- Konu Sahibi landfloves
-
- #11.021
günaydın kızlar
melis bana çekerse o bebek çok uslu olur ben bebekken o kadar sessizmişimki annemler nefes alıyormuyum die bakıyorlarmış bana
1 yasımda konuşmuşum çok korkunç valla bebek konusuyorbabama annemi şikayet ediyormuşum tam 12 aylıkken
günaydın kızlar
melis bana çekerse o bebek çok uslu olur ben bebekken o kadar sessizmişimki annemler nefes alıyormuyum die bakıyorlarmış bana
1 yasımda konuşmuşum çok korkunç valla bebek konusuyorbabama annemi şikayet ediyormuşum tam 12 aylıkken
bende küçükken çok sessiz usluymuşum demekki böyle bebeklerden ilerde korkmak lazım.
o yaşlarda bir velet konuşunca bir de şikayet fln aklıma direk chucky geldidüşünsene sen annenin arkasında sinsice sokuluyorsun işin bitti kadınn
aynen ya
1 yaşımda ameliyat olmuşum gözümden narkozdan kalkıp çay istemişim öle cocukmu olur ne tuafmışım hakket haa
Günaydın kızlar..
Ben dün iş heyecanıyla size sölemeyi unuttum. Dün doktora tahlillerimi gösterdim kansızlığım çokmuş. 2 gün kan serumu takılıcak. p.tesi salı takalım dedim bende. hayatımda ilk defa serum takılıcam. İşallah faydası olurda azıcık halsizliğim gider.
meliscim beslenmene de dikkat et, bebişinin gelişmesi için önemli, takviminde öyle yazıyor..
Günaydın kızlar..
Ben dün iş heyecanıyla size sölemeyi unuttum. Dün doktora tahlillerimi gösterdim kansızlığım çokmuş. 2 gün kan serumu takılıcak. p.tesi salı takalım dedim bende. hayatımda ilk defa serum takılıcam. İşallah faydası olurda azıcık halsizliğim gider.
Günaydın kızlar..
Günaydın kızlar..
Günaydın kızlar sabah eşimle beraber çıktık o havaalanına ben servise işe geldim bugün yok kocacım yanlız yatıcam daha doğrusu annemle
Yarında gece 2'de falan ancak evde olur yarın o gelene kadar evimi temizlerim diye düşünüyorum o görmeden yapıyım görünce kızıyor artık yapma ben yapıcam söyle bana diyor ama kıyamıyorum gerçi bu aralar zorlanmaya başladık oğlumla ama olsun yavaş yavaş yapıyorumm
Herkes iyidir umarım
Günaydın kızlar..
İyi değilim vaficiğim. Malesef dün anneannemin kalbi durdu. 15 dakikalık kalp masajından sonra yeniden hayata döndü ama şu an bilinci kalapalı ve yoğun bakımda dün hastaneydim. Bu arada pingu eşin ve senin adına çok sevindim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?