- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
- Konu Sahibi landfloves
-
- #9.461
c.tesi sabah kocacım benden önce uyanmış ben uyanmayayım diye yatakodasının kapısını çekmiş, alışverişe gitmiş kahvaltıyı hazırlamış. pAtates haşlamış, yumurtalı ekmek için ekmekleri kesip yumurtaları çırpmış. sofrayı kurmuş. öperek uyandırdıay çok hoşuma gitti
daphnecim eşin hep seni heediyelerle şımartıyo maşallah
bende c.tesi günü mutfağımı temizledim baharatlıklarımı filan yıkadım 2 makine çamaşır yıkadım astım. öğleden sonra arkadaşlar aradı 5 gibi pikniğe gitcez diye. akşam 10:30 da geldik eve. yedik içtik, herkesin oynayası vardı dönüş yoluna bi tarlaya çektik arabaları göbek attık,horon teptik, eşimle bi arkadaş kolbastı oynadı filansonra parka gittik salıncak bindik. güzel bi akşamdı. dün akşama kadar uzandım hiçbişey yapmadım. akşamda yine dolaşmaya çıktık. benim artık yürümem gerekliymiş.
yaa herkes bizim kesin çağırılacağımızı düşünüyo merak ettim bizi nasıl görüyosunuz neden öyle düşünüyosunuz fikirlerinizi alabilir miyim
yani hangi özelliğimizden dolayı bizi az çok tanıyosunuz
Herkese hayırlı güzel mutlu haftalar olsungiremiyorum ne zamandır geçen salı günü arabama çarptılar daha doğrusu 17 yaşında bi velet sağ kapıyı çamurluğu göçertti komple anlamıyorum ehliyeti yok babasının arabasını alıyo geziyo nasıl aile bunlar diyceğimi dedim zaten polis çağırıcaktım annesi birde oğlunu savunuyor delirtti beni kadın ne olmuş vurmuşsaymış kendi malı sanki çok sinirliydim kızlar kaç gündür cumartesi bıraktık servise daha exper gelicekte yapılıcak kaldım arabasız
Ahsencim odası çok güzel olmuş pembiş pembişçok güzel seçmişsiniz odasına gelsin kurulsun minik minik eşyalarını yerleştirirsin
Bizde dün marmara foruma gittik ne zamandır uyku seti istiyordum bebişime neyseki sade bir takım buldum Chakra'da mavili fiyonklu kedili oldu ama sade çok cici oldu babası aldı tek tek nevresimi yastık kılıfı alt açması kenarlığı birde banyo terliği ve havlusu falan derken bir baktık komple takım yapmışız güzel oldu içime sindii
yaa herkes bizim kesin çağırılacağımızı düşünüyo merak ettim bizi nasıl görüyosunuz neden öyle düşünüyosunuz fikirlerinizi alabilir miyim
nerelerdesin sen ya özlettin. dedim doğurmaya gitti herhaldenasıl gidiyor büyümüştür iyice bebiş.. ve senin göbişte.
geçmiş olsun canım cana geleceğine mala gelsin ama pişmiş kelle gibi ne varmış demenin de anlamı yok yani ehliyeti olmayan çocuğun altına araba veriyorlar
c.tesi sabah kocacım benden önce uyanmış ben uyanmayayım diye yatakodasının kapısını çekmiş, alışverişe gitmiş kahvaltıyı hazırlamış. pAtates haşlamış, yumurtalı ekmek için ekmekleri kesip yumurtaları çırpmış. sofrayı kurmuş. öperek uyandırdıay çok hoşuma gitti
Alemsin speedym güldürdün benii bebiş sanırım büyümüştür bu cumartesi doktor randevumuz var bakalım merak ediyoruz içerde neler karıştırıyor göbüş şimdilik aynı gibi son haliyle,
Saol canım mala gelsin elbetteki ama kadın istiyorki hiç bir laf demeyelim ee sağlık olsun diyelim,hem oğlun çarpıyor daha özür dilemeden ehliyetsiz olduğunu duyuyorum ve bu noktada sinirlendim hiç hazedemem böyle şeyleri ehliyet yok bişey yok hava olsun diye almış arabayı kullanmayı bilmiyor,birde yanlızım anneme gitmiştim eşime haber verdim geldide çocuğun babasıyla hallettiler özür diledi adam gayet medeni şekilde ah hamile olmuycaktımda ben o kadını ne şekle sokardımm
jelocum geçmiş olsun.. kadın bide oğlunu savunuyo işte anneler böyle yapınca çocuklar dahada şımarıyolar. Allah korusun arabaya değilde bi insana çarpsa nolucaktı.. Ya ahsenle ikiniz tamamlıyosunuz bebişinizin cicilerini. ben daha hiçbişey almadım yaaa
jelocum geçmiş olsun.. kadın bide oğlunu savunuyo işte anneler böyle yapınca çocuklar dahada şımarıyolar. Allah korusun arabaya değilde bi insana çarpsa nolucaktı.. Ya ahsenle ikiniz tamamlıyosunuz bebişinizin cicilerini. ben daha hiçbişey almadım yaaa
Herkese hayırlı güzel mutlu haftalar olsungiremiyorum ne zamandır geçen salı günü arabama çarptılar daha doğrusu 17 yaşında bi velet sağ kapıyı çamurluğu göçertti komple anlamıyorum ehliyeti yok babasının arabasını alıyo geziyo nasıl aile bunlar diyceğimi dedim zaten polis çağırıcaktım annesi birde oğlunu savunuyor delirtti beni kadın ne olmuş vurmuşsaymış kendi malı sanki çok sinirliydim kızlar kaç gündür cumartesi bıraktık servise daha exper gelicekte yapılıcak kaldım arabasız
Ahsencim odası çok güzel olmuş pembiş pembişçok güzel seçmişsiniz odasına gelsin kurulsun minik minik eşyalarını yerleştirirsin
Bizde dün marmara foruma gittik ne zamandır uyku seti istiyordum bebişime neyseki sade bir takım buldum Chakra'da mavili fiyonklu kedili oldu ama sade çok cici oldu babası aldı tek tek nevresimi yastık kılıfı alt açması kenarlığı birde banyo terliği ve havlusu falan derken bir baktık komple takım yapmışız güzel oldu içime sindii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?