- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi landfloves
-
- #10.481
kızlar ben de randevu aldım az önce 3 ekim e jinekolojik muayene için erkek doktor bu arada ama bayanlardan daha nazikler en azından di'mi şimdi korkmaya başladım yaaa illa bşy sokacaklar mı???
kızlar ben de randevu aldım az önce 3 ekim e jinekolojik muayene için erkek doktor bu arada ama bayanlardan daha nazikler en azından di'mi şimdi korkmaya başladım yaaa illa bşy sokacaklar mı???
eşime söyleyince kudurabilir hasta bile değilsin durup dururken erkek doktora mı gideceksin diyebilir bakalım
eşim eskiden illa bayan dr.filan diyodu ama o zaman bekardık sonra çevresindekilerden hep erkek doktorların daha iyi olduğunu duyduğu için sana kıyamam acı çekme doğumda erkek doktor olsun diyo bayan istemiyo çok şaşırtıcı hareketler bunlar
Ve kızlar asıl haberim var size haftasonum stres içindeydi aslında halada öyleyim, arada buraya bakıp duruyordum ozdn le pingudan fikir almaya çalıştım saolsunlar rahatlattılar beni
şöyle anlatayım;
Cuma akşamı eşim aldığımız ilaçların iğnelerini getirdi yanındada hamilelik testi almış hadi yap hadi yap diyip durdu hiç istekli olmadım nys tamam bakalım dedim
testi yaptım koydum kenara sonra bakıyım bir dedim Çift çizgi biri hafif silik elim ayağım titremeye başladı dedim ben yanlış görüyorum iyice körleştim
heycanla eşime gösterdim oda baktı ama suratı değişti birden bire sonra gayet sakin bir şekilde yanlıştır heycan yapmaya gerek yok dedi bir yandan sinir oldum ona bir yandan belkide panik yapma dedim kendi kendime
ertesi cumartesi akşamı baktım bir sürü test almış gelmiş farklı marka zoraki hadi yap diyip tutturdu yok istemiyorum derken gayet rahttım bu sefer yaptık yine çift çizgi bu sefer eşim heycandan kudurdu kıpkırmızı oldu kendinden geçti heycandan koştura koştura annesi aradı yok hayır bağırıyorum bir yandan annesi tabiki şoka girdi.
nyseki birde benim annem biliyor dün söyledim ilk başta anlayamadı ne demk istediğimi sonrasında ben anane olmaya hazır değilim dedi.
kısa kısa geçmeye çalıştım kızlar bende şu anda hem heyecan hemde tedirginlik var ilk gün ise çok ama çok karamsardım ya bir sorun olursa diye.
tam evlilik yıldönümümüze denk geldi bizim için ayrı ir heycan oldu, ama hala belli birşey yok yarın doktora gitmeyi istedim bugünde böyle geçsin varsada ters durum yarın öğrenirim diye.
neden böyle karamsarsın derseniz, biliyorsunuzki ben iğnelere başlıyordum herşeyim hazırdı her doktora gittiğimde yumurta gelişmesi bile olmuyordu hatta bu umutsuzluktan direk adet olduğundan gel kontrole gerek yok dedi doktor ve olduysa eğer ben bu arada hamile kaldım, sanırım bunca karamsarlıktan sonra böyle birşey garip geldi inanamıyor insan resmen Rabbimin bir mucizesi başka birşey değil,duygularımı ifade etmek çok zor.
annelerimizden başka kimse bilmiyor ilk sizinle paylaşıyorum kızlar bu durumu nolur dua edin yarın gittiğimde bir sorun çıkmasın, artık kafamı takmıyım hiçbirşeye.
ahsencim daphne de kapalılar için laf söylemedi sorular verilmiş basında çıktı zaten sınava girdiği yerde birbirini tanıyanlar varmış onlar da kapalıymış ama genelde öyle oluyolar zaten sınava girdiğin yer evine yakın olabilir benim de oluyodu ama torpille bu yerleri ayarlıyolar hatta bazen sınav görevlileri bile yardımcı oluyo testleri yanında gezinirken şıkları gösteriyolar
ya işte herşey mümkün.ben kpds yemi ne girmiştim.bi devlet kurumundan 2-3 kişi vardı sınıfta.hepsi birbirini tanıyo ve arka arkasına oturmuşlardı.başörtülü flnda değillerdi.bunun başörtüyle fln alakası yok.sadece insanlar bu hükümet yüzünden başörtülü insanlara tepkili olabiliyolar.bu normalmi hayır değil....bu anca önyargı olur benim fikrimce.benim eşime denildiği gibi olur.adanalılar iyi olmaz dendi.herkes şaşırdı fln..ya bir elde 5 parmak var,onlar bile birbirinden farklı.o yüzden birilerine kızıp birilerine yargısız infaz yapmayalım.....
kötü emellerine dini alet edenlere zaten dicek lafım bile yok...kimisi dini kullanıyor,kimisi Atatürk ü....insanı insan yapan değerleridir.bu değerleri kullananlar zaten insan değildir
Ahsen yazdıklarım arasında aileminde kapalı olduğunu özellikle belirttim zaten. Benim kızkardeşimde kapalı olduğu için okulunu yarım bıraktı. Orada bahsettiğim şey hani hep müslümanlıktan bahsediliyor ya işte gerçek bir müslüman bir başka müslümanın hakkını yemez. Ben tüm kapalılar için söylemedim o yazdıklarımı şahit olduklarımı yazdım ki açıköğretim ve kpss sınav sistemi çok farklı. İnşallah herkes hakettiğini alır ama malesef benim hiç umudum yok.
dapne seni çok ii anlıyorum canm aynı duyguyu 2 defa yaşadım umutlarımı çaldılar
ÖSYM Başkanı Ali Demir'in sırrı: Kopyala-yapıştır - Dailymotion video
bu linkteki videoyu izle başında böle bi insanın bulunduğu kurumdan ne hayır gelir bilemiyorum bindik bi alamete gidiyoruz kıyamete ne yazık ki .bana eşim seni tekrar kursa gönderiim tekrar hazırlan dio ama inan hiç gücüm yok
cumartesi sabah 6.30'da denizdeydik daha hava yeni aydınlanıyordu, hemen çadırımızı kurduk eşyalarımızı yerleştirdik, iki kişilik bir botumuz var onu şişirdik balık tutmak için denize açıldık. deniz çarşaf gibiydi hiç kıpırtısız ve cam gibi dibi görünüyor, kürek çekerek yavaş yavaş açıldık ama baya ileri gitmişiz. oltamızla balık tutmaya başladık tabi altımızdaki bot olunca gittikçe daha da ileri doğru açılıyor bot, ve 1km yakınlarımızda tekne bile yok denizin ortasında tek başımızayız. oltamızada balık gelmeye başladı keyifle tutuyoruz falan.. birden yaklaşık 5m arkamızdan foooooşşşşşş diye bir ses geldi o ne laannn diye baktık bişey göremedik ama denizin üstünde dalgalar oluştu falan eşimle korku içinde birbirimize baktık çı çıkaramıyoruz derkennn ikinci bir foooooşşşşşş sesi kocaman birşey kafasını çıkardı bu sefer daha yakında (anlatırken bile elim ayağım titriyor) ne olduğunu anlayamadığım bir yaratık kafası gördüm eşimle kalakaldık buz kesildik denizin ortasında altımızda bir şişme botla yanımızda ne olduğunu anlayamadığımız kocaman bir yaratıkk, kafası bizim kafamız kadar... eşim bayıldı bayılacak ben yine ona göre daha serin kanlıyım etrafa bakmaya başladım eşim bakamıyor bile, derken ne olduğunu gördm çünkü botumuzun altından geçti, bizim botun yarısı kadar bir karetta karetta.. ama o kadar büyyükkii ve deniz cam gibi etrafımızda dolaşıyor net bir şekilde görünüyor, eşime ya tamam korma karettaymış canım falan diyorum ama tir tir titriyorum eşim bakamıyor bile... o sırada oltada balık var sanırım balığa gelmiş onu istiyor..eşim panikten oltayı havaya kaldırdı oltanın ucunda balık çırpınıyor başımızın etrafında balığı çeviriyor balığı çevirdikçe karettada dolanıyor.. bir pençe atsa biz orda zaten korkudan ölürüz.. balığı çıkaracaz oltadan ama çıkaramıyoruzda.. hayatımda bu kadar korktuğumu hatırlamıyorum gözüm karardı çaresiziz yapabileceğimiz hiçbir şey yok etrafımızda dönüyor. zaten onu suyun içinde gördükçe dahada korkuyoruz.. neyseki sonra ortadan kayboldu ama biz denize bakmaya bile korkuyoruz her an biyerden çıkabilr bari görmeyelim diye. eşim kürek çekiyor yaklaşık 2 saatte ancak dönebildik, kendimizi kıyıya attık ayaklarımız yere basınca derin bir oohh çektik.
çadırda aylardır kalanlar var teknelerle açılanlar var onlar bile hiç görmemiş, kimi diyor ne kadar şanslısınız karetta karetta görmüşsünüz kimi diyor bir pençe atsaydı bot patlardı Allah korumuş, iyiki saldırmamış, intden baktık kaş'ta bir karetta insanlara saldırmış birkaç kişiyi ıssırmış falan..
ilk gün öğleden sonra denize gördiğimzde derinlere doğru yüzmeye bile korktuk hayatta kıyıları sevmeyen biz kıyılarda yüzdük.. neyseki ikinci gün korkumuz biraz geçti yüzmeye başladık.. hayatımız boyunca unutamayacağımız bir anı olarak kaldı artık, ama anlatılmaz yaşanır bir korku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?