- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi landfloves
-
- #10.381
ben de en çok evi süpürürken yoruluyorum pingu,diğer işler çok yormuyor
bazen eşim yapıyor ev süpürme işini ama beğenmiyorum ya üstünkörü yapıyor
bu arada bebek için kadife tulum aldık bol bol, malum kış bebeği olacak
küvetini ve banyo havlusunu aldık, battaniye aldık, nevresim takımı aldık, çoraplarını aldık, çıtçıtlı atletler aldık, şapkalar aldık pofuduk pofuduk, kapı süsünü kadar aldık valla pingum aklıma gelmiyo ya:)
sonracıııma iyi bir ateşölçer aldık tabi ki, hee sümük pompası bilem aldık kızDD, tırnak makasını da aldııkkk::
oyy datlu kızım beniimmm gelse de yesek artıkın
bi arkadaşım evlendikten 3 ay sonra hamile kaldı,şaşırıyorum walla ben daha 3 ayda annemi özlüyorum diye ağlıyodum ne bebeği
eşim istiyo gibi sokakta bile görünce seviyo bende istiyorum ama korkuyorum bakamam falan diye bide ilk önce ev alalım istiyorum kiracı olmak çok sinir bozucu yaza doğru düşünüyorum ben bakalım ilacı adetim düzene girsin die verdi doktor
günaydın kızlar spidi bende gün sayıyorum kurbana az kaldı baya
vallahi ya kış havası geldikçe memlekete ben yine tatilleir sayıyorumhaftasonlarından gezmekten hiç birşey anlayamıyoum..
dapne nasıl geçti sınavın penguen canm senin çok iyi geçmemiş ama inş yine de kaznırsın
kış havasını bende pek sevmiyorum bide saatlerin geri alınmasına gıcık oluyorumannemi babamı çok özledim bende ondan sayıyorum:)
Günaydın kızlar herkese mutlu haftalar olsun
Cumartesi doktor kontrolümüz vardı gittik gördük bebişimizi yerim ben onu kordonunu toplamış yüzünün yanına elleriyle oynuyo çeviriyo ağzına alıyor yemeye çalışıyor doktorum hemen sen bişey yemedenmi geldin aç bu çocuk aç diye espriler yaptıbırak oğlum o kordonu oyuncak değil diyor bir yüzünü göstermedi paşam kordonunu ağzına sokmaktan sonra bir kaç saniye bıraktıda resmini çekti doktorum hiç bırakmıycak sandık,sonra ayaklarını gösterdi minicik oy oy sonra pipiye geldi sıra bacaklar kapalıydı doktorum açarsa bakarız demeye kalmadı şak açtı bizimki o neeee dedik oy oy gayet net izledik pipişi derken sırtını bir döndü bir ara kafayı çevirdi bize sonrada doktorum anladı dedi artık göstermez cidden göstermedi başka kilosu kaç olmuştur sizce dedi biz 450 yada 500gr dedik yok 647gr olmuşuz dedi suyu falan gayet iyi bebişde iyi annesi iyi beslemiş dedi
Cumarteside kardeşime kız istemeye gittik çok şükür güzel geçti çiçekti çikolataydı biraz telaşlı oldu ama güzeldi,bu pazarda nişanını yapıcaz gene koşturmacalı geçicek,bebişim 2 gündür çok hareketli ellerini ayaklarını bastırıyor karnıma tekme atıyor göbeğimi açınca tekmesi görünüyor herkesin çok hoşuna gidiyor tabi benimde hala hareketli miniğim
maşallah ya yesinler onu.. hareketli hareketli ne güzel
Maşallah teyzesi dimi çok hareketliyiz biz yemek yediğimde dahada hareketleniyor biraz iştahlı olucaz galibaa
Günaydınlar...
JELO ne kadar ayıp açmı götürdün bebeği doktora kordonu kemiriyo
AHSEN burdamısın bilmiyorum ama.MARKAFONİ de DISNEY kampanyası var,hastane çıkışları 60 tl,çok şekerler..erkek bebişlerede var...ya birde UNNADO da bi kampanya var,bayıldım resmen,poposu uğur böcekli badiler var
Kimse yok ama .neyse bizde sabah beylikduzune kahvaltiya gittik geldik uyuduk simdi esim dukkana gitti sonra maca gidecek dun tum gun temizlik yaptim ahhsen minnosun cicilrri hayirli olsun melis dikkat et kendine gecmis olsundemet sinav sonrasi ugramamis son olarak 15 gecikmeli regli oldum az once
ocwmays cım ohh ne güzel bebiş kıyafetleri almışsınız yerler o minnağı, nasıl zevklidir şimdi alışverişi onun herşeyden bir sürü almak ister insan
daphnecim gelsende acaba sınavın nasıl geçti merak içersindeyiz
vay hanfendi vaaaay demek buraya geldin kahvaltıya he afiyet bal şeker olsun
jelocum bebişi görmüşssün yesinler onun ellerini oynaşıp duruyor he, tekmelerde atıyo koca adam olmuş o senin haberin yok, ama daha sonra çok hareketli bu çocuk koltuk tepesinde diye söylenmede
kızlar bende dün sabah erkenden anneme gittim eşim öyle bıraktı işleri vardı çünkü akşama kadar öyle bi o yana bi bu yana kaykılıp durdum pazara çıktık, şimdi bakıyorumda eviim almış başını gidiyor çok tozlanmış inşallah süpürürüm bugün.
vede bugün bizim evlilik yıldönümüz evdeyiz bugün yapabildiğim kadarıyla yapıcam artık yemekler süslencem bide ohh
Ve kızlar asıl haberim var size haftasonum stres içindeydi aslında halada öyleyim, arada buraya bakıp duruyordum ozdn le pingudan fikir almaya çalıştım saolsunlar rahatlattılar beni
şöyle anlatayım;
Cuma akşamı eşim aldığımız ilaçların iğnelerini getirdi yanındada hamilelik testi almış hadi yap hadi yap diyip durdu hiç istekli olmadım nys tamam bakalım dedim
testi yaptım koydum kenara sonra bakıyım bir dedim Çift çizgi biri hafif silik elim ayağım titremeye başladı dedim ben yanlış görüyorum iyice körleştim
heycanla eşime gösterdim oda baktı ama suratı değişti birden bire sonra gayet sakin bir şekilde yanlıştır heycan yapmaya gerek yok dedi bir yandan sinir oldum ona bir yandan belkide panik yapma dedim kendi kendime
ertesi cumartesi akşamı baktım bir sürü test almış gelmiş farklı marka zoraki hadi yap diyip tutturdu yok istemiyorum derken gayet rahttım bu sefer yaptık yine çift çizgi bu sefer eşim heycandan kudurdu kıpkırmızı oldu kendinden geçti heycandan koştura koştura annesi aradı yok hayır bağırıyorum bir yandan annesi tabiki şoka girdi.
nyseki birde benim annem biliyor dün söyledim ilk başta anlayamadı ne demk istediğimi sonrasında ben anane olmaya hazır değilim dedi.
kısa kısa geçmeye çalıştım kızlar bende şu anda hem heyecan hemde tedirginlik var ilk gün ise çok ama çok karamsardım ya bir sorun olursa diye.
tam evlilik yıldönümümüze denk geldi bizim için ayrı ir heycan oldu, ama hala belli birşey yok yarın doktora gitmeyi istedim bugünde böyle geçsin varsada ters durum yarın öğrenirim diye.
neden böyle karamsarsın derseniz, biliyorsunuzki ben iğnelere başlıyordum herşeyim hazırdı her doktora gittiğimde yumurta gelişmesi bile olmuyordu hatta bu umutsuzluktan direk adet olduğundan gel kontrole gerek yok dedi doktor ve olduysa eğer ben bu arada hamile kaldım, sanırım bunca karamsarlıktan sonra böyle birşey garip geldi inanamıyor insan resmen Rabbimin bir mucizesi başka birşey değil,duygularımı ifade etmek çok zor.
annelerimizden başka kimse bilmiyor ilk sizinle paylaşıyorum kızlar bu durumu nolur dua edin yarın gittiğimde bir sorun çıkmasın, artık kafamı takmıyım hiçbirşeye.
gÜNAYDIN KIZLAR.
Jelocum maşallah bebeğine yaa bende çok özledim oğluşumu merak ediyorum gelişimini. Bu h.içi şeker yüklemesi yaptırıcam hastanede sonra o sonuçla beraber giderim görmeye. bebeğim ne kadar büyümüştür, artık bende karnımın heryerinde hissediyorum hareketlerini dün öle bi sert hareket yaptıki eşime diyorum kesin uçan tekme attıçünkü ardarda seri halde tekmeledi. Kilosu iyi senin maşallah iyi besliyosun annesi.
Ahsen bizde bigün annemle çıkıp halledicez herşeyi. İyice ağırlaşmadan gezebiliyoken halletmek lazım. Güle güle kullansın aldıklarınızı bebişin ne yakışır onun yumuk kollarına bacaklarına cicileri
speddycim kötü geçti ama zaten iyi geçmesini beklemiyodum çalışmamıştımki.. işallah daphnenin iyi geçmiştir.
similiacım öyle güzel öyle harika tarifsiz bi duyguki hamilelik,bebeğini hissetmek.. Cesaret edemesek biz edemezdik ama herşey iyi olucak inanıyorum pişman değilim iyiki bebeğim var. Eşimle zaten çok iiydik ama bu hamilelik aramızdaki bağı o kadar kuvvetlendirdiki anlatmak mümkün değil. ÇEvrenin ilgisi filan çok güzel. ben akşamları hep karnımı seviyorum, hareketlerini izliyorum. bazzen gülüyorum kendi kendime. eşim diyo sn sevdin bu hamileliği bebek doğsun hemen bidaha yapalımyani kızlar geciktirmeyin derim ben. hani diyosunuzya his gelmyio filan, hamile olduğunuzu öğrendiğiniz an müthiş bi annelik hissi geliyo inanın bana.
ocwmays cım ohh ne güzel bebiş kıyafetleri almışsınız yerler o minnağı, nasıl zevklidir şimdi alışverişi onun herşeyden bir sürü almak ister insan
daphnecim gelsende acaba sınavın nasıl geçti merak içersindeyiz
Ve kızlar asıl haberim var size haftasonum stres içindeydi aslında halada öyleyim, arada buraya bakıp duruyordum ozdn le pingudan fikir almaya çalıştım saolsunlar rahatlattılar beni
şöyle anlatayım;
Cuma akşamı eşim aldığımız ilaçların iğnelerini getirdi yanındada hamilelik testi almış hadi yap hadi yap diyip durdu hiç istekli olmadım nys tamam bakalım dedim
testi yaptım koydum kenara sonra bakıyım bir dedim Çift çizgi biri hafif silik elim ayağım titremeye başladı dedim ben yanlış görüyorum iyice körleştim
heycanla eşime gösterdim oda baktı ama suratı değişti birden bire sonra gayet sakin bir şekilde yanlıştır heycan yapmaya gerek yok dedi bir yandan sinir oldum ona bir yandan belkide panik yapma dedim kendi kendime
ertesi cumartesi akşamı baktım bir sürü test almış gelmiş farklı marka zoraki hadi yap diyip tutturdu yok istemiyorum derken gayet rahttım bu sefer yaptık yine çift çizgi bu sefer eşim heycandan kudurdu kıpkırmızı oldu kendinden geçti heycandan koştura koştura annesi aradı yok hayır bağırıyorum bir yandan annesi tabiki şoka girdi.
nyseki birde benim annem biliyor dün söyledim ilk başta anlayamadı ne demk istediğimi sonrasında ben anane olmaya hazır değilim dedi.
kısa kısa geçmeye çalıştım kızlar bende şu anda hem heyecan hemde tedirginlik var ilk gün ise çok ama çok karamsardım ya bir sorun olursa diye.
tam evlilik yıldönümümüze denk geldi bizim için ayrı ir heycan oldu, ama hala belli birşey yok yarın doktora gitmeyi istedim bugünde böyle geçsin varsada ters durum yarın öğrenirim diye.
neden böyle karamsarsın derseniz, biliyorsunuzki ben iğnelere başlıyordum herşeyim hazırdı her doktora gittiğimde yumurta gelişmesi bile olmuyordu hatta bu umutsuzluktan direk adet olduğundan gel kontrole gerek yok dedi doktor ve olduysa eğer ben bu arada hamile kaldım, sanırım bunca karamsarlıktan sonra böyle birşey garip geldi inanamıyor insan resmen Rabbimin bir mucizesi başka birşey değil,duygularımı ifade etmek çok zor.
annelerimizden başka kimse bilmiyor ilk sizinle paylaşıyorum kızlar bu durumu nolur dua edin yarın gittiğimde bir sorun çıkmasın, artık kafamı takmıyım hiçbirşeye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?