- Konu Sahibi landfloves
-
- #9.441
açıkcası ben de hala yemek yapmada problem yaşıyorum 1 sene oldu hala tam hakim olamıyorum
ama eskiye nazaran çok çok iyiym tabiki. Ben bekarken mutfaga hiç girmedm, ilk kez evlendiğimde yemek yapaya başladım
bu yüzden healde zorlanmamın sebebi
hazır çorbalar çok sağlıksız ama ben de hazır mantar çorbasına bayıldıgım için alıyorum malesef sık sık
hazır ezogeline de bayılırım, ilk kez evde yapayım dedim hazırın yerini tutmuyor tabiki o lezzet yok ama yine de fena değil
bende bugün eşime tlfda naz yaptım canım yemek yapmak istemiyor dedim, tamam ben gelince yaparım dedi, ne yapacaksın canım köfte istiyor dedim, tamam yaparım bayat ekmek var mı dedi, şok oldum eşimin köfte yapmayı bildiğini bilmiyordum. sonra dayanamadım kalktım minik dolmalık biber almıştım iç hazırladım oturdum şimdi onları dolduracam en azından yarına hazır olsun.. yarın kınaya gidecem annemlerle yemekli, eşimde evde onu yer o gelemeyecek çünkü..
şimdi sizleri okuyuncada canım domates çorbası istedi evde de birsürü domates vardı, kalkıp onuda yapayım. ama fırında közleme işi çok uzun sürer yaa, ben biraz int.den araştıracam, annem kabuklarıyla suya atıp pişiriyordu sanki, sonrada kabuklarını çıkarıp el brendırından mı geçiriyordu napıyordu emin değilim biraz bakayım.
Kızlar merhaba
Ahsencimm demek aşerdin :) Ben aşersem herhalde tatlılara karsı olurdu.Bayılırım kendilerine.
Simillacım hayırlı yolculuklar.Umarım yıldönümünüz mükemmel geçer.
Aydasum 3,5 kilo mükemmellllltebrikler tatlım.Ben de 3 kilo verdim.3 kilo vermiş halim 64 Tam gaz devam ben de
Eftelyacım evlilik yıldönümümüzü dışarda kutlamıştık menüm yoktu
Pingum eşin inşallah kabul edilir.
Canım nasıl kokoreç istedi kızlar yaa çok fenasınızzzz
Bana gelince...Eşimi demin manisaya yolcu ettim.Üzümleri satılacak başında durması gerek.Umarım fazla satılır kızlarrr.Her sene iyi bi meblağ bırakıyor.İnş yine öyle olur.
Ayrılık çok acı.3 günlüğüne olsa bile..Ayrılırken ağladım sarılıp.İstersen gitmeyeyim dedi.15 dakika kadar sarılı kaldık birbirimize.Ama bütün sene emek verdiler o bağa...Mecbur gidecek.Allah kimseyi kocacığından ayırmasın.Allah onları başımızdan eksik etmesin.Onu şimdiden çok özledim.
tatlım ben de çok kötü bir yerindeyim istanbulun.Belki duymuşsundur yeni ilçe oldu :Arnavutköy...Tam bir köy havası var.Sen nerdesin??
Benim eşim de farklı sürprizler hazırlamaz sadece restorantı belirlemiş bana gidelim dedi.Birlikte yaptık yani.
Birlikte birşeyler yapabilirsiniz.
Mesela benim eşim romantik şiirler yazmaz.Ama gece uyurken beni izler.
Kucak dolusu güller almaz.Ama çoraplarım ıslandığında benden önce farkedip çoraplarımı giydirir elleriyle.
Ben sürpriz hazırladığımda, ellerimden tutar baktığımda gözlerinden yaşlar gelir.
Ben de sürpriz beklemiyorum.Çünkü inceliklerin çok gösterilmediği bir ortamda büyümüş.
selam kızlarr
bir sürü sayfa olmuş okuyamadım hepsini..
ben döndüm adanadan. landfloves hasan ustaya gittik, barajda bici bicide yedim bi güzelsenide yad ettim :)adana güzel yaa orda yaşamak isterdim gerçekten. iyi geldi bana ama kocamı çooookk özledim. hatta son bi gün kala sabaha kadar telefonda konuştuk, eski günlerdeki gibi
hanzade; hadi bakalım bol şans inş görüşme iyi geçerde sizi tv de izleriz ne güzel olur
kızlaaarrr ben çok mutluyuuumm
bugün öylesine fikir almak için modesaya gittik bebe odalarına bakmaya
abooo aldık ve geldik
1 ay sonra evimizde olur inş. resimlerini çektik, eşimin telefonunda
biraz sonra gelsin koycam buraya inş
ayy bir de ben bugün bir yarım bir çeyrek kokoreç yedim peşpeşe
eşimle annem yanımdaydı, bana bön bön baktılar normalde çeyreği bile zor bitirirdim
işte minnoşumuzun minnoş odasıı
dayanamayıp şimdiden koydum, haftaiçi bakarsınız artık
Eki Görüntüle 510990 Eki Görüntüle 510992 Eki Görüntüle 510994 Eki Görüntüle 510995 Eki Görüntüle 510996 Eki Görüntüle 510986 Eki Görüntüle 510987 Eki Görüntüle 510988 Eki Görüntüle 510989 Eki Görüntüle 510993
biz sana hamarat diyoruzda boşuna demiyoruz canım, çok şık olmuş.. Bide yüzüklerin gözünün önünde olacak, ben toplayıp koyarsam takmak aklıma gelmiyor sonra..
ooo bu aksam yemekler enısteden desene landflovesvalla super benım esım hıc gırmez mutfaga
o kofteler daha da tatlı olur sımdı
ocwmays cnm bebek odanı çk beğendimsağlıkla kullanmayı nasip etsin Allah inş.
kızlar çorba tarifleriniz birbirinden güzel çk mutlu oldum bi sürü tarifim olduuuuu
bgn veli toplantısı yaptım bi velime siniroldum kadın kalmış çocuklara origami yaptırsanız ne güzel olur diyo gel de sen yaptır 27bıcıra dedim (tabi bu şekilde demedim,siz gelin bigün deneyelim dedim) yok yılsonu gösterisinde kıyafet seçerken o da gelecekmiş bir gecelik kıyafet çok masraflı israfmış,yok kitap setini niye onunla seçmemişim (kendi fizik öğretmeni ne anlar 5yaşındaki çocuğun kitabından) yılsonu gösterisinde şort ve kot mu giydirelim tabiki özel giysi olucak gösteri sonuçtaaa
Günaydııınnn.. Hanzadecim hadi bakalım işallah olur ama bana olucak gibi geliyo. 1 ay da uzun süreymiş yahu merak edersiniz o zamana kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?