Eylül dostluğumuza burada devam (:

Hayırlı olsun canımcığım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ne diyelim darısı bizlerin başına.

Bilmem artık canım bizimki yaramaz olucak belli olduu artık koltuk tepelerindemi gezer sadece yoksa tepemizdemi bakalım görücez
Canım benim çok güzel bir haber buu 2 sindede aynı çıkmış hadi bakalım inşallah hamilesindir içini ferah tut yarın doktora git bakalım kan testinde çıkar zaten hayırlısı olsun bebeğim hakkınızda bize hemen haber ver merak ederiz

yaa gıcık oluyorum herşeyi ayarladım ama eşim işten geç çıkacak galiba bütün yıldönümü planlarım suya düşecekkkkkkkkkkkkkkkk

belki onun da sana süprizi var belli mi olur

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun güzel bir süpriz ile kutlarsınız işte ne güzel

hoşgeldin inşallah tekrarlanmaz canım ya sonuçlar ne zaman çıkacak

artık kendini iyice gösteriyor.. bundan sonraki dr ziyaretleri daha da keyifli olur. ama büyüdükçe senin için zor olacak aman büyüsün de katlanılır zorluğuna

Evet kendini gösteriyor artık heryerini net görebiliyoruz çok şükür, olsun canım o gelişsin büyüsün sağlığıyla bana gelsin başka bişey istemem

meliscim bende tam sana mesaj atıcaktımki yazdığını gördüm. İçini rahat tut ne gelirse Allahtan unutma canım. Eğer ki bebişin varsa işallah sağlıkla sıhhatle gelsin. Eğer yoksada dediğim gibi mutlaka olucak bebeğin ben inanıyorum. peki hamilelik varsa kullandığın iğne ve ilaçların zararı olmazmı?? bugün gitseydin doktora biran önce sonuçlansaydı. hatta hastaneye gitmene bile gerek yok sağlık ocağına gidip bi kan ver bence canım için rahatlasın. yarın da sonuca göre kendi doktoruna gidersin

Evet kendini gösteriyor artık heryerini net görebiliyoruz çok şükür, olsun canım o gelişsin büyüsün sağlığıyla bana gelsin başka bişey istemem

evet canım yarısı bitti artık bundan sonra da böyle sağlıkla büyür inşalllah son 3 ay sanırım kendinize daha da iyi bakın

sonunda anlattın mlsvt yoksa ben anlatacaktım

zaten o yüzden senden önce davranıyım dedim

çok saol tatlım hani insan söyliyecek ifade edicek birşey bulamıyor Rabbim öyle büyükki zamanını herşyi biliyor,hayırlısı bundan sonra ve biz hala eşimle inanamıyoruzki, şimdi konuştuk hala diyorki heycan yok fazla kaptırma kendini. yarın inşallah güzel olur herşey.

Hayırlı olsun canımcığım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ne diyelim darısı bizlerin başına.

amin canım inşallah ben hala inanamıyorum ki böyle birşey olabilceğine, İnşallah en kısa zamanda hepiniz hamile kalırsınız İNŞALLAH AMİN!

ve kızlar ben öncesinde pinguya yazdım dedimki batu da sen neler hisettin belirtiler neydi diye sonrasında acabamı dedim ama kendimle dalga geçiyorum psikolojiktir uçma diye, ozdn e de yazdığımda baktım tek o var burda e eşimde ilk akşam hiç tepki vermedi hani benmi yaşıyorum sadece bunu patlıcak içimde diye ozdne direk atladım hani rüya görürsünde unutulmasın diye anlatırsın ya aynı o hesap

mlsvt heyecanla güzel haberlerini bekliyoruz tatlım inş.1 senenize yakışan hediyeniz gelir

daphnecim senin için hayırlısı olsun diyorum ama maalesef bu insanlardan ben de artık tiksiniyorum bazı insanlar ne kadar mal gerçekten hala anlayamıdılar bi de savunma olarak zaten hepsi yiyecek ne farkeder o yesin diyolar ulan madem öyle bırak sırayla yesinler adaletli olsun di mi denemeden nerden bileceksin diğerlerinin nasıl olduğunu mutlaka yiyecekler kimse hayrına geçmek istemiyo oraya ama bunlar resmen herşeyi ele geçirdiler ulan şerefsizler mitinglerde bağırıyolardı peygamberimizsin filan diye terbiyesizler daha bunlardan nasıl bir din anlayışı beklersin

Daphnecim hak yiyen, haram yiyen insanlardan malesefki kurtulamıycaz canım Allah onları bildiği giibi yapsın. Senin sınavıının iyi geçmesine çok sevindim işallah emeğinin karşılıığını alırsın.

yok be speedyim ne sürprizi ben de öyle düşündüm ama kaynıma söyledim o öğrendi aynı sektörde çalıştığı için diğer arkadaşa sormuş eşim sabah erken gitti işe diğer müdürüm eğitimi varmış bugün o yüzden full kalacak yanına geçici görev birini istemiş ama ayarlayamamışlar küçük bi ihtimal olursa erken çıkacakmış

özdn ben de aynı fikirdeyim canım 2014 ocak inş.1 seferde tutar

ya pingu yaaa cesaret yok bizde:18::18::18:

ama ben 2014 ilkbaharda anne olmak istiyorum.bu durumda seneye yaza hamile kalmam lazım.ama hamile kalma sürec nekadar sürer işte.1 aymı 1 senemi bunuda denemeden bilemicez

birde şöle düşün ben tam 28 yasındayım 1 sene sonra hmile kalsam 30 yaşımda doğuracağım ben 40 yasında olduğumda evladım 10 yasında olacak bu çok acımasız benim hamile kalmam lazım:26:

Son düzenleme:
ctesi yine gittim dr rahim kalınlaşması için ..

korkulacak bişey yok ben rahim duvarı önünde et var diye korkmuştum dedi. :18: ama yine de duvarın kalın dedi olumsuz tek etkisi de bebek pat diye olmaz işte

neyseki çok şükür buna da bende dr dedim zaten şimdi isteyen yok

ya pingu yaaa cesaret yok bizde:18::18::18:

ama ben 2014 ilkbaharda anne olmak istiyorum.bu durumda seneye yaza hamile kalmam lazım.ama hamile kalma sürec nekadar sürer işte.1 aymı 1 senemi bunuda denemeden bilemicez

hamilelik bloglarını filan okuyun. poyrazlı günler güzel bi blog annelik heyecanı hamilelik heyecanı herşeyi çok güzel anlatıyo gaza gelirsiniz belki..

hamilelik bloglarını filan okuyun. poyrazlı günler güzel bi blog annelik heyecanı hamilelik heyecanı herşeyi çok güzel anlatıyo gaza gelirsiniz belki..

ya canım poyrazlı günler aystle , hesionka hepsini baştan sona okudum öyle güzel ki annelik hamilelik falan ama yok işte içimden gelmiyor bazen ciddi ciddi düşünüyorum acaba sorun mu var duygularım da diyee :2::2::2::2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…