ki hep içerdik biz bilmiyodum yani dediğin gibi barajın kenarındaki tezgahlarda yedik baraja karşı ciğerci bedo da da ciğer yedik. adanaya gidince zaten sürekli yiyorumm:26: evet adanalı bi çok arkadaşım vardır hepsi çok iyiler..

valla süpersin ciğerini bile yemişsin :)) halka tatlıda yedin mi sıcak sıcak ? sıra beklersin tatlılar çıkar veee biteeer,bide kerebiç vardır içi bol cevizli ooff nasıl özlediiim aahh ahhh.. eşimi götürecem oda boğazına düşkündür biliyorum geri gelmek istemeyecek adım başı kebapçı, simitçi, tatlıcı, şalgamc, cigerci.. burda yemek yiecek biyer bulamıyoruz bile , ilk geldiğimde çok şaşırmıştım.

bak halka tatlıdan yemedim ama onun yerine künefe yedim :)
kerebiç nasıl oluyo. ablamın kayannası çok güzel içli köfte yapar, çok severim saolsun bana yapmış yanımada verdi evde iki poşet içli köfte var canım çektikçe yicem artık. bende adanaya ilk gittiğim zamanlarda çok şaşırmıştım bi kebap istiyosun 4 5 farklı salata, köz domates, ezme, meze, fındık lahmacun geliyo ye ye bitmiyo. valla eşlerimize göre bi yer aslında bende benimkini götürcem doğurmadan önce

künefeyide çok güzel yaparlar doğru.. içli köfteyide adanalı komşularımızn yaptıklarını özledim burda resmen tadını unuttum, burda da yiyoruz ama alakası yok. benim annem adanalı olmadığı için pek bilmez oranın yemeklerini maalesef.. komşularla beraber yaparlardı.

evet bizde başka şehirlerde mezelerde ayrı fiyat görünce şaşırıyoruz, burda sadece bir tabak ot getiriyorlar, onda da sadece roka var.. maydonoz gelir mesela orda, kebap öncesi tuz ve limon ekler yersin bende benimkini hala götüremedim çalışma günleri uymuyor. kurbanda gitsek mi dedik ama bu sıralar maddi yönden sıkışığız belki kışa ucuz uçak bileti bulursak bir günlüğüne bile gidip gelmeyi düşünüyoruz, sadece pazar yeter bize

adananın tüm yemeklerine bayılırım. şırdan haricinde görünüşü çooookkk kötü. ama tadı harikaymış yiyenler öyle diyolar bilemedim ama ben yiyemem galiba asla
kış olmadan gitmek gerek oraya. kışın fena soğuk oluyo 1 gün bile yeter kebap yemeye gidilir dönülür

kızlar selammm.

hanzadecim işallah görüşmeniz güzel geçer. Eşimle birlikte sizin yayına çıktığınız gün izliycez mutlaka dün onada söyledim

eftelyacım ben soslu biftek kızarttım eşim çok sever. patates püresi,pilav,mercimek çorba birde alman pastası yaptım ama istediğim gibi olmadı yinede lezzetliydi. hep eşimin sevdiklerini hazırladım. bu arada makarnayı beğendinmi merak ettim

sofişcim ohh bebişini beslemişsin adanada bol bol.. öyle ballandıra ballandıra anlattınızki valla gidesim hepsinden yiyesim geldi

bizde biraz sonra pikniğe gidicez arkadaşlarla.

Son düzenleme:
bizde akşam denize girecez yemeğimizide orda yiyecez. bayadır girmiyorum soğukmudur merak ediyorum.

canım seni görünce hemen yazayım dedim ama eşim geldi,kapatmak zorunda kaldım.makarnanın görünüşü pek iç açıcı değil ama lezzet olarak oldukça güzeldi.ben birde tavuk bulyon koydum.normal makarnadanda daha çabuk oluyor,o avantajıda var :) sırada domateslisi var :)

aklımda bir çok çeşit var ama bende karar verme sorunu var :) inşallah o gün erken gelmez,fabrika bizim olduğumuz yere taşınıyor,bazen bu tarafa geliyorlar,o zaman saat 5-6 gibi geliyor...

kızlaaarrr ben çok mutluyuuumm
bugün öylesine fikir almak için modesaya gittik bebe odalarına bakmaya
abooo aldık ve geldik
1 ay sonra evimizde olur inş. resimlerini çektik, eşimin telefonunda
biraz sonra gelsin koycam buraya inş

ayy bir de ben bugün bir yarım bir çeyrek kokoreç yedim peşpeşe
eşimle annem yanımdaydı, bana bön bön baktılar normalde çeyreği bile zor bitirirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…