- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi landfloves
-
- #10.461
benim de bankacı arkadaşlarım var ama en az alan 1400 filan alıyo
benim annemde 7 aylık evliyken bana hamile kalmış bende öyle oldumama tabi ben doğduğumda annem 19 yaşındaymış.
speddy sen 23 yaşındamısın?? 89 doğumlusun yani. e sende küçükmüşsün daha. Ben bankacıları daha çok alıyo diye biliyorum ya elinize geçen maaş 750 düşükmüş yoğun çalışma temposuna göre.
hanzadecim eşin geç çıkarsa dışarda kutlamazsın canım bozma moralini napsın keyfine değilya yazık.
yok anacım bu banka işi bize göre değil.
SPEDY demek 23 sün anacım sen tabi çocuk düşünmezsin,bende 23 olsam düşünmezdim..
SPEDY demek 23 sün anacım sen tabi çocuk düşünmezsin,bende 23 olsam düşünmezdim..
yaşımdan dolayı değil , olumsuzz şeyler geliyor hep aklıma uzaklaşıyorum.. inşallah şu borcumuz biter de yaparız 1-2 seneye annemle benim gibi olur
1-2 seneye bitiyormu borç?
hayır bitmiyor borcun tamemen bitmesi için tam 8,5 yılımız varbir umut işte belki hanzadeye piyango çıkar öder bizde ona öderiz
hmm.borçta bitmiyorsa bebeğe bahanen yok demekkihazır olmama dışında
buarada ben kadın hast. doktora bu hafta gene gidicem.bu seferde yaraya bakcak,adamda beni göre göre bıkacak:26:
yaksada kurtulsam.ilaç kullanmaktan sıkıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?