- 18 Ağustos 2011
- 3.181
- 303
- 363
- Konu Sahibi landfloves
-
- #10.421
Bilmem artık canım bizimki yaramaz olucak belli olduuartık koltuk tepelerindemi gezer sadece yoksa tepemizdemi bakalım görücez
Canım benim çok güzel bir haber buu 2 sindede aynı çıkmış hadi bakalım inşallah hamilesindir içini ferah tut yarın doktora git bakalım kan testinde çıkar zaten hayırlısı olsun bebeğim hakkınızda bize hemen haber ver merak ederiz
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun güzel bir süpriz ile kutlarsınız iştene güzel
evet ya sayımız azaldı iyice ocak gibi kalsak bizde artık hamile
meliscim bende tam sana mesaj atıcaktımki yazdığını gördüm. İçini rahat tut ne gelirse Allahtan unutma canım. Eğer ki bebişin varsa işallah sağlıkla sıhhatle gelsin. Eğer yoksada dediğim gibi mutlaka olucak bebeğin ben inanıyorum. peki hamilelik varsa kullandığın iğne ve ilaçların zararı olmazmı?? bugün gitseydin doktora biran önce sonuçlansaydı. hatta hastaneye gitmene bile gerek yok sağlık ocağına gidip bi kan ver bence canım için rahatlasın. yarın da sonuca göre kendi doktoruna gidersin
mlsvt heyecanla güzel haberlerini bekliyoruz tatlım inş.1 senenize yakışan hediyeniz gelir
yok be speedyim ne sürprizi ben de öyle düşündüm ama kaynıma söyledim o öğrendi aynı sektörde çalıştığı için diğer arkadaşa sormuş eşim sabah erken gitti işe diğer müdürüm eğitimi varmış bugün o yüzden full kalacak yanına geçici görev birini istemiş ama ayarlayamamışlar küçük bi ihtimal olursa erken çıkacakmış
özdn ben de aynı fikirdeyim canım 2014 ocak inş.1 seferde tutar
biz şu anda tatlım zaten evlilik yıldönümünü unuttuk hani gerek yok böyle şeylere diyoruz amaaan fln, 40 yıl düşünsem bu kutlama işlerimi sabote edicek böyle birşey aklıma gelmezdi
yok be speedyim ne sürprizi ben de öyle düşündüm ama kaynıma söyledim o öğrendi aynı sektörde çalıştığı için diğer arkadaşa sormuş eşim sabah erken gitti işe diğer müdürüm eğitimi varmış bugün o yüzden full kalacak yanına geçici görev birini istemiş ama ayarlayamamışlar küçük bi ihtimal olursa erken çıkacakmış
özdn ben de aynı fikirdeyim canım 2014 ocak inş.1 seferde tutar
benim yasım var hanzade ya benim hamile kalmam lazım en azından 2013 baharda siz gençsiniz
melis olumlu düşün eğer o göbekte bebiş varsa atetistler bunu da açıklasın
ya pingu yaaa cesaret yok bizde:18::18::18:
ama ben 2014 ilkbaharda anne olmak istiyorum.bu durumda seneye yaza hamile kalmam lazım.ama hamile kalma sürec nekadar sürer işte.1 aymı 1 senemibunuda denemeden bilemicez
birde şöle düşün ben tam 28 yasındayım 1 sene sonra hmile kalsam 30 yaşımda doğuracağım ben 40 yasında olduğumda evladım 10 yasında olacak bu çok acımasız benim hamile kalmam lazım:26:
ctesi yine gittim dr rahim kalınlaşması için ..
korkulacak bişey yok ben rahim duvarı önünde et var diye korkmuştum dedi. :18: ama yine de duvarın kalın dedi olumsuz tek etkisi de bebek pat diye olmaz işte
neyseki çok şükür buna da bende dr dedim zaten şimdi isteyen yok
aynen kaçtı trene bende 27 yaşındayım.29 da anne olmak istiyorum.40 yaşındayken çocuk 11 yaşında olcak,e seneye anne olsamda 40 yaşındayken 12 olur...
25 te anne olsaydık o zaman farkederdi.bence biz o treni kaçırdık
benim yasım var hanzade ya benim hamile kalmam lazım en azından 2013 baharda siz gençsiniz
Daphnecim hak yiyen, haram yiyen insanlardan malesefki kurtulamıycaz canım Allah onları bildiği giibi yapsın. Senin sınavıının iyi geçmesine çok sevindim işallah emeğinin karşılıığını alırsın.
Teyzeleri oğluşumun resmini koydum albüme
tatlım eğer doktor öyle dedi diye moralini bozduysan aslaaa, hatırlıyorsanki ben burda diyordum yok benim imkansız bir gelişmem yok hayal bile kurmuyordumki ilaçlar etki bile etmiyordu doktorla karşılıklı şakalaşıyorduk, doktor bune azim anlamadım hiçmi yumurta oluşmaz diye düşün vede gittiğim her doktor zor ihtimallerin dedi direk suratıma
o yüzden herkes bıraksın neyi var doktor ne demiş sadece kafaya takmadan bol bol ateşli ateşli çalışın
ben de var anne olma duyguları heves yapıyorum ama maalesef önüne geçen şeyler var o yüzden 2014 ancak yani hee piyango vurur filan o zaman hemen yaparım ben de o zaman 28 oluyorum sanki çok erken benim için
Bende seneye sonbahar gibi hamile kalsam 2014 yazına doğrurum. Yaşta olur 28. Pöffff Doğursak mı ne yapsak grupcak
yok canım kafaya takmıyorum aslında şuanda istemediğim için umrumda bile olmuyor diyebiliirim
piyango çıkarsa bizim taksitleri de öde birlikte yapalım bebek
inş.cıksın da yeter ki...ayıp ettin...beraber doğururuz sonra da
vallahi he
senin planın ne şimdi ? evliliik yıldönümüi için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?