- Konu Sahibi landfloves
-
- #9.901
Hem tarıfını hem resmını koyucam canım bugun ınsallah
Hıc gormedım hazırını canım, valla olsada yesek...
Kahvaltı benım ıcın en onemlı ogun, bayılıyorum kahvaltıda degısık lezzetlere, hanı gecen gun dıyordum ya ajvar sos yapcam dıye dun gece yaptım harıka olmus, sabah yedım bıle, senın de sevecegını dunuyorum kekevınden bak bı canım, resım de koyarım bırazdan... Bı de aktardan domates kurusu aldım, sabah hasladım onu sarımsak zeytınyagı kekık doktum harıka bıse cıktı ortaya. Kız bız senle aynı sehırde olaydık ne kahvaltı sofraları kurardık landfloves heeSenın malzemeler tammıs sen bı yap bakalım ılla plastık kap mı olcakmıs benım yok kı :26:
o nası bişiiiiiellemi yicez
ayy bak geçen gün ajvar sos dediğinde de bakacaktım unuttum, şimdi baktım süpeer. ben zaten yemeklerin yanına bile iki patlıcan kırmızı biberi közlerim soyar ince ince doğrar, zeytinyağ ve sarımsak eklerim özellikle balık yaptığımda da çok yakışır. bunda farklı olarak sirke var ve soğanla tekrar pişiriliyormuş kavanozda ne kadar dayanıyor acaba? gerçi bende küçük kavanoz kalmadı hepsine domates sosları yaptm. büyük kavanozlarım var oda çok olur 2lt'lik çünkü..
canım geremezide küçük bidon olarak onu bulabildiğim için aklıma geldi, yoksa plastik olacak diye bişey görmedim ben. birde ağzına kadar doldurmamak grekiyormuş bekledikçe biraz şişiyormuş taşabilirmiş.
domates kurusunuda denemek istiyorum, kahvaltılık satan biyer var oraya bakarım, aslında orda geremezde olabilir, daha önc bilmediğim için dikkat etmemiş olabilirim daphnecim.
aydasu bakarsın eşinin tayini buralara çıkarda komşu oluruz belli mi olurkeşke olsa ne güzel olur yaa.. bende kahvaltıda tatlı şeyler yiyemem böyle şeylere bayılırım.
bende öle bi tefal tenceremin kapağını kırdım,öle kırık kullanıyorum
birde baharatlığımın kapağını kırdım,onuda yapıştırdım kullanıyorum
eeee sizler neler kırdınız?
yoksa hiçbişey kırmadınızmı
kırmayan var ise ona bol bol
bende öle bi tefal tenceremin kapağını kırdım,öle kırık kullanıyorum
birde baharatlığımın kapağını kırdım,onuda yapıştırdım kullanıyorum
eeee sizler neler kırdınız?
yoksa hiçbişey kırmadınızmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?