Eylül dostluğumuza burada devam (:

benim de bankacı arkadaşlarım var ama en az alan 1400 filan alıyo

aylığa vurursan 1300 TL geliyor zaten kesintileri çok fazla çift emeklilik ödüyprlar yani emekli olduğunda 2eyrden maaş alacak en az 3000 falan şuanda alanlar. ama şimdi kazanmadıktan sonra emekli olunca napıyım
ayrıca ek olarak bide yemek kartı falan var işte

Son düzenleme:
benim annem de 2 yılını doldurmuş sonra bana hamile kalmış tam ocakta hemen tutturmuşlar yani ban de öyle istiyorum

günaydın hanımlar

hepimizin yeni haftası harika geçsin inş.

geçmişi oku oku yeni bitirebildim.

jelom paşana 41 kere maşallah.

mlvst canım bu ne güzel bir haber.inş yarın da kesin olarak güzel haberi verirsin bize.

ben haftasonu ani bir plan değişikliği ile 2 kız arkadaşımla pijama partisi yaptık beyleri sattık.harika geçti.dünde piknik muhabbeti falan böyle geçip gitti haftasonum.

bebek planları konuşuluyo yine ama bakıyorum da hepimiz aynı kafadayız.yaşlar geçtiği için istiyoruz.maddi sebebler ya da hazır hissedemediğimiz için cesaret edemiyoruz.rabbim hepimize en hayırlı zamanda yaşatsın bu kutsal duyguyu inş.

eee daha daha nasılsınız kızlar?

landflovesim nerelerde ya?

benim annemde 7 aylık evliyken bana hamile kalmış bende öyle oldum ama tabi ben doğduğumda annem 19 yaşındaymış.

speddy sen 23 yaşındamısın?? 89 doğumlusun yani. e sende küçükmüşsün daha. Ben bankacıları daha çok alıyo diye biliyorum ya elinize geçen maaş 750 düşükmüş yoğun çalışma temposuna göre.

hanzadecim eşin geç çıkarsa dışarda kutlamazsın canım bozma moralini napsın keyfine değilya yazık.

evet canım 23 üm henüz. küçüğüm daha çok küçüğüm
her banka 1 olmuyor ama çok alanlarda da kota oluyor işten çıkartılma riskin inanılmaz yüksek falan oluyor.

yok anacım bu banka işi bize göre değil.

SPEDY demek 23 sün anacım sen tabi çocuk düşünmezsin,bende 23 olsam düşünmezdim..

ben 23 ümde evliliği bile düşünememiştim illa 25 olacak dedim ve oldu

SPEDY demek 23 sün anacım sen tabi çocuk düşünmezsin,bende 23 olsam düşünmezdim..

yaşımdan dolayı değil , olumsuzz şeyler geliyor hep aklıma uzaklaşıyorum.. inşallah şu borcumuz biter de yaparız 1-2 seneye annemle benim gibi olur

yaşımdan dolayı değil , olumsuzz şeyler geliyor hep aklıma uzaklaşıyorum.. inşallah şu borcumuz biter de yaparız 1-2 seneye annemle benim gibi olur

hayır bitmiyor borcun tamemen bitmesi için tam 8,5 yılımız var bir umut işte belki hanzadeye piyango çıkar öder bizde ona öderiz

hmm.borçta bitmiyorsa bebeğe bahanen yok demekki hazır olmama dışında

buarada ben kadın hast. doktora bu hafta gene gidicem.bu seferde yaraya bakcak,adamda beni göre göre bıkacak:26:

hmm.borçta bitmiyorsa bebeğe bahanen yok demekki hazır olmama dışında

buarada ben kadın hast. doktora bu hafta gene gidicem.bu seferde yaraya bakcak,adamda beni göre göre bıkacak:26:

bahanem var işte kredimiz var hemde 8,5 yıl sürecek bir bahane süresi uzun. ama eşim iş değiştirir güzel bir maaş ile çalışır ise o zaman ciddi ciddi düşünürüm şu durumda çok zor

hadi hayırlısı yara yakıyorlar bildiğim kadarı ile

kızlar akşama hazırlık yapmam lazım ama yerimden kalkamıyorum yine
akşamki menüm
dün annem 2 yemeğimi yaptı etli nohut ve pilav
mercimek çorbası
patates püresi
havuç tarator
salata

şimdilik bunları düşünüyorum, evi süpürmem lazım birde

kızlar ben de randevu aldım az önce 3 ekim e jinekolojik muayene için erkek doktor bu arada ama bayanlardan daha nazikler en azından di'mi şimdi korkmaya başladım yaaa illa bşy sokacaklar mı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…