Eylül dostluğumuza burada devam (:

Günaydın kızlar...

Yeni geldim,1 senenin üstüne nüfüs cüzdanımı değiştirdim, artık bende evli bi bayaaaanım

bende küçükken çok sessiz usluymuşum demekki böyle bebeklerden ilerde korkmak lazım.
o yaşlarda bir velet konuşunca bir de şikayet fln aklıma direk chucky geldi düşünsene sen annenin arkasında sinsice sokuluyorsun işin bitti kadınn

özden ne güzel tam bakmalık bebekmişsin annem bana çocuğunun küçüklüğü sana benzerse ben bakmam die şimdiden pazarlık yapıo benle:44:

aynen ya
1 yaşımda ameliyat olmuşum gözümden narkozdan kalkıp çay istemişim öle cocukmu olur ne tuafmışım hakket haa

Günaydın kızlar sabah eşimle beraber çıktık o havaalanına ben servise işe geldim bugün yok kocacım yanlız yatıcam daha doğrusu annemle
Yarında gece 2'de falan ancak evde olur yarın o gelene kadar evimi temizlerim diye düşünüyorum o görmeden yapıyım görünce kızıyor artık yapma ben yapıcam söyle bana diyor ama kıyamıyorum gerçi bu aralar zorlanmaya başladık oğlumla ama olsun yavaş yavaş yapıyorumm
Herkes iyidir umarım

aynen ya
1 yaşımda ameliyat olmuşum gözümden narkozdan kalkıp çay istemişim öle cocukmu olur ne tuafmışım hakket haa

senden beklenir kızım senin velet nasıl olucak kim bilir sana laf yetiştirir he o
ben çok sessizmişim aklıma geldide herkes anlatır böyle garip gibi biraz büyüdüğümde böyle 6-7 yaşlarında o zaman halamın kızı sevgilisiyle buluşmak için bahaneyle benide alır götürürdü bende oturur sessizce bana sus payı dondurmamı yerdim,işin ucunda dondurma var niye ispikliyim dimi
he birde az büyüyünce içimdeki cevher çıkmış manken olucam demeye başlamışım hatta malesef o gün esofmanım delikmiş yırtık donlu manken mi olur demişler ordada mankenlik hayatım bitmiş

Günaydın kızlar..

Ben dün iş heyecanıyla size sölemeyi unuttum. Dün doktora tahlillerimi gösterdim kansızlığım çokmuş. 2 gün kan serumu takılıcak. p.tesi salı takalım dedim bende. hayatımda ilk defa serum takılıcam. İşallah faydası olurda azıcık halsizliğim gider.

inşallah canım 2 gün sonra herşey normale döner

meliscim beslenmene de dikkat et, bebişinin gelişmesi için önemli, takviminde öyle yazıyor..

evet tatlım ceviz,fındık ve sütümü içtim biraz önce birazdan atıştırcam birşeyler.
hamişler siz ilk başlarda ne yiyordunuz? vede nerelerinizde ağrılar vardı? merak ettim:44:

tatlım benim çok geçmiş olsun, olsun serumda birşey yok iyi gelir belki sana tam büyüme zamanında bebiş dikkat edin kendinize. demir hapı veya pekmez yemiyormusun sen?

Son düzenleme:

o yüzden o kadar yoruluyordun demek

İnşallah faydası olur canım, sende pekmez ve kara üzüm kurusu ye bol bol dışardan takviye yapmış olursun..

Allah kavuştursun canım,
Sende temizlik yapıcam diye yorma kendini ağır işlere sakın kalkışma, bebişin yorulur sonra..

hamişler bir sorum var size meraklandım

sizin miğde bulantılarınız ne zaman başladı? ne kadar sürdü?

ve kızlar evlilik yıldönümüzde hazırladığım masayı albüm yapıyorum bir türlü fırsat olmamıştı.

Son düzenleme:
İyi değilim vaficiğim. Malesef dün anneannemin kalbi durdu. 15 dakikalık kalp masajından sonra yeniden hayata döndü ama şu an bilinci kalapalı ve yoğun bakımda dün hastaneydim. Bu arada pingu eşin ve senin adına çok sevindim.

Geçmiş olsun canım iyi bari takviye yapılıcak biraz olsun iyi gelir düzelirsin senin sağlığına dikkat etmen gerek annesii

çok geçmiş olsun canım şimdi nasıl durumu.. dr ne diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…