Eylül HAMİŞLERİMİZ ....MAYIS 2013 ANNELERİMİZ...

sanada evın hayırlı olsun canım.çok az klamış doguma allah kolaylık versın.yemesı ıyıyse kıloyu sorun yapma boşver duşundugumuzle kalıyoruz degılse..
aman öylede ortalama kilosunda olsa fazlasını istemem. doktora götüreceğim. böbrek vs baktıracağım. doğumada az kaldı. biz 10 kiloyu değil 9 kiloyu iple çekiyoruz. ahhhh ah. yürümeye başladı bir haftadır. kelime söylüyor ama iki kelimeyi henüz bir söylemiyor. 8 dişi var. saçları uzadı kuzumun. keçe bebk şekerleriyle uğraşıyorum bir taraftan....böyle işte.

maşallh yuruyoda.çok yogunsun dogumdan once yaptır yaptıracaksan tahlıllerını.dogumdan sonra cok zor olur.Allah kolaylık versın..bizim 13 ve 14.dişerımız patladı.tek tek çıkarmadı diş hiç.hep iki iki patladı.şuan 3 er 2 şer patladı arka arkaya .yazık kuzulara ya

Papatya kusura bakma anca fırsat buldum.2 ekimde soğum yaptım.4, 5 saatlik suni sancı sürecinden sonra normal doğumla kızıma kavuştum.18 aylık diğer bebişde olunca yazmak zor.
Oo maşallah bebeğin 3 aylık olmuş bile:)sağlıkla büyüsün.hayırlı evlat olsun inşallah.seni anlıyorum emınımkı çok yogunsundur.allah işlerini kolaylaştırsın

Oo maşallah bebeğin 3 aylık olmuş bile:)sağlıkla büyüsün.hayırlı evlat olsun inşallah.seni anlıyorum emınımkı çok yogunsundur.allah işlerini kolaylaştırsın
Papatya çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Evet çok ama çok yorucu yoğun bir süreç.dünde işe başladım.hemen yazamıyorum kusuru bakma.küçük 3 ortanca 19 aylık .ikiside emiyor vs vs

Papatya çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Evet çok ama çok yorucu yoğun bir süreç.dünde işe başladım.hemen yazamıyorum kusuru bakma.küçük 3 ortanca 19 aylık .ikiside emiyor vs vs
Kesmemene sevindim iyi etmişsin.3 cocuk zor ve yorucu elbet.akıllı uslu olur ınşallah kızçen.1 yaşına gelince daha düzene giriyor herşey

Kesmemene sevindim iyi etmişsin.3 cocuk zor ve yorucu elbet.akıllı uslu olur ınşallah kızçen.1 yaşına gelince daha düzene giriyor herşey
evet papatya zor 3 çocuk ama ev şenlikli olunca da iyi oluyor. emzirmeye devam ediyorum. 21 aylık olan zor bırakacak gibi. şimdilik şikayetimiz yok tabi. sizde ne haberler var. çocuklar nasıl.

evet papatya zor 3 çocuk ama ev şenlikli olunca da iyi oluyor. emzirmeye devam ediyorum. 21 aylık olan zor bırakacak gibi. şimdilik şikayetimiz yok tabi. sizde ne haberler var. çocuklar nasıl.
Ortanca kesti degilmi emmeyi .biz iyiz şükür meme işi bitti bizde.süte geçtik.uyku düzenimizide kurduk şükür.çok hareketli küçük üç çocukla enerjim çabuk tükeniyor artık.Allahtan ablallarıyla bol bol oynuyor.büyük okula ortanca kreşe gidiyor.minik peşlerinden aglayıp duruyor.biri sabahı biri öğlenci pek yalnız kalmıyor .ugurlarken ağlıyorum kucak isteyıp onlarla gıtmek ıstıyo :) neyse biri giderken dıgerı gelıyo :) böyle gider işte.yogun geçmiyor zaman.şükür buna.

selam
umarim mesajimi gorup cevaplama firsatiniz olur.
benim bebegimde kafa capi kucuk dogdu suan 40gunluk. sizin yasadiklarinizi suan bebeginizde bi sorun varmi diye merak ediyorum.umarim bebeginiz gayet sagliklidir. kendi bebegim icin cok endiseleniyorum bana yasadiklarinizi anlatirmisiniz. ozel mesaj nasil yaziliyor bilmiyorum
oglum 36+6 da dogdu 31.5 bas cevresi 46cm boy ve 2700kilo.
1 aylik kontrolunde 34.2 bas cevresi 52.5cm boy ve 3980kilo
tek endisem basinin kucuk olmasi zekasiyla ilgili bisey olmasindan korkuyorum. korkmanin faydasi yok rabbim hayirlisini verir her zaman sadece merak ediyorum allah.tan gelene boynumuz kildan ince
okuyupta firsatiniz olursa cevap verirseniz cok sevinirim.
allah kimseyi evlatlariyla sinamasin siniyorsada rabbimin yolundan cikmadan isyana suruklenmeden O.na siginarak bu sinavi vermemizi nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…