Eylül dostluğumuza burada devam (:

neyse kızlar ben pilatesimi yapmaya gidiyom
sonra görüşürk

plates topuyla doğum yapıyolarmış gördün mü sen onu? yatağın üstüne topu koyup ayakta topun üstüne yaslanarak doğum yapıyor.. arkası dönük bir şekilde. dört ayak doğum mu ne diyolardı sanırım. daha neler görecez acabaaa? ama daha kolaymış..

birde doğuma az kaldığında plates topu üstünde yapılan hareketler varmış doğumu kolaylaştırıp açılmayı mı sağlıyormuş neymiş.. gerçi sen kesin biliyosundur :)) hamile olduğumda bende alırım plates topu

ahsenn sen platesmi yapıyon kız.. Nasıl yapıyosun hareketleri internetten bulduysan banada sölesene adresi.,

meliss herkes merakla seni bekliyo hadi artık kız

bence de devletin kürtaja burnunu sokması kesinlikle doğru değil ve de anlamsız son derece

ama sezeryan bence çok iyi oldu, avrupada kadınların yüzde doksanı normal doğuruyo çünkü ne kadar sağlıklı ve önemli oldugu bilinci var

oysa türkiyede kadınlar için sezeryan bir doğum şekli haline gelmiş. Halbuki sezeryan sadece zor anlarda kurtarma operasyonudur doğum şekli değildir
hem kadın sağlığı hem de bebek için son derece faydalı olan şey normal doğumdur. Bence insanlar bu konuda bilinçlendirilmeli bir sürü yanlış bilgi var çünkü

neyse ben pilates yapıyom

kız melis bak senin için açık tutuyorum, gelir gelmez yaz bi zahmet çatladık meraktan

ewet çook faydalı kesinlikle, doğumu çok kolaylaştırıyo
sadece doğma hazırlamıyo hamilelikte bebeğine daha fazla oksijen gitmesini sağlıyo, ayrıca vücud yapının bozulmasını önlüyor falan bir sürü faydası var
ama hamilelikten önce pilates yapmayanlar hamilelikte pilates yapamaz sakıncalı
yapacaksa da evde kendisi yapamaz hoca kontrolunde olmalı

ahsenn sen platesmi yapıyon kız.. Nasıl yapıyosun hareketleri internetten bulduysan banada sölesene adresi.,

meliss herkes merakla seni bekliyo hadi artık kız

ebru şallının dvd sini aldım 15 lira. İnternetten falan sipariş verebilirsin
eger önceden pilates deneyimin yoksa evde tek başına yapma ama sakın

ahsencim katılıyorum canım sezeryan yasak olmalı ama yine doktorlara yaradı rüşvetle bi bahane bulup sezeyan yaparlar sonuçta özel hastaneler hep para için yok çatın dar yok bebek çok büyük diye kandırıyolar eltimin doktoru bütün hastalarına aynı şeyi yapıyomuş o da sezeryan yaptı görsen şimdi kız 2 yaşında boyu uzun olmasa bu haliyle bile normal doğurursun kürdan gibi doğduğunda 3,5 civarıydı sanırım ki eltimin vücudu basenleri normal doğum için müsait

Keyif için kürtajmı yapılır zaten..2. 3. çocugu istememek keyifmi oluyor..her halta karışıyorlar zaten..bi reglimiz kaldı karışmadık,onada birşeyler bulur bu adam 3günden fazla regl olmak yasak

doktor istedimi sezeryan yapar,çatın der bilmemne der,inanmıcazmı adama,yok benim çatım genişmi dicez,yada anlaşmalıda yapılabilir.saçmalık bence bu kısıtlamalar.kısıtlamalar yasaklar asla çözüm değildir.....

evlenmeden önce yalnışlıkla hamile kalan kızlar napsın doğursunmu,yoksa böle bi yasak geldi diye ilişkiyemi girmicekler,tamamen saçmalık...neye kime engel olacaklar...ben aldırmak istiyorsam aldırırım,sebebini kime hesap vericem,kim karışabilirki yaaa

sonuçta doğum bir ameliyet.sezeryanda bu ameliyatın bir seçeneği...nebileyim atıyorum boyun fıtığı ameliyatı olacaksın,kimisi elle normal ameliyat yapar,kimisi lazerle ameliyat yapar,kimiside mikrocerrahi ile robotla bile yapar..ona sen robotla ameliyat olamazsın yasak diyebilirmisin...

ben bu saçmalıklara karşıyım

çocuklar duymasındaki bi adam vardı herşeye karşıydı onun gibi oldum

Merhaba kızlar öncelikle hepinizi öpüyorum kocaman. Uzun süreden sonra geldim tekrar. Hanzadecigim esın cok guzel bir sofra hazırlamış dört dörtlük olmasını bekleyeceğiz tabimi erkekler okadar inceliğini düşünemezler ama bunu yapması bile cok guzel. Çikolatalarda cok guzel görünüyor :) hamislerimiz 25-26.haftaya gelmişler ne guzel bende bu ay geç adet oldum çatlamamış yumurtam varmış. Eşimde spermiogram yaptırdık bakalim ona göre belki tedavi falan baslar.benimde 1ekim evlilik yildonumum. Ama muhtemelen sofrayı hazırlayan ben olacağım :))

heytt huyttt ben geldim...
ne çok özledim sizleri yaw...
Arada bir geliyim diyorum ama hiç fırsatım olmadı.
Hamişlerimizin hepsi iyiymiş.Çok sevindim.Maşallah
Melisten güzel bir hbr bekliyoruzzzz hadi bakalım inşallah.

Geçmişi okumadım.Çok sayfa var.
İşler gene çok yoğun,fırsat buldukça gelicem kızlar.Kendinize çok iyi bakın.

2 ayda 1 geliyon nerdesin kız

Pişşt melisten ses yok mu hala? Bu arada kürtaj konusuna gelince kürtaja karşıyım bunun yerine doğum kontrolle ilgili daha fazla eğitim verilmeli. Bunun dışında tecavüze uğramış kadınlara doğurun demek büyük bir vicdansızlık. Biz bakarız demekde ayrı bir iğrençlik.

biz 3. buluşcaz izmirlilerde hala tık yok demek ki isteksizsiniz hiç adım atan görmedim kimse konuyu açmıyo

dün söylemiştim eşimin arkadaşı ameliyat olacak bugün gelmişler buraya ailecek şimdi eşimde gitti yanlarına. inşallah iyi haberleler gelir...
burda tanıdıklarıda yok bizden başka, biz yer ayarlamayın bize gelin dedik ama bakalım eşimden haber bekliyorum geleceklerse akşam için başka yemekler yapmam gerek. fasülye haşlamıştım etli kuru fasülye yapsam ayıp olur mu:44: tavuğumda var bütün fırında tavuk da yapabilirim. şimdi mercimek çorbası yaptım pişiyo... birazdan çıkıp yeşillik alıcam salata için.

walla ben burdada yazdım,face tede açtım konuyu konuştuk kaç kere.ama uyuşmadı günler gitti

nasıl uyuşturamıyosunuz 1 ay önceden planlayın o güne başka iş çıkamayın demek gelmeye niyetleri yok bi pazar kahvaltı planlayın hem öğleden sonra işi olanlar olsa bile problem olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…