- 20 Nisan 2008
- 4.464
- 459
- 698
- Konu Sahibi landfloves
-
- #9.881
Günaydın kızlar
Hanzedecim Doğum günün kutlu olsun canım,nice mutlu senelere kocişinle beraber
Aydasum gelmiş hoşgelmiş yanlızım diyorsun sen bizi sevmiyormusun yoksa aaa lütfen biz burdayız hep ama sen yap börekleri yemekleri bize göster karşılıklı yemiş gibi oluruz
Pingum zaten sızınle ugrasmalarının nedenı de bu kuzucum... Artık bu devırde bırıbırını bu derece seven ınsanlar pek yok, mıllet boyle ıste, kendınde bulamayınca olana nasıl satasacaklarını bılmıyorlar, Allah boyle ınsanlardan korusun kıskanclık en kotu sey... Bakıs acısı ıste burda hepımız sızın askınızın guzellıgını, sadakatınızı, fedakarlıklarınızı gorup taktır edıyoruz ama art nıyetlı ınsanlar huzur bozmak ıcın ugrasıyorlar... en ıyısını yapmıssın o ınsanlardan uzaklasarak canım benım...
Kız bu arada valla bılla tarıf ekledım bloga
Eşime biri kötü bişey düşündüğünde ben kaldıramıyorum Aydasu o kadar çok seviyorumki onu, Allah bin kere razı olsun ondan o kadar iyi bi eşki kimse haksızlık etsin istemiyorum. sinsi sinsi iş bulmuşmu, onun canı çalışmak istemiyo,iş beğenmiyo ne biçim kelimeler.. Allahlarından bulsunlar başka diyecek bişey yok.
Tarifide gördüm tatlım deniycem mutlaka. Devamını bekliyoruz
Eşime biri kötü bişey düşündüğünde ben kaldıramıyorum Aydasu o kadar çok seviyorumki onu, Allah bin kere razı olsun ondan o kadar iyi bi eşki kimse haksızlık etsin istemiyorum. sinsi sinsi iş bulmuşmu, onun canı çalışmak istemiyo,iş beğenmiyo ne biçim kelimeler.. Allahlarından bulsunlar başka diyecek bişey yok.
Tarifide gördüm tatlım deniycem mutlaka. Devamını bekliyoruz
yok artık.canı çalışmak istemiyo iş beğenmiyomu
ekmeğinizi onlarmı veriyolar acaba....aaaa sinir oldum manyak karılar
dün akşam gezmeye gittim bende kocamı bırakmak zorunda kaldım malesef. Gece 12ydi ewe geldiğimde, sonrada kocacımla dondurma yemeğe gittik evin yakınında biyere. Bu sıralar arkadaşlarla takılınca çok iyi geldi bana, ,beni üzen sinir eden, dedikoducu karıkoca arkadaşlardan kurtuldum. hala arkamdan konuşuyolar duyuyorum ama artık muhabbet pek etmiyorum ayaküstü konuşmadan öteye geçmiyo sohbetim. kafam rahatladı. çok üzüyolardı beni, kocama laf söylemeleri en deli eden. NE kadar fedakar, iş bulmak için ne kadar çok çabaladığını burdan siz bile görüyosunuz ama kıskanç insanlar işte dedikodu malzemesi yaptılar bizi. ama şükürki çevremdekiiler kimin ne olduğunu biliyo. şimdi daha doğru insanlarla sohbet ediyorum kafam rahat.
Sana bısey dıyıım mı pıngu, hanı bayramda resım koydun ya yemın olsun agladım o resme, o kadar samımı o kadar ıcten, sevgınız gozlerınızden fıskırıyor. Bunu cekemeyen ınsanlar da nerden vuracaklarını sasırıyor, mutlulugu yakalayamayan o kadar ınsan varkı bı yerden sonra zaaflarına yenılıp boyle zavallı olabılıyorlar... Kulagına geldıgınde hıc uzerınde durma uzme kendını ama yanında bırı bısey derse azarla at kımsenın haddı degıl ben parcalarım bıle kımse esıme laf soyleyemez kımse...
ah similiacım sorma. karıda değil karı-koca. söyleye daha çok erkek olanı işin tuhafı. bana bakmak zorundaymışda bilmemne. zaten kocam beni kimseye muhtaç etmezki, çalışmıyo diye evde yatmıyoki adam, bilgisayar dükkanı açtı bak 3-5 kuruş para girsin cebimize diye. kaç kişi koskoca şehir istanbulu bırakır karısının yanına gelir, bunca sıkıntıya rağmen hiç dırdır etmeden karısının yanında olur ki.
aydasuuu kahvaltılık tarifi deyince bende acaba geremez tarifi mi verdin dedim. bende kaç gündür takmıştım bu tarife, bugün yapacam inşallah. biberli peynir gibi birşey ama bidona basılıp bir hafta bekleniyormuş falan.. şimdi detaylı bir tarif bulayımda az bişey denemelik yapacam. sen biliyormusun canım?
Canım ısım olarak hıc duymamıstım sen yazınca baktım sımdı googledan, benım damak tadıma cok uygun bısey bu yaa agzımın suyu aktı kız... Sankı boyle eksımık gıbı bır tadı varmıs gıbı geldı yedın mı sen eksımık, bugun mu yapcan sen, bıberler gecmeden ben de yapayım cok sevecegımı dusunuyorum
Canım ısım olarak hıc duymamıstım sen yazınca baktım sımdı googledan, benım damak tadıma cok uygun bısey bu yaa agzımın suyu aktı kız... Sankı boyle eksımık gıbı bır tadı varmıs gıbı geldı yedın mı sen eksımık, bugun mu yapcan sen, bıberler gecmeden ben de yapayım cok sevecegımı dusunuyorum
Bu biberlerden bazı marketlerden satılıyor. Hazır şekilde alıyorsun. Kahvaltıcılardada var. Çok lezzetli bir şey. İnsan yemeye doyamıyor. Akşam eve giderken alırım biraz bende. Ağzımın suları aktı...
aynen bende tariflere falan baktım hiç tadını bilmediğim şeyi canım nasıl istedi anlatamam.. bende damak tadıma uyacağını düşünüyorum, dün pazardan çıtır çıtır biberlerden aldım. süzme yoğurdumda var, tulum peynirde aldım (lor peynirde yazıyor bazı tariflerde), birazdan yapacam. bidonda yoğurt satılıyor ya, işte o küçük bidonun içine basacam ben, 12 gün falan oda sıcaklığında bekletilmeliymiş, bakalım nasıl birşey ıkacak ortaya
aynen bende tariflere falan baktım hiç tadını bilmediğim şeyi canım nasıl istedi anlatamam.. bende damak tadıma uyacağını düşünüyorum, dün pazardan çıtır çıtır biberlerden aldım. süzme yoğurdumda var, tulum peynirde aldım (lor peynirde yazıyor bazı tariflerde), birazdan yapacam. bidonda yoğurt satılıyor ya, işte o küçük bidonun içine basacam ben, 12 gün falan oda sıcaklığında bekletilmeliymiş, bakalım nasıl birşey ıkacak ortaya
Esım ısten sabah geldı uyuyor ben de sızleyımBirazdan uyanınca yerız dıye kek yapıcam... Kızlar o kadar harıka bır kek kı anlatamam, kayınvaldemden ogrendım ne ınternette ne baska bıınde ne yedım ne duydum adı kum kek, kum gıbı boyle catalla falan yenmıyor dagılıyor sutle harıka gıdıyor yapınca mutlaka resmını koyayım bu lezzetı denemenız laızm
Tarifini acilen bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?