Eylül dostluğumuza burada devam (:

similia herzaman olmasada eşin gitmek istemediği zamanlar eğer eşin sna karışmıyosa tek başınada git nolucak. mesela bugün git, annemleri çok özledim aşkım sen yorgunsan dinlen ben yemeğe gideyim gönüllerini alayım geç kalmadan gelirim de. annenlerede dersin çok yotgundu diye bi seferlik bişey olmaz.

tamam sen iş çıkışı git eşinde gelsin 1/2 saat oturun yemek yiyin geçin evinize 10 yada 10:30 gibi.

hep geç döneriz benim evdede çalışmam lazım diyor,olmadı ben aydasu nun dediği gibi 1 onla 1 onsuz gideyim,tek gitmeme belki gönlü razı olmaz,belkide tamtersi alışır işine gelir....annemlerle çok iyi geçinir,arada bi problem olsa anlıcam gitmek istemiyor dicem ama oda yok

özledim diyorum,sen bu kadar anneci değildin diyor,müsait olunca gideriz diyor,bazen okadar gaddar konuşuyoki

peki annen sormayacak mı neden tek geliyorsun diye ?

Kuzucum haftada bır esınle gııdıyosan pek ıkıncıye gıtmek ısteyecegını sanmıyorum kı ben onemsemem de bı kere gelıyorsa tamam bı de ben gıderım anamın yanına. Hıc onemsemem laf soz olur mu dıye, alıssın nolcak kı hıc takılma boyle seylere... O gaddar konusmasının altında kendı aılesınden uzak olması yatıyor olabılır canım, dusunuyordur ben senede 2 3 kez goruyom esım 15 gune bıle az dıyor dıye, erkek mılletı bu konularda dusuncesız oluyor malesef

evde yok derim,napıyım speddy adam gitmiyo kolundan tutum götürememki,çare bulmaya çalışıyorum

speddy canım ben senın gbı dusunmuyorum orası annemın evı degıl mı, tek de gıdebılmelıyım, ısten cıktım ozledım geldım, bu kadar basıt yanı...

benim annem sorar mesela ?
kavga mı ettiniz neden gelmedi.. bieşy mi oldu diye tabiki de annemizin babamızın evi ve gitmek fazlasıyla hakkımız..
annemi babamı biliyorum bu sefer de kafa takarlar bişey mi oldu acaba darıldı da gelmedi diyerekten
benimde tek gittiğim zamanlar oluyor ama ya maçtadır ya toplantı da falan

Son düzenleme:
Simillacım bizdede çoğu zaman aynı durum yaşanıyor benimde ailem burda ama eşimin ailesi antalyada her bayramda antalyaya gidiyoruz ee yazlık memleket olunca yıllık iznimizide orda geçiriyoruz ama yine de eşim bazen bu konuda takıntılı oluyor aydasuya katılıyorum kendi aileleri olmadığı için sanırım biraz kıskançlık yapıyolar..bennde özledim desem hemen ben napayım der yılda 2 3 kez görüyorum der mesela..bizde haftada 1 eşimle gidiyoruz ama haftada birde mutlaka onun halasına gidiyoruz..sonra ben gitmek istersem işten çıkınca direk oraya geçiyorum eşim geç gelecekse istersen gel sen al yoksa babam bırakır diyorum..almaya gelince istersen çık yoksa ineyim diyorum (tabi bazen o çıkmayım deyince ayıp olur diyorum ama) böyle çözmeye çalışıyoruz ama oluyo bu tip sorunlar her zaman..

eğitime fln gidiyor eşim biliyorlar yoğun çalıştığını birşey demezler,eşim sabah kalabilirsin de diyor ama ben neden kalayım,ben birlikte gitmek isterim tabiki,neyse ben bir tek gideyim bakalım,durumlar nolcak sonra

slmkızlar dışarı çıkcaz eşimle size bi slm veriim dedim spidi bana da doktor rahimde kalınlaşma var dedi tahlil yaptı bakalım akşama alcam sonuçları inş bişi çıkmaz

ohh be sonunda internetime kavuştum neydi o işkence telefondan

Hanzadecim iyiki doğdun Doğum günün kutlu olsun Nice mutlu senelere:119::118:

Ank1986 sanada nice romantik yıldönümlerine, ne güzel hazırlanmışsın olsun eşinede kızma çok uykusu gelmese niye uyusun hemencecik

kızlar bizde dün akşam dışarı çıktık vede eşimin hediye işini hallettim kedi gibi ne zamandır sevdiği bir ayakkabı vardı hep bakar dururdu ben pas vermezdim dün yine bakarken bi baktı alıyoruz çocuk gibi sevindi valla aşkım bana hediye aldı aşkım bana hediyede alırmış diye söylenip durdu kendimede yıldönmnde giymeye elbise aldım eksik kalmam boş dönmem yani
aslında bende gelinliğimi giyerim diye düşünüyordum ama hem kilo aldım hemde kapatamam arkasını bilemedim yani:26:

smillacım eşin istemiyorsa bencede kendin gidebilirsin yoğun işi bende anca fırsat buldum kaçtım diyebilirsin.

Son düzenleme:
slmkızlar dışarı çıkcaz eşimle size bi slm veriim dedim spidi bana da doktor rahimde kalınlaşma var dedi tahlil yaptı bakalım akşama alcam sonuçları inş bişi çıkmaz

geçmiş olsun cnm nedir bu kalınlaşmaherkeste çıkıyor.

SPEDDY ben randevumu aldım cuma gidiyorum tekrar,sende aldınmı?????ertelemeyesin

geçmiş olsun cnm nedir bu kalınlaşmaherkeste çıkıyor.

SPEDDY ben randevumu aldım cuma gidiyorum tekrar,sende aldınmı?????ertelemeyesin

geçmiş olsun canım inşallah bişey çıkmaz adet zamanın yakın ise ondan olabilir demişti dr bana.

daha randevu almadım . bu akşam dr oradan da kayınvalideme gitmeyi planlıyordum. ama sanırım yine anneme gideceğim dr işimiz yarına kaldı galiba..

dün akşam gezmeye gittim bende kocamı bırakmak zorunda kaldım malesef. Gece 12ydi ewe geldiğimde, sonrada kocacımla dondurma yemeğe gittik evin yakınında biyere. Bu sıralar arkadaşlarla takılınca çok iyi geldi bana, ,beni üzen sinir eden, dedikoducu karıkoca arkadaşlardan kurtuldum. hala arkamdan konuşuyolar duyuyorum ama artık muhabbet pek etmiyorum ayaküstü konuşmadan öteye geçmiyo sohbetim. kafam rahatladı. çok üzüyolardı beni, kocama laf söylemeleri en deli eden. NE kadar fedakar, iş bulmak için ne kadar çok çabaladığını burdan siz bile görüyosunuz ama kıskanç insanlar işte dedikodu malzemesi yaptılar bizi. ama şükürki çevremdekiiler kimin ne olduğunu biliyo. şimdi daha doğru insanlarla sohbet ediyorum kafam rahat.

MLSVT bende gelinliğimin arkasını kapatamadım çünkü düğmeli..baya bi kısmını kapatamadım çünkü elim yetişmedi..ama duvak kapatıyo=)))

Günaydın kızlar
Hanzedecim Doğum günün kutlu olsun canım,nice mutlu senelere kocişinle beraber
Aydasum gelmiş hoşgelmiş yanlızım diyorsun sen bizi sevmiyormusun yoksa aaa lütfen biz burdayız hep ama sen yap börekleri yemekleri bize göster karşılıklı yemiş gibi oluruz

Pingum zaten sızınle ugrasmalarının nedenı de bu kuzucum... Artık bu devırde bırıbırını bu derece seven ınsanlar pek yok, mıllet boyle ıste, kendınde bulamayınca olana nasıl satasacaklarını bılmıyorlar, Allah boyle ınsanlardan korusun kıskanclık en kotu sey... Bakıs acısı ıste burda hepımız sızın askınızın guzellıgını, sadakatınızı, fedakarlıklarınızı gorup taktır edıyoruz ama art nıyetlı ınsanlar huzur bozmak ıcın ugrasıyorlar... en ıyısını yapmıssın o ınsanlardan uzaklasarak canım benım...

Kız bu arada valla bılla tarıf ekledım bloga

işi gücü olmayıp milletin arkasından dedikodu yapan tiplerle zaten mrb mrb dan öteye gitme,kimseye hayır gelmez onlardan.

bazlamadan kesinlikle yapıcam :)

yorumda yazdım,sorularım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…