Eylül dostluğumuza burada devam (:

ahsenim odanız çok güzel minnoşun sağlıklı günlerde büyüsün

ahsen ; bayıldım pembe pembe bebek odasına topiğin tek kızı herhalde çok cici bişey huzurlu uslu uyusun prenses içinde

Ne tatlısınız siz ya. Cumartesi pazar, çamaşır derken günüm bitti. Birde Pazardan biber aldım 3 kilo daha. Közleyip attım buzluğa. Bu sene bu kadar biber yeter. Birde cuma akşamı eşim beni yemeğe götürdü. Yine hediyeler almış. Çok sevindirik oldum :))) Neyse pazar günüde yani dün annemleri yemeğe çağırdım. Cuma akşamı yapmayı planladığım ciğer kavurmayı dün yaptım. Yanına pilav ve tarhana çorbası yaptım. Salata ve turşu çıkardım. Öyle çok bir şey yapamadım. Çünkü son anda karar verdim. Birde ahsen bebişin oda takımına bayıldım.

daphnecim eşin hep seni heediyelerle şımartıyo maşallah
bende c.tesi günü mutfağımı temizledim baharatlıklarımı filan yıkadım 2 makine çamaşır yıkadım astım. öğleden sonra arkadaşlar aradı 5 gibi pikniğe gitcez diye. akşam 10:30 da geldik eve. yedik içtik, herkesin oynayası vardı dönüş yoluna bi tarlaya çektik arabaları göbek attık,horon teptik, eşimle bi arkadaş kolbastı oynadı filan sonra parka gittik salıncak bindik. güzel bi akşamdı. dün akşama kadar uzandım hiçbişey yapmadım. akşamda yine dolaşmaya çıktık. benim artık yürümem gerekliymiş.

Sağolsun. Kuzuşum benim.

günaydın herkese
hanzade bencede çağırırlar sizi ama 1 ay da uzun zamanmış yaa insan beklemekten çatlar.
pingucum eşin ne güzel yapmış öyle sabah senden erken kalkıp neler neler hazırlamış. ne güzeldir.. benim eşimin benden erken kalkma şansı olmuyo evlendiğimizden beri 1 2 kez kahvaltı hazırlamıştır ancak.
bende bugün evde olmıcam annem bugün arkadaşıyla buluşacak bende sonra onlara katılacam. yemeği yapar öyle çıkarım evden annemede sürpriz olur çünkü o geldiğinden beri hiççç bişeye elimi sürmüyorum

yaa herkes bizim kesin çağırılacağımızı düşünüyo merak ettim bizi nasıl görüyosunuz neden öyle düşünüyosunuz fikirlerinizi alabilir miyim
yani hangi özelliğimizden dolayı bizi az çok tanıyosunuz

Son düzenleme:

hanzadecim seni tanıdığımız kadarıyla konuşkan,dışa dönük,eğlenceli birisin. eşinide facebooktan gördüğümüz kadarıyla ve senin anlattığın kadarıyla tanıyoruz. o da eğlenmeyi gülmeyi seven biri. ikinizde birlikte güzel vakit geçiriyosunuz ve hep pozitifsiniz tanıdığım kadarıyla. oraya gelenlerde zaten hep eğlenceli,şaka kaldıran, tripsiz kişiler.

Herkese hayırlı güzel mutlu haftalar olsun giremiyorum ne zamandır geçen salı günü arabama çarptılar daha doğrusu 17 yaşında bi velet sağ kapıyı çamurluğu göçertti komple anlamıyorum ehliyeti yok babasının arabasını alıyo geziyo nasıl aile bunlar diyceğimi dedim zaten polis çağırıcaktım annesi birde oğlunu savunuyor delirtti beni kadın ne olmuş vurmuşsaymış kendi malı sanki çok sinirliydim kızlar kaç gündür cumartesi bıraktık servise daha exper gelicekte yapılıcak kaldım arabasız

Ahsencim odası çok güzel olmuş pembiş pembiş çok güzel seçmişsiniz odasına gelsin kurulsun minik minik eşyalarını yerleştirirsin
Bizde dün marmara foruma gittik ne zamandır uyku seti istiyordum bebişime neyseki sade bir takım buldum Chakra'da mavili fiyonklu kedili oldu ama sade çok cici oldu babası aldı tek tek nevresimi yastık kılıfı alt açması kenarlığı birde banyo terliği ve havlusu falan derken bir baktık komple takım yapmışız güzel oldu içime sindii

nerelerdesin sen ya özlettin. dedim doğurmaya gitti herhalde nasıl gidiyor büyümüştür iyice bebiş.. ve senin göbişte.

geçmiş olsun canım cana geleceğine mala gelsin ama pişmiş kelle gibi ne varmış demenin de anlamı yok yani ehliyeti olmayan çocuğun altına araba veriyorlar

Ben eşinle 5 dakikada olsa tanıştım. Yanyana çok tatlısınız.Sizi almayacaklarda kimi alacaklar diye düşünüyorum.

Alemsin speedym güldürdün benii bebiş sanırım büyümüştür bu cumartesi doktor randevumuz var bakalım merak ediyoruz içerde neler karıştırıyor göbüş şimdilik aynı gibi son haliyle,

Saol canım mala gelsin elbetteki ama kadın istiyorki hiç bir laf demeyelim ee sağlık olsun diyelim,hem oğlun çarpıyor daha özür dilemeden ehliyetsiz olduğunu duyuyorum ve bu noktada sinirlendim hiç hazedemem böyle şeyleri ehliyet yok bişey yok hava olsun diye almış arabayı kullanmayı bilmiyor,birde yanlızım anneme gitmiştim eşime haber verdim geldide çocuğun babasıyla hallettiler özür diledi adam gayet medeni şekilde ah hamile olmuycaktımda ben o kadını ne şekle sokardımm

Küçük süprizler ama mutlu olmaya yetiyor dimi? eşine canım, senin hazırladığın güzel sofralardan sonra oda seni mutlu etmek istemiş ne güzel

jelocum geçmiş olsun.. kadın bide oğlunu savunuyo işte anneler böyle yapınca çocuklar dahada şımarıyolar. Allah korusun arabaya değilde bi insana çarpsa nolucaktı.. Ya ahsenle ikiniz tamamlıyosunuz bebişinizin cicilerini. ben daha hiçbişey almadım yaaa

arada gel bir ses ver merak ettirme

haklısın canım insanın kızdığı nokta terbiyesizlik yapmış olması bide hamilesin allah korusun korkup bebeğine zarar bile gelebilirdi. bazen kadınlarla hiç anlaşamıyorum bende..
bana ters gelen saçma gelen durumları oluyor. ben mi ince düşünüyorum diyorum ama alakası yok.

canım daha vakit var alırsın iyice araştırırsın hem

seni tanıdığım ve eşini anlattığın kadarıyla hoş sohbet, neşeli bir çiftsiniz.. Ekranı güzel dolduracağınızı düşünüyorum canım, 1 ay çabucak geçse, ben bile çok merak ediyorum seni düşünemiyorum..

Saol pingum aynen evladını koruyor ama yanlış yapıyor farkında değil, ya ben içinde olsaydım eşim dedi zaten eğer eşim içinde olsaydıda vursaydı o zaman farklı olurdu dedi
Neyse ders almıştır diye düşünüyoruz.
Çok bişey almadım bende 2 kapılı dolap şifonyer ve beşiği var dün birde uyku seti eklendi,ananesindeki kıyafetleri saymassak çok bişey yok
Sende yavaş yavaş bişeyler alırsın gerçi ananesi dedesi derken sana sıra gelmezkii
Doktorum geçenki randevuda 2 ay daha herşey serbest gez dolaş alışverişini yap bebeğinle ilgili almak istediklerini al 2 ay sonra bu şekilde rahat rahat gezebiliceğini düşünmüyorum,zaten kışa geliyor havalar soğuycak rahat gezsemezsin dedi,sende yavaş yavaş başla istersen canım,2 ay sonra falan ağırlaşıcaz sanırım

Herşeyi çocuklarında hak gören ve onları şımartan anneleri anlamıyorum, Allah korusun ya kötü şeyler olsaydı dönüşü olmayan.. Neyseki ucuz atlatmışsın, geçmiş olsun canım..

Minicik ayaklarına terlikte mi aldınız siz bebişin, yerim ben o ayakları.. Allahım güzel günlerde kullandırsın hep aldıklarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…