Eylül dostluğumuza burada devam (:

melis inş hamilesindir canm çok mutlu oldum bütün testler yanlış çıkmaz dimi o kadar test yapmılşsın sonuç pozitiftir inş merakla beklicem yarın doktordan gelmeni

yok yok böle diyincede çok erken geldi yok ben cıkıyorum sıradan

benim annem de bebek konusu olsun daha ben emekli olmadan yok diyor.
bende aile planlama müdürümüz diye dalga geçiyorum

valla bilmiyorum öğleden sonra belli olur ancak gıcık oluyorum yaaa kocamın işine

ziraat bank sınavına girse ya canım iş değiştirmiş olur

melis inş hamilesindir canm çok mutlu oldum bütün testler yanlış çıkmaz dimi o kadar test yapmılşsın sonuç pozitiftir inş merakla beklicem yarın doktordan gelmeni

inşallah tatlım dua edin nolurr::18: darısı artık sizin başınıza inşallah
hemen arka arkaya dolsun emi göbüşleriniz

yok yok böle diyincede çok erken geldi yok ben cıkıyorum sıradan

komplo teorileri üretirim bak

benim annem de bebek konusu olsun daha ben emekli olmadan yok diyor.
bende aile planlama müdürümüz diye dalga geçiyorum
:

bizdeki gibi herhalde yaşlandıklarını düşünüyorlar benim babam duysa asıl onun tepkisini merak ediyorum birazcık takılsam ooo sarkmışmı biraz gıdı diye hemen sinirleniyor, ben hayatımda spor salonun kapısından geçmedim 10 senedir aralıksız spor salonundadır bırakmaz şimdi psiklojisi bozulur

birde şöle düşün ben tam 28 yasındayım 1 sene sonra hmile kalsam 30 yaşımda doğuracağım ben 40 yasında olduğumda evladım 10 yasında olacak bu çok acımasız benim hamile kalmam lazım:26:

bende hep yaş hesabına takılıyorum şuan 27yim seneye hamile kalsam 29 da doğururum anca o da çok gibi gelio hep erken yaşta hamile kalmak isterdim çocuğumla aramda yaş farkı olmasın kuaşk çatışması yaşamayalım die yaşıcaz galiba mecburen

ben şanslıyım sanırım.. 23 yaşımdayım annemle ben gibi olmak istiyorum ama o 24 yaşında doğurmuş olamıcaz sanırım. artık 2*3 sene sonra olsa 25*26 falan anne olmuş olurum sanırım :18:

sende de rahim kalınlaşması vardı sanırım dimi dr gitmiştin ?

benim annem de hemen yapmayın diyo biraz evliliğin tadını çıkar diyo hem de hep çalışmamı istiyo emekli ol diyo sanki ne zaman emekli olucam ooooo o kadar yaşasam daha ne

sspidi regl olcaksan onun içinde kalınlaşmış olabilir bana doktor ya regl olcaksındır dedi yada geç oluşmuş gebelik vardır onun için duvar kalınlaşır dedi bende regl oldum incelmiştir herhal

benim annem de hemen yapmayın diyo biraz evliliğin tadını çıkar diyo hem de hep çalışmamı istiyo emekli ol diyo sanki ne zaman emekli olucam ooooo o kadar yaşasam daha ne

bizimki de öyle diyor evliliğini yaşa biz hemen yaptıkta ne oldu diyor.. evliliğin yaşa bebek zaten istediğinde oluyor falan diyor

sspidi regl olcaksan onun içinde kalınlaşmış olabilir bana doktor ya regl olcaksındır dedi yada geç oluşmuş gebelik vardır onun için duvar kalınlaşır dedi bende regl oldum incelmiştir herhal

ben ilk gittiğimde öyleydi regl yakındı dr bitiminde gel dedi bu ctesi gittim işte hala kalın dr korkulacak bişey yok ama rahim duvarın kalın dedi

o nasıl bişey tek mi çiftmi oynar gibi?

hakkaten bu bankacıların maaşları nekadar oluyor ortalama?

benim eşim bankacı aylık 750 TL 3 ayda 1 çift maaş alıyor ama hiç bir işe de yaramıyor düzenli maaşı yok çünkü çok az

ziraat daha yüksekmiş ama duyduğumu söylüyorum..

öyle deme bugün karamsar gördüm seni eşinin iş saatinden dolayı herhalde canım takma kafaya olsun geç kutlarsnız sizde istediğini yine yap giy gelinliğini çık karşısına dışarda kutlamayıda başka gün yaparsınız ne de olsa hergün sizin gününüz değilmi.
bebiş konusuna gelince bence sende bir süpriz yapıcaksın evliliğin tadı bebeklede çıkar merak etme yeterki huzurunuz olsun

yaş konularına gelince bende anneme çekmişim annemde beni 22 yaşında doğurmuş, eğer banada Allah nasip ederse inşallah bende 22 de doğurucam, annem şu anda 43 yaşında ve inanılmaz genç durur hala abla kardeş sanıyorlar bizi, belki küçük gelebilir ama ben bu durumu yaşadığım bildiğim için çok hoşuma gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…