- Konu Sahibi landfloves
-
- #10.541
inanmıyorum
ben olsaydım napardım acaba kestiremedim şimdi
kendi kendine uzaklaşmış bari iyi. canım ya sadaka falan verin, bence ciddi bir tehlike atlatmışsınız
o gün telefonumun şarjı bitmişti öyle kapalı kalmış hastahaneden aramışlar ama ulaşamamışlar
doktorumuz hastalanmış meger, boşuna gitmiş olduk yani
jelo ben yiyorum ama yarım saat sonra midem hemen boşalıyor hep aç gibiyim yani
yani psikolojik olarak öyle hissediyorum bilmiyorum
sizin oda hazır mı?
ben yalnız değilim Allahıma şükür iki ablam annem hep arkamda hep yardımcım, çok şanslıyım bu konuda
ctesi günü işler bir çırpıda biter yorulmadan
heeeyyy
kocan sana güzel bir süpriz hazırlamış bence
hiçbir bilimsel açıklaması yok o takvimin. Bende tuttu ama itibar etmiyorum
senin eşin de kız istiyordu değil mi?
ayy melis de hamile ya inanamıyorum, siz oturun durun
bu arada biz hala isme karar veremedik daha doğrusu eşime isim begendiremiyoruz
yardımcı olun azcıkın
ahsencim neler var aklında isim olarak
benim dayımın kızının adı azra, çok akılıı çok tatlı bi bebek ahsencim. Anlamıda güzelmiş heralde, dayım dini konularda bilgilidir onlarda bebek doğduktan sonra karar verdiler. Amelya ismide hoşuma gidiyo benim, hayatımın rolü dizisindeki kızın adı. elif isminide çok severim kendi adım diye söylemiyorum
bana da mantıklı gelmiyor ama kime baktıysam tuttu şaşırıyoum sadece.. .
kız istiyor canım ama bol bol tatlı yiyip hakkı çıkartmayı düşünüyorum
bakalım ben mi kazanıcam o mu ?
ecrin , tuana , İrem , Çisem , Simay ,aklıma gelenler..
Anladım canım,bu haftaiçine al bir randevu heralde düzelir doktorun gelir görmüş olursun bebişini merak ediyor insan
Bende yemeye çalışıyorum ara ara ufak tefek evden yanıma alıyorum aç kalmıyım diye artık kendimiz için değil bebişler için yememiz lazım,
Odamız daha hazır değil kutularında kurulmayı bekliyorlar,babası yatağınıda almış cumartesi hepsi kutularında poşetlerinde duruyor canım ne zamana kurarız bilmiyorumki 1 yada 2 aya kurarız heralde daha bir dolu iş var kıyafetleri herşeyi yıkanıcak ütüsüydü falan gözümde büyüor biraz ama olsun tatlı telaşlar olucak
Sizin bir ay sonra gelicek mobilyaları o zamana başlarsın yavaş yavaş eşyalarını düzenlemeye,
Ne güzel bak ailen yardımcı oluyor çok yorma kendini,benimde annem saolsun onu yapma bunu yapma geliyor yapmaya ama ben dayanamıyorum yapıyorumm
zeynep favorim kızım olursa öyle olacak
berfin
derin
öykü
ada
armina
teona
yaren
ecrin
tabiki ben de dayanamıyorum yapıyorum ama insanın etrafında destek verip yardımcı olan birilerinin olması işini kolaylaştırıyor
en öenmlisi de yapılacak olan işleri sıraya koyma ve yönetme işi aslında. Biz mesela alışverişe gittiğimizde ne alacağımızı şaşırıyoruz eşimle, ama annem olunca o çok güzel yönlendiriyo tak tak hallediyo
aa sen de mi zeynep ismini çok seviyosun
zeynepler hep güzel oluyor dimi:)
Daha önce sormuştum kurutma makinesi kullanan var mı ? etrafınızda falan
A sınıfı mı öneriyorlar yoksa B sınıfı mı ?çok pahalı ya fiyatları ama kışa girmeden almamız lazım artık diyoruz
kızlar merhaba
melisss canım çok sevindim. bak hiç iğneye felan gerek kalmadı Allahın izniyle. ama bugün gitseydşn ya sağlık ocağına... bi de içinde öyle bi his varmı hani kendini hamile hissediyomusun ben test yaptığımda emindim çift çizgi çıkacağına çünkü mide bulantılarım başlamıştı bile :)
landfloves; o nasıl maceraymış yaa ben olsam herhalde ruhumu teslim etmiştim. ben zaten öyle hayvanlardan çok korkarım bi de denizin ortası üstüne üstlük şişme bott eyvahhh ki ne eyvahhh. neyse artık anlatır gülersiniz
daphne; canım söylediklerine katılmamak elde değil. ben defalarca yaşadım. ama sınavın iyi geçmiş inş. iyi puan alırsın da o hak yiyen insanların arasında hakkınla atanırsın bi yerlere
Amin canım. Bu arada evinin fotoğraflarını yeni gördüm sende benim gibi sade ve az eşyayı seviyorsun. Güzel, sade bir evin var tam benim tarzım..
daphnecim sanırım bşy demeyeceğine emin ondan boşver canım yaa en azından arayıp hbr vermiş buna da şükür ya gittikten sonra söyleseydi
ahsencim benim de yeğenimin adı zeynep bir sürü zeynep var ne olacak istediğin ismi koymak senin hakkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?