- 31 Ocak 2012
- 3.137
- 25
- 118
- Konu Sahibi landfloves
-
- #10.641
neyse kızlar ben pilatesimi yapmaya gidiyom
sonra görüşürk
evet 4 haftadan önce nasıl anlaşılacak
bir de sadece tehlikeli durumlarda olanlar mesela bebeği karnında ölenler yaptırabilecekti ama tecavüze uğrayanlara da devlet yardımcı olacak doğursunlar diye saçmabşy söylemişlerdi haberi hatırlıyorum yani şimdi yürürlüğe girmedi
ben de kürtajı çok onaylamıyorum ama insanlık hali dikkat ettiği halde hamile kalanlar olabliyo çocuk istemiyolarsa onların kararıdır devletin milletin uçkuruna karışmaya hakkı yok bence herkesin kendi günahı boynuna cami avlularında çöplüklerde apartman boşlukalrında daha çok bebek bulacaklar demek oluyo bu...
plates topuyla doğum yapıyolarmış gördün mü sen onu? yatağın üstüne topu koyup ayakta topun üstüne yaslanarak doğum yapıyor.. arkası dönük bir şekilde. dört ayak doğum mu ne diyolardı sanırım. daha neler görecez acabaaa? ama daha kolaymış..
birde doğuma az kaldığında plates topu üstünde yapılan hareketler varmış doğumu kolaylaştırıp açılmayı mı sağlıyormuş neymiş.. gerçi sen kesin biliyosundur :)) hamile olduğumda bende alırım plates topu
ahsenn sen platesmi yapıyon kız.. Nasıl yapıyosun hareketleri internetten bulduysan banada sölesene adresi.,
meliss herkes merakla seni bekliyo hadi artık kız
heytt huyttt ben geldim...
ne çok özledim sizleri yaw...
Arada bir geliyim diyorum ama hiç fırsatım olmadı.
Hamişlerimizin hepsi iyiymiş.Çok sevindim.Maşallah
Melisten güzel bir hbr bekliyoruzzzz hadi bakalım inşallah.
Geçmişi okumadım.Çok sayfa var.
İşler gene çok yoğun,fırsat buldukça gelicem kızlar.Kendinize çok iyi bakın.
2 ayda 1 geliyon nerdesin kız
iş çok canım ya, bi yetiştirebilsem hemen damlıcam burayada. Bu ayı atlattıktan sonra rahatlıcam galiba.
biz 3. buluşcaz izmirlilerde hala tık yok demek ki isteksizsiniz hiç adım atan görmedim kimse konuyu açmıyo
walla ben burdada yazdım,face tede açtım konuyu konuştuk kaç kere.ama uyuşmadı günler gitti
biz 3. buluşcaz izmirlilerde hala tık yok demek ki isteksizsiniz hiç adım atan görmedim kimse konuyu açmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?