- Konu Sahibi landfloves
-
- #9.841
Günaydın, amanında amanın bu gün kimin doğum günüymüş. Kim bir yaş daha yaşlanmış
teşekkür ederim...çok mutlu oldum....
dolu dolu 26 oldum 86 lıyım yaşlanıyorum yaaaaa
teşekkür ederim...çok mutlu oldum....
dolu dolu 26 oldum 86 lıyım yaşlanıyorum yaaaaa
Günaydın herkese..Hanzade iyi doğdun doğum günün kutlu olsun..
Dün bizimde evlilik yıl dönümümzdü kızlar..Bende eve 9da gel dedim eşime eve gittim yemekleri hazırladım şık bi sofra kurdum sonra onu notlarla yatak odamıza yönlendirdim yatak odasına kadrda yola mumlar koydum..gelinliğimi giydim o kapıyı açınca da duvağımı örtüp ilk dans müziğimizi açtım..beni görünce çok duygulandı çok sevindi hemen duygusala bağlayıp kızımız olmasın ben onu gelinlikle görürsem dayanamam dedi..Sonra yemek yedik çok yorgunmuş hemen uyuklamaya başladı tv karşısında bende çok sinirlendim yani insan bugün hemen uyuklarmı falan diye atar yaptım sonu biraz tartışmalı bitii=)) bilmiyorum benmi fazla büyüttüm ama çok sinirlendim..işte böyle kızlar..hala sinirliyim galiba ben o kadar hazırlandım emek ettim saat 10.30 da horlayarak uyuklamaya başladı yaa..
kızlar sabah sabah biz yine tartıştık
annem biliyosunuz sürekli yazlıkta,bizde 15 günde 1 anca gidiyoruz,şimdi buraya geldi,annemi görmek istiyorum eşim çok çalışıyo yorgun diye gidemiyoruz,haftasonu gideriz diyo,hafasonuna kadar onlar gene yazlığa döner,kadın evine gelmiş ben gidemiyorum.yemek yiyip geliriz diyorum,bu seferde uzakta oturuyo diyo,o zaman oraya taşınalım diye başladı kavga....
kendim iş çıkışı gitsem olurmu?millet demezmi kocası nerde bunun?
annem hep diyor,başkalarının çocukları haftada 2 gidiyor,siz gelmiyorsunuz,bunu eşime sölediğimde başkalarına göremi yaşıcaz ne zaman müsait olursak ozaman gideriz diyor,
yani uzun lafın kısası aynı şehirdeyiz ama ben annemi göremiyorum,nasıl yapıcam nasıl ikna edicem,tek başımamı gitsem napsam bilmiyorum
canım tek başına 1 gidersin yorgun dersin 2 gidersin hasta dersin ama 3. ne diyeceğini bulamazsın olmaz..
onun annesine nasıl gidiyorsunuz peki ? bak biz hafta da 1 onlara 1 mutlaka bize gideriz.izinden geldiğimden beri neredeyse hergün annemdeyiz ameliyat olduğu için.
kayınvalideme gidemedik bi türlü sizde öyle yapın hangi güne müsaitseniz hafta da 2 gününüzü aileler ayırın fazlasına onlarda alışmasın sizde standart olun
kv lerle aynı şehirde yaşamıyoruz,onlar adanada,o yüzden yılda 2-3 kere fln gidiyoruz,hatta ben gidelim diyorum,gidelim demez pek,ama kv ordaki gelinine gelmiyo-çağırmıyo diye sürekli posta koyar,burda olsaydı napardı kocam hiç bilmiyorum
o zaman eşin sana ayak uydurak hafta da 2 bile gitseniz zor gelmemeli annen ile senin evin uzak mı ?
20 dk sürüyor arabayla
Günaydın herkese..Hanzade iyi doğdun doğum günün kutlu olsun..
Dün bizimde evlilik yıl dönümümzdü kızlar..Bende eve 9da gel dedim eşime eve gittim yemekleri hazırladım şık bi sofra kurdum sonra onu notlarla yatak odamıza yönlendirdim yatak odasına kadrda yola mumlar koydum..gelinliğimi giydim o kapıyı açınca da duvağımı örtüp ilk dans müziğimizi açtım..beni görünce çok duygulandı çok sevindi hemen duygusala bağlayıp kızımız olmasın ben onu gelinlikle görürsem dayanamam dedi..Sonra yemek yedik çok yorgunmuş hemen uyuklamaya başladı tv karşısında bende çok sinirlendim yani insan bugün hemen uyuklarmı falan diye atar yaptım sonu biraz tartışmalı bitii=)) bilmiyorum benmi fazla büyüttüm ama çok sinirlendim..işte böyle kızlar..hala sinirliyim galiba ben o kadar hazırlandım emek ettim saat 10.30 da horlayarak uyuklamaya başladı yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?