- 18 Ekim 2009
- 1.678
- 13
- 158
- Konu Sahibi landfloves
-
- #10.701
bizde kabak çitmesi var
ben geldim hanımlarrr
hemen haberlere geçiyorum geçmişi okuyamadım bile;
dün akşamdan başlıyım evlilik yıldönümümüz için evdeydik zaten söylemiştim öncesinde ben bir kaç yemek yaptım hazırlanıyım derken eşim erkenden geldi ben daha paspal süprizzz elinde pastası kurbağa oyuncağıyla inanılmaz şaşırdım, sonra sen git odaya ben hazırlancam gelme dedim hazırlanırken o sırada apı çaldı bakmadım hiç noldu fln derken çiğköfte istedim dedi he fln dedim ama salona hiç girmedim çağırdı yanına bir batım kocaman orkide vede bir sürü güller inanılmaz şaşırdım asla beklemediğim birşeydi
sonra mutfağa girdi sote fln yaptı hazırladık sofrayı o sırada asıl hediyesi kolyemi verdi isim yazdırmış bir ara istemiştim unutmamış bir tanecik bebeğim benimmmmmmbunca romantiklikten sonra malummm sporlar vs vee trabzon maçı olduğu için oturduk onu izledik buda romantikliğin doruk noktasıydı
gelelim bugüne sabah erkenden kalktık doktor için yakındaki hastaneye gidelim hemde orda benim doktorumun eşi kadın doğumcu yabancı değil dedik nys gittik il an tahlili için bekledik 1.5 saat tam çıktı dedik birde demezlermi tüm sonuçlar yandı yeniden bakılca artık sinirden dolmak üzereydim stres tabiki nys doktorun yanına girdik ultrasyonda tam belli olmaz kanı bekliyelim dedi güzelce muhabbet ettik neyseki bu sefer yarım saat bekledik veeee HCG değerim 795 çıktıhemen kendi doktorumu aradım çok şaşırdı mükemmel tebrik ederim dedi, doktor bu seferde yemek arasına çıkmış bir 45 dk daha bekledik oda gördü sonucu tebrik ederim gayet iyi haftaya salı ultrasyonda kontrole çağırdı anlattı hamilelik sürecinde bunlar şunlar ıvır zıvır
yaniiii hamileyimmmmmmm
sonuç olarak hanımlar hepinizden Allah bin kere Razı olsun inanılmaz destek ve moral kaynağım oldunuz. Rabbim tüm isteyenlere en kısa sürede nasip etsin, ben hala inanamıyorum çok garip bir duygu telefonlarım susmuyor öğrenenlerde ağlamaya başlıyorlar direk
çok çok teşekkür edrim teker teker hepinize bana moral verenler dua edenler sevinenler için
hepinizi çok seviyoruuummmmmmmm
şimdi ben geçmişi okuyum hemen
suan salyya sumuk aglıyorum kendı pcmden okuyordum melısı beklıyordum ama cevap yazamıyordum esımın pc den gırmeyım demıstım, melısın haberını beklıyordum hemen esımın pc aldım. rabbımın mucızesı karnındakı bebegın mınık annee, Allah ım ne kadar duygulandıgımı anlatmaya kelımeler yetmez... yazdıklarını okuyunca aglamaya basladım esım anlamsız anlamsız suratıma bakıyor noldu dıye, melıs hamıle demısım sankı tanıyor gıbı...
melıs canım kocaman sarılmak ısterdım sana suan, Rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ıns canım, kendını yorcak her hareketten kacın, cok cok dıkkatlı davran, banyoda dıkkat et, yavas hareket et, ay ne bıleyım ıste dıkkat et mucıze kuzumuza
darısı sana inşallah aydasu tüm kalbimle söylüyorum. seninde güzel haberini almak istiyorum artık Allahın izniyle
Allah razı speddy elıfım senden de canım... ınanın o kadar duygulandım kı harfler zor secıp yazıyorum aglamaktan...
suan salyya sumuk aglıyorum kendı pcmden okuyordum melısı beklıyordum ama cevap yazamıyordum esımın pc den gırmeyım demıstım, melısın haberını beklıyordum hemen esımın pc aldım. rabbımın mucızesı karnındakı bebegın mınık annee, Allah ım ne kadar duygulandıgımı anlatmaya kelımeler yetmez... yazdıklarını okuyunca aglamaya basladım esım anlamsız anlamsız suratıma bakıyor noldu dıye, melıs hamıle demısım sankı tanıyor gıbı...
melıs canım kocaman sarılmak ısterdım sana suan, Rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ıns canım, kendını yorcak her hareketten kacın, cok cok dıkkatlı davran, banyoda dıkkat et, yavas hareket et, ay ne bıleyım ıste dıkkat et mucıze kuzumuza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?