Eylül dostluğumuza burada devam (:

bebeklerde kadife tulum ve kıyafetlere bayılıyorum sanki daha bir güzel yakışıyor
güle güle kullansın prenses canım nasıl bebek sevmek istedi ya gelsin artık görelim

bi arkadaşım evlendikten 3 ay sonra hamile kaldı,şaşırıyorum walla ben daha 3 ayda annemi özlüyorum diye ağlıyodum ne bebeği

3 ay 5 ay ne farkeder ki ben hala annemi özlüyorum daha bebek moduna girememişim demek isteyen pat diye yapıyor

hayırlı zamanda olsun canı biz kredi ile ev aldık şimdide ödeyelim biraz diyoruz yani bunun süresi yok bence ben istemediğim için devamlı bahane üretiyorum. kredi de bir tür bahane isteyenler kirada otururp geçinemese işleri iyi olmasa bile yapıor

günaydınlar herkeslere hayırlı haftalar inşallah sabah geldim direk kurban bayramı tatiline baktım 1 ay kalmış..

Son düzenleme:
günaydın kızlar spidi bende gün sayıyorum kurbana az kaldı baya

vallahi ya kış havası geldikçe memlekete ben yine tatilleir sayıyorum haftasonlarından gezmekten hiç birşey anlayamıyoum..

dapne nasıl geçti sınavın penguen canm senin çok iyi geçmemiş ama inş yine de kaznırsın

kış havasını bende pek sevmiyorum bide saatlerin geri alınmasına gıcık oluyorum annemi babamı çok özledim bende ondan sayıyorum:)

Günaydın kızlar herkese mutlu haftalar olsun
Cumartesi doktor kontrolümüz vardı gittik gördük bebişimizi yerim ben onu kordonunu toplamış yüzünün yanına elleriyle oynuyo çeviriyo ağzına alıyor yemeye çalışıyor doktorum hemen sen bişey yemedenmi geldin aç bu çocuk aç diye espriler yaptı bırak oğlum o kordonu oyuncak değil diyor bir yüzünü göstermedi paşam kordonunu ağzına sokmaktan sonra bir kaç saniye bıraktıda resmini çekti doktorum hiç bırakmıycak sandık,sonra ayaklarını gösterdi minicik oy oy sonra pipiye geldi sıra bacaklar kapalıydı doktorum açarsa bakarız demeye kalmadı şak açtı bizimki o neeee dedik oy oy gayet net izledik pipişi derken sırtını bir döndü bir ara kafayı çevirdi bize sonrada doktorum anladı dedi artık göstermez cidden göstermedi başka kilosu kaç olmuştur sizce dedi biz 450 yada 500gr dedik yok 647gr olmuşuz dedi suyu falan gayet iyi bebişde iyi annesi iyi beslemiş dedi
Cumarteside kardeşime kız istemeye gittik çok şükür güzel geçti çiçekti çikolataydı biraz telaşlı oldu ama güzeldi,bu pazarda nişanını yapıcaz gene koşturmacalı geçicek,bebişim 2 gündür çok hareketli ellerini ayaklarını bastırıyor karnıma tekme atıyor göbeğimi açınca tekmesi görünüyor herkesin çok hoşuna gidiyor tabi benimde hala hareketli miniğim

maşallah ya yesinler onu.. hareketli hareketli ne güzel

Günaydınlar...

JELO ne kadar ayıp açmı götürdün bebeği doktora kordonu kemiriyo

AHSEN burdamısın bilmiyorum ama.MARKAFONİ de DISNEY kampanyası var,hastane çıkışları 60 tl,çok şekerler..erkek bebişlerede var...ya birde UNNADO da bi kampanya var,bayıldım resmen,poposu uğur böcekli badiler var

gÜNAYDIN KIZLAR.

Jelocum maşallah bebeğine yaa bende çok özledim oğluşumu merak ediyorum gelişimini. Bu h.içi şeker yüklemesi yaptırıcam hastanede sonra o sonuçla beraber giderim görmeye. bebeğim ne kadar büyümüştür, artık bende karnımın heryerinde hissediyorum hareketlerini dün öle bi sert hareket yaptıki eşime diyorum kesin uçan tekme attı çünkü ardarda seri halde tekmeledi. Kilosu iyi senin maşallah iyi besliyosun annesi.

Ahsen bizde bigün annemle çıkıp halledicez herşeyi. İyice ağırlaşmadan gezebiliyoken halletmek lazım. Güle güle kullansın aldıklarınızı bebişin ne yakışır onun yumuk kollarına bacaklarına cicileri

speddycim kötü geçti ama zaten iyi geçmesini beklemiyodum çalışmamıştımki.. işallah daphnenin iyi geçmiştir.

similiacım öyle güzel öyle harika tarifsiz bi duyguki hamilelik,bebeğini hissetmek.. Cesaret edemesek biz edemezdik ama herşey iyi olucak inanıyorum pişman değilim iyiki bebeğim var. Eşimle zaten çok iiydik ama bu hamilelik aramızdaki bağı o kadar kuvvetlendirdiki anlatmak mümkün değil. ÇEvrenin ilgisi filan çok güzel. ben akşamları hep karnımı seviyorum, hareketlerini izliyorum. bazzen gülüyorum kendi kendime. eşim diyo sn sevdin bu hamileliği bebek doğsun hemen bidaha yapalım yani kızlar geciktirmeyin derim ben. hani diyosunuzya his gelmyio filan, hamile olduğunuzu öğrendiğiniz an müthiş bi annelik hissi geliyo inanın bana.

Similla canım inanki sabah 9'da eşimle güzel bir kahvaltı hazırladık yaptık eşim evden çıkarken döndü dolaptan çikolatamı almış gelmiş bunuda ye diye çok toktum ama dokturumuz aç bu çocuk diyoo
Ben söylediğin sitelere hemen bir bakıyım bayadır bakamamıştım

ocwmays cım ohh ne güzel bebiş kıyafetleri almışsınız yerler o minnağı, nasıl zevklidir şimdi alışverişi onun herşeyden bir sürü almak ister insan

daphnecim gelsende acaba sınavın nasıl geçti merak içersindeyiz

vay hanfendi vaaaay demek buraya geldin kahvaltıya he afiyet bal şeker olsun

jelocum bebişi görmüşssün yesinler onun ellerini oynaşıp duruyor he, tekmelerde atıyo koca adam olmuş o senin haberin yok, ama daha sonra çok hareketli bu çocuk koltuk tepesinde diye söylenmede

kızlar bende dün sabah erkenden anneme gittim eşim öyle bıraktı işleri vardı çünkü akşama kadar öyle bi o yana bi bu yana kaykılıp durdum pazara çıktık, şimdi bakıyorumda eviim almış başını gidiyor çok tozlanmış inşallah süpürürüm bugün.

vede bugün bizim evlilik yıldönümüz evdeyiz bugün yapabildiğim kadarıyla yapıcam artık yemekler süslencem bide ohh

Ve kızlar asıl haberim var size haftasonum stres içindeydi aslında halada öyleyim, arada buraya bakıp duruyordum ozdn le pingudan fikir almaya çalıştım saolsunlar rahatlattılar beni
şöyle anlatayım;
Cuma akşamı eşim aldığımız ilaçların iğnelerini getirdi yanındada hamilelik testi almış hadi yap hadi yap diyip durdu hiç istekli olmadım nys tamam bakalım dedim
testi yaptım koydum kenara sonra bakıyım bir dedim Çift çizgi biri hafif silik elim ayağım titremeye başladı dedim ben yanlış görüyorum iyice körleştim
heycanla eşime gösterdim oda baktı ama suratı değişti birden bire sonra gayet sakin bir şekilde yanlıştır heycan yapmaya gerek yok dedi bir yandan sinir oldum ona bir yandan belkide panik yapma dedim kendi kendime
ertesi cumartesi akşamı baktım bir sürü test almış gelmiş farklı marka zoraki hadi yap diyip tutturdu yok istemiyorum derken gayet rahttım bu sefer yaptık yine çift çizgi bu sefer eşim heycandan kudurdu kıpkırmızı oldu kendinden geçti heycandan koştura koştura annesi aradı yok hayır bağırıyorum bir yandan annesi tabiki şoka girdi.
nyseki birde benim annem biliyor dün söyledim ilk başta anlayamadı ne demk istediğimi sonrasında ben anane olmaya hazır değilim dedi.

kısa kısa geçmeye çalıştım kızlar bende şu anda hem heyecan hemde tedirginlik var ilk gün ise çok ama çok karamsardım ya bir sorun olursa diye.
tam evlilik yıldönümümüze denk geldi bizim için ayrı ir heycan oldu, ama hala belli birşey yok yarın doktora gitmeyi istedim bugünde böyle geçsin varsada ters durum yarın öğrenirim diye.

neden böyle karamsarsın derseniz, biliyorsunuzki ben iğnelere başlıyordum herşeyim hazırdı her doktora gittiğimde yumurta gelişmesi bile olmuyordu hatta bu umutsuzluktan direk adet olduğundan gel kontrole gerek yok dedi doktor ve olduysa eğer ben bu arada hamile kaldım, sanırım bunca karamsarlıktan sonra böyle birşey garip geldi inanamıyor insan resmen Rabbimin bir mucizesi başka birşey değil,duygularımı ifade etmek çok zor.

annelerimizden başka kimse bilmiyor ilk sizinle paylaşıyorum kızlar bu durumu nolur dua edin yarın gittiğimde bir sorun çıkmasın, artık kafamı takmıyım hiçbirşeye.

yaa gıcık oluyorum herşeyi ayarladım ama eşim işten geç çıkacak galiba bütün yıldönümü planlarım suya düşecekkkkkkkkkkkkkkkk

Günaydın herkese kızlar, sınavla ilgili sormuşsunuz. Az çok emeklerimi biliyorsunuz ve bu sınava 2. girişim ama inanın artık isyan ediyorum böyle sisteme. Sınavdan çıktık keyfim yerindeydi ama eşimle söz verdik sınavla ilgili hiç bir şey konuşmayacağız diye sonra yeniden hayal kırıklığı yaşamak istemiyorduk çünkü neyse ama umduğumdan daha iyi geçmişti. Dün gazeteyi bir açtım sorular yine sanal bir mail yoluyla tanıdıklara ulaştırılmış ve ösym sınavı tekrarlamayacağoını söylüyor. Tekrarlasalar ne fayda yine aynı şeyler. Bu kadar müslümanlıktan bahsedip bu kadar kul hakkına giren başka bir hükümet ve onların getirdikleri sisteme tanık olmadım, duymadım. İslamiyetten bahsedip Allah rızası için başını kapatan insanlar cumartesi günü benim emeklerimi ayaklarını altında yeniden ezip geçtiler ve kimse bunlara ceza veremiyor ve ilginç olan diğer bir durum bizim salonda birbirini tanıyan tessettürlü bayanlar vardı. Oysa kütükleri, okudukları okulları, semtleri vs aynı olan insanlar asla aynı okulda sınava giremezler kaldıki arkalı önlü oturacak kadar ileri gitmişlerdi. Ben tesettüre ve takan insanlara asla karşı değilim ama bunları çıkarları için kullananlara fitil oluyorum. Benim annem kızkardeşim teyzelerimde kapalı saygımda sonsuz. Evet sınavım iyi geçti ama sorular dağıtılmış ve bir gecede bu insanlar memurluklarını garantileyip ortalamayı yükseltmişler. Ben hiç birine hakkımı helal etmiyorum. Diğer taraftada ellerim yakalarında. Bu aradada herkese günaydın.

sonunda anlattın mlsvt yoksa ben anlatacaktım

Dimi doktor kontrollerin biran önce gelsin diyorsun görüyim diye görünce zaten çok çok mutlu oluyorsun keyfi çok başka
Bizimkide aynı şekilde bazen öyle bir vuruyorki bu kadar güçlendimi diyorum annecim ama böyle vurma sev anneyi diyorum,
Benimde 3 hafta sonra şeker yüklemesi yapılıcakmış aç gidicem bakalım inşallah seninde güzel çıkar şekerin
Bizimde ıvır zıvır eksikleri kaldı daha fazla ağırlaşmadan benimde halletmem lazım

ya inan gözlerim doldu okurken

yarın bi gitte doktora,inş güzel haberlerle gelirsin..rabbim öyle büyükki hiçbirşey imkansız değil bu hayatta..senin adına çok ama çok sevindim,yarın bekliyoruz haberleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…