- Konu Sahibi landfloves
-
- #11.041
İyi değilim vaficiğim. Malesef dün anneannemin kalbi durdu. 15 dakikalık kalp masajından sonra yeniden hayata döndü ama şu an bilinci kalapalı ve yoğun bakımda dün hastaneydim. Bu arada pingu eşin ve senin adına çok sevindim.
hamişler bir sorum var size meraklandım
sizin miğde bulantılarınız ne zaman başladı? ne kadar sürdü?
ve kızlar evlilik yıldönümüzde hazırladığım masayı albüm yapıyorum bir türlü fırsat olmamıştı.
İyi değilim vaficiğim. Malesef dün anneannemin kalbi durdu. 15 dakikalık kalp masajından sonra yeniden hayata döndü ama şu an bilinci kalapalı ve yoğun bakımda dün hastaneydim. Bu arada pingu eşin ve senin adına çok sevindim.
Taze anneekahvaltını yapmışsın dikkat et ara ara salatalık tarzı şeyler ye aç durma tamammı,
Miğde bulantısı veya ağrı tarzı şeyler bende hiç olmadı canım inşallah sendede olmaz yaşamazsın,
çok çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin....
benimde hiç miğde bulantım yokta ara ara sırt ve bacak ağrım oluyor oda hafiften o yüzden merak ettim, eşim soruyor ne zaman miğden bulancak senin diye daha var diyordum bende, demekki benimde olmucak.
çok çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin....
benimde hiç miğde bulantım yokta ara ara sırt ve bacak ağrım oluyor oda hafiften o yüzden merak ettim, eşim soruyor ne zaman miğden bulancak senin diye daha var diyordum bende, demekki benimde olmucak.
olmasında zaten yaa napcan.kız bebekler mide bulantısı çok yapar diye bi şey var.doğrumuki bu????
benim kuzenim mide bulantısından hastanelik oluyodu,aylarca yemek yapamadı...aşırısı çok kötü....2.çocugu erkekti onda bukadar olmadı
Hımm hiç ağrım olmadı seninde yorgunluktan oluyordur diyelim,aman aman miğden bulanmasın normal hayatına devam et,benim eşimde geçenlerde bile söyledi ben senin hamileliğinden bişey anlamadım ne miğden bulandı ne oram ne buram ağrıyor dedin ne doğru düzgün canın bişey çekti,hala evi komple temizliyorsun yemeğini yapıyorsun ben çözemedim senin bu hamileliği karnın çıkmasa bebişi ultrasonda görmesem inanmıycam diyor,arkadaşları hep demişler bak böyle olucak şöyle olucak çok çekiceksin demişler şimdi bize şaşırıyorlar nasıl olmadı hiçbişey diye,inşallah seninde böyle olur canım hamileliğinin tadını çıkarırsın istediğini yer içersin Allah nazarlardan saklasın
çok geçmiş olsun canım şimdi nasıl durumu.. dr ne diyor
Organları ömrünü tüketmiş bu kadar yaşaması bile mucize dedi doktor. İyi şeyler söylemedi. Dün yanına girdim. Hiç tepki vermedi ama o güzel yüzü, pamuk saçları öyle güzeldiki. O nasıl mutlu olacaksa bundan sonrası için Allah tan onu diliyoruz. Bakalım bekliyoruz bizde
Allah kavuştursun canım,
Sende temizlik yapıcam diye yorma kendiniağır işlere sakın kalkışma, bebişin yorulur sonra..
sen mide bulantısını ahsenle bana sor kuzum. bende adetim geçtiği an başladı hafiften gittikçe arttı da arttı. hiççç bişey yiyemez oldummm ay o günleri hatırlamak bile istemiyorum. midem bomboş ama ben öğürüyorum çok kötüydü valla. inşallah sende olmaz meliscim. mide bulantısız ağrısız jelo gibi bi hamilelik geçirirsinhamişler bir sorum var size meraklandım
sizin miğde bulantılarınız ne zaman başladı? ne kadar sürdü?
Saol canım, temizlik olmadan olmuyorki yapmadanda duramam,annecime ve eşimede çok yüklenmek istemiyorum eşim saolsun her işe el atıyor hemen ben yaparım diye ama işte kıyamıyorum annemede aynı şekilde çok yorulmadan yapıyorum şimdilik ama bir iki aya ne olur durumum bilmem göbüş çok büyüyorr
ee hamişler uzun zamandır göbüşlerinizin fotosunu çekmediniz..
meliscim senin göbüşün kadraja sığmaz şimdi
Bu haftasonu pazar günü beni yanına beklemiş bende anneme bu hafta pazar gideceğim demiştim. O çok üzdü beni. Çünkü anneannem 2 torununa çok düşkündür biride benim. Sürekli bebek yok mu deyip duruyordu. Annemle teyzemede hafta sonu o kızı bir doktora götürün bebeği olmuyor onun demiş. Onca derdinin arasında birde beni düşünerek kendini yoruyormuşDün yanına gidip konuştum elini yanaklarını öptüm ama yok hiç tepki vermedi ama iyileşsin ilk işim o görsün mutlu olsun diye bebek yapmak olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?