- Konu Sahibi landfloves
-
- #10.621
özdn sen de mlsin teli vardı galiba merak ettikm kıs arasana
bir ara istedim ama vermedi yada görmedi yok bende teli bende size diyecektim arayın diye sabahmı gidecek teste
smillacım bşy söylmeyi unuttum tavuk kuşbaşı alıyorum farketmiyo göğüs satılıyo genelde biliyosun ama eşim but tarafından özellikle kuşbaşı doğratıyo yine doğratmış hafif etli kalan kemikleri de almış kaynatmış pilavı onun suyuyla yapmış yaa ne becerikli kocişim var görüyosunuz
melisin rahatsızlığı hamile kalmasınamı engel,yoksa bebek gelişimine tutunmasınamı engeldi acaba
evet allah isteyenlere önce versin sonra bize
kızlar şimdi kürtaj tam olarak yasaklandı mı yürürlüğe girdi mi yani
bende şeker yüklemesi yaptırdım. sabah aç karna kan aldırdım sonra glikoz içtim 1 saat sonra şmdi yine kan aldırdım.gebelikte şeker önemliymiş. canım yanmışken bütün kontrollerimide yaptırayım dedim 5 tüp kan alındı bugün toplam. kansızlık çıkabilir yüksek ihtimal,merdivenleri çıkarken nefes nefese kalıyorum ve çok çabuk yoruluyorum halsizliğim var.
melisin rahatsızlığı hamile kalmasınamı engel,yoksa bebek gelişimine tutunmasınamı engeldi acaba
yasak derken tamamen yasak olmuyor zaten,4 haftaya iniyor diye biliyorum.yürürlüğe girdimi bilmiyorum.4 haftadan önce zaten insan hamile olduğunu nasıl anlıcak acaba
yasak derken tamamen yasak olmuyor zaten,4 haftaya iniyor diye biliyorum.yürürlüğe girdimi bilmiyorum.4 haftadan önce zaten insan hamile olduğunu nasıl anlıcak acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?