Eylül dostluğumuza burada devam (:

Çok teşekkür ederim bu akşam deneyeceğim..Zaten şu anda deli gibi acıktım ımmm nasıl canım istedi=))

yapın bakalım kızlar beğenicekmisiniz merak ettim. kavururken çok güzel kokuyo

Görememişsin bebişini nedenki gidemedinmii
Benimki kordonuyla cidden çok mutluu aç kalma annesi bişeyler atıştır ara ara,
Bebişin odasıda boyanıcak tertemiz olucak odası sonrası mobilyalar geldimi yavaş yavaş yaparsın canım,
Evinizde bu arada bir düzene girer ama fazla yorma kendini yavaş yavaş olur herşeyy

Daha önce sormuştum kurutma makinesi kullanan var mı ? etrafınızda falan

A sınıfı mı öneriyorlar yoksa B sınıfı mı ? çok pahalı ya fiyatları ama kışa girmeden almamız lazım artık diyoruz

pingum ne güzel söylemişin amin inş. hepimiz yaşarız canım bende yakın tarihte folik asite başlayacağım inş.hayırlısı bakalım..

yapalım inş canım.

canım benim bi arkadaş samsung un hem yıkama hem kurutmalı makinasını kullanıyor ama çok fazla elektirik faturası geldiği için bıraktı kurutma özelliğini kurutmayı o yüzden a sınıfı olsun bence canım

çok pahalı bişey istemiyoruz ya A yada B bakıyoruz A sınıfları neredeyse 1 kusura denk geliyor. teknosa da biraz sorduk ettik adam B sınıfı alın ama hesaplama yapıyor saatte ne kadar yaktığı ile ilgili her markadan olmuyormş falan filan.
bizi de fatura korkutuyor

kaynım aradı beni planımdan vazgeçmemi söyledi ama sebebini söyleyemem o zaman olmaz dedi kocişimin beyninde ne tilkiler dolanıyo acaba

hanzade bencede eşinin bir süprizi var demekki heyecanla beklersin şimdi
inşallah çok güzel geçer yıldönümünüz

zaten korktuğum şey buydu benim planım içide kaldı seneye artık yaparım ama ilkinde olsa iyi olurdu

hanzade işallah güzel geçer yıldönümüz canım. spedynin dediği gibi eve gelince giy gelinliğini ona çaktırmadan güzel olur.

Akşama ne yemek var kızlar. ben etli patates ve mantı yapmayı düşünüyorum.

kızlar akşam menüleriniz neler ben eğer yemek yaparsam duruma göre
mercimek çorbası
fırında domatesli biberli biftek
patates püresi
pirinç pilavı
yoğurtlu meze
salata
yapmayı düşünüyorum ve tabii alkollll 1.yılımızın şerefine içelim güzelleşelimmmm

inanmıyorum
ben olsaydım napardım acaba kestiremedim şimdi
kendi kendine uzaklaşmış bari iyi. canım ya sadaka falan verin, bence ciddi bir tehlike atlatmışsınız

o gün telefonumun şarjı bitmişti öyle kapalı kalmış hastahaneden aramışlar ama ulaşamamışlar
doktorumuz hastalanmış meger, boşuna gitmiş olduk yani
jelo ben yiyorum ama yarım saat sonra midem hemen boşalıyor hep aç gibiyim yani
yani psikolojik olarak öyle hissediyorum bilmiyorum
sizin oda hazır mı?
ben yalnız değilim Allahıma şükür iki ablam annem hep arkamda hep yardımcım, çok şanslıyım bu konuda
ctesi günü işler bir çırpıda biter yorulmadan

kaynım aradı beni planımdan vazgeçmemi söyledi ama sebebini söyleyemem o zaman olmaz dedi kocişimin beyninde ne tilkiler dolanıyo acaba

heeeyyy
kocan sana güzel bir süpriz hazırlamış bence

koca göbekli hamişler çin takvimine baktınız mı ?
eşim deli gibi onu takip ediyor da sizde tuttu mu merak ettim.

hiçbir bilimsel açıklaması yok o takvimin. Bende tuttu ama itibar etmiyorum
senin eşin de kız istiyordu değil mi?
ayy melis de hamile ya inanamıyorum, siz oturun durun

bu arada biz hala isme karar veremedik daha doğrusu eşime isim begendiremiyoruz
yardımcı olun azcıkın

benim dayımın kızının adı azra, çok akılıı çok tatlı bi bebek ahsencim. Anlamıda güzelmiş heralde, dayım dini konularda bilgilidir onlarda bebek doğduktan sonra karar verdiler. Amelya ismide hoşuma gidiyo benim, hayatımın rolü dizisindeki kızın adı. elif isminide çok severim kendi adım diye söylemiyorum

bana da mantıklı gelmiyor ama kime baktıysam tuttu şaşırıyoum sadece.. .
kız istiyor canım ama bol bol tatlı yiyip hakkı çıkartmayı düşünüyorum
bakalım ben mi kazanıcam o mu ?

ecrin , tuana , İrem , Çisem , Simay , aklıma gelenler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…