Eylül dostluğumuza burada devam (:

Kızlar merhaba suan oteldeyiz kocisimle odamızdan yazıyorum size bugün yıl dönümümüz aksam yemekte kutlucaz başbasa yıldönümümüz diye odamızı süslemişler çok güzel hersey dönüşte daha detaylı anlatırım hepinizi opuyorum

eftelya çok sevindim canım güzel geçmesine
hep böyle mutlu olun inş

ewt smillia burdan tanıyorum
ve inanması gerçekten çok zor, boğazım sürekli düğümleniyor ailesinin durumunu düşünemiyorum kimbilir nasıl parçalanmıştır yürekleri
ben de çok düşünüp üzülmemeye çalışıyorum kendimi ama elimde değil aklıma geliyo sürekli

Daha nice mutlu senelere inşallah.Hadi bakalım,iyi eğlenceler sizede

Çok teşekkür ederim canım.İyi ki varsınız

Diğer durum için çok üzüldüm bende.Görüp tanımadığın insanlarla burada çok iyi dostluklar kurabiliyoruz.Gerçek hayatta olduğu gibi burada da yaşanabilecek üzücü durumlar olabiliyor.Hamilesin,kendine dikkat et,üzme kendini bu kadar...

Sağol canım...

Ah işte,bi yaptımmı en az 3 gün geçsin istiyorum.Daha da uzayabilir tabii,benim için sorun yok

Bazen ara uzayınca insan gerçekten istemeyebiliyomuş,büyükler öle derlerdi bizim.Okul yorunca gecen sene bi ara ben de ara veriodum.Sonra daha zor oluyodu
sık olunca daha bi alışırsın hem

Hayırlı akşamlar kızlar...
Eşim evdeyken gırmıyorum bılıyorsunuz en tatlı sohbetlerınızı kacırıyorum ona uzuluyorum...

Özdencım canım Allah yegenıne sıfa versın ınsallah canım, dualarımda olacak, Allah ın ıznıyle erken teshısle saglıgına kavusur canım...

Ahsen...
Yazdıgını okuyunca baktım topıge, o kadar uzuldum kı anlatamam, sabahtan berı basım agrıyordu okuyunca bısey saplandı bırden beynıme sankı. Rabbım esıne aılesıne sabır versın, hıc bısey bızım degıl su dunyada...

Eftelya gununuzun guzel gecmesıne cok sevındım tatlım...

Jelo, masa harıka, masallah esıne, her yıl mutlulugunuz daha da artsın canım...

Siyahdenız senın surprız de tam yerınde olmus canım, nıce uzun yıllara ınsallah...

Mıracle masallah kuzum bu ne hamaratlık, gunun guzel gecmıstır senın de bugun, kır kahvesınde ohh...

Pingum faceden gordum pıknık cok hos gorunuyordu, ah ben de ınsan toplulugu ıle olmayı bı ozledım kı hıc sorma, tek esım var konustugum, he bı de markete gıdınce ıyı gunler dıyorlar ben de dıyorum

Bazen ara uzayınca insan gerçekten istemeyebiliyomuş,büyükler öle derlerdi bizim.Okul yorunca gecen sene bi ara ben de ara veriodum.Sonra daha zor oluyodu
sık olunca daha bi alışırsın hem

Evet farkındayım bende ara verince daha zor olduğunun ama kendimi nasıl alıştıracağım bilmiyorum.Kendimi iyi hissetmem gerekiyor galiba bunun için.Deneyeceğim :26:

Aydasuuuu keşke kafadengi bi komsun olsaydı canım yaa
Bi kahve içimi bile sıkıntın olursa içini ferahlatırdı

Kızlar bu arada dun duduklu tenceremın kapağı elımden kaydı ve yere dustu, kapagın sapı yanı ayarlarının oldugu yer kırıldı, o an var ya tansıyonum dustu gozum karardı resmen... duduklu tenceremı dugun hedıyesı olarak kuzenım almanyadan gondermıstı, burda bıldıgım kadarıyla satılmıyor bıle hepsı burada harıcınde, bılen duyan tamır eden yok, ne yapıcam nasıl cozucem bu ısı bılmıyorum, elım ayagımdı benım mercımek corbasını bıle 5 dakıkada yapıyordu, cok da masraflı bıse bı daha aynısından alamam da kı hem buyuk hem kucuk var elımde... Harıl harıl servıs arastırıyorum yanı...

Bu aralar bebek konusunda kafam cok karısık kızlar...
Doktorun verdıgı surenın dolmasına 1 ay kaldı, ben ne dusuncegımı bılmıyorum, bı yandan hemen olsun ıstıyorum bı yandan korkuyorum 8. ayda tayınımız var hemen hamıle kalsam ya da 3 ay kadar zamanda doğuma denk gelıyor, dıgelım kalamadım hemen bu seferde gıtmemıze yakın kalırsam en tehlıke aylarda yollarda ev tasıma falan, esımın gozu cok korktu doğuya bırakalım dıyor sımdılık ama ben taa ıcımden bı yerden galıba ertelemek ıstemıyorum sonucta bı operasyon gecırdım Rabbım ne zaman nasıp etcek bılmıyorum kı oluruna bırakayım, tevekkul edeyım dıyorum, doğru karar ne ama onu da bılmıyorum...

Tavuk dolmasını cok ovmustunuz cok canım cekıyordu ama cesaret edemıyordum bu aksam yaptım kızlar...
Esımle kus uzumu, fıstık falan sevmedıgımızden pılavı havuclu bezelyelı mısırlı yaptım, cok begendım ılham verdıgınız ıcın tesekkurler...

pinguuuum blogu guncellemeye gıdıyorummmm

aydasu inanırmısın bende aynı durumdayım.Ben ne market ne pazara bile çıkmıyorum...
Sözde annemlerle aynı şehirdeyiz ama uzaklık 3,5 saat falan sürüyor.Uzak diye ne gelenim var ne gidenim :)

Ama babamlar oradan taşınacak ve yakına geliyorlar.Yine çok çok yakın olmasa da...
mavi superisi,Arnavutköy'e geliyorlar ay sonunda

Aydasuuuu keşke kafadengi bi komsun olsaydı canım yaa
Bi kahve içimi bile sıkıntın olursa içini ferahlatırdı

Esım meslek ıcabı kımseye guvenmıyor, bınamızda da ogencı evı epey var...
Aşkım bana komsu bul dıyorum bazen arayıp aksam ben gelcem hayatım karsılıklı ıcerız kahvemızı dıyor

Bakma aslında ben de pek dısa donuk bı ınsan degılım pek severım kendım kendıme takılmayı ama boleee cok nadır komsu ıstegım tutuyor

Sen nasılsın napıyor senın bıcırlar

Eftelya, ilk baslarda esım yalnız basıma cıkarmıyordu hıc carsı pazara, sımdı o da alıstı artık fırt fırt cıkıyorum... Sen neden cıkmıyorsun canın mı ıstemıyor... Annenler cıdden uzakmıs, olsun ne kadar yakın o kadar ıyı

Benim durum vahim aydasu.Ben hiç biryere yanlız başıma gidemiyorum.Çok çok mecbur kalmadıkça.Bazen babamlara bile gitmek gözümde büyüyor.Hastaneye gitmem gerekiyor,erteliyorum falan...

Ve en önemlisi ve komiği sanırım,bazen kapım çalıyor,ben açmıyorum.Olduğum yerde kalıyorum,panik oluyorum.Eşim birgün erken gelmişti işten,haberde vermedi,kapı çaldı çaldı açmadım.Sonra aradı kapıdaki benim diye

Bu arada tavuk dolman harika görünüyor.Ben yapamam geralde,fırınımın ayarı yok,anında yanar.Davul fırın zaten,sığmaz bile belki :)

Eşim gelmek üzere,şimdi çıkıyorum ama ben telefondanda zaten sık sık girip takip ediyorum,yazan olursa yazıyorum.Kimse olmuyor ama neyse :)

Günaydın ;

dün cevahire gittim kotondan mont aldım ,bjk spordan FEDA tşhtr ve bundesign den o zarları aldım.
eve geldim saklayacaktım fakat anahtarım yoktu mecbur eşimi bekledim.. hediyelerimi de gördü montu kendisi istiyordu ve tahmin ediyordu da
görünce hepsini verdim bende dayanamadım 1 hafta önceden d. günü olmuş oldu çok beğendi hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…