Eylül HAMİŞLERİMİZ ....MAYIS 2013 ANNELERİMİZ...

kızlarrr sizleri çok sevdim sakın biryerlere kaybolmayın ha : :)) burda doğuralım diyrm ben :))

Canim benim, ayni sekilde ruh dalgalanmari bende de oluyor. Keseni gormedin diye sakin uzulme. Doktorum bana 6. Hafta gel hersey o zaman yerli yerine oturmus olur dedi. 6. Haftadan once zor oluyormus gormek. Az kalmis zaten, iyi dusunmeye calis canim benim. Benim doktor randevusu 9 unda. Guzel haberleri ve goruntuleri aliriz o zamana insallah:) Ben zaten biraz kilolu oldugum icin cabuk havaya girdim diyodum, sende demek o beze gibi seyi hissettin. Belki de psikolojiktir bilemedim benimkisi:))

kendimden bahsedeyim hemen kii daha iyi tanıyalım birbirimizi

izmirliyim ve burda yaşıyorum 28 yaşındayım bebişim rabbimin lutfu bana tüp bebek ile geldi

dün ilk kont vardı keseyi gördük çok şükür doktorum 5 haftalıksın fakat 1 hafta önden gidiyor dedi 13 ekimde kalp atışlarını duymaya rabbim izin verirse

hepimiz sağ sağlim alalım bebişlerimizi inşallah kucagımıza

kızlarrr sizleri çok sevdim sakın biryerlere kaybolmayın ha : :)) burda doğuralım diyrm ben :))

Tabi şekerim ayıp ediyosun doğuruveririz şuracıkta hepimiz kardeş kardeş gerçekten bende çok sevdim bu topiğimizi canım bazı topiklerde bi soru soruyorum hiç kahle almıyorlar vs vs burda ne sorsak herkez fikrini söylüyo maşallah bizim topiğimize

Aynı dert bende de var arkadaşım :26: yatağımı toplamaya üşeniyorum üstümde bi uyuşukluk bi uyuşukluk akşam 10'da yatıyorum sabah 12'de kalkıyorum yok anam yetmiyo o uyku bana hele yemek yapmak bana öyle ağır bi yük gibi geliyor kiiii bide haftaya doktora giidcem bebişin kalp atışları için onun üstümde çok büyük stresi var ne yapacağım bilmiyorum aklımdan hiç çıkmıyo :18:

slmm.. kızlarr.
ben izmirliyim. 23 yaşındayım 1,5 senelik evliyim. doktorlar pko olduğunu söylmeişti 1 senedir doktora gide gele çok bunalmıştım tam ümidim bittiği yerde artık bebişim var. :))) Rabbime şükürler olsun..
herkeze hayırlı günler diliyorumm..

Bende izmir'de oturuyorum canım neresindensin

Kızlar keseyi gören anneler kaçıncı hafta'da keseleriniz kaç mm acabaaa

hayırlı olsun canım rabbim kucagına almayı nasip etsin

Kızlar keseyi gören anneler kaçıncı hafta'da keseleriniz kaç mm acabaaa

dün gördük teyzesii normalde 5 haftadayım ama doktorumz bir hafta önde gittigimizi söyledi

ayy burda herkes hamişş sıra bende galibaa

aaa aşk olsn şekerim neoluyo sanaa ....hamişsinn tadınıı çıkarr salıverme kendini :)) bak 9 ay sonra istesendee gezemesn kalk ılık bi duş al süslen sonra hamiş hamiş salın birazcıkk :))
şekerim dünde bahsettm ben 6.haftaya girmeden kese görnmyr diye gitmyn doktora dye ama snrm sen daha önce gtmşdn..şekerim hamiş oldğmı dr aradı söledi ve hala dr gitmdm..çünkü blyrm üzülcğmi göremeycğmmi dr un saçmalaycğnı dengemi bozcğnıı içini refah tut erken gidenler bunları yaşıyr şekerimm..göreceksn sabre bn napaym daha 4.haftadaym 2 haftm var :))) geç olsun güç olmasın hayırlısıyla ben hamiş kalmadn öncede hep böle diyrdm şimdide öle dyrm hayırlısıyla geç olsn güç olmasın...

Ayni sekilde cok sevdim bende sizleri. Insallah doguma kadar burdayiz. Hep beraber, sonuna kadar birbirimize destek olma zamani:))

inşallah şekerimmm..ağustos topiği konusunuda bn açmışdm halada devam edyrm ordaki arkdşlrmladaa :))900 ccüü sayfalara yaklaşdık :)) dilerim buda öle olur kaynaşırız iyice şekerler
MERHABA GÜZEL ANNELER

BENDE GELDİMM

hoşgeldinn şekerimmm

bnde 6.hafta gidcem şekerimm beklyrm sabırszlıkla :))

ne güzel cnm tebrkler bnmm rabbim sağ salim kucpna almayı nasip etsin.bende 9 ay sonunda iğne ile hamile kaldım 2.ciye :))5 yaşnda kızım var 27 yaşndym.adanalıyık :))

cnmm bnm sende işde heycandan bu stresiniz şekerim ya :) bebişleride strese sokmayın...okdr dayandnz az daha dayanın :)) zaten ilerleyen aylarda hayrlısıyla doğursydm yeter ultrosnda görmek istmyrm kucğma artık verinn diycksinz...:)) ben kocama eve uktrosn alalım felan bile diyrm gülüyo :))şaka yaptığmı düşünyı

hoşgeldinn tebrikler şekerimm rabbim sağ salim kucğna almayı nasip etsin

zehra kuzum sen beni bırakmıyrsn bilyrm :)) gitmede biryere bırakmam artık .))

10 güne kadr inşallh müjdelerle de gelceksin

evet gerçekten öyle oluyor:))yok yok gitmem bi yerlere burdayım adet olacağım zaman memlekette olurum yada hamileysem orda belli olur ama gelince hemen haber ederim :))

hayırlı olsun canım rabbim kucagına almayı nasip etsin

dün gördük teyzesii normalde 5 haftadayım ama doktorumz bir hafta önde gittigimizi söyledi

Hay maşallahhh topiğimizin bebişleriyle annelerine

çok iyi fikir canım ya ultrason falan almak kendi kendimizi ultrasona sokarız bebişlerin resimlerini falan çekeriz

slm kizlar
bugun gidip kan sonucunu alma firsatim olmadi hala icimde bir yerlerde idrar testi beni yaniltir mi korkusu var bariz olarak cift cizgiyi gordum ama nedense konduramadim halen sanirim bir doktorun soylemesi sart bana:) daha evvel yine gebeyim sanip yanilmistim gerci o zaman sadece gunum gecmisti test yapmamistim ama bu defa test yaptim pozitif cikti. o kadar kosusuturmak durumundayim ki bugun resmen yorgun dustum kizlarin biri sabahci biri oglenci birini birakip birini aliyorum. hic bitmiyor isim gucum ya sizinde oylemi? bir de bugun psikologumu aradim ben yaklasik 3 aydir prozac kullaniyordum ve cok faydasini gormustum doktoruma hamile oldugumu belirtince o zaman ilaci birakiyoruz dedi acikcasi cok fayda gordugum bir ilac oldugu icin onu birakma fikri beni kaygilandirdi cok kotu depresyondaydim tekrar ayni depresyonu ayni seyleri yasamaktan korkuyorum ben galiba acele ettim bebek icin ama ne yapayim cok istedim bu bebegi ben yarin sabah insallah gidip kan sonuclarimi alacagim ama korkuyorum kizlar bu prozac i birakmak benim icin ya cok kotu olursa ne yaparim ben

cnm ya ilaç bir bebek fikrinden önüne geçemez aksine o ilacını sana bebeğin unuttrck allahın izniyle...deprsyna grcm dersen allah koruusn girersin..şekerim ya herkes öle telaşlı bnm kızda 5 yaşnda anaokulan gidyr.sbh bırak akşam al deerdi var..sbh babasyla gidiyrda akşam genelde ben alıyrm yemek yap ev işleri felan akşam oluyo işde şekerim...çocklrn ikisde öğlnci felan olsydı kendne biraz zaman ayırrdn...bebek oluncada yardmcı birileri olur belki durumun müsaitse bakıcı felan düşünrsn belkide...neblm ya böyle şeyler düşünme gün dpğmadn neler doğar..bebeğini gördğünde bu duygularn hepsi gitck buna inan..ben görmedm hala tereddütlerim var yalan söylemycğm ama rabbim hayrlısıyla nasip etsin banada bebişimi görmeyii daha iyi olcağm..şuan oldğnu blmk ble beni çok ama çok mutlu ediyr ruhsal olrk ayrı bi sukunettym :)) rabbim herkese nasip etsin rabbim kimsenn evini çocuk sesndn mahrum bırakmasn düşmanıma ble yaşatsn..

canlar yaa benim iki gündr aklma takılıyor yani bebeğimi görmek için erken bilyrm ama ben ne idrar testi nede kandaki gebelğimi görmedim telefonda hamile oldğmu öğrndm 2 gündr aklmda kaldı bide sanrm herkes değerini söylyrya o nedenle sanrm etkilenyrm..25 eylül günü öğrendm doktr sanrm 16 demişdi..8 gün olmuş değerim yükselmişdir dimi acaba kaç olmşdr merak içerisindeym..bebeğimi görmek için erkende kan testimi sanrm yenilemem gerek acaaba yarın sbh bi dr mı gttsem diyrm..iğne ile hamile kaldm ben o nndnle erken öğrnmşdm..

yarın sbh doktra gtcm sanrm en azndn kan değerimin yükseldğni görrüsem inaşllhh ki yükselmşdrr mutlu olurum kafam raht beklerim 10 gün daha :)) bana dua edin şekerlerr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…