Eylül dostluğumuza burada devam (:

mide bulnatısı yaptığı için kan ilacını ben de kullanmıyorum, pekmez tüketiyorum bolca
hamileliğimin başından beri hiçbir kimyasal almamaya çalışıyorum bu sebeple vitamin ilacını bile her gün almamaya gayret gösteriyorum çok şükür bebeğimin de herşeyi normal gidiyor
düşün folikasit takviyesi bile almadım ben

kanın çok çok düşük değilse pekmez takviyesi bile yeter
sonuçta o ilaçlardan fayda sağlıyoruz tabi ki ama içindeki kimyasallar da bebeğe ulaşıyor
doğum sonrası aşılarla ilgili bile söylentiler var, olabildiğince çocugumu uzak tutucam kimyasallardan

eveeettt bebişleri bi yazalım bakalım nezaman gelecekler allah nasip ederse..

1.AHSEN 03.01.2013

2.PİNGU 09.01.2012

3.JELO 16.01.2013

4.SOFİŞ 14.02.2012

5.CAPON 24.03.2012

unuttuğum varmı?

işallah bu listemiz dahada kalabalık olur yakın zamandaa oy benim oğlumun gelmesine ne az kalmış sağlıkla gelsin bitanem işallah.

Son düzenleme:
eveeettt bebişleri bi yazalım bakalım nezaman gelecekler allah nasip ederse..

1.AHSEN 03.01.2013

2.PİNGU 09.01.2012

3.JELO 16.01.2013

4.SOFİŞ 14.02.2012

5.CAPON 24.03.2012

unuttuğum varmı?

inşaAllah melis de eklenmiştir bu listeye

jelo, pinguş ve benim sıralamam değişebilir ama
malum bebeklerin canı 38. haftadan sonra ne zaman isterse o zaman doğuyolar

ahsen aynı şeyleri düşünüyoruz bende folikasiti vitamini bikaç kez aldım sonra nasılsa her besini yiyorum boşuna ilaç kullanmıyayım dedim bıraktım. kan ilacımıda kullanmıyodum aslında hamileliğin başında verdi doktor ama 1 haftadır çok halsizlik ve merdiven çıkarken nefes nefese kalınca 1 haftadır kullanıyorum. pekmez sevmem ama mecburen yiyeyim bari aç karnamı yiyosun ?

ya kızlar hepimiz birbirimize numaralarımızı verelim bari yada en azından 1-2 kişide olsun numaramız melisi arardık şimdiye bu kadar merak etmezdik. kız cadıı telefondan filan bi giriversenee

pekmezi ben de sevmiyorum ama mecbur yiyorum işte
aç karnına tok karnına farketmez ama önemli olan c vitaminiyle birlikte tüketmek
hızlıca demire dönüşmesi için c vitaminine ihtiyaç var, bu yüzde ben limonla tüketiyorum
buna dikkat et tüketirken

merdivenlerden çıkarken tansiyonun düşüyor olabilir mi acaba?
ben de çok yoruldugumda aynen öyle oluyorum hemen uzanıyorum ya da oturuyorum

tamam canım annemlere söyliyim bakalım doğal pekmez satan biyer biliyolarsa doğalını alayım sağol. zaten kesintisiz iş yapamıyorum artık ahsen ya 2 iş yapıp bi uzanıyorum hemen titriyo sanki bacaklarım halsizleşiyorum bacaklarımı dikiyorum bi. Bide bikaç gündür sabahları çok yorgun uyanıyorum acaip bel sırt ve bacak ağrım oluyo bunları unutmayıp kontrolde söylemem gerek. rahat pozisyonu bulamıyorum uyurken, deliksizde uyuyamıyorum heralde ağrılarım uyandırıyo.

mm sanırım senin kansızlığın benden daha fazla. Ben bu kadar halsizlik hissetmiyorum iş yaparken
az bir zaman kaldı biraz daha sabredicez. Bel ve sırt ağrıları da normal, internetten biraz bak bazı egzersizler var rahatlatmak için. Bir de eşin her akşam ovalasın sırtını sen dik bi şekilde otur, kan dolaşımını hızlandırır hem

Uyku pozisyonu ayrı bir mesele zaten dalana kadar mafoluyorum, bir de bende huzursuz bacak sendromu var düşün halimi yani. Gece iki üç kez uyanıyorum o da tuvalete kalkmak için. Çok sık gidiyorum ya bildiğin gibi değil. AKşam olunca su içmeye korkuyorum, bir de karnım artık iyice büyüdü afedersin mesaneme daha çok baskı yapıyor. Bu yüzden azcık da gelse tutamıyorum

aynen ahsen ya. tuvalete giriyorum ellerimi yıkıyorum tam çıkarken sanki mesanem boşalmamış gibi geliyo sanki daha tuvaletim var gibi hadi tekrar giriyorum eşim gülüyo bana çok sık tuvalete gdiyiorum ve tutamıyorum. Ay ayıp olcak ama sanki hapşururken şiddetli öksürürken kaçırıvercem gibi oluyo sırtımı ovduruyorum zaten akşamları, avcunun içiyle hafif hafif ovuyo iyi geliyo gerçekten. kız biz göbekler büyüdükçe nasıla uyucaz ya. bebek sola dönünce rahat edermiş bende soluma dönük uyuyamam zorluyorum kendmi bazen bebeğim rahat etsin diye ama gece nasıl rahatsam o pozisyona dönüyorum.

huhuuu kızlaaarr
AKşama menüler ne bakalım. Bizi annem çağırdı yemeğe. iş çıkışı gidip biraz uzanırım yemeğe kadar. köfte varmış yemekte heralde pilav ve çorba vardır yanındada. Dünde ev mantısı satan bi yerden mantı aldım yoğurtlu, tereyağlı oh mis olmuş yanındada etli patates yemeği yaptım.

evet ben de öyleyim ellerimi yıkarkn bile hala çişim varmış gibi oluyo
bir de ben normalde gece hiç tuvalete kalkan bir insan değilimdir, ama şimdi en az 2-3 kez uyanıyorum bir de sanki günlerce hiç yapmamış gibi şiddetli geliyor

plesantaya ulaşan damar yolu sırtımızın sağına doğru yer alıyomuş, bu yüzden gebeliğin son aylarında sırt üstü ve sağ yatmamaya çalışın diyor doktorlar. Sola yatınca kan dolaşımı daha hızlı oluyor ve bebeğe daha fazla besin ve oksijen gidiyor

ayy bir de ne öğrendim, rasulullahın bebeklere yönelik uygulamalarını okuyunca bişeye rastladım. Bebekler ilk doğdugunda sarı bir beze sararmış onları, sarı bulamazsa da beyaza sararmış. Ve ilk haftalarda sarı giydirmeyi tavsiye etmiş. Bebekler için sarı rengi uygun görmüş hep. Ben de bunun sebebine bakayım dedim yüzde yüz tıbbi bir açıklaması vardır diye. Sonra öğrendim ki yeni doğan bebeklerin çok büyük bir kısmı sarılığa yakalanıyormuş, hastahanede doktorlar sarı giydiriyormuş, üstüne üstlük yeni doğan küvezlerinin yüzde doksanı sarı ışıkla aydınlatılıyormuş. Yani sarının sarılığı önlediği ya da tedavi ettiği bilimsel bir gerçekmiş. Anneme söyledim, o da sarılığa yakalanan bebeklere biz de sarı giydirirdik diyor.

bu yüzden kızlar bebeklerinizin ilk giyeceği takımı sarı alın, ya da üzerine saracağınız battaniyesinin rengi sarı olsun
hem rasulullahın tavsiyesi hem de tıbbi bir gerçek

bugün bizim evlilik yıldönümümüz, evde kutlamaya karar vermiştim, ama maalesef izin alamadım, eşimede süpriz olsun diye gidince yapabileceğim pratik şeyler düşündüm..

Soslu biftek
p.püresi
Z.y. barbunya
havuç salatası
patlıcan salatası
közlenmiş biber
haydari
meyve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…