- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi landfloves
-
- #10.601
kızlar eşimin yaptığı yemeği albüme koydum bi bakın yaa çok komikti yemekler güzel de sofra konusunu biraz geliştirmesi lazım 1 yıldır diyorum benden bu kadar mı öğrendin napiim diyo gülüyoben de çok fenayımm yaa
smillacım çok basit anlatiim
kuru soğan ve sarmısağı az yağda kavuruyosun tavuk kuşbaşını koyuyosun kapağını kapatıyosun o iyice sulanıp sulanı çekenee kadar pişiyo sonra 2-3 tane havuç rendeleyip ekliyosun kimyon ve karabiber ekliyosun küçük bi kase suyla 1 kaşık unu terbiye yapıp ekliyosun az daha pişiriyosun
özellikle kimyon lezzet veriyo bu yemeğe
hanzade sofra çok güzel görünüyo pilavda tane tane gerçekten maşallah kocan becerikliymiş.
Benim çok fena başım dönüyo kızlar ya elimin kolumun hiç dermanı yok
hanzade sofra çok güzel görünüyo pilavda tane tane gerçekten maşallah kocan becerikliymiş.
Benim çok fena başım dönüyo kızlar ya elimin kolumun hiç dermanı yok
afiyet olsun canım artık yaparsın hep.pingu merhaba canım geçmiş olsun kan aldırdım demişsin ya o etkilemiştir baş dönmesi yapar çünkü..bu arada dün yaptım makarnayı çoookk beğendik yalnız ben birz fazlaca kavurmuşum bi dahakine daha az kavurucam ama çok beğendik sağolasın=)
kan verdiğin için olabilir canm tatlı bişiler ye
özden gördüm alemsin yaaa arkidişim
sorma çok komik bir yöntem bir hapa 25 tl bosuna veriyormusum dayakmış benim çarem
bize gelince seni bi elden geçirelim o zaman olar mııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?