- Konu Sahibi landfloves
-
- #9.921
ben takım tabaklarıma kimseye bşy vermiyorum tekli servis tabağı filan tarzı şeylerle veriyorum ya da annemin ben de tabağı olur genelde bşyler getirince onun tabağıyla veriyorum eski tekli tabaklar çünkü
daphne yazık olmuş kırılanlara benim kadeh takımımın 1 tanesi kırılsa bile çok üzülürüm tanesi 18-24 tl arası değişiyo tek tek satılıyodu öyle takım yapmıştım aşkı memnu bardağı diye pahalı almıştım ay allahım beni bildiği gibi yapsın
bende günlük kullandığım takımımdan vermiştim hiç öyle tek tabaklarım yok benim ne biliyim geri gelmiceğini ama karşılaştığımız anda isticem. isticemde nasıl isticem:26:
Ah canım sorma annemde dünyanın parasını ödedi o taşlı bardaklarıma. Misafir geldi. İlk misafirlerim. Babamın kuzenleri. Kız bardakları tepsiyle masanın üzerine koydu altındada kurulama havlum var. Oraya koyma kayar düşer dedim. Bir şey olmaz dedi arkasını dönmeden takır takır bardaklarım yere düştü.Hiç kıpırdamadı hanımefendi yerinden. İçime oturdu ağlayacaktım. Annem geldi hemen çok üzüldü. Ertesi gün siparişini verdi. Bir daha da o takımlarımı herkese çıkarmadım. Başka taşlı bardak aldım ama onlar kadar pahalı değil. Önemsemediğim misafirlerim olunca onları çıkarıyorum. Önemli misafirlerede savaroskileri çıkarıyorum
HİŞŞT kızlar daphneye gittiğinizde savaroskileri çıkarıyosa önemseniyosunuz demektir heee dikkat edinben hiç öle taşlı bardak filan almadım. hepsi normal günlük bardaklar. o yüzden kırılsada içim gitmiyo. bikaç tanede bardak kırdık sahi biz
Bu ziraat bankasının sınavlarından bahsedilmişti hatırlayamadım kimdi,bilgisi olan varmı bu konuyla?
banko asistanı
servis görevlisi
uzman yardm.
iç kontrolör
bunlar ne iş yapar?
kızlar sabah sabah biz yine tartıştık
annem biliyosunuz sürekli yazlıkta,bizde 15 günde 1 anca gidiyoruz,şimdi buraya geldi,annemi görmek istiyorum eşim çok çalışıyo yorgun diye gidemiyoruz,haftasonu gideriz diyo,hafasonuna kadar onlar gene yazlığa döner,kadın evine gelmiş ben gidemiyorum.yemek yiyip geliriz diyorum,bu seferde uzakta oturuyo diyo,o zaman oraya taşınalım diye başladı kavga....
kendim iş çıkışı gitsem olurmu?millet demezmi kocası nerde bunun?
annem hep diyor,başkalarının çocukları haftada 2 gidiyor,siz gelmiyorsunuz,bunu eşime sölediğimde başkalarına göremi yaşıcaz ne zaman müsait olursak ozaman gideriz diyor,
yani uzun lafın kısası aynı şehirdeyiz ama ben annemi göremiyorum,nasıl yapıcam nasıl ikna edicem,tek başımamı gitsem napsam bilmiyorum
Simillacım bizdede çoğu zaman aynı durum yaşanıyor benimde ailem burda ama eşimin ailesi antalyada her bayramda antalyaya gidiyoruz ee yazlık memleket olunca yıllık iznimizide orda geçiriyoruz ama yine de eşim bazen bu konuda takıntılı oluyor aydasuya katılıyorum kendi aileleri olmadığı için sanırım biraz kıskançlık yapıyolar..bennde özledim desem hemen ben napayım der yılda 2 3 kez görüyorum der mesela..bizde haftada 1 eşimle gidiyoruz ama haftada birde mutlaka onun halasına gidiyoruz..sonra ben gitmek istersem işten çıkınca direk oraya geçiyorum eşim geç gelecekse istersen gel sen al yoksa babam bırakır diyorum..almaya gelince istersen çık yoksa ineyim diyorum (tabi bazen o çıkmayım deyince ayıp olur diyorum ama) böyle çözmeye çalışıyoruz ama oluyo bu tip sorunlar her zaman..
Bu ziraat bankasının sınavlarından bahsedilmişti hatırlayamadım kimdi,bilgisi olan varmı bu konuyla?
banko asistanı
servis görevlisi
uzman yardm.
iç kontrolör
bunlar ne iş yapar?
ben bahsettim tatlım. biz ikimizde deniycez şansımızı. lise ve önlisans mezunları banko asistanı olarak göreve başlıyo yani şu veznede çalışanlar varya onlar işte. kendi sitelerinde hepsinin görev tanımı var aslında. banko asistanında 1987 ve sonrası doğumluları alıolar, lisanslarda yaş sınırı daha yüksek tabiki.
pazarlama biriminde olursa uzman yardımcısı evet müşteriye gider..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?