Eylül dostluğumuza burada devam (:

kızlar ben de randevu aldım az önce 3 ekim e jinekolojik muayene için erkek doktor bu arada ama bayanlardan daha nazikler en azından di'mi şimdi korkmaya başladım yaaa illa bşy sokacaklar mı???

kesinlikle çok daha nazikler ..

smear testi için ve alttan muayene için mecbur alttan muayene edecek ama korkacak hiç bir şey yok canım içini rahat tut stres yapma

ultrason aleti ince uzun,ucunada kayganlaştırıcı sürüyor,ona alıştım artık,sadece çok ileri giderse acıtıyor.onun dışında yaraya baktığı,ki bu hafta öle yapacak,şeffaf bişey sokup genişletiyo sonra,onu sevmiyorum...

ama öyle çok korkulacak şeyler yok tabi,saniyeler sürüyo

kızlar ben de randevu aldım az önce 3 ekim e jinekolojik muayene için erkek doktor bu arada ama bayanlardan daha nazikler en azından di'mi şimdi korkmaya başladım yaaa illa bşy sokacaklar mı???

valla canm en ayrıntılı muayene bişi sokup da oluomuş bende geçen sordum doktora bunun başka yolu yok mu die malesef dedi:)

eşime söyleyince kudurabilir hasta bile değilsin durup dururken erkek doktora mı gideceksin diyebilir bakalım
eşim eskiden illa bayan dr.filan diyodu ama o zaman bekardık sonra çevresindekilerden hep erkek doktorların daha iyi olduğunu duyduğu için sana kıyamam acı çekme doğumda erkek doktor olsun diyo bayan istemiyo çok şaşırtıcı hareketler bunlar

bizimki de erkek olduğunu duyunca şaşırdı ama şimdi normal karşılıyor ilk gittiğimde nasıl acı çektiğimi gördü

ahsen hoşgeldin ne güzel cicilerinizi almışsınız iyi günlerde kullanın

hayırlı günler kızlar
jeloş, ben bebişimi görremedim (
seninki kordonuyla bayagı duygusal bir ilişkiye girmiş gördüğüm kadarıyla
şuan benimki de fena tepikliyo çok açım ondan sanırım

canıııııımmm çok sevindim harika bir haber buu
Rabbim istrese oluyor işte
ama neden bekliyosun hemen sağlık ocağına gidip kan verseydin keşke

dikkat et kendine ani hareketler yapma, poşet bile taşıma bir süre
yani tutunması gerekiyor biliyorsun. Zaten biraz sorunlu yumurtalıkların. Dayanıklılığını arttırmak senin elinde
doktorunu aradın mı?

daphne hakkında hayırlısı olsun canım emeğinin karşılığını alırsın inş
benim de birçok arkadaşım bu sınava hazırlandı deli gibi çalışarak ve inan bana hepsi örtülü. O yüzden bu konudan bahsederken biraz daha hassas davranmalısın, Sınıfındaki kapalı bayanlar da en az senin kadar emek verip o sınava girmiş olabilr, sınav yerleriyle ilgili ne yapmış olabilirler ki. Ben de gecen açıköğretim sınavına evimin çok yakınındaki okulda girdim ve şok oldum her sınavda absürt absürt yerlere yolluyolardı nasıl oldu da yakında bi yere verdiler diye

haftaya bebeğimizin odasını boyuyoruz kızlar inş
gecen akşam eşim odayı boşalttı, salonu tekrar dizayn ettik ama ev öyle bir halde ki harabeye dönmüş durumda
eşyalar fena halde birbirine girdi, mutfak bile karışık. Çünkü vitrini kaldırıp kapıcıya verdik. ee o vitrindeki eşyalar mutfaga yerleşecek falan filan. halıları da sermedim onlar da orda burda duruyo
haftaya güzel bir temizlik yapıp halıları da sericez nasipse
ama bebeğin mobilyalarının gelmesine daha bir ay var tabi

ahsencim daphne de kapalılar için laf söylemedi sorular verilmiş basında çıktı zaten sınava girdiği yerde birbirini tanıyanlar varmış onlar da kapalıymış ama genelde öyle oluyolar zaten sınava girdiğin yer evine yakın olabilir benim de oluyodu ama torpille bu yerleri ayarlıyolar hatta bazen sınav görevlileri bile yardımcı oluyo testleri yanında gezinirken şıkları gösteriyolar

Son düzenleme:
merhaba kızlaaaar, haftasonumuz çok güzel geçti, adrasana gittik aynı yerimizde kaldık çadırımızı kurduk yine. bu sefer eşimle başbaşa gittik balık tuttuk bol bol yüzdük gezdik beraber balık pişirdik mangal yaptık çok güzeldi herşey.. hava çok güzeldi deniz çarşaf gibiydi, çok soğuk olabilir diye korkmuştuk.

başımıza hayatımız boyunca unutamayacağımız birolay geldi kızlar hala aklımdan çıkmıyor. anlatacam şimdi, önce bir selam vereyim dedim..

meliscim bu araada çook sevindim inşallah kan testini de yaptırda kesin sonuçları alıp dahada sevinelim canım.

daphne maalesef artık bu soruların yayılması işleri falan iyice yüzsüzliğe vurulmuş durumda, artık gizli bile değil herşeyi açık açık yapıyorlar ama hiçbirşey yapamıyoruz, kimi kime şikayet edeceğimizi bilemediğimiz dönemlere girdik, Allah sonumuzu hayır etsin inşallah.. benimde ekimde bir sınavım var, içimde hiç umut yok ama yinede şansımı denemek istiyorum..

dapne seni çok ii anlıyorum canm aynı duyguyu 2 defa yaşadım umutlarımı çaldılar
ÖSYM Başkanı Ali Demir'in sırrı: Kopyala-yapıştır - Dailymotion video
bu linkteki videoyu izle başında böle bi insanın bulunduğu kurumdan ne hayır gelir bilemiyorum bindik bi alamete gidiyoruz kıyamete ne yazık ki .bana eşim seni tekrar kursa gönderiim tekrar hazırlan dio ama inan hiç gücüm yok

ya işte herşey mümkün.ben kpds yemi ne girmiştim.bi devlet kurumundan 2-3 kişi vardı sınıfta.hepsi birbirini tanıyo ve arka arkasına oturmuşlardı.başörtülü flnda değillerdi.bunun başörtüyle fln alakası yok.sadece insanlar bu hükümet yüzünden başörtülü insanlara tepkili olabiliyolar.bu normalmi hayır değil....bu anca önyargı olur benim fikrimce.benim eşime denildiği gibi olur.adanalılar iyi olmaz dendi.herkes şaşırdı fln..ya bir elde 5 parmak var,onlar bile birbirinden farklı.o yüzden birilerine kızıp birilerine yargısız infaz yapmayalım.....

kötü emellerine dini alet edenlere zaten dicek lafım bile yok...kimisi dini kullanıyor,kimisi Atatürk ü....insanı insan yapan değerleridir.bu değerleri kullananlar zaten insan değildir

Ahsen yazdıklarım arasında aileminde kapalı olduğunu özellikle belirttim zaten. Benim kızkardeşimde kapalı olduğu için okulunu yarım bıraktı. Orada bahsettiğim şey hani hep müslümanlıktan bahsediliyor ya işte gerçek bir müslüman bir başka müslümanın hakkını yemez. Ben tüm kapalılar için söylemedim o yazdıklarımı şahit olduklarımı yazdım ki açıköğretim ve kpss sınav sistemi çok farklı. İnşallah herkes hakettiğini alır ama malesef benim hiç umudum yok.

bu atv deki huzur sokağı dizisi mesela.herkes başörtülü namaza gidiyorlar fln..ben böle şeylere asla karşı değilim.ama bu zamana kadar bu kanallarda böle diziler olmadıda şimdi neden oluyor?dila hn da denk geldim,peygamberimiz diyor başroldeki adam,herkes elini göğsüne koyup sallahüaleyhi.... diyor..

bunların tamamen yalakalık oldugunu düşünüyorum ve üzülüyorum

düşüncelerim tam anlamıyla bu smilliacım thanks

canım benim öyle düşünme, çok çalıştın Allah emeğinin karşılığını verir inş. Hayırlısı olması için dua et.
ben senin ne demek istediğini anladım, bu yüden uyardım zaten. İnsanlr haksız yere kapalılara tepki veriyor her konuda yani o hale geldi millet. O yüzden senin amacın bu olmasa bile sözlerinden bunlar anlaşılabilir bu yüzden daha hassas olmalısın dedim

insanlar öyle bir kıvamda ki, işlenen her haltta islami kesim suçlanıyor. Biz oy vermeyenler bile nasibimizi alıyoruz. Kaldı ki onlara oy verenlerin de kabahati yok
bu yüzden dikkatli olmak lazım

Bende yoruldum artık ki bu sınav gerçekten zor değildi ama bilmiyorum.

cumartesi sabah 6.30'da denizdeydik daha hava yeni aydınlanıyordu, hemen çadırımızı kurduk eşyalarımızı yerleştirdik, iki kişilik bir botumuz var onu şişirdik balık tutmak için denize açıldık. deniz çarşaf gibiydi hiç kıpırtısız ve cam gibi dibi görünüyor, kürek çekerek yavaş yavaş açıldık ama baya ileri gitmişiz. oltamızla balık tutmaya başladık tabi altımızdaki bot olunca gittikçe daha da ileri doğru açılıyor bot, ve 1km yakınlarımızda tekne bile yok denizin ortasında tek başımızayız. oltamızada balık gelmeye başladı keyifle tutuyoruz falan.. birden yaklaşık 5m arkamızdan foooooşşşşşş diye bir ses geldi o ne laannn diye baktık bişey göremedik ama denizin üstünde dalgalar oluştu falan eşimle korku içinde birbirimize baktık çı çıkaramıyoruz derkennn ikinci bir foooooşşşşşş sesi kocaman birşey kafasını çıkardı bu sefer daha yakında (anlatırken bile elim ayağım titriyor) ne olduğunu anlayamadığım bir yaratık kafası gördüm eşimle kalakaldık buz kesildik denizin ortasında altımızda bir şişme botla yanımızda ne olduğunu anlayamadığımız kocaman bir yaratıkk, kafası bizim kafamız kadar... eşim bayıldı bayılacak ben yine ona göre daha serin kanlıyım etrafa bakmaya başladım eşim bakamıyor bile, derken ne olduğunu gördm çünkü botumuzun altından geçti, bizim botun yarısı kadar bir karetta karetta.. ama o kadar büyyükkii ve deniz cam gibi etrafımızda dolaşıyor net bir şekilde görünüyor, eşime ya tamam korma karettaymış canım falan diyorum ama tir tir titriyorum eşim bakamıyor bile... o sırada oltada balık var sanırım balığa gelmiş onu istiyor..eşim panikten oltayı havaya kaldırdı oltanın ucunda balık çırpınıyor başımızın etrafında balığı çeviriyor balığı çevirdikçe karettada dolanıyor.. bir pençe atsa biz orda zaten korkudan ölürüz.. balığı çıkaracaz oltadan ama çıkaramıyoruzda.. hayatımda bu kadar korktuğumu hatırlamıyorum gözüm karardı çaresiziz yapabileceğimiz hiçbir şey yok etrafımızda dönüyor. zaten onu suyun içinde gördükçe dahada korkuyoruz.. neyseki sonra ortadan kayboldu ama biz denize bakmaya bile korkuyoruz her an biyerden çıkabilr bari görmeyelim diye. eşim kürek çekiyor yaklaşık 2 saatte ancak dönebildik, kendimizi kıyıya attık ayaklarımız yere basınca derin bir oohh çektik.

çadırda aylardır kalanlar var teknelerle açılanlar var onlar bile hiç görmemiş, kimi diyor ne kadar şanslısınız karetta karetta görmüşsünüz kimi diyor bir pençe atsaydı bot patlardı Allah korumuş, iyiki saldırmamış, intden baktık kaş'ta bir karetta insanlara saldırmış birkaç kişiyi ıssırmış falan..

ilk gün öğleden sonra denize gördiğimzde derinlere doğru yüzmeye bile korktuk hayatta kıyıları sevmeyen biz kıyılarda yüzdük.. neyseki ikinci gün korkumuz biraz geçti yüzmeye başladık.. hayatımız boyunca unutamayacağımız bir anı olarak kaldı artık, ama anlatılmaz yaşanır bir korku

aynen huzur sokağına denk gelince biraz bakıyorum o sokaktaki herkes çok düzgün kapalı namazında orucunda zengin tarafa gelince hepsi açık, namussuz, yalancı, içkici, üçkağıtçı...çok saçma sadece kızın söylediği bşy hoşuma gitti çocuk bunu camide görüncü şaşırmış filan kız 'niye şaşırıyosun din sizin tekelinizde mi?' diye sordu hakikaten maalesef öyle sanıyolar bazıları din insanın kalbinde ve beynindedir dış görünüşünde değil

canımm öncelikle hoşgeldin bende diyorum nerelerde bu kız.

sen adrasanı anlattıkça benim içim gitti bizde motora atlayıp sırt çantamız ve çadırımızla gideceğiz inş yakında öyle özledim ki orayı.

bu arada havanın ve denizin soğumaması çok iyi.

yaşadıklarınız için çok geçmiş olsun.ömür boyu unutamaz insan ama biz gittiğimizde de bizim beyler de görmüşler dalış yaptıkları zaman fotosunu falan çekmişler ama gerçekten allah korumuş canım bu arada yakın tarihte bi kahvaltı keyfi yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…