Eylül dostluğumuza burada devam (:

hanzade çok iyi düşünmüş eşin ne güzel başbaşa masada güzelmişnice yıllarınız olsun birlikte

günaydın hanımlar.,

hanzade eşin harika bi masa hazırlamış bence bi erkeğe göre..

nice senelere inş.

mlsvt canım çok meraktayız hemen haber bekliyoruz.

bende şimdi evden çıkıyorum gelince görüşmek üzere...

smillacım çok basit anlatiim
kuru soğan ve sarmısağı az yağda kavuruyosun tavuk kuşbaşını koyuyosun kapağını kapatıyosun o iyice sulanıp sulanı çekenee kadar pişiyo sonra 2-3 tane havuç rendeleyip ekliyosun kimyon ve karabiber ekliyosun küçük bi kase suyla 1 kaşık unu terbiye yapıp ekliyosun az daha pişiriyosun
özellikle kimyon lezzet veriyo bu yemeğe

tatlımı oluyo peki,havuç tatlı yapar genelde..birde tavuk göğsü ilemi yapıyorsunuz?

bende kışın ıspanağı havuç ve kırmızı salçalık biberle yaparım,tatlı olur çok severek yeriz.

hafif bi tatlılık oluyo ama çok değil lezzetli oluyo
ıspanağa ben de her zaman havuç koyarım mercimek çorbasına da koyarım

hanzade sofra çok güzel görünüyo pilavda tane tane gerçekten maşallah kocan becerikliymiş.
Benim çok fena başım dönüyo kızlar ya elimin kolumun hiç dermanı yok

hanzade sofra çok güzel görünüyo pilavda tane tane gerçekten maşallah kocan becerikliymiş.
Benim çok fena başım dönüyo kızlar ya elimin kolumun hiç dermanı yok

pingu merhaba canım geçmiş olsun kan aldırdım demişsin ya o etkilemiştir baş dönmesi yapar çünkü..bu arada dün yaptım makarnayı çoookk beğendik yalnız ben birz fazlaca kavurmuşum bi dahakine daha az kavurucam ama çok beğendik sağolasın=)

afiyet olsun canım artık yaparsın hep.
kan verdiğin için olabilir canm tatlı bişiler ye

galiba 5 tüp kan aldırdım o yüzden oldu. canım şeker yüklemesi yaptırdığım için zaten 1 bardak şekerli su içtim tatlı yemesem daha iyi

kızlar dün migrenim tuttu halada basım ağrıyor internette bir afrika yöntemi var migren için bildiğin dövüyorlar seni ,kafana kafana vuruyorlar akşam eşimden bu yöntemi rica ediceğim umarım beni kırmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…