- 29 Eylül 2010
- 716
- 51
- 123
- Konu Sahibi landfloves
-
- #9.981
eftelya ellerine sağlık, kalktın gece gece tarif verdin foto bile eklemişsin ya bravo sana.. bende hemen tarif defterimi aldım yazdım. bende haşhaşlı çörek yapmıştım bir iki kere, onun hamuruna benziyor sadece onda kabartma tozuda vardı.. ve 1 bardak süt, yarım su bard. sıvı yağa 4-5 su bard. un alıyormuş o tarif. şimdi defterimden baktım. teşekkür ederim canım.
evet canım eşimde gelcek doğuma ama normal doğum istiyorum o nasıl olacak bilemiyorum işte sonuçta önceden belli değil. adam izin alıp gelse bi de doğuramazsamhadi bakalım hayırlısı olsun, eşinde gelir doğuma işini falan ayarlar inşallah.. ama sonra onun için zor olacak sizi orda bırakıp gitmek.
yarında bebişini mi göreceen, insan karnındayken nasılda merak ediyordur dimi acaba nasıl bişey neye benziyor ağzı burnu nasıl diye.. bak hıçkırabiliyormuş bugünlerde, hissetmek te ayrı bir güeldir.. bende evde boş oturmaktan bebek istemeye başladım yaa..
Bebeğim olsun istiyorum kızların heyecanlarını okuyunca
Sofistike umarım herşey yolundadır.
Landfloves hayatta en çok kıskandığım tipsin.Ben o saydıklarını yesem yuvarlanarak giderim herhalde her yere..
Bugün bi velim hocam siz gecen sene hamile miydiniz?Bu sene çok zayıflamışsınız dediİyi mi kötü mü bilemedim.
69u gördüğüm günler oldu.Evlenince bişiler oluo insana...Şimdi 63 kiloyum.
54ü görene kadar basküle selam diyete devam
Buralarda yok o sarımıdır kahverengimidir,o haşhaştan.Arkadaşım Samsuna gidince getiriyor,annesi Amasyalı.O haşhaşlıyı seviyorum...
Annemde varmış şimdi,çektirmiş.Onu yapacağız...
Şeker yokmu tarifinde :)
Ben üniversite yıllarımda 45 kiloydum.Sonra bu yumurtalık kisti çıkınca doğum kontrol hapıyla birlikte 55 olup,hızla kilo almaya devam ettim.69 u bende gördüm mavi su perisi :) Uzun zamandır tartılmıyorum ama en son bende 63'tüm.Boy kısa olunca çok kötü görünüyor.Ama biçimsiz de değilim,her tarafım aynı
Aynen tatlım yaaa.Bnde zayıftım çok...Geçen kıs nasıl psikolojim bozuldu.Hiçbir kıyafetim olmuyordu üstüme.Sabahları kaç elbise giyip cıkarıyordum.:2:
Resim çekilirken bile mutsuz oluyosun kasıyosun kendini.Ay nerem cıktı.Omzum şişman mı görünmüş.Göbeğimi içime mi çeksem.
bendee çoookk kilo aldımmm
evlendiğimden beri hamile kalana kadar 7 kilo aldım gerçi hala ekstra kilo almamışım ama alıcam malum napcam bilmiyorumm nasıl vercemmm
emzirmek bayağı kilo verdiriyomuş bari emse oğlum hem kendi için hem benim için
Günaydıııınn.. Gece gecegüzel muhabbet etmişsiniz. Kilolardan bahsetmişsiniz yine. ben hamilelikte tam 6 kilo aldım ve 66 kiloyum şu an :26:nasıl vericem baklaım bu kiloları. Aşırıda yemiyorum. Dikkat ediyorum yediklerime ama yemesem bebeğim beslenemicek napiyim benim metobolizma hiç çalışmıyo heralde tembell.. Eşimde kızıyo bana oğlumuz sağlıklı doğsunda klolarını takma verirsin yavaş yavaş zaten bişey yemiyosunki diyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?