Eylül dostluğumuza burada devam (:

smillacım bşy söylmeyi unuttum tavuk kuşbaşı alıyorum farketmiyo göğüs satılıyo genelde biliyosun ama eşim but tarafından özellikle kuşbaşı doğratıyo yine doğratmış hafif etli kalan kemikleri de almış kaynatmış pilavı onun suyuyla yapmış yaa ne becerikli kocişim var görüyosunuz

bir ara istedim ama vermedi yada görmedi yok bende teli bende size diyecektim arayın diye sabahmı gidecek teste

bilmiyorum ki inş.bir an önce hbr verir ya o dün kan vermedi heralde bugün mü verecek eğer öyleyse bi de sonuç için bekleyecek inş.dün kan verip bugün sonuç alıyodur ben meraktan çatlarım yaa o ne yapıyo acaba ama kaç tane test yapmış hepsi de hatalı değildir heralde

Kızlar merhaba;
tatilden döndük biz çok güzeldi hiç bitmesin istedim malesef bitti ve şuan önümde 100ü geçkin fatura var işlenicek
geçmişe şöle bi gözucuyla baktım da melisi yazdığını gördüm çok mutlu oldum gerçekten bi mucize canım allah hayırlısını nasip etsin inş.sonuç olumlu çıkar hepimiz mutlu oluruz senin adına
ben işe dönüyorum kızlar bitmezzz bu işlerrr :18:

way way tavuk suyunada pilav ha

ailecek tavukçusunuz walla,etinden suyundan herşeyinden yararlanıyosunuz

melisin rahatsızlığı hamile kalmasınamı engel,yoksa bebek gelişimine tutunmasınamı engeldi acaba

hamile kalmasına engel diye biliyorum hiç hamile kalmamıştı hamileyse devamı nasıl olur bilemiyorum bi problem olmaz sanırım inş.

Melissssssss nerdesin çabuk gel hepimiz senin güzel haberini almak için sabırsızlıkla bekliyoruz ...

evet allah isteyenlere önce versin sonra bize

kızlar şimdi kürtaj tam olarak yasaklandı mı yürürlüğe girdi mi yani

yasak derken tamamen yasak olmuyor zaten,4 haftaya iniyor diye biliyorum.yürürlüğe girdimi bilmiyorum.4 haftadan önce zaten insan hamile olduğunu nasıl anlıcak acaba

selamlaaarrr
ayy bu melis nerde yaa kimsede yok mu telefonu kızlar ben çok merak ettim

pinguş, o eker yüklemesi beni mafetmişti ya ıyykk aç karnına şekerli su böööö
ama çok şükür bişey çıkmamıştı. İnşaAllah sende de çıkmaz tatlım

melisin rahatsızlığı hamile kalmasınamı engel,yoksa bebek gelişimine tutunmasınamı engeldi acaba

yumurtalık oluşmuyor. Bu sebeple adet de olamıyor hamile de kalamıyordu. Ama dikkatli olması lazım, ilk haftalar onun için çok çok önemli. Çünkü yumurtanın kalitesi ne durumda bilmiyoruz

yürürlülüğe sokulmadı
sadece kendi isteğiyle sezeryan yaptırmak isteyen bayanların sezeryan ameliyatını artık devlet karşılamıyor
ama zorunlu sezeryana girenlerinkini devlet karşılıyor
zorunlular arasında; önceden sezeryan yapmış olanlar, doktorun çatısının dar oldugu hakkında rapor alanlar ya da 10 saat sancı çektiği halde doğuramayanlar gibi kişiler zorunlu sezeryan kriterine griyor ve devlet karşılıyor

yani bişey değişmedi o kadar tantanadan sonra

yasak derken tamamen yasak olmuyor zaten,4 haftaya iniyor diye biliyorum.yürürlüğe girdimi bilmiyorum.4 haftadan önce zaten insan hamile olduğunu nasıl anlıcak acaba

zaten on haftadan sonra kürtaj yasaktı, o yasa halen geçerli
ben hiç 4. haftada önce hamile oldugun öğrenen birine rastlamadım çok saçma bence de

ama bu konuda insanlar bilip bilmeden fazla konuştu bence. Ben araştırıp okudum işin aslı farklı. Yok bebeği karnında ölenler ne yapsın, yok tecavüze uğrayanlar ne yapsın yok kadının sağlığı hamileliğie müsait değilse napsın diye çok söylendi millet. Herkes araştırmadan etmeden ezbere konuştu
zaten bu kadınların kürtaj yaptırmasını yasaklamıyor bu çıkarılmak istenen yasa. Kadının sağlığı tehlikedeyse zaten aldırmasına müsade ediyor, aynı şekilde diğerlerininkini de

ayy ben size anlatmadım

ctesi hastahaneye gittik . Tam içeri giricez, yeni doğmuş mini minicik küçücük tefecik bir bebek karşıladı bizi
kadın doğum yapmış ve taburcu oluyolardı
kadın zorlukla yürüyor eşinin kolunda ve o kadar mutlulardı ki
bebek de başkasının kucağındaydı

ya o sahneyi görünce çok duygulandım, biz de bebeğimizi kucağımıza alıp bu kapıdan çıkıcaz inş. dedim

sonra da olmayanlar için dua ettim, biz görür görmez mutlu oluyoruz ama olmayanlar üzülüyordur diye düşündüm

oyy o bebişko minnacıktı ya avucum kadar yüzü vardı minnoş bişeydi

merhabalar hanımlar,

aydasu inşallah bundan sonra herşey çok güzel olacak sizin için, ilaçlarında bitiyormuş bu kadar da istiyorsunuz bencde beklemeyin. yada ilaçların bittiğinde tekrar bi doktor kontrolüne git istersen..

bebek battaniyeni sevsinler senin, ama ince olmuyormu o biraz, astarda dikeceksin dimi? çok tatlı battaniye modelleri oluyor aslında benim annem çok iyi anlar örgüden. şimdiden doğmamış bebeğimin bir sürü ceket,tulum,yelek patikleri falan var bir hurç dolusu yapmış saklıyor.

hanzade maşallah eşin çok güzel sofra hazırlamış canım. bende bir ara şehir dışından geldiğimde eşim pilav ve tavuk yapmıştı, pilav baya bildiğin tane taneydi çok şaşırmıştım. demkki isteseler yapabiliyorlar aslında.. bide benimki ben yemek yaparken yanımda durur yardım eder, nasıl yaptığını öğreneyimde hasta falan olursun yapmam gerekir diyor.

melis bugün kan testi için gitmişse zaten öğleden önce vermiştir sonuç öğleden sonra çıkar bence. yada bir sonraki gün çıkabilir. aslında o tlfnunda da girebiliyordu siteye, sonucualır almaz yazsada merak ettirmese bizi yaaa.. inşallah hayırlı haberlerle gelir tabiii...

evet 4 haftadan önce nasıl anlaşılacak

bir de sadece tehlikeli durumlarda olanlar mesela bebeği karnında ölenler yaptırabilecekti ama tecavüze uğrayanlara da devlet yardımcı olacak doğursunlar diye saçmabşy söylemişlerdi haberi hatırlıyorum yani şimdi yürürlüğe girmedi
ben de kürtajı çok onaylamıyorum ama insanlık hali dikkat ettiği halde hamile kalanlar olabliyo çocuk istemiyolarsa onların kararıdır devletin milletin uçkuruna karışmaya hakkı yok bence herkesin kendi günahı boynuna cami avlularında çöplüklerde apartman boşlukalrında daha çok bebek bulacaklar demek oluyo bu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…