Eylül dostluğumuza burada devam (:

ramazanda eylül diye konuşmuştuk,eylül bitiyor bu hafta

bende artık sormak istemiyorum,kendimi sapık gibi hissetmeye başladım,hadi buluşalım hadi buluşalım dermiş gibi oldum..:26: o yüzden buluşmak isteyene herzaman ben burdayım..

valla hanzade sana tamamen katılıyorum 3-4 kişi bi ayarlayamadık ben bikç kere söledim ayarlanmadı bi türlü :44::44::44::44:

çitlenbik tatildeydi zaten..buanıda görüyosunuz yakalayabilene aşkolsun

bu gidişle öyle yapıcaz ikimiz görüşücez..he bu arada heragirl de izmirde.5 kişiyiz yani ama

yoğunum biraz, arada bir bakıyorum melisten haber çıkmadı mı daha merak içindeyim, inşallah gönlünden geçen gerçekleşir..

Hanzade eşine emek vererek güzel bir sofra hazırlamış, sen gelinliğini giyebildinmi peki

Pingum nasıl oldun,şimdi iyisindir umarım..

landfloves; Allah korumuş iyi bir macera yaşamışsın, bende h.sonu Ant. gidiyorum ilk denize girerken tırsarım şimdi

Daphne DÜN EŞİN KAÇTA GELDİ AFFETTİNMİ ADAMI

Benden 10 dakika önce eve gelmişti. Tam affettim başka bir şey yaptı. Bende çemkirip küstüm. Neyse babam bize maç seyretmeye gelmişti. Bende mutfakta çay hazırlıyordum geldi yanıma barıştık. Dün bende gergindim sanırım. Bende biraz öküzce davrandığımı itiraf edebilirim

hamilelik, doğum, bebiş bakımıyla ilgili güzel bir dosya hazırladım şimdilerde onu düzenlemeye çalışıyorum
isteyene verebülürüümm

vaficim teşekkürler giydim gelinliğimi akşam çok güzeldi ama şimdi uykusuz ve yorgunum

hamişler aslında ne aldınız,kaç tane aldınız,ne lazım gibi bir liste yapsanız bize yardımcı olur çok...tabi bu liste doğumdan sonra da devam eder.

ben bu haftasonuna kadar şu dosyayı düzenleyeyim o halde talibi çok
bu cuma ya da cumartesi gönderirim hepinize
ya burda kopyala yapıştır yaparım ya da mail atarım

ekledikçe de veririm

diğer hamişler sizin de vardır ufak tefek notlarınız siz de verin

hamişler aslında ne aldınız,kaç tane aldınız,ne lazım gibi bir liste yapsanız bize yardımcı olur çok...tabi bu liste doğumdan sonra da devam eder.

o listeyi doğumdan sonra veririz, boşuna aldığımız şeyler olursa uyarırız şunu almayın ya da şunu mutlaka alın falan diye

ahsencim benim yok listem ya. Tahlil sonuçlarımı aldım şimdi doktora yarın gidicem. demir bağlama kapasitem yüksek çıktı kan değerlerim düşük çıktı. kan hapımı daha 1 haftadıre kullanıyorum hiç ihmal etmemem lazım ya

eveeettt bebişleri bi yazalım bakalım nezaman gelecekler allah nasip ederse..

1.AHSEN 03.01.2013

2.PİNGU 09.01.2012

3.JELO 16.01.2013

4.SOFİŞ 14.02.2012

5.CAPON 24.03.2012

unuttuğum varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…