Eylül dostluğumuza burada devam (:

akşama bende fırında köfteli patlıcanlı bişiler yapacam bakalım tam karar vermedim kıymam çözüldü birazdan başlayacam. kızlar isimlerle ilgili bişey okumuştum kişiliği etkilemesi ile ilgili ve tanıdığım isimlerde hep tutuyor gerçekten.. mesela isminde gül olan tanıdığım kişiler genelde mutsuz bir evlilik yaptı, 'ay' hecesi olanlar saf temiz kalpli oluyor gibi. şimdi buraya ekleyecem hepsini, buldum intdn.

C-S-G-O-U-I
İşaretli harfler dediğimiz C, S, G gibi harflerinde olumsuz harfler olduğu kabul edilirken noktalı harflerde (O;U;I) çeşitli olumsuz olaylara işaret eder. C,S ve G harflerinin özellikle bir insanin soyadında olması o kişiye çok ilginç bir güç kazandırmaktadır. Bu kişiler grup çalışmalarında çok basarîli olmakta ve çok büyük riskleri alabilecek kadar gözü kara davranmaktadırlar. Bu yetenekleri onların yükselmelerine yardımcı olduğu gibi baslarının da çok sik derde girmesine neden olabilmektedir.

GUL, CIFIR ile ilgili bir baksa örnek vermek gerekirse isimlerinin içinde GUL hecesi olan kişileri en dikkat çekici örnek olarak göstermek mümkündür. Çevrenizde yasayan ve isimleri Gülsen, Gülten veya Gülay olan veya benzeri isim taşıyan bayanların yaşamlarına dikkat ediniz. Bu kişilerin yaşamları boyunca pek gülmedikleri aksine mutsuz bir yasama sahip olduklarını göreceksiniz. Bu mutsuzluk genellikle ailevi kökenli olmakta bazen eslerden çoğu zamanda evlatlardan kaynaklanmaktadır. Bu kişilerin parasal sorunları olmasa bile yaşamları boyunca ailevi acıdan oldukça gergin bir çizgiye sahip oldukları görülür. GUL hecesinin yorumunu yapacak olursak... Bu hecede ki en sorunlu harf U harfidir. Çift noktalı bir harf olan U harfi mutsuzluk ve sorun getiren bir haredir. Hecenin ilk harfi ise G olmasından dolayı bu etki artmaktadır. Çünkü G harfinin sayısal değeri 1000 e eşit olup EBCET sıralamasının en yüksek sayısına eşittir. Dolayısıyla G harfinin etkisiyle U harfinin verdiği sorunlu ve sıkıntılı yasam çizgisi daha yoğun olarak yaşanmaktadır. İsim içindeki bazı harflerin insan kaderi ve karakterini nasıl etkilediğine söyle bir göz atmak gerekirse....... Hepsinin anlatılması bu kadar sinirli bir alanda imkansız olmasına rağmen ismin içindeki bazı harflerin kaderimizi nasıl etkilediğine bazı örnekler vermek konunun daha iyi anlaşılmasına yardımcı olacaktır.

S-S-Z
İsminin içinde S, S ve Z harfi olanlar. İnsanlara her turlu yardımı yapar ve zorda kalmış insanlar özellikle sevdiklerine bütün gücüyle korur. Ama kızdığı zaman çok acımasızca konuşarak son derece kırıcı olacaktır. İsminin basında veya ilk hecesinde B ve P harfi olanlar. Karsı cinsten devamlı kaçmak mecburiyetinde kalırlar. Çünkü karsı cinsle olan iliksileri onları çok üzecektir. Erken evlenirlerse muhtemelen ayrılırlar. Ama evlilik geç olursa bu tehlike ortadan kalkacaktır. MEHMET’LER ve AHMET’LER yaşamlarının ilk kırk yılında çok koşuştursalar bile basarî ve imkan onlara kırk yasından sonra gelecektir. Servet ve güç özellikle elli yasından sonra artarak devam edecek. Ama Mehmet'ler duygusal olarak hep bir arayış içinde olacaklar.

U
İsminin içinde U harfi olanlar. Ailevi sorunlar hiç peşlerini bırakmayacaktır. İsminin içinde R, L ve N harfi olanlar. Genellikle ekonomik sorunları olmayacaktır... İsmin içinde (K, D, S ve Z) harflerinin araya sesli harf gelmeden bir baksa sessiz harfle sırt sırta gelmesi. Mesela YUKSEL, ERKAN, OZDEN ve OKTAY gibi dizilimlere sahip olanlar. Yaşamlarını alt üst edebilecek sağlık sorunlarını çok ani yasayabilirler. Özellikle kırk yasından sonra sağlıklarına çok dikkat etmelidirler.

G-K
İsminin içinde G ve K harfi olanlar. İsminin içinde S, S ve Z harfi olanlarla iliksilerine dikkat etmelidirler Çünkü yaşamlarını alt üst edecek olan sorunları ya onlar yaratacak veya onlarla beraber yasarlar.

V-U-RE-RA
İsminin içinde V ve U harfi ile RE ve RA heceleri olanlar. Yaşamlarının hiç bir döneminde para tutmayı beceremeyecek ve genellikle ekonomik sıkıntı çekecekler. Çok para kazansalar bile paranın kıymetini bilemeyecekler ve para tren onlar istasyon olacak.

S-S-Z
İsmin içinde S, S ve Z harfleri olanlar. Sevgi ve cinselliği genellikle erken yasta tanırlar. Ama bu harfler ismin sonunda bulunursa bu durum kişilerin çocuklardan, özellikle yaslılıklarında kendi çocuklarından dolayı sorun yasayacağını da gösterir.

Y
İsminin içinde Y harfi olanlar. Yaşamlarının şekillendiği ve en önemli gelişmelerin onları etkilemeğe başladığı dönem buluğ cağı olacaktır. On yasından itibaren yasayacakları olaylar onların geleceğini sekilendirecek, yasamı tanımalarına yardımcı olacak, en önemlisi güçlü bir kişilik sahibi olmalarını sağlayacaktır.

F
İsminin içinde F harfi olanlar. Onlar sevdiği zaman sevgiyi aptalca yasayacak ve deli gibi sevecektir. Meraklı kişiliği basını sık sık ağrıtacak. Eğer ilk sevdiği kişiyle evlenirse çok mutlu olacak, aksi halde mutluluk onun için Kaf dağînin ardında kalacak.

Bir ismin içinde ayni sesli harfin (A,E,I,U,O,U,IO)iki kez geçmesi. Yani MELEK, YILDIZ, HASAN veya SUNDUZ gibi isimleri olanlar... Onlar ekonomik olarak iyi noktalara gelir ama karsı cinsten yana şanslı olmaz. Gerçek mutluluğu hiçbir zaman yasayamaz ve insanlardan sakladıkları gizli bir gönül yaraları olur. İsminin içinde H harfi olanlar. Karsı cinsten yana çok şanslıdırlar. Hareketli ve canlı bir yasam onları bekler. Eğer H harfi ismin basında ise genellikle basarîli bir çizgileri olur.

S-C-G
İsminin içinde S,C ve G gibi işaretli harfler olanlar. Onlargozu kara ve risk almaktan hoşlanan kişilerdir. Bu harfler eğer soyadında geçecek olursa bu kişiler kariyerleri için her turlu risk alarak çok yüksek mevkilere gelebilirler. Ancak bu kişilerin gözlerinin kara olması onların basını çok sık ağrıtacaktır. Onların içinden büyük politikacılar ve is adamları çıktığı gibi unlu mafya babaları da çıkacaktır. İsminin içinde

I
I harfi olanlar. Bu harf ciddi boyutta bir kaza ve ağır hastalıklara işarettir. İsminin içinde O harfi olanlar. İşaretli harfler kişinin yas***** genel olarak ekonomik sorunlar ailevi mutsuzluklar ve olumsuzluk getirecektir. Kaynakwh:

D-T
İsminin içinde D ve T harfi olanlar. Bu iki harf timsaha karşılık olup büyük ve güçlü bir kişilik işaretidir. Önemli mevkilere gelmiş veya basarîli insanların isminde genellikle bu iki harf görülür. Ama bu kişiler öfkelendiği zaman çok sert tepkiler verir ve ortalığı kırıp geçirecek kadar agresif davranırlar.

L
İsminin içinde L harfi olanlar. Ebcette L=30 olduğu için astrolojide Satürn yapılanması denilen dönemi çok yoğun olarak yasarlar. O dönemde (29 ila 31 yasları arasında) çok önemli ve yaşamlarını çok derinden etkileyecek olaylar olacaktır. Bu olaylar onların yaşamlarının otuz yasından sonraki dönemini sekilendirecektir.

A-AY
İsmi A harfi veya AY hecesi ile başlayanlar... Genellikle çabuk inanacak ve saf bir kişilik sergileyeceklerdir.

C
İsminin içinde C harfi olanlar. İyi niyetli ve insanlara olumlu yaklaşım sergileyen kişilerdir.

Son düzenleyen: Moderatör:
şimdi eşimin çok samimi çocukluk arkadaşı aradı çocuk bayağı zamandır yemek yiyemiyodu birsürü dr a gitti hiç bi sorun çıkmadı en son beyninde iki tümör çıkmış sebebide onlarmış. acil buraya gelicek burda doktor ayarlamaya çıktı eşimde. şok oldu gözleri doldu kocamın

daphne eşine kızmakta haklısın bende olsam çok kızardım.. tlf nu açmamakla da iyi yapmışsın baksana ismindeki harflere bakarsak öfkelendiğinde ortalığı kırıp geçirirmişsin sakinleşince konuş bence

D-T
İsminin içinde D ve T harfi olanlar. Bu iki harf timsaha karşılık olup büyük ve güçlü bir kişilik işaretidir. Önemli mevkilere gelmiş veya basarîli insanların isminde genellikle bu iki harf görülür. Ama bu kişiler öfkelendiği zaman çok sert tepkiler verir ve ortalığı kırıp geçirecek kadar agresif davranırlar.

V-U-RE-RA
İsminin içinde V ve U harfi ile RE ve RA heceleri olanlar. Yaşamlarının hiç bir döneminde para tutmayı beceremeyecek ve genellikle ekonomik sıkıntı çekecekler. Çok para kazansalar bile paranın kıymetini bilemeyecekler ve para tren onlar istasyon olacak.

eşimde re bende ra hecesi var yandık desenize hiç bollukla yaşayamıcaz

Ancak kesinlikle kabul edilmesi gereken en onemli nokta isim insan kaderini ancak bir oranda etkileyebilir. Kaderin tamamen isimden etkilendigini dusunmek son derece yanlis bir inanis olacaktir. Eger oyle bir durum soz konusu olsa butun Alilerin, Ahmetlerin veya Ayselerin kaderi ayni olurdu. Bu durumda kesinlikle soz konusu olamaz.
Sifre metoduyla kisinin isminin yorumlanmasi isimdeki harflerin frekansinin verecegi etkinin yorumlanmasi olan Akrofonoloji ile ilgisi yoktur. Sifre (cifir) metodunda harflerin sayisal degerleri, noktalinoktasiz olmasi,nur veya zulmet harfi olmasi, harflerin kameri aylarin gunlerine tekabul etmesi gibi ozelliklerinden faydalanilarak yapilir.
Ayrica aynen burclarda oldugu gibi harflerde de su, hava, toprak ve ates grubu mevcut olup, harflerin bir diger ozelligi ise hayvan karakterleriyle ozdes olmalaridir.

ya inanmıyorum çok duygulandım ya sütün gelmiş iştee, bebeğin küçücük ağzıyla doyacak onunla ayy çok güzel yaa

arıyor şimdi açmayacağım ama yoksa kalbini kırabilirim

kız adamcağız haber vermiş ya sen ona bak
bırak vakit geçirsin arkadaşlarıyla nolcak

isim enerjisine ben de inanıyorum sonuçta rasulullah bu konuda uyarmış anlamına ve tınısına dikkat ediniz demiş

ay nerden baslayım ben

melıs okudugum anda aglamaya basladım canım nasıl sevındım nasıl mutlu oldum anlatamam, dualarım senınle yarın ogrenır ogrenmez hemen yaz merakta bırakma bızı...

landfloves canım cok cok gecmıs olsun, ay ben de oyle bı durumda esınden beter olurdum herhalde, gercı ıste o ana gore degısıyor bırı kotuyse bırı ıyı oluyor, antalyaya geldıgımızde ben ılk kez ucaga bındım esımse bınmıstı daha once epey, ucak kalkarken adamcegız bı fena oldu sımsıkı tuttu elımı, gozlerını kapadı ben de camdan asagı fıldır fıldır bakıyom bız kadınlar daha mı cesuruz ne ahsenın de dedıgı gıbı canım bı sadaka falan verın Allah beterınden korumus...

sofısım resımlere baktım, ne guzel olmussun gobıs artık bellı olmaya baslamıs, demek ömerımız gelıyor kızlar bu kadar olur topıkcek ne kadar ortak noktamız varmıs, pingum okursun ıns burayı benım en sevdıgım kız ısmı elıf ve zeynep en sevdıgım erkek ısmı de kerım ve ömer

kızlar bu arada onumuzdekı ay benım surem doluyor, esım korkuyor aslında yenıden aynı seylerı yasarız, doguya denk gelır su bu... Bu gun etraflıca konustum, kaderın onune gecemeyız olacagı varsa heryerde olur, bız takdırı Rabbıme bırakalım dıye, ona da mantıklı geldı, benden de dualarınızı esırgemeyın su aralar her gece yataga yattıgımda yavrum gelıyor aklıma, ıstıstasız her gece aglayarak uyuyorum. yasasaydı su kadar olcaktı, doğuma bu kadar kalcaktı, kıme benzıcektı dıye, bılıyorum sacma ama bunları dusunmekten alamıyorum kendını, bana da dua edın olur mu, tez zamanda bana da nasıp etsın Rabbım, ertelemek su bu hıc bırını degıl bı an once hamıle kalıp anne olmak ıstıyorum

Ahsen sütüm geldi valla bende çok duygulandım ve inanamadım
Neşe nerelerdesin kız sen? Arada uğra ama evde netiniz yok mu?

Aydasum hala aglıyomusun? Kıyamam rabbim en kısa ve hayırlı zamanda size bi bebiş verir de geçmişi hatırlamazsın bile. Bencede beklemeyin ve bukadar çok istediğiniz şeyide ertelemeyin. Inan hep dualarımdasın...

cok ıstemsız oluyor sofısım mutlaka hergun ıkı damla da olsa goz yası dokuyorum. esımm cok korkuyor canım, acıkcası doğuya ertelemeyı dusunuyordu ama ben ertelemek ıstemıyorum benım bu kadar ıstedıgımı uzuldugumu gorunce kıyamıyor da... dedım bı daha da yasayacaksam yıne Rabbımın takdırı. bılıyorum canım bılıyorum hanı derler ya enerjını hıssedıyorum dye aynen oylesın benım ıcın...

Eşinde senin için endişeleniyo canım napsın. Ister istemez korkuyodur. Ama ikinizde hala çok istiyosunuz ertelemek ne kazandıracak. Herşey allahtan bişe ysşıcaksak zaten önüne geçemeyizki... olsun diye çok uğraşmayın ona odaklanmayın zamana bırakın rahat olun. Bebişiniz size sağlıkla gelecek inşallahhhh

aydasu inş yaşamazsın canm tekrar aynı şeyleri sıradaki bebiş de senden ve citlenbikten gelsin

ınsallah snıperelit ınsallah, Rabbım tum ısteyenlere nasıl etsın...

öyle sofısım en zor zamanları bırlıkte yasadık, benım ruh halımı gordu, korkuyor ona da bırsey demıyorum, dedıgın gıbı taktı mı olmaz, ama kalbım ruhum Rabbıme teslım... ilacım bıtecek zaten sonra ıns bayram ıcın memlekete gıdıcez derken kafama takacak fırsat bıle bırakmıcam...

Bol bol oorgu oruyorum bu gunlerde bebek battanıyesı basladım

kızlar bu arada bloga bısey koycam ama daha duzgun resmını cekmeyı unuttum bugun hıc turk kahvesı fıncanında rafadan yedınız mı cok yakındaaa buradaaa

bende örgü örmek istiyorum ama bana annem başlardı hep şimdi kendim başlayamıyorumuğraşsam yaparım belki de

ben de hıc anlamam orguden falan, herkes gıbı atkı ormuslugum var sadece. bı motıf buldum netten gunlerce ugrastım cozdum sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…