Eylül dostluğumuza burada devam (:

ayy bak geçen gün ajvar sos dediğinde de bakacaktım unuttum, şimdi baktım süpeer. ben zaten yemeklerin yanına bile iki patlıcan kırmızı biberi közlerim soyar ince ince doğrar, zeytinyağ ve sarımsak eklerim özellikle balık yaptığımda da çok yakışır. bunda farklı olarak sirke var ve soğanla tekrar pişiriliyormuş kavanozda ne kadar dayanıyor acaba? gerçi bende küçük kavanoz kalmadı hepsine domates sosları yaptm. büyük kavanozlarım var oda çok olur 2lt'lik çünkü..

canım geremezide küçük bidon olarak onu bulabildiğim için aklıma geldi, yoksa plastik olacak diye bişey görmedim ben. birde ağzına kadar doldurmamak grekiyormuş bekledikçe biraz şişiyormuş taşabilirmiş.

domates kurusunuda denemek istiyorum, kahvaltılık satan biyer var oraya bakarım, aslında orda geremezde olabilir, daha önc bilmediğim için dikkat etmemiş olabilirim daphnecim.

aydasu bakarsın eşinin tayini buralara çıkarda komşu oluruz belli mi olur keşke olsa ne güzel olur yaa.. bende kahvaltıda tatlı şeyler yiyemem böyle şeylere bayılırım.

Damak tatlarımız cok uyuyor senınle emınım ajvarı sen de cok begenırsın. Yok ıkı lıtrelık buyuk olur canım, ben 1 kılo bıber 1 kılo patlıcandan yaptım bı tane yarım kıloluk bı tane kucuk recel kavanozundan bı de kahvaltıya kucuk bı kase cıktı. Dur cekeyım geleyım sunun resmını

domates kurusunu mutlaka dene annem yemeklerde bıle kullanıyor ama ben kendım yapmadıgım ıcın satın aldıgımı yemege kullanmaya kıyamıyorum kahvaltılık super oluyor...

Bakalım doğudan sonra bızı nereye vercekler bı de anlatya olurmus abooov yer yer dururuz kız artık
Ben de sen gıbıyım esım mesela recel bal yoksa kahvaltı yok demektır onun ıcın ben de tam tersı bolcana tuzlu seyler severım yanına bol cay ay acıktım galıba hafıften

hayırlı günleeerrrr

hanzade Rabbm hayırlı güzel ömürler versin
pingu, sana zarar veren, üzen sıkıntı veren insanarı hayatımızdan uzaklaştırmak zorundayız başka yolu yok. Yerinde olsam meraba bile demem utanmıyolar mı karı koca dedikodu yapıyolar iğrendim valla

smillia, sen de git canım annene neden eşini bekliyosun k?
İlla beraber gitmek zorunda değilsiniz. Benim eşim de tam tersi sürekli annemlere gitmek istiyo

selam kızlar
hanzade doğum günün kutlu olsun. nice huzurlu, mutlu, sağlıklı yıllara canım
smila; boşver canım sen git eşin gelmese bile zaten bi süre sonra senin sürekli tek gittiğini görüp sana katılacaktır kesin
pingu; çok iyi yapmışsın seni üzen kişilerle arana mesafe koymaya. hatta tamamen kes ilişkini ben olsam öyle yapardım kocam hakkında onca laf söylicekler selam bile vermem öyle insanlara.
aydasu, kum kekin tarifini istiyorummmmm düdüklü tencerenede valla çok üzüldümm ne muhabbet etmiştik düdüklü üzerine hatırladın mı

bende öle bi tefal tenceremin kapağını kırdım,öle kırık kullanıyorum

birde baharatlığımın kapağını kırdım,onuda yapıştırdım kullanıyorum

eeee sizler neler kırdınız?

yoksa hiçbişey kırmadınızmı

kızlar katılamıyorum işim yoğun smmm gidince katılıcam
sadece bşy sölicem henüz hçbşyim kırılmadı derken aklıma geldi perdem düşünce başucu sürahimin bardağı kırılmıştı ama önemli değil zaten tek satılan ucuz bşy

kızlar gece sabah ezanında bi sıkıntıyla uyandım, sonrasında da hiç rahat uyuyamadım. yastık aldım bacağımı ona koydumda öyle uyudum biraz. galiba oğluşum gece hiç uyumadı artık hissediyorum
dün dayım geldi bana. iş için burdaymış aradı öğlen gibi geldi bende fırında kıymalı- patatesli sigara böreği yapmıştım kahvaltı sofrası kurduk annemle. bi kaç saat oturdu sonra gitti bizde annemle dışarı çıktık bebek için alışveriş yaptık biraz taç tan taraftar nevresim takımı aldım eşim çok istiyodu . banyo için lazım olan şeyleri aldı annanesi bi küveti filesi kaldı. sonra eşim işten çıkıp geldi gençlik parkına gittik. hamile olmasaydım birsürü şeye binerdim içim gitti resmen
yarın akşam annişim gidiyoooo

ben hiç bişey kırmadım da kocam saolsun yerleri süpürürken yerdeki vazomu düşürüp ucunu kırdı ama yapıştırdı belli olmuyo sonra tepsiyi elinden düşürüp bi tane pasta tabağımı kırdı onuda gitti tedarik etti ama aylar önce komşular bize geldiğinde kısır vermiştim bi tanesine hala tabağım geri gelmedi

aydasucum kekin tarifini merak ettim.

ahsen aynen benim eşimde benden çok gitmek istiyo özlemem fırsat kalmıyo hiç. öğle arası yine annemdeydik eşim kahvaltıya gitmişti bende gittim hep beraber yedik kardeşimde gelmişti iyi oldu.

similia ben ne güzel hiç bişey kırmadım diye sevinirken üstüste 3 tane sürahim kırıldı hemde hiç kırılmıcak şekilde. bitanesi sadece eşimin ayağının çarpmasıyla kırıldı düşün yani üstelik halının üzerine düşmüştü yumuşacık yer yani. nazar çıktı diyoruz bizde.

Ben değilde benim evime gelen her misafir sağolsun bir şeylerimi kırdı. Günlük tabak takımlarımın bir çoğunu hatta savaroski taşlı kadehlerimden 4-5 tanesi kırmışlardı. Canım annem gidip 1 tanede fazladan almıştı yeniden. Kahvaltı takımımın porselen çay kaşıklarını yine başka bir akıllı kırdı.

benim 6'lı su bardaklarımın 3-4 takımınn tekleri kırıldı hep 5 kaldılar.. geçenlerde ütü masamı duvara yaslamıştım o düştü ve çerçeveli bir resmimiz vardı o kırıldı. birde baharat takımlarımdan biri kırıldı ama karacaya gidip söyledim tek satarlar mı diye ve hemen bi tane hediye etmişlerdi çok sevinmiştim. başkada aklıma gelen bişey yok.

bu arada gittim geremezimi yaptım geldim, fotoda çektim koyarım birazdan.

aydasu ajdar sostanda sanırım daha sonra yaparım, cin biber, domates falan aldım acı turşu kuracam domatesli. birde lahana aldım onuda turşu kuracam..

ben takım tabaklarıma kimseye bşy vermiyorum tekli servis tabağı filan tarzı şeylerle veriyorum ya da annemin ben de tabağı olur genelde bşyler getirince onun tabağıyla veriyorum eski tekli tabaklar çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…