Eylül dostluğumuza burada devam (:

sahi birde ilk aydan süpürge yaparken yerdeki vazomu düşürüp kırmıştım ama çok üzülmüştüm ona çok beğenerek almıştım. bide eşim nasıl olduysa duvardaki saate kolu çarptı kelebekli saatlerden. onu kırdı. of bizde hasar çokmuş

daphne yazık olmuş kırılanlara benim kadeh takımımın 1 tanesi kırılsa bile çok üzülürüm tanesi 18-24 tl arası değişiyo tek tek satılıyodu öyle takım yapmıştım aşkı memnu bardağı diye pahalı almıştım ay allahım beni bildiği gibi yapsın

ben takım tabaklarıma kimseye bşy vermiyorum tekli servis tabağı filan tarzı şeylerle veriyorum ya da annemin ben de tabağı olur genelde bşyler getirince onun tabağıyla veriyorum eski tekli tabaklar çünkü

bende günlük kullandığım takımımdan vermiştim hiç öyle tek tabaklarım yok benim ne biliyim geri gelmiceğini ama karşılaştığımız anda isticem. isticemde nasıl isticem:26:

off amma çok şey kırılmış,en çok daphne ile pingunun

benim kocamda bişeyler kırmaz ama hep,sürekli,herzaman,always,all time yere birşeyler döker,mutfak fayansının dili olsada konuşsa oturma odasında sürekli bişey yerkende döker

Ah canım sorma annemde dünyanın parasını ödedi o taşlı bardaklarıma. Misafir geldi. İlk misafirlerim. Babamın kuzenleri. Kız bardakları tepsiyle masanın üzerine koydu altındada kurulama havlum var. Oraya koyma kayar düşer dedim. Bir şey olmaz dedi arkasını dönmeden takır takır bardaklarım yere düştü.Hiç kıpırdamadı hanımefendi yerinden. İçime oturdu ağlayacaktım. Annem geldi hemen çok üzüldü. Ertesi gün siparişini verdi. Bir daha da o takımlarımı herkese çıkarmadım. Başka taşlı bardak aldım ama onlar kadar pahalı değil. Önemsemediğim misafirlerim olunca onları çıkarıyorum. Önemli misafirlerede savaroskileri çıkarıyorum

Son düzenleme:

HİŞŞT kızlar daphneye gittiğinizde savaroskileri çıkarıyosa önemseniyosunuz demektir heee dikkat edin ben hiç öle taşlı bardak filan almadım. hepsi normal günlük bardaklar. o yüzden kırılsada içim gitmiyo. bikaç tanede bardak kırdık sahi biz

Aşk olsun tatlım. Sevdiğim arkadaşlarımın hepsine en sevdiğim takımlarımla ikramda bulundum. Sizlerde benim için çok değerlisiniz. Tabisinede en güzellerini sizler için çıkaracağım

bende çok bardak kırdım ama dah büyük şeyler kırmadım..eltimde çaycımın üstüyle baharatlığımın birini kırdı..landflowes gittim hemen verdiler demiş karacadan bende gideyim hemen inşallah banada verirler..çaycımın üztünüde annem yeniden aldı tek satılıyormuş..

ben geldim kızlar yemeklerimi yaptım, bu akşamki menüm;
z.yağlı fasülye
ezo gelin çorbası
tavuk döner
çorbayı sizden aklımda kaldı, hayatımda ilk defa yapınca elimin ayarı kaçmış ama lezzeti mükemmelldi, fazla olunca da bende yarısını borcama döküp karşı komşuma verdim ufaklık içsin soğudu havalar dedim

eşim aradı oda inşallah geç kalmaz, maç izlemeye gidicyormuş

Bu ziraat bankasının sınavlarından bahsedilmişti hatırlayamadım kimdi,bilgisi olan varmı bu konuyla?
banko asistanı
servis görevlisi
uzman yardm.
iç kontrolör

bunlar ne iş yapar?

Bu ziraat bankasının sınavlarından bahsedilmişti hatırlayamadım kimdi,bilgisi olan varmı bu konuyla?
banko asistanı
servis görevlisi
uzman yardm.
iç kontrolör

bunlar ne iş yapar?

evet bende inceledim biraz ama ders çalışasım yok hiç, birde o kadar çalışıpta kazanamama durumu var tabi.. en önemliside bankada çalışmak istermiyim onu bilemedim.

:106::106:

Merhaba kızlaaaarr...

Öncelikle Hanzadem,Doğum Günün Kutlu Olsun.Nice Mutlu Senelere,tüm sevdiklerinle birlikle...

Ve ANK1986,sizinde evlilik yıldönümüz kutlu olsun öncelikle...

Bende burada bu konudan muzdarip tek kişiyim sanıyordum.Dünde söylediğim gibi bizim uzaklığımız 3,5 saat kadar.Eşimin ailesi de Sivas'ta.Çok acayip kavgalar ettik biz.Bende gidelim dediğim zamanlarda ayda 1 görüş dediği bile oldu.Ya ben ne yapayım diyor,sürekli Sivas'a mı gideyim diyor özledikçe diyor.
Beyinleri başka çalışıyor işte.Eğer ki Sivas'ta olsaydık,yüzde yüz eminim,ailesini günlük görmesede 2 günde bir görmeden gelmezdi...

Birde bizim yol uzak olduğu için,gidip dönme meselesi var tabii,gidince kalıyorum ben

Acaba diyorum benim yazdığım günlüğü mü okudu ki,haftasonu kaç kere dedi hadi gidelim ortaköye diye.Bende yok dedim,haftaiçi gidicem,hem doktora falan gidicem dedim.Bu kezde diyorsun ki hiç annemlere gelmiyorsun diyor

Ama şöylede bir gerçek var ki,ben ailemle görüştüğüm zaman bir taraftan da rahat olamıyorum,acaba ne düşünüyor ne hissediyor falan diye.O yüzden bunalımlardan kurtulamıyorum ya... Psikoloğum kızmıştı bana,onlar senin ailen,eşinin ailesi burada değil diye görüşmemezlik etmeyeceksin ya demişti...

Yorgun Penguen,gerçekten çok sinir bozucu insanlarmış.Görüşme zaten bir daha da.Allah'ın izniyle eşinde işe girince de tepelerinden bak Hadi kadını anladıkta,erkeğin dedikoducusuda çok pis oluyor...

banko asistanı
servis görevlisi
uzman yardm.
iç kontrolör

bunlar ne iş yapar?

ben bahsettim tatlım. biz ikimizde deniycez şansımızı. lise ve önlisans mezunları banko asistanı olarak göreve başlıyo yani şu veznede çalışanlar varya onlar işte. kendi sitelerinde hepsinin görev tanımı var aslında. banko asistanında 1987 ve sonrası doğumluları alıolar, lisanslarda yaş sınırı daha yüksek tabiki.

bi forumda okudum,uzman yardımcısı satış gibi müşteri ziyaretlerine gidiyomuş

bu arada kızlar güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum...iyi ki doğdum...

sizi seviyorum....

pazarlama biriminde olursa uzman yardımcısı evet müşteriye gider..

sen bankacıydın dimiiiiii? ee tavsiye ediyormusun mesleğini canım? servis görevlisi falan nasıl? bende araştırma yapacam gerçi, 2 yıl içinde istifa edersen cezai şartları varmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…