Eylül dostluğumuza burada devam (:

ahsen sağol valla iyi olduğu söylediğin anneme söyliyim hemen gidince bakalım onunda bilgisi varmı. hastane çıkış setini sarı alalım severim zaten bebişlerde sarı rengini. zaten Peygamberimizin yaptığı her davranışın bilimsel bi açıklaması var.

ben geldim hanımlarrr

hemen haberlere geçiyorum geçmişi okuyamadım bile;
dün akşamdan başlıyım evlilik yıldönümümüz için evdeydik zaten söylemiştim öncesinde ben bir kaç yemek yaptım hazırlanıyım derken eşim erkenden geldi ben daha paspal süprizzz elinde pastası kurbağa oyuncağıyla inanılmaz şaşırdım, sonra sen git odaya ben hazırlancam gelme dedim hazırlanırken o sırada apı çaldı bakmadım hiç noldu fln derken çiğköfte istedim dedi he fln dedim ama salona hiç girmedim çağırdı yanına bir batım kocaman orkide vede bir sürü güller inanılmaz şaşırdım asla beklemediğim birşeydi
sonra mutfağa girdi sote fln yaptı hazırladık sofrayı o sırada asıl hediyesi kolyemi verdi isim yazdırmış bir ara istemiştim unutmamış bir tanecik bebeğim benimmmmmm bunca romantiklikten sonra malummm sporlar vs vee trabzon maçı olduğu için oturduk onu izledik buda romantikliğin doruk noktasıydı

gelelim bugüne sabah erkenden kalktık doktor için yakındaki hastaneye gidelim hemde orda benim doktorumun eşi kadın doğumcu yabancı değil dedik nys gittik il an tahlili için bekledik 1.5 saat tam çıktı dedik birde demezlermi tüm sonuçlar yandı yeniden bakılca artık sinirden dolmak üzereydim stres tabiki nys doktorun yanına girdik ultrasyonda tam belli olmaz kanı bekliyelim dedi güzelce muhabbet ettik neyseki bu sefer yarım saat bekledik veeee HCG değerim 795 çıktı hemen kendi doktorumu aradım çok şaşırdı mükemmel tebrik ederim dedi, doktor bu seferde yemek arasına çıkmış bir 45 dk daha bekledik oda gördü sonucu tebrik ederim gayet iyi haftaya salı ultrasyonda kontrole çağırdı anlattı hamilelik sürecinde bunlar şunlar ıvır zıvır

yaniiii hamileyimmmmmmm

sonuç olarak hanımlar hepinizden Allah bin kere Razı olsun inanılmaz destek ve moral kaynağım oldunuz. Rabbim tüm isteyenlere en kısa sürede nasip etsin, ben hala inanamıyorum çok garip bir duygu telefonlarım susmuyor öğrenenlerde ağlamaya başlıyorlar direk
çok çok teşekkür edrim teker teker hepinize bana moral verenler dua edenler sevinenler için
hepinizi çok seviyoruuummmmmmmm

şimdi ben geçmişi okuyum hemen

heycandan habire msj tekrarı olmuş evde değilim kızlar fırsat bulup hemen yazıyım dedim

Son düzenleme:
oyy melisim benim küçük anneeemm gözünüz aydın canım oohh bee içim rahatladı vallahi çok duygulandım inanki canım benim. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin işallah. Çok dikkat et bugünler kendine bebeğin güzel güzel tutunsun. Ya Rabbimin mucizesi ben demiştim sana Allah isterse olmayacak şey yok bakma doktorlara diye. oohh bizim bebişlere arkadaş geliyo
Aydasu ve chitlenbik işallah sizinde güzel muıtlu haberlerinizi aLalşım canım arkadaşlarım.

MELİS ; çok sevindim senin adına işte bak Rabbim isteyince nasıl da veriyor çok güzel bir haber çok mutlu oldum. inşallah sorunsuz güzel bir hamiliek ile büyütür alırsınız kucağınıza..

evlilik yıldönümünüze 2 kat mutluluk katmış

mlscim tebriklerrrr hayırlı olsun çok sevindimmmm

ahsencim bizde de öyledir sarılığa karşı uyurken yüzüne sarı bşy örterler filan hep sarı bulundururlar

melis çok sevindim canm sabahtan beri bekliyoruz seni bizim imkansız dememiz bişi ifade etmiyo Allah isteyince her şey oluyo çok mutlu oldum valla bu gidişle bende seneye yazı bekleyemicem sanırım siz haber verdikçe gaza geliyorum :)

Tüm kalbimle söylüyorum Allah bin kere razı olsun hepinizden inanılmaz destek ve moral veriyorsunuz bundan önemlisi yok ben hala şaşkınlığı içersindeyim insan inanamıyor şaka gibi sürekli kendime hatırlatma ihtiyacı duyuyor

MELİS cnm çoookk tebrik ederim...ya işte iğneler umutsuzluklar derken allah mucizesini verdi bile...aman kendine dikkat et bundan sonra..öyle çok spor flnda yapma

suan salyya sumuk aglıyorum kendı pcmden okuyordum melısı beklıyordum ama cevap yazamıyordum esımın pc den gırmeyım demıstım, melısın haberını beklıyordum hemen esımın pc aldım. rabbımın mucızesı karnındakı bebegın mınık annee, Allah ım ne kadar duygulandıgımı anlatmaya kelımeler yetmez... yazdıklarını okuyunca aglamaya basladım esım anlamsız anlamsız suratıma bakıyor noldu dıye, melıs hamıle demısım sankı tanıyor gıbı...

melıs canım kocaman sarılmak ısterdım sana suan, Rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ıns canım, kendını yorcak her hareketten kacın, cok cok dıkkatlı davran, banyoda dıkkat et, yavas hareket et, ay ne bıleyım ıste dıkkat et mucıze kuzumuza

darısı sana inşallah aydasu tüm kalbimle söylüyorum. seninde güzel haberini almak istiyorum artık Allahın izniyle

kıyamam ama ben sana şu anda emin ol tatlım hani ilk test yaptım acaba dedim ya burda söyledikten sonra sizden desteği alınca hissedince bütün korkularım geçmişti inanıyordum çünkü evet var birşey ve sizin sayenizde dahada moralim arttı olucak o orda dedim.
Allahım en kısa zamanda sanada nasip etsin inşallah bunu tüm kalbimle söylüyorum yeminlen hani bu mucizeyi ben yaşadım herkese yaşatsın olmaz olmaz dedik takmadık artık nasip dedik Allahı:m verdi. en tez zamanda sendende duyalım bu haberii

Son düzenleme:
melis geldin nihayet kaç haftalıkmış bebiş çok mutluyum bu arada yine yine teyze oluyorum ayy melis bir ara ne demiştin daha yasım küçük 5 sene sonra falan diye

aydasucum hassas arkadaşım ağlama eşinin yanında burayı yasaklar yoksa sana bak.

Meliscim tam mevsim geçişi şuan, hamilelikte çok hassas oluyosun zaten dikkat et kendine hasta olmamaya çalış. ben öğrendiğim ilk ay hasta oldum hatırlarsan. ateş halsizlik çok fenaydım. bitki çayı içemiyosun,ilaç içemiyosun. hamilellerin içtiği ağrı kesici hafif olduğundan etki etmiyo zaten çok zor oluyo dikkat et kendine ayağından çorabını eksik etme, sakın uzanma yükseklere, yerede eğilme. riskli dönemdesin 2 ay dikkat et kendine hatta kayınvalidene git arada sırada.

mls süper bi yıldönümü sürprizi...ben de böyle bi sürpriz yapmak isterdim kocişime...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…