- 31 Ocak 2012
- 3.137
- 25
- 118
- Konu Sahibi landfloves
-
- #9.941
aman yok vazgeçtim servis görevlisinde de satış diyor, ben gül gibi işimden satıştan nefret ettiğim için ayrıldım zaten, şimdide satış istesem çok iş var, zaten istemedikçe oraya doğru sürükleniyorum bu kadar direndim ama sanırım yine gidip satış pazarlam işi bulacam of yaaaa
şu bankada oturup bizim işleri halledenelr ne iş yapıyor?
yada masalarda kredi fln çekeceğin zaman görüştüklerin fln,onlar satış yapmıyor
Kızlar bizim zarlar çiçek sepetinde de satılıyor artık
Bu ziraat bankasının sınavlarından bahsedilmişti hatırlayamadım kimdi,bilgisi olan varmı bu konuyla?
banko asistanı
servis görevlisi
uzman yardm.
iç kontrolör
bunlar ne iş yapar?
bankada ne iş yapacağınız çalışacağınız birime göre değişir yani her servis görevlisi yada her uzman yardımcısı satış yapmaz ama bankada olunca mutlaka satışa da yolunuz düşer..landflowes ben pek tavsiye etmiyorum stresli ve çok yoğun bir iş bankacılık..ama her işin de kendine göre zorlukları var tabii..hiç bir iş sevmeden yapılmaz ama bankacılık hiç yapılmaz bence..gerçi hangi bankacıya sorsanız sevmiyorum der ama..bu arada servis görevlisi ve uzman yardımcısının tek farkı yükselme anlamındadır çoğu zaman aynı işlleri yaparlar..
Annemle konuştuk az önce,canım sıkıldı yine...
Babacığım kim olsa herşeylerine koşuyor,ufak tefek olduğu kadar büyük yardımlardada bulunuyor.Kuzenimi babam büyütmüş,doğum yaparken vefaat etmiş yengem çünkü.Hep babam ilgilenmiş falan.Bazen oluyor benden de ileri tutuyor onu...
Kombi alacaklar,zaten bir sürüde masraf çıkacak,birde ocak lazım deyince,kuzenimle de samimiyiz,onda var dedim.Set üstü ocağı vardı,yeni sayılır ama onlarada biri fırınlı olanlardan verince onu kaldırmışlardı.Annem söylemiş,kıvırıp durmuş.Kocasına soracakmışta,duruyormuymuş acabada...
Aaaaahhh ahh,babamın millete yaptıklarına bak,onların yaptıklarına bak.Şimdi belli olacak insanlar bakalım.Başı sıkışınca arıyordu herkes.O da kimse hakkında kötü düşünmediğinden... 30 sene orada eline ne geçtiyse hepsini dağıttı sağa sola...
Ah canım ne nankör insanlar var şu hayatta. Bizde yeni ev aldık. Annemde vardı fazladan ocak. Diğer eve götürmeselerdi inanki annemden rica ederdim.
Kızlar hemen kek tarıfını vereyım sımıllacım beklettım pazara gıttık esımle, yemek falan yapcam bı gıreyım yazayım dedım...
KUM KEK
3 yumurta
1,5 su bardagı seker
Yarım paket margarın (erımıs, soğumus) (ben tereyag kullanıyorum mıs gıbı kokuyor korkmadan yıyorum)
Yarım bardak nısasta
1,5 su bardagı un
1 paket kabartma tozu
Cevız
YAPILIŞI
Tüm malzemeyı normal kek gıbı cırp.
Yarısını borcama dok arasına cevız dose kalan kek hamurunu da dok, onceden ısıtılmıs fırında 180 derecede ortalama 45 dakıka pısır
Dısı mermer gıbı ıcı kum gıbı...
Ben baska hıc bıryerde bulamadım tarıfı orjınal yanı
Eki Görüntüle 513589
Eki Görüntüle 513590
benim eleman bugün de yok bakalım yarın gelecek mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?