- 18 Ekim 2009
- 1.678
- 13
- 158
- Konu Sahibi landfloves
-
- #10.441
melis inş hamilesindir canm çok mutlu oldum bütün testler yanlış çıkmaz dimi o kadar test yapmılşsın sonuç pozitiftir inş merakla beklicem yarın doktordan gelmeniocwmays cım ohh ne güzel bebiş kıyafetleri almışsınız yerler o minnağı, nasıl zevklidir şimdi alışverişi onun herşeyden bir sürü almak ister insan
daphnecim gelsende acaba sınavın nasıl geçti merak içersindeyiz
vay hanfendi vaaaay demek buraya geldin kahvaltıya he afiyet bal şeker olsun
jelocum bebişi görmüşssün yesinler onun ellerini oynaşıp duruyor he, tekmelerde atıyo koca adam olmuş o senin haberin yok, ama daha sonra çok hareketli bu çocuk koltuk tepesinde diye söylenmede
kızlar bende dün sabah erkenden anneme gittim eşim öyle bıraktı işleri vardı çünkü akşama kadar öyle bi o yana bi bu yana kaykılıp durdum pazara çıktık, şimdi bakıyorumda eviim almış başını gidiyor çok tozlanmış inşallah süpürürüm bugün.
vede bugün bizim evlilik yıldönümüz evdeyiz bugün yapabildiğim kadarıyla yapıcam artık yemekler süslencem bide ohh
Ve kızlar asıl haberim var size haftasonum stres içindeydi aslında halada öyleyim, arada buraya bakıp duruyordum ozdn le pingudan fikir almaya çalıştım saolsunlar rahatlattılar beni
şöyle anlatayım;
Cuma akşamı eşim aldığımız ilaçların iğnelerini getirdi yanındada hamilelik testi almış hadi yap hadi yap diyip durdu hiç istekli olmadım nys tamam bakalım dedim
testi yaptım koydum kenara sonra bakıyım bir dedim Çift çizgi biri hafif silik elim ayağım titremeye başladı dedim ben yanlış görüyorum iyice körleştim
heycanla eşime gösterdim oda baktı ama suratı değişti birden bire sonra gayet sakin bir şekilde yanlıştır heycan yapmaya gerek yok dedi bir yandan sinir oldum ona bir yandan belkide panik yapma dedim kendi kendime
ertesi cumartesi akşamı baktım bir sürü test almış gelmiş farklı marka zoraki hadi yap diyip tutturdu yok istemiyorum derken gayet rahttım bu sefer yaptık yine çift çizgi bu sefer eşim heycandan kudurdu kıpkırmızı oldu kendinden geçti heycandan koştura koştura annesi aradı yok hayır bağırıyorum bir yandan annesi tabiki şoka girdi.
nyseki birde benim annem biliyor dün söyledim ilk başta anlayamadı ne demk istediğimi sonrasında ben anane olmaya hazır değilim dedi.
kısa kısa geçmeye çalıştım kızlar bende şu anda hem heyecan hemde tedirginlik var ilk gün ise çok ama çok karamsardım ya bir sorun olursa diye.
tam evlilik yıldönümümüze denk geldi bizim için ayrı ir heycan oldu, ama hala belli birşey yok yarın doktora gitmeyi istedim bugünde böyle geçsin varsada ters durum yarın öğrenirim diye.
neden böyle karamsarsın derseniz, biliyorsunuzki ben iğnelere başlıyordum herşeyim hazırdı her doktora gittiğimde yumurta gelişmesi bile olmuyordu hatta bu umutsuzluktan direk adet olduğundan gel kontrole gerek yok dedi doktor ve olduysa eğer ben bu arada hamile kaldım, sanırım bunca karamsarlıktan sonra böyle birşey garip geldi inanamıyor insan resmen Rabbimin bir mucizesi başka birşey değil,duygularımı ifade etmek çok zor.
annelerimizden başka kimse bilmiyor ilk sizinle paylaşıyorum kızlar bu durumu nolur dua edin yarın gittiğimde bir sorun çıkmasın, artık kafamı takmıyım hiçbirşeye.
özden 2013 te doğurur zannımcakız ocakta hamile kalmak istiyosan 2 ay öncesinden başlaman lazım..
bizde ilkbaharda başlarız heralde.şimdi bunu kocama sölesem kalp krizi geçirir..adam hiç istemiyor.belkide bende o yüzden kendimi hazırlayamıyorum
dün en komiği annemin tepkisiydi ilk dedimki anne test yaptım çift çizgi çıktı anlayamadık birşey yanlış olabilirmi dedim, ne testi nerde test oldun diyor bana, hamilelik testi diyorum, kimin ne çizgi çıkmış diyor halaanne ben test yaptım benim diyorum, baktı suratıma bi Ama ben anane olmaya hazır değilimki dedi kadın dedim sen mi doğurcan ben hazırmıyım ilk keşke bana soraydın dedim. hala ayhh genç anane mi olcam ben şimdi diyor, senle konuşanda kabahat yok bişey dedim tamam dur bir daha anlat diyor
valla bilmiyorum öğleden sonra belli olur ancak gıcık oluyorum yaaa kocamın işine
melis inş hamilesindir canm çok mutlu oldum bütün testler yanlış çıkmaz dimi o kadar test yapmılşsın sonuç pozitiftir inş merakla beklicem yarın doktordan gelmeni
vallahi he
senin planın ne şimdi ? evliliik yıldönümüi için.
benim annem de bebek konusu olsun daha ben emekli olmadan yok diyor.
bende aile planlama müdürümüz diye dalga geçiyorum
ziraat bank sınavına girse ya canım iş değiştirmiş olur
yok yok böle diyincede çok erken geldi yok ben cıkıyorum sıradan
benim annem de bebek konusu olsun daha ben emekli olmadan yok diyor.
bende aile planlama müdürümüz diye dalga geçiyorum
:
birde şöle düşün ben tam 28 yasındayım 1 sene sonra hmile kalsam 30 yaşımda doğuracağım ben 40 yasında olduğumda evladım 10 yasında olacak bu çok acımasız benim hamile kalmam lazım:26:
yaa onu ben de düşünüyorum ama kendim için girsem mi acaba
bende hep yaş hesabına takılıyorum şuan 27yim seneye hamile kalsam 29 da doğururum anca o da çok gibi gelio hep erken yaşta hamile kalmak isterdim çocuğumla aramda yaş farkı olmasın kuaşk çatışması yaşamayalım die yaşıcaz galiba mecburen
ctesi yine gittim dr rahim kalınlaşması için ..
korkulacak bişey yok ben rahim duvarı önünde et var diye korkmuştum dedi. :18: ama yine de duvarın kalın dedi olumsuz tek etkisi de bebek pat diye olmaz işte
neyseki çok şükür buna da bende dr dedim zaten şimdi isteyen yok
benim annem de hemen yapmayın diyo biraz evliliğin tadını çıkar diyo hem de hep çalışmamı istiyo emekli ol diyo sanki ne zaman emekli olucam ooooo o kadar yaşasam daha ne
GİR DENE Şansını canım 45 tl çok bişey değil. 17 ve 24 kasım da sınavlarama ziraatın maaşları nasıl bilmiyorum 1 ay tek 1 ay çift diye duydum
sspidi regl olcaksan onun içinde kalınlaşmış olabilir bana doktor ya regl olcaksındır dedi yada geç oluşmuş gebelik vardır onun için duvar kalınlaşır dedi bende regl oldum incelmiştir herhal
o nasıl bişey tek mi çiftmi oynar gibi?
hakkaten bu bankacıların maaşları nekadar oluyor ortalama?
benim eşim bankacı aylık 750 TL 3 ayda 1 çift maaş alıyor ama hiç bir işe de yaramıyor düzenli maaşı yok çünkü çok az
ziraat daha yüksekmiş ama duyduğumu söylüyorum..
benim eşim bankacı aylık 750 TL 3 ayda 1 çift maaş alıyor ama hiç bir işe de yaramıyor düzenli maaşı yok çünkü çok az
ziraat daha yüksekmiş ama duyduğumu söylüyorum..
hangi baka bu 750 tl çok azmış gisedemi eşin
Gişe de mi eşiniz, 750 çok az mış ya
benim annem de hemen yapmayın diyo biraz evliliğin tadını çıkar diyo hem de hep çalışmamı istiyo emekli ol diyo sanki ne zaman emekli olucam ooooo o kadar yaşasam daha ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?