Eylül dostluğumuza burada devam (:

cnm geçmiş olsun.ben kesin bayılırdım,denizin içindeki hayvanlardan çok korkarım..gerçektende bi pençe atsa bota düşünmek bile istemem..ucuz kurtulmuşsunuz

landfloves ne korku olmuştur size yaa ben olsam acaip tırsardım valla ayydüşüncesi bile kötü. koca denizin ortasında aman Allah korusun.

landfloves korku filmi gibi olmuş canım ucuz atlatmışsınız geçmiş olsun... aa ne güzel macera olmuş...

cnm geçmiş olsun.ben kesin bayılırdım,denizin içindeki hayvanlardan çok korkarım..gerçektende bi pençe atsa bota düşünmek bile istemem..ucuz kurtulmuşsunuz

1051.sayfayı açamıyorum yaa, kapattım açtım falan ama hala olmadı. arasıra oluyor bu neden acaba? hanzade de çok oluyordu mesela.. bazen yazdığım cevap gitmiyor falan, bilg. mı kasıldı virüs falan mı var acaba neden olabilir ki?

evet benim bazen oluyo sebebini anlayamadım bşy yazınca ama o sayfaya açılıyo

landfloves ne korku olmuştur size yaa ben olsam acaip tırsardım valla ayydüşüncesi bile kötü. koca denizin ortasında aman Allah korusun.

Canım ben olsam hiç dayanamam küt diye bayılırım. Bizdede eşim soğukkanlıdır. Allah beterinden korusun...

landfloves korku filmi gibi olmuş canım ucuz atlatmışsınız geçmiş olsun... aa ne güzel macera olmuş...

ben de bayılırdım kesin yüzemiyorum da doğru düzgün ölürdüm oracık daa :)

neyseki görebildim yorumları sonunda....

sağolun kızlar, korku filmi gibiydi gerçekten.. ben kendimden çok eşim bayılırsa naparım diye korktum.. şimdi tabi artık geçti ya, diyorum keşke foto mak.sı olsaydı yanımızda, gerçi olsada o korkuyla çekmek aklıma bile gelmezdi.

miracle bizde hiç bırakıp gelmek istemiyoruz gerçekten, kurban bayramında hava güzel olursa yine gitmeyi düşünüyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
h.içi h.sonu gelsede uyusam diyorum. Bu h.sonu 2 günde erkenden uyandık ya neden anlamadım. c.tesi kpss için saati 8e kurmuştum ama 7de açtım gözleri bidaha uyuyamadım. Dünde 7:30da tükürüğüm boğğazıma kaçtı ölüyorum sandım tıkandım nefes alamadım öksürerek uyandım eşimde uyandı 9a kadar uyuyamadık. kahvaltıya annemleri çağırmıştım. 9dan 10:30 a kadar uyudum biraz daha.
Annemle kardeşim kahvaltıya geldi, çok seviyorum ailece kahvaltı keyfini. siz hiç yaparmısınız domatesi rendeleyip z.yağıyla kavuruyoruz baya, sonra tabağa alınca üzerine z.yağ,nane,karabiber,tuz ekip ekmeği bandıra bandıra yiyoruz ohh mis gbi sonra gezmeye gittik eski komşumuza. ordada domatesli kavurma makarna yaptım onlara bayıla bayıla yediler. bide nazar erdirdiler göbeğime heralde akşam halsizleştim kocama okuttum kendimi.

Pingucum şu kavurma makarnayı bide benim için tarif edebilir misin???domates sosunu falan ne ara koycaz?

hamile olmayan hanımlar sizlere sesleniyorum, kaç kişi kaldık ayol? teker teker anneler çoğaldı yakında bir iki kişi kalacak sanırım ama kimler kalacak merak ediyorum. bende 27-28 yaşındayım 85'liyim kaç oluyosa artık. seneye hamilelik düşünüyorum bi sonraki seneyede bebek olsa işte 30'a merdiven dayamışken ancak anne olmuş olacam yani 2014 model bebek düşünüyoruz eşimle, ama benim ruhum genç daha 17 falan hissediyorum tipimde minyon zaten... ordan kurtarırım heraldee

Canım önümüzdeki ay bende 27 oluyorum. Allah tan bende minyonum. Şaka maka yaşlanıyoruz sanırım

Pingucum şu kavurma makarnayı bide benim için tarif edebilir misin???domates sosunu falan ne ara koycaz?

canım makarnayı kızarana kadar kavuruyorum önce. z.yağla çok lezzetli oluyo,yoksa sıvıyağa biraz margarin yada tereyağ ekleyip kavurursun. makarnaların rengi değişince rendelediğim domatesleri ekleyip kavuruyorum biraz daha. nane,karabiber,tuzunu ekleyip , 2 kişiyseniz yarım tavuk bulyon eklersen harika olur üstünü geçecek kadar sıcak su koyuyorum. makarnayı süzmediğimiz için suyunu çok koymamak gerek. suyunu çekince piştimi diye kontrol edersin pişmediyse çok az daha su eklersin.

kızlar işallah istediğiniz an olur bebekleriniz, Allah aratmasın. Bi arkadaşım var sürekli istemiyorum istemiyorum diyo kızıyorum ona. istemiyorum deme saatine denk gelir Rabbim aratmasın bak istiyorum ama şuan uygun zaman değil de diyorum. Benim fikrime göre çok beklememek en güzel tabi ama herkesin kendine göre düşünceleri var tabiki işallah istadiğiniz an anne olursunuz bu güzel duyguyu hepiniz yaşarsınz

amin inşallah en çok istemiyorum asla diyen benim herhalde ama yine de olsa da üzülmem. dediğin gibi Rabbim eksikliği aratmasın o çok daha zor kısmetimizde ne zaman var ise gönlümüze razı eylesin. AMİN

bende kavurma makarnayı biliyorum ama domateslisini bu şekilde hiç yapmamıştım ama çok merak ettim canımda istedi güzel olur kesin. karnım acıktı galiba kahvaltıyla duruyorum, kalkıp bir porsiyonluk yapsam mı acaba..

evde de bir sürü iş var yaa ama hiç yapasım yok..

miracle gerçekten bir ara beraber kahvaltı yapalım canım. okumuştum cevap yazmayı unuttum şimdi kahvaltı deyince geldi aklıma

Çok teşekkür ederim bu akşam deneyeceğim..Zaten şu anda deli gibi acıktım ımmm nasıl canım istedi=))

orhan gencebay ile bir ömür diye bir albüm çıktı duydunuz mu bilmiyorum...

En güzel Zara söylemiş bayıldım sabahtan beri durup durup dinliyorum Zerrin özer , Tarkan , Ebru gündeş bide diğerlerini çok beğenmedim

Pingum amin inşallah. Rabbim aratmasın kimseye. Benim şimdi olsa üzülmem ama seneye hamile kalırsam daha iyi olur. Evli olan kızkardeşim sürekli laf sokup duruyor. Biz onun bebeğini sevdikçe bende teyze olmak istiyorum diyor. Teyzem geçen ay bursaya gezmeye gitmiş. Orada camileri gezmiş her girdiğim yerde senin için dua ettim Allahım daphnemede bir erkek nasip et diye diyor. Bende teyze keşke bana sorsaydın ben kız istiyorum dedim Onun beş oğlu varya ve oğullarından çok memnundur benimde oğlum olsun istiyor Şaka bir yana Allah hayırlısını doğru zamanda nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…