- 20 Nisan 2008
- 4.464
- 459
- 698
- Konu Sahibi landfloves
-
- #10.721
kıyamam ama ben sana şu anda emin ol tatlım hani ilk test yaptım acaba dedim ya burda söyledikten sonra sizden desteği alınca hissedince bütün korkularım geçmişti inanıyordum çünkü evet var birşey ve sizin sayenizde dahada moralim arttı olucak o orda dedim.
Allahım en kısa zamanda sanada nasip etsin inşallah bunu tüm kalbimle söylüyorum yeminlen hani bu mucizeyi ben yaşadım herkese yaşatsın olmaz olmaz dedik takmadık artık nasip dedik Allahı:m verdi. en tez zamanda sendende duyalım bu haberii
mls süper bi yıldönümü sürprizi...ben de böyle bi sürpriz yapmak isterdim kocişime...
simillanın listesine çok şükür melisimide ekledik..
sırada inşallah chiitlenbik ve aydasum var
aydasucum hassas arkadaşım ağlama eşinin yanında burayı yasaklar yoksa sana bak.
Meliscim tam mevsim geçişi şuan, hamilelikte çok hassas oluyosun zaten dikkat et kendine hasta olmamaya çalış. ben öğrendiğim ilk ay hasta oldum hatırlarsan. ateş halsizlik çok fenaydım. bitki çayı içemiyosun,ilaç içemiyosun. hamilellerin içtiği ağrı kesici hafif olduğundan etki etmiyo zaten çok zor oluyo dikkat et kendine ayağından çorabını eksik etme, sakın uzanma yükseklere, yerede eğilme. riskli dönemdesin 2 ay dikkat et kendine hatta kayınvalidene git arada sırada.
seni ne zaman sokuyoruz listeye şekerim
tüh yakalandım, aradan sıvışmaya çalışıyordum :18:
Yakında çok yakında çalışmalara başlıycam
melis geldin nihayet kaç haftalıkmış bebiş çok mutluyum bu arada yine yine teyze oluyorum ayy melis bir ara ne demiştin daha yasım küçük 5 sene sonra falan diye
aydasucum hassas arkadaşım ağlama eşinin yanında burayı yasaklar yoksa sana bak.
Meliscim tam mevsim geçişi şuan, hamilelikte çok hassas oluyosun zaten dikkat et kendine hasta olmamaya çalış. ben öğrendiğim ilk ay hasta oldum hatırlarsan. ateş halsizlik çok fenaydım. bitki çayı içemiyosun,ilaç içemiyosun. hamilellerin içtiği ağrı kesici hafif olduğundan etki etmiyo zaten çok zor oluyo dikkat et kendine ayağından çorabını eksik etme, sakın uzanma yükseklere, yerede eğilme. riskli dönemdesin 2 ay dikkat et kendine hatta kayınvalidene git arada sırada.
mls süper bi yıldönümü sürprizi...ben de böyle bi sürpriz yapmak isterdim kocişime...
burası sızler cıdden cok farklısınız ınsan herkesten once buraya gelıp haber vermek ıstıyor, kardeslerıyle paylasmak ıstıyor degıl mı...
Rabbım nerde ısteyen varsa aratmadan versın ınsallah melıscım yer gok dua uzerıne, o kadar ıcten ıstemıssın kı Yuce Rabbım gerı cevırmemıs...
tüh yakalandım, aradan sıvışmaya çalışıyordum :18:
Yakında çok yakında çalışmalara başlıycam
pingu baskı yapmaya başladı :)
reklamlardan hemen sonra.
hadi yapın artık ama
reklamlardan hemen sonra.
hadi yapın artık ama
Melissss tebrikler canım gözünüz aydın sen gerçek bi mucize yaşıyosun allah herkese nasip etsin acayip duygulandım bende yaa süper bi haber gerçekten rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş...
meliisss
sana kocaman sarılmak istiyorum şuan
mucize bebek resmen, Allahım sen ne büyüksün ya
bu degere göre yanılmıyosam 5. haftada oluyorsun değil mi?
son adet tarihine göre belirlenmez sanırm senin haftan
bu yüzden ultrasonda doktorun söyler
off melis ya dikkat et kendine nolur
sıvışamazsııııınn.. Bence sıra senin olmalı geciktirme bebek işini canım
ahhaha benim hamilelik takvimine bakın diğer kardeşlerinin yanında nasılda garip alıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?