Eylül dostluğumuza burada devam (:

Kendisi kaçmış bile Eylül gelinlerinin el cilvelisi, en hamaratı, en zarcısı, en tavuk ve spor severi nice nice mutlu yıllara. Kocacığınla sağlık dolu bir ömür diliyorum

teşekkür ederim...çok mutlu oldum....
dolu dolu 26 oldum 86 lıyım yaşlanıyorum yaaaaa

Günaydıııın..
hanzadecim doğum günün kutlu olsun tatlım. Yeni yaşında sağlık,huzur,aşk dolu bir yıl geçirirsin işallah.

eftelyacım sofran çok şık görünüyo.
AYdasu çok güzel oluyo dimi tavuk dolma ellerine sağlık Ama sen beni kandırdıın bloğu güncellemeye gidiyorum demişsin hemen baktım bloğun hala mayıs ayındaki yazıda kalmışş

kızlar sabah sabah biz yine tartıştık

annem biliyosunuz sürekli yazlıkta,bizde 15 günde 1 anca gidiyoruz,şimdi buraya geldi,annemi görmek istiyorum eşim çok çalışıyo yorgun diye gidemiyoruz,haftasonu gideriz diyo,hafasonuna kadar onlar gene yazlığa döner,kadın evine gelmiş ben gidemiyorum.yemek yiyip geliriz diyorum,bu seferde uzakta oturuyo diyo,o zaman oraya taşınalım diye başladı kavga....

kendim iş çıkışı gitsem olurmu?millet demezmi kocası nerde bunun?

annem hep diyor,başkalarının çocukları haftada 2 gidiyor,siz gelmiyorsunuz,bunu eşime sölediğimde başkalarına göremi yaşıcaz ne zaman müsait olursak ozaman gideriz diyor,

yani uzun lafın kısası aynı şehirdeyiz ama ben annemi göremiyorum,nasıl yapıcam nasıl ikna edicem,tek başımamı gitsem napsam bilmiyorum

Günaydın herkese..Hanzade iyi doğdun doğum günün kutlu olsun..
Dün bizimde evlilik yıl dönümümzdü kızlar..Bende eve 9da gel dedim eşime eve gittim yemekleri hazırladım şık bi sofra kurdum sonra onu notlarla yatak odamıza yönlendirdim yatak odasına kadrda yola mumlar koydum..gelinliğimi giydim o kapıyı açınca da duvağımı örtüp ilk dans müziğimizi açtım..beni görünce çok duygulandı çok sevindi hemen duygusala bağlayıp kızımız olmasın ben onu gelinlikle görürsem dayanamam dedi..Sonra yemek yedik çok yorgunmuş hemen uyuklamaya başladı tv karşısında bende çok sinirlendim yani insan bugün hemen uyuklarmı falan diye atar yaptım sonu biraz tartışmalı bitii=)) bilmiyorum benmi fazla büyüttüm ama çok sinirlendim..işte böyle kızlar..hala sinirliyim galiba ben o kadar hazırlandım emek ettim saat 10.30 da horlayarak uyuklamaya başladı yaa..

Çok yorgunmuş demek ki. Bence akşam gönlünü alır.

canım tek başına 1 gidersin yorgun dersin 2 gidersin hasta dersin ama 3. ne diyeceğini bulamazsın olmaz..

onun annesine nasıl gidiyorsunuz peki ? bak biz hafta da 1 onlara 1 mutlaka bize gideriz. izinden geldiğimden beri neredeyse hergün annemdeyiz ameliyat olduğu için.

kayınvalideme gidemedik bi türlü sizde öyle yapın hangi güne müsaitseniz hafta da 2 gününüzü aileler ayırın fazlasına onlarda alışmasın sizde standart olun

kv lerle aynı şehirde yaşamıyoruz,onlar adanada,o yüzden yılda 2-3 kere fln gidiyoruz,hatta ben gidelim diyorum,gidelim demez pek,ama kv ordaki gelinine gelmiyo-çağırmıyo diye sürekli posta koyar,burda olsaydı napardı kocam hiç bilmiyorum

o zaman eşin sana ayak uydurak hafta da 2 bile gitseniz zor gelmemeli annen ile senin evin uzak mı ?

Gunaydınlar...

Hanzade canım doğum gunun kutlu olsun, esınle aılenle nıce huzurlu saglıklı yasların olsun ınsallah...

Ank1986 evlılık yıldonumunuz kutlu olsun canım, Rabbım ayırmasın...

similla bız ıkı aıledende uzagız, sen yazınca dusundum de eger aılemle aynı sehırde olsaydım napardım dıye... annenle evlerınız ne kadar uzaklıkta bılmıyorum ama esınle 1 gıdıyorsan 1 de kendın gıdebılırsın... o onu dedı bu bunu dedı dıye dusunme bence ben olsam dedıgım gıbı esımle gıdıyorsam canım gormek ıstedıyse ıs cıkısı kendım de gıderım...

Pingum ay utandım valla sorma, gece yalnızdım, blogu actım dedım yazdım o kadar guncelleyım aaa bı aklıma geldı kozledıgım patlıcanlar bıberler hemen mutfaga kostum gecenın 2 sınde sos yaptım sonra da uyuyakalmısım...
Valla bılla hemen gıdıyorum sımdı, harıka nefıs bır kahvaltılık buldum esım bayıldı, cok da kolay bısı hemen yazıyorum tarıfını, haftasonu mutlaka deneyın bak

Ne kadar güzel sürpriz yapmışsın. bebişim olmayaydı bende gelinliğimi giymek istiyodum ama şuan o gelinlği giydiğim kilonun 10 kilo fazlasıyım Eşinde demeki gerçekten yorgunmuş canım yazık napsın. bünye kaldırmamıştır. işallah bugün telafi eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…