- Konu Sahibi landfloves
-
- #9.821
Cnm bebişin mobilyaları çok güzel,allah güle güle büyütmeyi nasip etsin.
Burda tanıştın galiba dimi doğru anlamışım,birbirimizi görmesekte çok güzel şeyler paylaşıyoruz,hatta kimseyle paylaşmadığımız şeyleri bile paylaşabiliyoruz.Arkadaşına ve bebeğine allahtan rahmet dilerim.zaten bebeğiyle gittiği için inş cennetliktir.Ailesinin durumu çok zor.Sölicek kelime yok
Ama sen bukadar üzme kendini,bebişinde üzülmesin senle beraber
Kızlar merhaba suan oteldeyiz kocisimle odamızdan yazıyorum sizebugün yıl dönümümüz aksam yemekte kutlucaz başbasa yıldönümümüz diye odamızı süslemişler çok güzel hersey dönüşte daha detaylı anlatırım hepinizi opuyorum
eftelya çok sevindim canım güzel geçmesine
hep böyle mutlu olun inş
ewt smillia burdan tanıyorum
ve inanması gerçekten çok zor, boğazım sürekli düğümleniyor ailesinin durumunu düşünemiyorum kimbilir nasıl parçalanmıştır yürekleri
ben de çok düşünüp üzülmemeye çalışıyorum kendimi ama elimde değil aklıma geliyo sürekli
eftelya gecenizin güzel geçmesine çok sevindim
Eftelyaa ne güzel bi geceymiş.
Bi de sporun arasını uzun tutma yoksa soğukluk girer araya
Sağol canım...
Ah işte,bi yaptımmı en az 3 gün geçsin istiyorum.Daha da uzayabilir tabii,benim için sorun yok
Bazen ara uzayınca insan gerçekten istemeyebiliyomuş,büyükler öle derlerdi bizim.Okul yorunca gecen sene bi ara ben de ara veriodum.Sonra daha zor oluyodu
sık olunca daha bi alışırsın hem
Aydasuuuu keşke kafadengi bi komsun olsaydı canım yaa
Bi kahve içimi bile sıkıntın olursa içini ferahlatırdı
aydasu inanırmısın bende aynı durumdayım.Ben ne market ne pazara bile çıkmıyorum...
Sözde annemlerle aynı şehirdeyiz ama uzaklık 3,5 saat falan sürüyor.Uzak diye ne gelenim var ne gidenim :)
Ama babamlar oradan taşınacak ve yakına geliyorlar.Yine çok çok yakın olmasa da...
mavi superisi,Arnavutköy'e geliyorlar ay sonunda
Eftelya, ilk baslarda esım yalnız basıma cıkarmıyordu hıc carsı pazara, sımdı o da alıstı artık fırt fırt cıkıyorum... Sen neden cıkmıyorsun canın mı ıstemıyor... Annenler cıdden uzakmıs, olsun ne kadar yakın o kadar ıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?