Eylül dostluğumuza burada devam (:

burası sızler cıdden cok farklısınız ınsan herkesten once buraya gelıp haber vermek ıstıyor, kardeslerıyle paylasmak ıstıyor degıl mı...
Rabbım nerde ısteyen varsa aratmadan versın ınsallah melıscım yer gok dua uzerıne, o kadar ıcten ıstemıssın kı Yuce Rabbım gerı cevırmemıs...

Melissss tebrikler canım gözünüz aydın sen gerçek bi mucize yaşıyosun allah herkese nasip etsin acayip duygulandım bende yaa süper bi haber gerçekten rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş...

Son düzenleme:

haklısın canım toparlanmam lazım hemen, yoksa dedıgın gıbı olacak, kı meraklım soruyor ne yazıyon dıye ondan yazamıyom ya evdeyken...

evet kesınlıkle melıscım cok cok dıkkat et kendıne su hassas ayları atlat hayırlısı ıle gerısı kolay ınsallah... sakın sakın dolaplara uzanma, kız bı de en kucugumuzsun ya en bızım artık yandın onu yapma melıs sunu yap melıs der dururuz

meliisss

sana kocaman sarılmak istiyorum şuan
mucize bebek resmen, Allahım sen ne büyüksün ya
bu degere göre yanılmıyosam 5. haftada oluyorsun değil mi?
son adet tarihine göre belirlenmez sanırm senin haftan
bu yüzden ultrasonda doktorun söyler
off melis ya dikkat et kendine nolur

elif sen rahat ol cicim biz bebekleri kucağımıza alalım bak sen o zaman gör nasıl hepsi tek tek hamile kalıyo

melis geldin nihayet kaç haftalıkmış bebiş çok mutluyum bu arada yine yine teyze oluyorum ayy melis bir ara ne demiştin daha yasım küçük 5 sene sonra falan diye

sen ne zaman yapıon senin veleti? ne zaman atıonuz temeli ondan haber ver teyzesi oo bendeki pcosu ben bilmeden önce ne sallıyordum sonra öğrenince e insan istemeye başlıyor ihtimaller az çünkü sonrasında böylede olunca aptala dönüyorsun

evet tatlım çok dikkat edicem mümkünse sürmem elimi birşeye insan hemen bir koruma iç güdüsüne sahipleniyor eşimden de Allah bin kere razı olsun benden fazla heycanlı ve inanılmaz dikkat ediyor maşallah

mls süper bi yıldönümü sürprizi...ben de böyle bi sürpriz yapmak isterdim kocişime...

boşver yıldönümünü sen yeni yıl hediyesi ver

Rabbim herşeyi yaratandır bunu bu gün doktor bile dedi ben hiçbir hastama asla demem nelerini gördüm olmaz o hak bende yok diye. Allahım en kısa zamanda nasip edicek sanada gönülden dua ediyorum tatlım

tüh yakalandım, aradan sıvışmaya çalışıyordum :18:

Yakında çok yakında çalışmalara başlıycam

sıvışamazsııııınn.. Bence sıra senin olmalı geciktirme bebek işini canım

pingu baskı yapmaya başladı :)

yaa baskı değil tatlım hepiniz bu güzelliği tadın istiyorum Allahın izniyle. sizi sevdiğimden diyorum yani

reklamlardan hemen sonra.

hadi yapın artık ama

ay söyleyene bak sen.. sen bizden kıdemli evlilikte canım hadi siz yapın artık amaa

aminnn Allah razı olsun.çok teşekkür ediyorum canım benim burda böyle sizle konuşunca ben daha çok heycanlanıyorumm. Allahım en kısa zamanda nasip etsin sanada

Allah bin kere razı olsun tatlım benim, Allahım hepinizi korusun, minik kızçene bir aradaş daha geliyor. Rabbim sağlıkla sanada kucağına almayı nasip etsin. artık siz doğurun sonrasında öğrencem sizden gaz nasıl çıkartılır

şu anda çok küçük görünmüyor bile 4 hafta 1 gün daha teyzesi hamilelik takviminde baktım daha görünmüyor, ben dikkat ediyorum tatlım gerisi Rabbime kalmış ona emanet

ahhaha benim hamilelik takvimine bakın diğer kardeşlerinin yanında nasılda garip kalıyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…