selam oncelıkle bu grup hayırlara vesıle olur guzel paylasımlar yaparız ... cunku bazı sacma gruplarda sırf kendı kendılerıne konusuyorlar yenı gelenlerı kaıle bıle almıyorlar yazıyosun soruyosun cvp veren yok.. sankı sanırsın parayla satın almıslar okadar yogun bır bencıllık var ... neyse oncelıkle bebegın hayırlı olsun canım ben yarın ılk doktor kontrolme gıtcem sat 28 agustostu 4+4 teyım ınsallah yarın kendını gosterır .. sen doktora gıttın mı acaba ..
bu arada kızlar bu hamılelık gosteren kısmı nerden yapıyorsunuz hanı yazıdıgınızın altına cıkan ımza gıbı olan bolumdekı kısmı
CANLAARR 9 ay sonunda bnde müjdeli haberlerimi verdim rabbim herkese nasip etsin...MAyıs annişlerimiz sizleri beklyrm...
canım arkadaşlarımmm ağustos topiğimizinn devamıı olsunn sizleride burda göreceğim...beklycğm...ordada sizinleyim..
çatlatma iğnesi ile hamile kaldım henüz kesesini ve kalp atışlarını duymadım sabırsızlıkla rabbim banada nasip etsin diyorum...
eylül hamişlerimizz....ekimm hamişlerimizz....hepinizii bekliyroum...
RABBİM SAĞ SALİM KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİN...
SAĞLIKLI HAYIRLI GEBELİKLER NASİP ETSİN RABBİMM
selam oncelıkle bu grup hayırlara vesıle olur guzel paylasımlar yaparız ... cunku bazı sacma gruplarda sırf kendı kendılerıne konusuyorlar yenı gelenlerı kaıle bıle almıyorlar yazıyosun soruyosun cvp veren yok.. sankı sanırsın parayla satın almıslar okadar yogun bır bencıllık var ... neyse oncelıkle bebegın hayırlı olsun canım ben yarın ılk doktor kontrolme gıtcem sat 28 agustostu 4+4 teyım ınsallah yarın kendını gosterır .. sen doktora gıttın mı acaba ..
merhaba
3. cocuguma hamıleyım esımden cok ben ıstedım kızlarımın bırı 10 dıgerı 7 yasında bu defa hayırlı saglıklı bır oglum olsun cok ısterım ınsallaha SAT 28 agustos aıle hekımım kandan gebelıge bakmadı erken dıye dayanamadım eczaneden test aldım pozıtıf cıktı hala ınanamıyorum cok ıstemıstım ama bıraz beklerız sanmıstım hamdolsun rabbıme olmayan ve ısteyen herkese versın rabbım ınsallah bızlere de sag saglım kucaklamayı nasıp etsın ınsallah
Gönlün çok temiz arkadaşım Allahın izniyle
keseyide/bebeğide/pıtpıtları da duyacaksın
gözünüz aydın.güzel bir 9 ay geçirirsin inşallah.çatlatma iğnesi bende vurunacam.sizdemi otriville vuruldunuz.ve nerden yapıldınız.
Naz bugün pazar ya tüm anneler
gezmeye gitmiş anlaşılan
Merhaba, bende Eylul hamisiyimmm:) Hamileligimi ayin 25inde ogrendim. 2 senedir cok istiyorduk.Asilama ile oldu bizimkisi. Allah isteyen herkese nasip etsin. Saglikla sihhatle bebislerimizi kucagimiza alalim insallah. Doktorum sadece bhcg lere bakti. Keseyi ve kalp atislarini beraber gorelim dedi. Insallah 9 ekimde pitpitlari ve bebisimi gorurum. Hamis arkadaslarim siz nasilsiniz? Agri sizi vs bisey var mi? Nasil besleniyorsunuz? Doktor vitamin falan bisey onerdi mi folik asitten baska? Ben bunlari 9 ekime kadar soramiyacagim doktoruma.
şekerim bndee kocişle maçaa gttm geldiimm stres attım bağrdım geldmmm :))senn npysnn ??nasl geçiyo kuzum..
QUOTE]
İyi yapmışın canım ne güzel stres attın. benim de aynı
hiç bi farklı bişey yaptığım yok ki evde yatıp durum
haftaya kalp atışını görmeye gidicem ama içim içimi yiyo :18:
inşallah inşallahh:))sen hamilesin dua et bizlerede bizde anne olalım
şekerim bndee kocişle maçaa gttm geldiimm stres attım bağrdım geldmmm :))senn npysnn ??nasl geçiyo kuzum..
QUOTE]
İyi yapmışın canım ne güzel stres attın. benim de aynı
hiç bi farklı bişey yaptığım yok ki evde yatıp durum
haftaya kalp atışını görmeye gidicem ama içim içimi yiyo :18:
bn keseye 2 hafta snra gdcm daha kuuzum ya :) hadi hayırlısıı şekerimm bnde çk merak edyrmda beklemek zorndym 3+4 deym daha :)
slm
herkese kizlarrr
slm cnmm nasıllsın nasıl gidiyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?