Eylül dostluğumuza burada devam (:

ahsennn minnoşunuzun odası gerçekten çok minnoşmuşşş
çook şirinn. sağlıkla, mutlulukla uyusun o odada inşallah canım benim

ahsencım corbayı begenmene sevıncım canım yerken sumak da atsaydın ıcıne harıka olur, ben hıc ezogelını blendırdan gecırmem hep tanelı yerız. Oh afıyet olsun, bebıse yarasın...

Ben mantar corbasını hep evde yaparım esımde bayılır hıc kremalı yapmadım ama bı gun onu da denıcem hazır corba alımıyorum hıc sadece ıskembe ama onu da bı kasap bulduk bundan sonra onu da evde yapcam...

ooo bu aksam yemekler enısteden desene landfloves valla super benım esım hıc gırmez mutfaga
o kofteler daha da tatlı olur sımdı

Tesekkur ederım canım, sana da masallah, ustelık sen ben benden zayıfsın taam mı gıcık
Allah kavustursun bu arada canım, Rabbım eslerımızden ayrı koymasın bızı, ben haftanın 3 gunu esımden ayrı uyuyorum ısı ıcabı o kadar zor oluyor kı sabahı ıple cekıyorum resmen

Harıka anlatmıssın, sevgı bu bence be...

Gezentı sofısım hosgeldın annen gıttı mı sende mı kuzum, faceden gordum resımlerı ablanın kızı ne cımcıme ya masallah cektım butun resımlerde, oh gezılmıs yenmıs ıcılmıs sana da bebıse de yarasın canım...

Hiiiiiiii bayıldım ahseennnn
Cok mınnos bı odası olmus kızının ya
Ve cok mantıklı bı ıs yapmıssınız kuzum dolap genc kızken bıle kullanılır renklerı buyuklugu harıka...

bugun esım evdeydı butun gunu beraber gecırdık, o bana aldıgı tabletle oynadı ben de onu seyrettım
Ben kutu kaplamaya bayılırım dun gıttım yapıskanlı folyolardan aldım esımle bırlıkte evdekı bos bır kutuyu kapladık onu yuzuk standı halıne getırmeyı dusunuyorum resımlerını paylasıcam ınsalllah...

bu arada dun o kadar kokorec muhabbetı yaptınız ıcım gıttı ama unuttum sonra. Esımle tv ızlıyorduk gece ben kanalları gezıyordum bı kanal actım kokorecler havada ucuyor yok tarıhcesı, yok kokoreccılerın gece calısma durumları falan, esım bana bakıyor ben esıme, dedık aynı seyı mı dusunuyoruz valla o an odul verdım kendıme rejımı ezdım, esım gıttı yaptırdı geldı gecenın 1 ınde oturduk yarım ekmek yedık, pişman degılım suan olsa yıne yaparım

Son düzenleme:
biz sana hamarat diyoruzda boşuna demiyoruz canım, çok şık olmuş.. Bide yüzüklerin gözünün önünde olacak, ben toplayıp koyarsam takmak aklıma gelmiyor sonra..

tesekkur ederım vafıcım, hem bana oyalanmak oluyor hem elımın altındakıler toplanıyor, sevıyorum bu tarz ıslerle ugrasmayı

Ahseeeeeen,çok tatlı aldığınız bebek odası :) hayırlı olsun.sağlık ve huzurla kullanın canım...

Aydasu,valla azmine hayranım.hiç boş durmuyorsun :) güle güle kullan sende canım...

ocwmays cnm bebek odanı çk beğendim sağlıkla kullanmayı nasip etsin Allah inş.

kızlar çorba tarifleriniz birbirinden güzel çk mutlu oldum bi sürü tarifim olduuuuu

bgn veli toplantısı yaptım bi velime sinir oldum kadın kalmış çocuklara origami yaptırsanız ne güzel olur diyo gel de sen yaptır 27bıcıra dedim (tabi bu şekilde demedim,siz gelin bigün deneyelim dedim) yok yılsonu gösterisinde kıyafet seçerken o da gelecekmiş bir gecelik kıyafet çok masraflı israfmış,yok kitap setini niye onunla seçmemişim (kendi fizik öğretmeni ne anlar 5yaşındaki çocuğun kitabından) yılsonu gösterisinde şort ve kot mu giydirelim tabiki özel giysi olucak gösteri sonuçtaaa

ahseeeenn oda şahane çok tatlı yaa maşallah. ne kadara aldınız canım bu takımı ?? çok çok beğendim tam prenses odası kuzun huzurla uyusun.

aydasu; eşin yıldönümü için tablet almış hayırlı olsun canım. kilolarında gitmiş darısı benim başıma artıkın kutu fikride çok güzel ama ben hiç böyle şeylerle uğraşamam darlanıyorum anınında:26: bu arada annem daha burda perş akşam yolculıcaz ayrıntılı ultrasona kalıp öyle gidicek ama valla alıştım gitmesi kötü olacak :)
yeğenimi çok özlemişim. öyle büyümüş, öyle akıllı kii çok seviyorum ziliiyi

ooo bu aksam yemekler enısteden desene landfloves valla super benım esım hıc gırmez mutfaga
o kofteler daha da tatlı olur sımdı

maalesef canım eşim o gün gecikince ben yaptım köfteleri borcum olsun başka bir zaman yapacam dedi.. zaten domates çorbası, biber dolması ve salata yapmıştım, köfteleride yapmamk için zor tutmuştum kendimi

siz yine gecenin 1'inde yemişsiniz, biz dün gece saat 3.30'da bi acıktık, neyseki eve yakın 24 saat açık kebapçı var sipariş verdik o saatte eve getirdiler valla..

ocwmaasy hayırlı olsun canım ne kadar da güzelmiiiş.. sağlıkla uyusun yatağında inşallah.

bizde bugün bebek mağazalarının önünden geçerken bi yerde indirim vardı, hepsinin fiyatını yazmışlar kocaman, çok pahalıda değildi ama o kadar çok şey vardı ki alınacak. eşim bunların hepsi lazım olacak dedi, ana kucağı, araba koltuğu, küçük beşik, yürüteç, mama sandalyesi falan daha bunlarıda alacaksınız dimi :44: çok masraf çook.. biz şimdiden her ay bebek bezi alsak iyi olacak galiba

günaydın eşimin telinden bi türlü yazamadım maalesef kızlar hemen anlatıyorum gittik eşlere ayrı ayrı form veriyolar onları doldurduk kişisel bilgiler hobiler nasıl tanıştınız başından geçen ilginç olay eşinizin sevdiğiniz sevmediğiniz yönleri.....gibi
doldurduk sonra içeri aldılar o form üzerinden sohbet ettik o sırada video kayıttaydı gayet rahattık sohbet ettik güldük hatta adam kamerayı kapattı ama biz konuşmaya devam ettik o kadar yani bizi sunucudan çok konuşuyoruz diye almazlarsa bilemem yani kayıtları ekip olarak izliyolarmış 1 ay sonra çağırıyolarmış daha var yani ama alırlar heralde inş.

ben bi geçmişi okuyup geliyorum

daha okulun ilk haftasında sene sonunu mu düşünüyo çok istiyosa sınıf öğretmeni olsaymış ben olsam senin yerinde asla izin vermem karışmasına boşvr salla gitsin

Günaydııınnn.. Hanzadecim hadi bakalım işallah olur ama bana olucak gibi geliyo. 1 ay da uzun süreymiş yahu merak edersiniz o zamana kadar.

Günaydııınnn.. Hanzadecim hadi bakalım işallah olur ama bana olucak gibi geliyo. 1 ay da uzun süreymiş yahu merak edersiniz o zamana kadar.

evet ya çatlarım ben meraktan belki de çağırmazlar bilemiyorum ama her bölümde 4 çift şans yüksek...

c.tesi sabah kocacım benden önce uyanmış ben uyanmayayım diye yatakodasının kapısını çekmiş, alışverişe gitmiş kahvaltıyı hazırlamış. pAtates haşlamış, yumurtalı ekmek için ekmekleri kesip yumurtaları çırpmış. sofrayı kurmuş. öperek uyandırdıay çok hoşuma gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…