Eylül dostluğumuza burada devam (:

Jelom olur mı hıc oyle sey canım benım, hepınızı ayrı ayrı cok sevıyorum ben bı gun gırmesem aksam hemen gırıp okuyorum... Esım ıs dolayısıyla haftanın 3 4 gunu gunduzlerı evde, o evde olunca gıremıyorum meraklı kocam ne yazıyorsun dıye bakmak ıstıyor bense burası ozelım olarak kalsın ıstıyorum, gece gelıp okuyorum esım yokken halıyle sız olmuyorsunuz
Sen nasılsın, oğluş nasıl, iyi gıdıyor demı hamılelık, ay canım bak yazmayı unuttum demı ben, cok cok gecmıs olsun bu arada arkadasım, ıyıkı sen yokmussun ıcınde arabanın, okurken kadına da ayrı gıcık oldum, işte bu yuzden cocuklar kendınde herseyı yapmayı hak goruyor, anneler babalar tepelerıne cıkartıyor, bız hıc oyle yetısmedık, evlatlarımızda oyle olmasın ınsallah...

Melıscım elbısenı gule gule gıy kuzum, esın de pek sevınmıs hedıyesıne ıyı gunlerde kullansın... Cocuk gıbı demı erkekler

Ben de esıme ne alacagımı buldum sanırım, celık bıleklık almayı dusunuyorum, yarın bı bakınayım carsıdan, cok begenıyor esım oyle seylerı, gonlume gore bısey bulurum ınsallah...

Bu arada kızlar verdıgım 3,700 gr oldu, gram gram da olsa gıdıyor bayrama az kaldı :18:

Eşime biri kötü bişey düşündüğünde ben kaldıramıyorum Aydasu o kadar çok seviyorumki onu, Allah bin kere razı olsun ondan o kadar iyi bi eşki kimse haksızlık etsin istemiyorum. sinsi sinsi iş bulmuşmu, onun canı çalışmak istemiyo,iş beğenmiyo ne biçim kelimeler.. Allahlarından bulsunlar başka diyecek bişey yok.

Tarifide gördüm tatlım deniycem mutlaka. Devamını bekliyoruz

yok artık.canı çalışmak istemiyo iş beğenmiyomu

ekmeğinizi onlarmı veriyolar acaba....aaaa sinir oldum manyak karılar

Sana bısey dıyıım mı pıngu, hanı bayramda resım koydun ya yemın olsun agladım o resme, o kadar samımı o kadar ıcten, sevgınız gozlerınızden fıskırıyor. Bunu cekemeyen ınsanlar da nerden vuracaklarını sasırıyor, mutlulugu yakalayamayan o kadar ınsan varkı bı yerden sonra zaaflarına yenılıp boyle zavallı olabılıyorlar... Kulagına geldıgınde hıc uzerınde durma uzme kendını ama yanında bırı bısey derse azarla at kımsenın haddı degıl ben parcalarım bıle kımse esıme laf soyleyemez kımse...

yok artık.canı çalışmak istemiyo iş beğenmiyomu

ekmeğinizi onlarmı veriyolar acaba....aaaa sinir oldum manyak karılar

ah similiacım sorma. karıda değil karı-koca. söyleye daha çok erkek olanı işin tuhafı. bana bakmak zorundaymışda bilmemne. zaten kocam beni kimseye muhtaç etmezki, çalışmıyo diye evde yatmıyoki adam, bilgisayar dükkanı açtı bak 3-5 kuruş para girsin cebimize diye. kaç kişi koskoca şehir istanbulu bırakır karısının yanına gelir, bunca sıkıntıya rağmen hiç dırdır etmeden karısının yanında olur ki.

hiç muhabbete bile girme canım onlarla tavrını koy sonrasında istedikleri gibi konuşsunlar . daha mutlu olduğun arkadaşlarınla vakit geçirmen süper birşey benimde hiç arkadaşım yok daha doğrusu çok vardıda evleniceğim zaman düğün zamanında aslında gerçek niyetlerinin arkadaşlıktan ne anladıklarını görme fırsatım oldu, şu andada kuzenler bol zaten yetiyor yinede yeri geldimi tavrımı koymaktan hiç çekinmem.

ank1986 benimde öyle olucak herhalde kararsızım gelinliğim evdede değil k.validemde, istersen ben oğluma çaktırmadan atlar taksiye getiririm dedi hala kararsızım.

bu arada kızlar feci şekilde adet öncesi sendrom yaşıyorum, benim düzenli olmadığından böyle belirtilerimde olamzdı anlamazdım bile ne ara oldum diye sanırım şimdide ilaçların etkisi inanılmaz belim, karnım ve sol kasığım ağrıyor yürümeye zorlanıyorum deli olucam çok kötü birşeymiş ya

ve aydasucum vallahi erkekler çocuk gibi bayadır isteyipte sahip olunca suratları şebek gibi oluyor eşinde seviyorsa çelik bileklik güzel olabilir bak bana hatırlattın eşim ilk alyansı dağılmıştı ikinci klasik düz almış şimdide altın haram diye çelik yüzüğe takmıştı fırsatım olursa onada bakabilirim istiyordu çünkü

Son düzenleme:

Allah razı olsun Aydasucum, Allah bizleri eşlerimizden ayırmasın. Aileme, eşime ve bi yakın arkadaşım var ona hep diyorum kadınlar kulübü kıskançlık olmadan rahat rahat dertleşebildiğim biyer keşke hepinizle aynı şehirde yakın olsak. hepimizin yanlızlığı biterdi.

moralini bozuyolar boşu boşuna.insan köstek değil destek olur,insansa tabi...

öyle komşun olacağına olmasın cnm,sen kendi yaşıtlarınla arkadaşlarınla aradabir görüşsen o bile yeter

merhaba kızlaaar, Ank86 evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım, kız çocuk mevzusu açıldığında benimkide öyle diyor ben vermem diyor, babasına çok düşkün olacak benim kızım falan diyor

hanzadeeeeee nice mutlu yıllara canııım, yeni yaşın sana saşlık mutluluk huzur getirsin canım.

similla bence eşin olmadan annenlere gitmende hiç bir mantıksızlık yok, sonuçta ailen onlar senin illa eşinle gitmen gerekmiyor. ben tek başıma çok gidiyorum eşimin maçı veya dersi varsa hemen annemlere kaçıyorum. hatta eğer akşam onlara gideceksek ben erkenden gidiyorum eşimde iş çıkışında geliyor, bazen yorgun oluyor gelmek istemiyorsa bende akşam evime geliyorum geri. kimsede eşin neden gelmedi bizi istemiyor mu gibi bişiler düşünmüyor bile. birbirlerini çok severler zaten. eşim kendi ailesine bile fazla gitmez ama benimkilere daha sık gider.

bu hamişler bebelerine ne isim koyucaklarını hiç söylemiyorlar, teyzeleri olarak bilmeye hakkımız var

aydasuuu kahvaltılık tarifi deyince bende acaba geremez tarifi mi verdin dedim. bende kaç gündür takmıştım bu tarife, bugün yapacam inşallah. biberli peynir gibi birşey ama bidona basılıp bir hafta bekleniyormuş falan.. şimdi detaylı bir tarif bulayımda az bişey denemelik yapacam. sen biliyormusun canım?

Canım ısım olarak hıc duymamıstım sen yazınca baktım sımdı googledan, benım damak tadıma cok uygun bısey bu yaa agzımın suyu aktı kız... Sankı boyle eksımık gıbı bır tadı varmıs gıbı geldı yedın mı sen eksımık, bugun mu yapcan sen, bıberler gecmeden ben de yapayım cok sevecegımı dusunuyorum

Bu biberlerden bazı marketlerden satılıyor. Hazır şekilde alıyorsun. Kahvaltıcılardada var. Çok lezzetli bir şey. İnsan yemeye doyamıyor. Akşam eve giderken alırım biraz bende. Ağzımın suları aktı...

aynen bende tariflere falan baktım hiç tadını bilmediğim şeyi canım nasıl istedi anlatamam.. bende damak tadıma uyacağını düşünüyorum, dün pazardan çıtır çıtır biberlerden aldım. süzme yoğurdumda var, tulum peynirde aldım (lor peynirde yazıyor bazı tariflerde), birazdan yapacam. bidonda yoğurt satılıyor ya, işte o küçük bidonun içine basacam ben, 12 gün falan oda sıcaklığında bekletilmeliymiş, bakalım nasıl birşey ıkacak ortaya

Son düzenleyen: Moderatör:

Hıc gormedım hazırını canım, valla olsada yesek...

Kahvaltı benım ıcın en onemlı ogun, bayılıyorum kahvaltıda degısık lezzetlere, hanı gecen gun dıyordum ya ajvar sos yapcam dıye dun gece yaptım harıka olmus, sabah yedım bıle, senın de sevecegını dunuyorum kekevınden bak bı canım, resım de koyarım bırazdan... Bı de aktardan domates kurusu aldım, sabah hasladım onu sarımsak zeytınyagı kekık doktum harıka bıse cıktı ortaya. Kız bız senle aynı sehırde olaydık ne kahvaltı sofraları kurardık landfloves hee Senın malzemeler tammıs sen bı yap bakalım ılla plastık kap mı olcakmıs benım yok kı :26:

ben yemiştim çokta beğenmiştim,biber oldugunu anlamıyodun bile çıtır çıtır geliyodu,ama nasıl yapılır bilmem

Esım ısten sabah geldı uyuyor ben de sızleyım Birazdan uyanınca yerız dıye kek yapıcam... Kızlar o kadar harıka bır kek kı anlatamam, kayınvaldemden ogrendım ne ınternette ne baska bıınde ne yedım ne duydum adı kum kek, kum gıbı boyle catalla falan yenmıyor dagılıyor sutle harıka gıdıyor yapınca mutlaka resmını koyayım bu lezzetı denemenız laızm

Tarifini acilen bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…