Eylül dostluğumuza burada devam (:

Bende bebeğime bişeler öreyim diyorum ama ne? Bende pek anlamam bi kere eşime atkı örmüştüm

Bilmiyorum ki örebilirmiyim. Bloglara felan baskmam lazım
Bu arada ts ile fb nin maçı var eşim pür dikkat onu izliyo.

Bende bebeğime bişeler öreyim diyorum ama ne? Bende pek anlamam bi kere eşime atkı örmüştüm

bak ben bunu oruyorum sımdılık nasıl bırlestırcegımı bılmıyorum ama bulcaz bı yolunu, ben de atkı ormustum esıme unıde hala kullanıyor

O ne kız? Rafadan yumurya mı fincanda:44:

ivettt rafadanınız kıvamlı olmuyor mu bır turlu sulu bırakamıyormusunuz işte tum bunlara son veren bir yontem kabuk soyma derdı de yok (pazarlama satıs departmanından gelmıs gıbı hıssettım kendımı ) bu da resmı ılk yaptıgım ama nescafe fıncanında yapmıstım dalgınlıkla sabah kahve fıncanında yaptım çok daha ıyı oldu

AYDASU ne olacak bu parçalar,battaniyemi?
bi battaniye boyunda uzun başlasana.3 zincir çek mesela 3 dolgu yap,ne bileyim 1 metre böle ör,ördüklerini tek parçada bitir yani.

AYDASU ne olacak bu parçalar,battaniyemi?
bi battaniye boyunda uzun başlasana.3 zincir çek mesela 3 dolgu yap,ne bileyim 1 metre böle ör,ördüklerini tek parçada bitir yani.

evet canım battanıye olcak ınsallah, toplamda 100 parca olcak... bu modelı bıle zor cıkardım kuzum becerebılsem dedıgını de yapcam ınsallah...

Kızlar merhabaaa

Artık akşamları uğruyorum mecburen.İsim konusu geçmiş...Kızlar çooook kullanılan isimler zor oluyo ya.Özellikle okulda
2 tane mstafa var mesela sınıfta:) Kuzenimin sınıfında 4 tane eylül varmış.Müdür ayırmış sınıflarını falan çok ilginç oluyor yani..
İsimler de moda mesela ..Geçen sene 2000-2001 yılında doğanları okutmuştum.5. sınıftı onlar.beyzalar kübralar semalar modaydı ama hepsinin sonunda nur vardı :)
Sınıfta 10 kızın sonunda nur ismi vardı

Şimdi 2006-2007 doğumlular geldi isimler gerçekten değişmiş.Ama nur hala aynı.Şimdi sena ezel dilara yeşim..
Erkeklerse heeep aynı milyonlarca can :) :) Can eklenmesin artık yaa
Bi de ecrin ceylin buğlem falan moda bu aralar.Olduğum yer biraz muhafazakar yığınla bu ismi koyan var.3 -5 sene sonra elimizi uzatsak ecrinle ceyline çarpıcaz haberimiz ola

landfloves dev caretta ha..Vay be ben de ölürdüm korkudan herhalde:18:
Melisssssssssss inşallah bebeğin olur tatlım.O testler çok gecerli bence %90a kadar tutuyor. İnş bebiş vardır içinde çok mutlu oldum
Daphne tatlım ben de kpss mağduruydum hatırlarsın.söylenebilecek cok sey var ama yapabilecekler sınırlı.Böyle adam kayıran başka hükümet olmuş mudur,zannetmem.Ne yazık ki onların döneminde yaşıyoruz..

Bebişi ben de bu yaz yapmayı düşünüyorum.Eşimle aramızda yaş farkı var :) 7-8 yaş.O istemeye başladı.Ben de 25 yaşındayım.Gecenlerde bi makale okudum doğum için en mükemmel yaş 26ymış.Yumurtalarımız zirve yapıomuş o zaman.Genetik olarak mükemmele yakın bebekler oluyormuş offf bi de ev mevzusu var bizim.Bakalım zaman ne getirecek??

Son düzenleme:
Günaydınnn..

Aydasu hem benim adımı hem kocacığımın adını seviyomuşsun doğru tercih şekerim kocamın huyunu suyunu severim ama isimdenmi kaynaklı bilmem, çok merhametlidir, iyilik meleği Elif isimleride uyumludur,sakindir biraaz ağır kanlıdır.
Canım bence akışına bırakın biliyosunki RAbbim ne istersen o, kul kurar kadar gülermiş diye bi söz var ya biz ne düşünürsek düşünelim herşey olması gerektiği gibi oluyo. İnanıyorumki senin bebeğinde sağlıklı bi şekilde çok yakında sana gelicek işallah üzme artık kendini nolur.

mavisuperisi ben tam zamanında doğurcam o zaman kız şimdi 25 yaşındayım 25,5 yaşında anne olucam nasipse.

sofişşş senden sütmü geldi ayy süper ya. bende hiç yok öle belirtiler daha. sadece göğüs uçlarım koyulaştı.

benim örgüleri annem hallediyo patikler yelekler hazır

hanzadeee nasıl geçti yıldönümü anlat hadi.

meliscik senin nasıldı yıldönümü?? Vede bugün sabahtan gidiyomusun hemen doktora merakla bekliyoruz bak.

eşim benden önce ev gitmiş yemek yapmış sofrayı hazırlamış mumları yakmış tam ben anahtarla içeri girerken müzik başladı dans ettik yemeğimizi yedik filan çikolatalarımı verdim ona sonra gelinliğimi giydim o otururken birlikte güzel vakit geçirdik
bana diyoki aşkım çorbayı yetiştiremedim işten geldim ana yemek pilav salata yaptım diyo
ana yemek havuçlu tavuk soteden benim yaptığım ve pirinç pilav ama ikisi de çok güzeldi tam kıvamında yapmış demekki bundan sonra yemekleri sen yapabilirsin dedim ona
eee sonrada bayaa sportif geçti tabii

ne güzel olmuş hanzadecim demek eşin evde başbaşa kutlamak isemiş. Aferin valla pilavda yapabiliyo demek benimki tavuk sote yapar ama pilavdan anlamaz arada ona yaptırırsın artık Nice yıldönümlerine sağlıkla mutlulukla işallah.

günaydınlarrr
hanzade ne güzel eşin senden erken davranıp sürpriz yapmış sana. demekki evde başbaşa vakit geçirmek istemiş çok güzel.

bende şeker yüklemesi yaptırdım. sabah aç karna kan aldırdım sonra glikoz içtim 1 saat sonra şmdi yine kan aldırdım.gebelikte şeker önemliymiş. canım yanmışken bütün kontrollerimide yaptırayım dedim 5 tüp kan alındı bugün toplam. kansızlık çıkabilir yüksek ihtimal,merdivenleri çıkarken nefes nefese kalıyorum ve çok çabuk yoruluyorum halsizliğim var.

kızlar eşimin yaptığı yemeği albüme koydum bi bakın yaa çok komikti yemekler güzel de sofra konusunu biraz geliştirmesi lazım 1 yıldır diyorum benden bu kadar mı öğrendin napiim diyo gülüyo ben de çok fenayımm yaa

günaydın
hanzade ne güzel sofra o seni düşünerek yapmış bunların hepsini salata kasesine bayıldım yalınız :)

günaydınlarr...

hanzade kocanın süprizi çok güzel olmuş.bi erkeğin mutfağa girip eşi için yemek hazırlaması çok ince bi davranış...

bu arada havuçlu tavukta ney?ben bilmiyorum onu bir ara tarifini ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…