Eylül dostluğumuza burada devam (:

Artık kardeş gelicek inşallah sizinkilerin arkasından birkaç ay farkla abi oluyor seninki
inşallah tatlım öyle umut ediyorum hayırlısıyla sağlıkla olsunda ne istiyim başka ben.

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun güzel bir süpriz ile kutlarsınız işte ne güzel

biz şu anda tatlım zaten evlilik yıldönümünü unuttuk hani gerek yok böyle şeylere diyoruz amaaan fln, 40 yıl düşünsem bu kutlama işlerimi sabote edicek böyle birşey aklıma gelmezdi

evet ya sayımız azaldı iyice ocak gibi kalsak bizde artık hamile

şaka yapmada ciddi ciddi hamile kal anam ya yoksa bak küçük kalcak seninki diğer bebeler dövcek

Amin canım herşey Allahtan nasıl böyle mutlu ettiyse devamınıda neler yaşıcaz hepsi ondan. Yok tatlım ben zaten şu anda hiçbir ilaç kullanmıyorum yani iğneler eğer adet olsaydım bugün gidicektim başlıcaktık. he kullandığım ilaçlarda gebeliğe yardımcı olanlar biri folik asit diğeride insülin düşürücü glifordu son günlerdede progestan içtim baktım zaten etksi varmı hamileliğe diye hiçbir yan etkisi yokmuş hatta hamilelerde düşük tehdidinde veriyorlarmış bu ilacı. yarında dediğin gibi yapmayı düşünüyorum ilk önce yakındaki hastaneye gidicem kan tahlili için sonrasında kendi doktoruma beklemek istedim birazda ne biliyim okuduğum ve sizden öğrendiğim kadarıyla varsada birşey değerleri artsın istedim kendi kendime

mlsvt heyecanla güzel haberlerini bekliyoruz tatlım inş.1 senenize yakışan hediyeniz gelir

inşallah tatlım inşallah yarın güzel haberler alırım, nolur dua edin benim için

benim yasım var hanzade ya benim hamile kalmam lazım en azından 2013 baharda siz gençsiniz

biz şu anda tatlım zaten evlilik yıldönümünü unuttuk hani gerek yok böyle şeylere diyoruz amaaan fln, 40 yıl düşünsem bu kutlama işlerimi sabote edicek böyle birşey aklıma gelmezdi

eğer var ise güzel bir süpriz ile geliyor bebiş hayırlısı olsun canım ama git kan testi yaptır ilaç falan kullandın ona göre dr gidersin

peki fikir değişti şimdi ne yapacaksın gelinlii giy çalıştığı yere git al eline de zarları :2::2:

benim yasım var hanzade ya benim hamile kalmam lazım en azından 2013 baharda siz gençsiniz

e bende 27 yaşındayım.29 da anne olmak istiyorum.40 yaşındayken çocuk 11 yaşında olcak,e seneye anne olsamda 40 yaşındayken 12 olur...

25 te anne olsaydık o zaman farkederdi.bence biz o treni kaçırdık

melis olumlu düşün eğer o göbekte bebiş varsa atetistler bunu da açıklasın

yemin ediyorum sana ikinci testi gördüktükten sonra eşimle oturduk bunu açıkalamaya çalışıyoruz hani nasıl olur hani imkansızdı nasıl yani bu
böyle bir affallama yok Rabbime binlerce şükür.

ya pingu yaaa cesaret yok bizde:18::18::18:

ama ben 2014 ilkbaharda anne olmak istiyorum.bu durumda seneye yaza hamile kalmam lazım.ama hamile kalma sürec nekadar sürer işte.1 aymı 1 senemi bunuda denemeden bilemicez

sen başlada çalışmalara süreci artık birlikte görürüz

birde şöle düşün ben tam 28 yasındayım 1 sene sonra hmile kalsam 30 yaşımda doğuracağım ben 40 yasında olduğumda evladım 10 yasında olacak bu çok acımasız benim hamile kalmam lazım:26:

öle deme o kadar da değil sen daş gibi hatunsun

tatlım eğer doktor öyle dedi diye moralini bozduysan aslaaa, hatırlıyorsanki ben burda diyordum yok benim imkansız bir gelişmem yok hayal bile kurmuyordumki ilaçlar etki bile etmiyordu doktorla karşılıklı şakalaşıyorduk, doktor bune azim anlamadım hiçmi yumurta oluşmaz diye düşün vede gittiğim her doktor zor ihtimallerin dedi direk suratıma

o yüzden herkes bıraksın neyi var doktor ne demiş sadece kafaya takmadan bol bol ateşli ateşli çalışın

ben de var anne olma duyguları heves yapıyorum ama maalesef önüne geçen şeyler var o yüzden 2014 ancak yani hee piyango vurur filan o zaman hemen yaparım ben de o zaman 28 oluyorum sanki çok erken benim için

e bende 27 yaşındayım.29 da anne olmak istiyorum.40 yaşındayken çocuk 11 yaşında olcak,e seneye anne olsamda 40 yaşındayken 12 olur...

25 te anne olsaydık o zaman farkederdi.bence biz o treni kaçırdık

Ortalamayı yükselttilerse şu kopyacılar o zaman yaptıklarımın bir anlamı yok işte tatlım.

Teyzeleri oğluşumun resmini koydum albüme

Erkek olmuş serseri şey

dün en komiği annemin tepkisiydi ilk dedimki anne test yaptım çift çizgi çıktı anlayamadık birşey yanlış olabilirmi dedim, ne testi nerde test oldun diyor bana, hamilelik testi diyorum, kimin ne çizgi çıkmış diyor hala anne ben test yaptım benim diyorum, baktı suratıma bi Ama ben anane olmaya hazır değilimki dedi kadın dedim sen mi doğurcan ben hazırmıyım ilk keşke bana soraydın dedim. hala ayhh genç anane mi olcam ben şimdi diyor, senle konuşanda kabahat yok bişey dedim tamam dur bir daha anlat diyor

yok canım kafaya takmıyorum aslında şuanda istemediğim için umrumda bile olmuyor diyebiliirim

ben de var anne olma duyguları heves yapıyorum ama maalesef önüne geçen şeyler var o yüzden 2014 ancak yani hee piyango vurur filan o zaman hemen yaparım ben de o zaman 28 oluyorum sanki çok erken benim için

piyango çıkarsa bizim taksitleri de öde birlikte yapalım bebek

Bende seneye sonbahar gibi hamile kalsam 2014 yazına doğrurum. Yaşta olur 28. Pöffff Doğursak mı ne yapsak grupcak

evet ben de 26 yaşındayım benim de yaşım geçecek böyle düşünce yapasım geliyo yaaaa ama en kötü önümüzdeki yazı geçiririz çalışmalara başlarız inş 2014 ocakta tutar bizimde hep beraber olsun inş.

özden 2013 te doğurur zannımca kız ocakta hamile kalmak istiyosan 2 ay öncesinden başlaman lazım..

bizde ilkbaharda başlarız heralde.şimdi bunu kocama sölesem kalp krizi geçirir..adam hiç istemiyor.belkide bende o yüzden kendimi hazırlayamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…