- Konu Sahibi landfloves
-
- #9.481
arada gel bir ses ver merak ettirme
haklısın canım insanın kızdığı nokta terbiyesizlik yapmış olması bide hamilesin allah korusun korkup bebeğine zarar bile gelebilirdi. bazen kadınlarla hiç anlaşamıyorum bende..
bana ters gelen saçma gelen durumları oluyor. ben mi ince düşünüyorum diyorum ama alakası yok.
Buralardayım canım artık, yani hamile olduğumu görüyorsun zaten bariz belli hamile olduğum için sesimi çok çıkarmadım zaten, ama hem suçlusun senin sesini çıkarmaman lazımken bazı kadınlar böyle canım düşüncesizler sen normalini düşünüyorsun yani olması gerektiğini
Herşeyi çocuklarında hak gören ve onları şımartan anneleri anlamıyorum, Allah korusun ya kötü şeyler olsaydı dönüşü olmayan.. Neyseki ucuz atlatmışsın, geçmiş olsun canım..
Minicik ayaklarına terlikte mi aldınız siz bebişin, yerim ben o ayakları.. Allahım güzel günlerde kullandırsın hep aldıklarını
aynen hamile olduğunu görünce 50 kez özür dilemesi lazım ama anlayışsız işte.neyse ucuz atlatmışşsın canım beterinden korusun.
Herkes bilinçli değil öyle diyim ben,sen nasılsın bakalım neler yapıyorsun
sanırım olacak canım başvuru yapmıştım çağırdılar görüşmeye tanıtım videosu çektiler işte ordan tekrar izleyip eleme yapıyolarmış 1 ay sonra belli olacakmış bakalım çağıracaklar mıBu arada sanırım Hanzade Ben bilmem eşim biliremi katılıcaksınız yanlış anlamadım dimii
malesef..
bende bildiğin gibi bu sene tatile doyduk bol bol gezdik geldik. şimdi evdeyiz iş güç devam
Sen bu yaz iyi tatil yaptın canım iyi gelmiştir,artık iş zamanı kışda geliyor evle işle uğraşıcaz kışda ayrı bir güzel evinde sinema keyfi yapabiliyorsun dışarda hava ne olursa olsun
Dimi vafim herşeyi yapabilir benim çocuğum diyen tipleri zaten sevmiyorum,şimdi koruyorsun ki yarın öbürgün yine yapsın diye o cesareti anneden alıyor bu çocuk,ve bunlarda anne baba oluyorlar örnek aile bumu yanii,
Evet teyzesi minicik ayaklarına terli aldık havludan banyodan sonra giyicekAmin canım inşallah
sanırım olacak canım başvuru yapmıştım çağırdılar görüşmeye tanıtım videosu çektiler işte ordan tekrar izleyip eleme yapıyolarmış 1 ay sonra belli olacakmış bakalım çağıracaklar mı
evet canım tatilin tadını çıkardık bu sene doyduk ikimizde..
kış ayını da özledim ya kat kat giyinmeyi evde keyif yapmayı sinema yazında izliyoruz ama kış ayrı bir güzel oluyor yağmur yağarken özellikle
Haklısın canım, çoçuğa destek ol, arkasında olduğunu bilsin, güven duysun ama doğruyu yanlışıda öğretki, şımarık bir birey olarak yetişmesin..
Önümüzde tatil olarak bir kurban bayramı kaldı
Kışda ayrı güzel cidden yağmuru özledim bende camdan izlemesini evinde sıcacık oturmayı eşinle botlarımıda özledimm
merhaba hanımlar nasılsınız?
ben buaralar yorgunum cumartesi günü hem gündüz hem akşamı kalabalık misafirim vardı otomatiğe bağlamışım nasıl hazırlandım ben bile şaşırdım kendime ama neyseki aradan çıktı rahatladım. masamın fotoğrafını çekmiştim ama yükleyemiyorum şu anda.he birde hayatımda ilk defa kısır yaptım kızlar sizin sayenizde süper oldu
hanzadecim görüşmenin iyi geçiceğine emindik hepimiz hakkınızda hayırlısı 1 ay geçmez şimdi size bir türlü
ahsencim minnoşun odasına bayıldım pembiş pembiş maşallah Allahım sağlıkla eskitmeyi nasip etsin
jelocum kaza yapmıssın sanırım çok geçmiş olsun hamile halinle panikte yapabilirdin o anda bizimde düğün öncesi eşim küçük bir kaza yapmıştı ama bu sefer hamile bir bayan park ettiği yerden çıkarken bizim arabanın resmen çıkmıştı üzerine kadın paniklemiş baya eşimde korkmuş doğurucak diye sakinleştirmiş birşey yok sorun yok tamam diye doktor bile çağırmış yoldan geçenler bile bizim arabayı görünce bu kadar olmaz diye konuşurken eşim hatta bağırmış sizemi kaldı yorum yapmak diye aklıma direk o geldi kadında durumu anlatmış eşine adam dahada mahçup kaç gün aramıştı Allah razı olsun diye önemli böyle şeyler hem ahlak hemde karşındakine saygı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?