Eylül dostluğumuza burada devam (:

zeynep favorim kızım olursa öyle olacak
berfin
derin
öykü
ada
armina
teona
yaren
ecrin

Son düzenleme:

Anladım canım,bu haftaiçine al bir randevu heralde düzelir doktorun gelir görmüş olursun bebişini merak ediyor insan
Bende yemeye çalışıyorum ara ara ufak tefek evden yanıma alıyorum aç kalmıyım diye artık kendimiz için değil bebişler için yememiz lazım,
Odamız daha hazır değil kutularında kurulmayı bekliyorlar,babası yatağınıda almış cumartesi hepsi kutularında poşetlerinde duruyor canım ne zamana kurarız bilmiyorumki 1 yada 2 aya kurarız heralde daha bir dolu iş var kıyafetleri herşeyi yıkanıcak ütüsüydü falan gözümde büyüor biraz ama olsun tatlı telaşlar olucak
Sizin bir ay sonra gelicek mobilyaları o zamana başlarsın yavaş yavaş eşyalarını düzenlemeye,
Ne güzel bak ailen yardımcı oluyor çok yorma kendini,benimde annem saolsun onu yapma bunu yapma geliyor yapmaya ama ben dayanamıyorum yapıyorumm

ahsencim neler var aklında isim olarak

aman adamın biri kafadan liste yapıp çıkarmış işte, sonuçta yüzde elli tutma şansı var. Tutan tutuyo
cinsiyeti babadan gelen kromozom belirliyor, kadının yaşıyla falan alakası olmuyor yani

isme gelince herşeyden önce anlamına dikkat ediyoruz tabikim
ben zeynep ismini çok severim ama kuzenimin adı zeynep
irem ve azrayı da severim, anlamları da kötü değil ama eşim begenmyor

erkeğe daha çok isim var ya

benim düşündüklerim, zeynep, erva, berra, bir de nedense rüveyda ismi son günlerde kulağıma çok şiirsel geliyor ama koymam sanırım

tabiki ben de dayanamıyorum yapıyorum ama insanın etrafında destek verip yardımcı olan birilerinin olması işini kolaylaştırıyor
en öenmlisi de yapılacak olan işleri sıraya koyma ve yönetme işi aslında. Biz mesela alışverişe gittiğimizde ne alacağımızı şaşırıyoruz eşimle, ama annem olunca o çok güzel yönlendiriyo tak tak hallediyo

zeynep favorim kızım olursa öyle olacak
berfin
derin
öykü
ada
armina
teona
yaren
ecrin

aa sen de mi zeynep ismini çok seviyosun
zeynepler hep güzel oluyor dimi:)

Elbetteki her işe yetişmek zor oluyor zaten göbüşler çıktı iyice dahada zor oluyor eğilip uzanmak dikkatte etmemiz gerek,
Anneyle alışveriş bir başka oluyor hem lazım olanlar alınıyor bize kalırsa dünyayı alıp eve gelicez
Zeynep ismini bende çok beğeniyorum arkadaşımın kızıda zeynep seslendiğimiz zaman çok hoş geliyor kulağa

ben pek sevmiyorum kurutma makinalarını yurtta vardı bizim o zman çok ii oluodu ama çamaşır bi çıkıo sanki giyilmiş gibi böle temiz kokusu falan olmuo gibidi:26:

ahsencim benim de yeğenimin adı zeynep bir sürü zeynep var ne olacak istediğin ismi koymak senin hakkın

ay ne yazağımı unuttum

haa vet,eltimin çin takvimi tutmadıııı,erkek olması lazımdı kız oldu

elif ismi kederli olur derler neden acaba:26:

Kızlar eşime sinir oldum. Aradı şimdi arkadaşlarıyla yemekte. Beyefendi eve yemeğe gelemeyecekmiş. Bende burada plan yapıyorum ona koştur koştur eve gidip yemek hazırlamak için. Kapattım suratına telefonu ama o görür ben bu konularda çok rahat davrandım sanırım. Hiç nezaketenden sormak bile yok. Belki bir planım var.

kızlar merhaba
melisss canım çok sevindim. bak hiç iğneye felan gerek kalmadı Allahın izniyle. ama bugün gitseydşn ya sağlık ocağına... bi de içinde öyle bi his varmı hani kendini hamile hissediyomusun ben test yaptığımda emindim çift çizgi çıkacağına çünkü mide bulantılarım başlamıştı bile :)
landfloves; o nasıl maceraymış yaa ben olsam herhalde ruhumu teslim etmiştim. ben zaten öyle hayvanlardan çok korkarım bi de denizin ortası üstüne üstlük şişme bott eyvahhh ki ne eyvahhh. neyse artık anlatır gülersiniz
daphne; canım söylediklerine katılmamak elde değil. ben defalarca yaşadım. ama sınavın iyi geçmiş inş. iyi puan alırsın da o hak yiyen insanların arasında hakkınla atanırsın bi yerlere

Amin canım. Bu arada evinin fotoğraflarını yeni gördüm sende benim gibi sade ve az eşyayı seviyorsun. Güzel, sade bir evin var tam benim tarzım..

daphnecim sanırım bşy demeyeceğine emin ondan boşver canım yaa en azından arayıp hbr vermiş buna da şükür ya gittikten sonra söyleseydi

çin takvimine göre benimde kızım olmalıydı ama erkekim olcak
isim olarak da ömer kağan koyacağız inşallah iki isim. aslında ben tek isim istiyodum bakalım ya da sadece birini koyarız.
Amin canım. Bu arada evinin fotoğraflarını yeni gördüm sende benim gibi sade ve az eşyayı seviyorsun. Güzel, sade bir evin var tam benim tarzım..

saol canım. bende senin evine bakmıştım yazdımmı bilmiyorum ama senin evinde güzel bende benzettim evlerimizi :)

daphnecim sanırım bşy demeyeceğine emin ondan boşver canım yaa en azından arayıp hbr vermiş buna da şükür ya gittikten sonra söyleseydi

Evet tatlım fazla emin ama o görür bende bir kaç kere iş arkadaşlarımla yemeğe çıkayımda görsün gününü nasıl oluyormuş. Gerçekten çok sinirlendirdi beni

ya kızlar ben sabah bi uyandım bi baktım iki göğsümünde ucunda ıslaklık var tshirtüm ıslanmış ama fazla değil. görümcemi aradım hemen o da hemşire olurmuş normal dedi:44: ağız sütü deniliyormuş sütümde geldiiii tey teyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…