- 28 Temmuz 2011
- 959
- 114
- 73
- Konu Sahibi landfloves
-
- #9.961
bnmde eşim maç izlemeye gtti yaayrn akşamda işyerinn toplantısı olacakmış yine yalnızım
okulun ilk haftası çooooooooook yorucuuuu, hele laf anlamayan velilerçıldırtıyooooo resmen.
iyi geceler kızlar bu gece annemdeyim netebi bakayım dedim
eftelya kısır yarına kalır mı hiç? hem şişer hem içindeki soğanları kokar, ben hiç sevmem kalmış kısırı, eşin yesin diye mi yaptın?
özdenciim sen napıyon nasılsın?
evet bu saatte birilerini görmek gerçekten güzel ve şaşırtıcı
Yok kız,bu akşam yemek için yapmıştım,az bişey kaldı,o da yemez zaten... Keki yapıp fırına attığım sırada açma hamurunu yoğurdum,sonra kısırı hazırladım,açmanın ilk tepsisini pişirip çayla yedik.Sonra kalan ve leğenden taşmış hamuruda ancak bitirdim
hımmm canım açma istedi , içine bişey koyuyormusun pekii? yaron markete gidip kek,börek vs gibi bişeyler yapasım var benimde. bak açma yapabilirim aklıma soktun, daha öncede hiç yapmadım ama hamur mayalayıp başka şeyler yapmıştım
Benim açmalar çevremde meşhur oldu valla.Her yiyen tarifini isteyip duruyor.Zeytin ezmeli yapıyorum ben.Kalan son 4 tanesinide deneme amaçlı nutella sürüp yaptım.Oda fena değildi,çok sıcakken tadını alamıyorum benKekide uzun zaman sonra ilk defa yaptım.Fırın çok çabuk pişiriyor,ayarı yok,altı üstü yanıyor,içi pişmiyor.Birde kalıbım kelepçeliydi,iyice beter olmuştu,daha yapmıycam demiştim o sinirle.Borcamda yaptım,güzel oldu allahtan...
tarifini versene eftelya, yarın yaparım belkiii
sofiiiş sen napıyon kız gece gece, bebiş mi uyutmadı yoksa?
Ben pastane açmalarını pek sevmiyorum yaa.Hele ki kendim yapmaya başladıktan sonra,çok ta mütevaziyim
Benim açmaları görende pastane açması sanıyor...
:)) bütün kızlar toplanmışşş.
Landfloves sen hep pasta börek yapıosun ama maşallah dal gibisinnn
İşin sırrı ne tatlım yaa.Bu arada ben de 3 kilo 700 gram vermişim 20 günde
Sıkı diyetteyim
ay benim hiç uykum yokk.
yarın annem gitcek ya uyumak istemiyoruz ikimizde
tarifini versene eftelya, yarın yaparım belkiii
sofiiiş sen napıyon kız gece gece, bebiş mi uyutmadı yoksa?
gördüm gördüm fotoları, maşallah gezmişsiniz annenle iyice. doğuma gelir zaten merak etme, bol bol kalır yanında...
gerçi sen doğumu annenin yanında yapacaktın dimiii?
evet canımdoğumu orda yapacam kısmetse. buralarda doğuramammmm
yarın 5 te de ayrıntılı ultrasyonum var çok heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?