Eylül dostluğumuza burada devam (:

Bebeğim olsun istiyorum kızların heyecanlarını okuyunca
Sofistike umarım herşey yolundadır.

Landfloves hayatta en çok kıskandığım tipsin.Ben o saydıklarını yesem yuvarlanarak giderim herhalde her yere..

Bugün bi velim hocam siz gecen sene hamile miydiniz?Bu sene çok zayıflamışsınız dedi İyi mi kötü mü bilemedim.
69u gördüğüm günler oldu.Evlenince bişiler oluo insana...Şimdi 63 kiloyum.
54ü görene kadar basküle selam diyete devam

Buralarda yok o sarımıdır kahverengimidir,o haşhaştan.Arkadaşım Samsuna gidince getiriyor,annesi Amasyalı.O haşhaşlıyı seviyorum...

Annemde varmış şimdi,çektirmiş.Onu yapacağız...
Şeker yokmu tarifinde :)

evet canım eşimde gelcek doğuma ama normal doğum istiyorum o nasıl olacak bilemiyorum işte sonuçta önceden belli değil. adam izin alıp gelse bi de doğuramazsam
öyle heyecanlıyım ki bi de tedirginim. her kontrol öncesi böyle oluyorum acaba herşey yolunda mı diye düşünüyo insan ister istemez.
evde otururunca daha çok isteniyo bebek gerçekten

biz daha onlar hamileyken okuduklarımızdan etkilenip bebek istemeye başladık, bak bide doğsunlar o zaman peşpeşe geri kalanlarımızda hamile kalacak bence inşallah istediğimiz zamanlarda fazla aratmadan gelsinler..

ben hep böyleydim, ünv'deyken ev arkadaşlarım senin yüzünden duba gibi olduk sen yiyorsun bize yarıyor derlerdi ama elimde olan bişey değil işte yapı meselesi..

bence o velinin söylediği seni daha da bi azimlendirmiştir

Sofişş gerçekten normal doğum çok sağlıklı...Sen de bebek de sezaryen yapanlara göre 1-0 önde başlıyorsunuz.
Ben de normalden yanayım kendim için :) Yaza başlayabilirm çalışmalara

Ben üniversite yıllarımda 45 kiloydum.Sonra bu yumurtalık kisti çıkınca doğum kontrol hapıyla birlikte 55 olup,hızla kilo almaya devam ettim.69 u bende gördüm mavi su perisi :) Uzun zamandır tartılmıyorum ama en son bende 63'tüm.Boy kısa olunca çok kötü görünüyor.Ama biçimsiz de değilim,her tarafım aynı

şekerde var canım 2 yemek kaşığı, dedim ya senin tarifin aynısı tek farkı kabartma tozu olması, hee bi tanede yumurta varmış.. iki beze yapıyorsun bu tarifi, oklavayla açıp üstüne haşhaşı sürüyorsun ama haşhaşına ayrıca 2 yemek kaşığı şeker, biraz sıvıyağda ekliyosun. sonra rulo şeklinde sarıp bıçakla dilim dilim kesiyorsun ve üstlerine yumurta sarısı sürüp fırında pişiriyorsun, bendende bunun tarifini annemin komşuları istemişti çok güzel oluyor gerçekten. hatta burda da paylaşmıştım fotolarını....int.den bulmuştum tarifi

haşhaş bizim buralarda da var mı bilmiyorum kayınvalidem konyaya gittiğinde istemiştim o getirmişti banada. asıl anavatanı afyon.. adı üstünde zaten

Aynen tatlım yaaa.Bnde zayıftım çok...Geçen kıs nasıl psikolojim bozuldu.Hiçbir kıyafetim olmuyordu üstüme.Sabahları kaç elbise giyip cıkarıyordum.:2:
Resim çekilirken bile mutsuz oluyosun kasıyosun kendini.Ay nerem cıktı.Omzum şişman mı görünmüş.Göbeğimi içime mi çeksem.

Aynen yaa.Ben kıyafet almıyorum kendime desem.Hele ki yanımda biri varsa
Eşim maşallah.ne aldıysa bana,önce bakıyorum,bu bana olmaz ki diyorum,giyiyorum,oluyor allahtan

Birde birkaç doktoru bu kistler hakkında konuşurken dinledim.İnsülin direnci mi ne bilmem nesi,sürekli acıktırıyormuş.Ve geceleride yemek yada tatlı yeme hissi yaratıyormuş.Aynen de öyle.Eşim yedirmiyor ama bazen uyuyamıyorum yaa,kalkıp çikolata gofret,ne denk gelirse,nefes almadan bi çırpıda yiyip öyle rahat rahat uyuyorum

bendee çoookk kilo aldımmm
evlendiğimden beri hamile kalana kadar 7 kilo aldım gerçi hala ekstra kilo almamışım ama alıcam malum napcam bilmiyorumm nasıl vercemmm
emzirmek bayağı kilo verdiriyomuş bari emse oğlum hem kendi için hem benim için

evet bende geçen gün bugün ne giysemde duymuştum. tikel tikel çağla şikel bebeğini sık sık emzirdiği için kilolarının hepsi gitmş, ivana da öyle söylüyordu. hem bebek için hem kendiniz için bol bol emzirin diyordu. her emzirme 500 kaloriymiş

mavi superisi senin yarın işin yokmu kaçta kalkacaksın sen bize bakma yatsana anacım.. yarın uykusuz kalkınca bize küfretme sonra

:118::118::118::118:
:118::118::118: :118:

topiğimiz 1000. Sayfaya gelmiş yehuuuuuu

:119::119::119::119::119::119::119::119:

Günaydıııınn.. Gece gecegüzel muhabbet etmişsiniz. Kilolardan bahsetmişsiniz yine. ben hamilelikte tam 6 kilo aldım ve 66 kiloyum şu an :26: nasıl vericem baklaım bu kiloları. Aşırıda yemiyorum. Dikkat ediyorum yediklerime ama yemesem bebeğim beslenemicek napiyim benim metobolizma hiç çalışmıyo heralde tembell.. Eşimde kızıyo bana oğlumuz sağlıklı doğsunda klolarını takma verirsin yavaş yavaş zaten bişey yemiyosunki diyo.

pingu verirsin canım kızlar da sölemiş ya emzirmek kiloları verdiriyomuş zaten takma kafana verilir kilo bizde eşimle 3 gündür spor sahasına yürüyüşe gidiyoruz baya ter attık her sabah gitcem artık oraya yaza doğru bende hamile kalsam die düşünüyorum onun için öncesinde kilo vermem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…