Eylül HAMİŞLERİMİZ ....MAYIS 2013 ANNELERİMİZ...

of ne güzel yaa inşallah darısı bize 2nizinde gözü aydın rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasib etsin

Nazcımm selam canım topiğin hayırlı olsun

Tüm annişler Rabbim sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı da nasip eder inşallah..

yok vurulmadım cmts inşallah ama çok endişeliyim gene olmazsa diye

cnm bnm perşembeyi boş geç cuma günndede eşinle birlkte ol sonrasnda zaten 36 saat sonra ilşki önerecek dilerim müjdeli haberler verrsnz..

kızlarrrrrr ne güzell yaa çoğalıyoruzz :))) rabbim sağ salim kucğnza almayı nasip etsinn :)) endişelenmeyin kızlar bitki çaylarndn uzak durun :))sebze ve meyve bolca tüketin folik asitlerinizi aksatmaynn sakın..ağır işler buaraalar yapmayn keseyi görene kdr çok dikktli olunn...ilşki dahii yapmyn bnce riskli oluyo bu dönmlerr tavsiyelerim bukadr :))) beyaz ekmek yemeyn yulaflı ekmek tercihiniz olsn hem bebeğe faydlı hemde kalorisi daha az bn öle yapyrm..bnm ikinci hamillğim...

of ne güzel yaa inşallah darısı bize 2nizinde gözü aydın rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasib etsin

cnm bnmm en kısa zamanda senide burda görecezz inşllhhh :)) dualarım sizinlee..

Nazcımm selam canım topiğin hayırlı olsun

Tüm annişler Rabbim sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı da nasip eder inşallah..

tşkler şekerimm yaaaa bi topik daha olsn dedim :)) ama diğer topiğimizde duruyoo kapanmadı yani tam gaz devammm arkdşlarmdaa burya gelck inşllhh :))

arada gel sende katıll bebeğim :))

meraba hoşgeldin hayırlı olsun :) midem çok kötü değil benim öle arada ufak bulantı gelip gidiyo çıkarıcak kadar olmadı hiç ama mide ağrım oluyo bazen zaten sorunlu bi midem vardı. ama halsizliği hiç sorma acayip tembelleştim yatağımı bile toplamaya üşeniyorum temizlik yapmak yemek yapmak ölüm gibi geliyo artık bana sabahlarıda uyanmam zor oluyo nolucak bu halimiz bakalım kocalarımız boşamazsa bizi iyidir

dahada çoğalırız inşallah :) şuanda çok dikkat etmemiz gerekiyomu yediklerimize daha çok yeni gibi ben daha inanamıyorum bile valla ağır işleri istesemde yapamıyorum çok üşeniyorum :) ama süpürmekten yer silmekten bişey olmaz heralde dimi :) sizce hemen doktora mı gitmeliyim daha bugün öğrendim yoksa 5 hafta olmasınımı bekliyim ?

merhaba kizlar
ben bugun kan verdim daha once idrar tahlilinden ogrendim ama doktor bana evet hamilesin derse inanacagim sanki simdilik inanmiyor gibiyim:) ama herkese duyurdum mu evet :) cunku durmuyor benim agzimda bise ya:) bu arada esim yurtdisindan kesin donus yapti simdilik sigortamiz yok bazi teklifler aldi en kisa zamanda baslayacak calismaya bakalim ama yinede suan ssk olmamasi beni cok endiselendiriyor gerci hamdolsun durumumuz iyi ozel muayenede karsilariz ama nedense kaygi yaptim ben. fiziksel olarak tek sikintim sol kasigim bazen adim atarken kasilip kaliyor agri oluyor yarin ogleden sonra insallah kan sonucumu alip daha kapsamli bir kontrole gidecegim 32 yasindayim yas ile ilgili endiselerim de var insallah risk olmaz cok istedim ben bu bebegi rabbim olmayan herkese versin bizlerede sag saglim kucaklamayi nasip etsin insallah amin

Allah razı olsun inşallah yaa:))sen 36 saati bekledinmi peki biraz özel olcak ama

sbh gözümü açınca midem bulanyr sonra çok şükür bidaha olmyo..bn 4.haftadym daha belki o nedenle çok bişe hissetmyrm diyeblrm :) arada belim sızlıyoo kasıkdada günde 2-3 kere batma oluyo..

cnm wala ben 6.haftada gtcm hem kalp atışlarını duymk hemnde kese için..şimdi gitsekde dr bşe demyck..kese görnmyo deyip kudurtcak :) haftaya gel diyck diye düşündğüm için 6.haftann içnde gtmyi düşünyrm aallah izin verirse..

hoşgeldinn cnm tebrikler bebeğin hayırlı olsun..cnm ya ssk olsada özel haastaneler artık çok ucuuz değil özel gibi zaten çok dert etme dilerim eşinde en kısa zamanda işe girer..cnm erken doktra gitme boşuna 6.haftada kesin görüyrlar keseyii göremezse doktrlar saçmalyo..belkide dış gebelksinz demeseler zaten olmaz :)) cnm yaşnda ne varkii yaa gençsn takma öle şeylerrii hamişliğininn tadını çıkarr..rabbim istyn herkese nasip etsin cnmm bnmm.

Allah razı olsun inşallah yaa:))sen 36 saati bekledinmi peki biraz özel olcak ama

kız sen çok şanslısınnn ha ben iğne vurulcm diye konu bbile açdım hiç bi allahn kulu bana yardım etmedi...:)) cvp dahi vermediler bana çok üzülmşdüm ozaman ben herkesn herşeyne elimden bbugune kdr geldğnce cvp vermşdm ama kimse bna cvp vermemşdi ( cnm walla 38 .saatti sanrm yani geçdi ama erken olmdı anlycğn.iğneni öğlen 12 de vurdur..ertesigün gece 12 ye denk geliyoo....sağdıç gibi hissdyrm kendmi :))))

Canim merhaba, bende 32 yasindayim. Senin gibi bebek istemeye basladigimizdan itibaren (2 seneye tekabul ediyor) yas konusunu cok takmistim kafaya. Ama doktorum beni cok rahatlatti. Simdi folik asit takviyeleri, erken teshisler, vitaminler var. 40 yasinda saglikla hamilelik gecirenler var. O yuzden endiselenme tatlim.

hoşgeldin cnmmm rabbim sağ salim kucğna almyı nasip etsinnn

hoşgeldinn cnm tebrikler bebeğin hayırlı olsun..cnm ya ssk olsada özel haastaneler artık çok ucuuz değil özel gibi zaten çok dert etme dilerim eşinde en kısa zamanda işe girer..cnm erken doktra gitme boşuna 6.haftada kesin görüyrlar keseyii göremezse doktrlar saçmalyo..belkide dış gebelksinz demeseler zaten olmaz :)) cnm yaşnda ne varkii yaa gençsn takma öle şeylerrii hamişliğininn tadını çıkarr..rabbim istyn herkese nasip etsin cnmm bnmm.

cok mersi dedigin gibi yapacagim 6. haftada giderim doktora madem:)

cok sagol canim rabbim yardimcimiz olsun insallah

çok teşekkür ederim.bende senin bi sorunun olursa yardım ederim.bende ebeyim çünkü.ama yinede insan söz konusu kendi olunca endişeleniyo:))terzi söküğünü dikemiyo:)

walla cnm beklyrm önmzdeki hafta felan gtcm inşllh.sen yne 5.haftann ,içndesn ben daha yarın 5 olcam allah izin verirse :) haftaya çarşamba tam 6 oluyrm allah izin verrse..6+2 de gtmyi planlyrm..cnm bulunduğn yere bağlı sağlık ocağına gideblrsn dr a gtmedn 2 gün önce felan dr çünkü yeniden kan testi istyck bnde haftaya allah izn verrse gtcm..elimde hazır olsun dr saçmalaamadn göstermem gerek diyrm..

çok teşekkür ederim.bende senin bi sorunun olursa yardım ederim.bende ebeyim çünkü.ama yinede insan söz konusu kendi olunca endişeleniyo:))terzi söküğünü dikemiyo:)

ayy cnmm bnmm hadi sen hayrlı haberlerle geldee bnmde bi katkm olursa ne mutlu bana espri yapyrdm :) dediklerimin hepsini harfiyen uygula ama tmm :))

kızlarrr sizleri çok sevdim sakın biryerlere kaybolmayın ha : :)) burda doğuralım diyrm ben :))

selam kızlar ınsallah hepınız iisinizdır ben hıc ii hıssetmıyorum kendımı ... ıcımden hıc bıse yapmak gelmıyor .. sureklı uzgun hısssedıorum herseye aglyorum... yemek yapmakta bıle zorlanıyorum ... 4+4 te doktora gıtmıstım kese gozukmemıstı sımdı beklıyorum 6 hafta bıtsın dıye ... bıde dun farkettım rahmımın ustune elımı koyup gezdırınce cok kucuk beze gıbı bıse hıssedıyorum .. hemen rahım genıslermı acaba ... sızdede varmı aynı sey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…