kızlarrr sizleri çok sevdim sakın biryerlere kaybolmayın ha : :)) burda doğuralım diyrm ben:))
selam kızlar ınsallah hepınız iisinizdır ben hıc ii hıssetmıyorum kendımı ... ıcımden hıc bıse yapmak gelmıyor .. sureklı uzgun hısssedıorum herseye aglyorum... yemek yapmakta bıle zorlanıyorum ... 4+4 te doktora gıtmıstım kese gozukmemıstı sımdı beklıyorum 6 hafta bıtsın dıye ... bıde dun farkettım rahmımın ustune elımı koyup gezdırınce cok kucuk beze gıbı bıse hıssedıyorum .. hemen rahım genıslermı acaba ... sızdede varmı aynı sey
MERHABA GÜZEL ANNELER
BENDE GELDİMM
kızlarrr sizleri çok sevdim sakın biryerlere kaybolmayın ha : :)) burda doğuralım diyrm ben:))
selam kızlar ınsallah hepınız iisinizdır ben hıc ii hıssetmıyorum kendımı ... ıcımden hıc bıse yapmak gelmıyor .. sureklı uzgun hısssedıorum herseye aglyorum... yemek yapmakta bıle zorlanıyorum ... 4+4 te doktora gıtmıstım kese gozukmemıstı sımdı beklıyorum 6 hafta bıtsın dıye ... bıde dun farkettım rahmımın ustune elımı koyup gezdırınce cok kucuk beze gıbı bıse hıssedıyorum .. hemen rahım genıslermı acaba ... sızdede varmı aynı sey
slmm.. kızlarr.
ben izmirliyim. 23 yaşındayım 1,5 senelik evliyim. doktorlar pko olduğunu söylmeişti 1 senedir doktora gide gele çok bunalmıştım tam ümidim bittiği yerde artık bebişim var. :))) Rabbime şükürler olsun..
herkeze hayırlı günler diliyorumm..
slmm.. kızlarr.
ben izmirliyim. 23 yaşındayım 1,5 senelik evliyim. doktorlar pko olduğunu söylmeişti 1 senedir doktora gide gele çok bunalmıştım tam ümidim bittiği yerde artık bebişim var. :))) Rabbime şükürler olsun..
Kızlar keseyi gören anneler kaçıncı hafta'da keseleriniz kaç mm acabaaa
Ayni sekilde cok sevdim bende sizleri. Insallah doguma kadar burdayiz. Hep beraber, sonuna kadar birbirimize destek olma zamani:))
MERHABA GÜZEL ANNELER
BENDE GELDİMM
Canim benim, ayni sekilde ruh dalgalanmari bende de oluyor. Keseni gormedin diye sakin uzulme. Doktorum bana 6. Hafta gel hersey o zaman yerli yerine oturmus olur dedi. 6. Haftadan once zor oluyormus gormek. Az kalmis zaten, iyi dusunmeye calis canim benim. Benim doktor randevusu 9 unda. Guzel haberleri ve goruntuleri aliriz o zamana insallah:) Ben zaten biraz kilolu oldugum icin cabuk havaya girdim diyodum, sende demek o beze gibi seyi hissettin. Belki de psikolojiktir bilemedim benimkisi:))
kendimden bahsedeyim hemen kii daha iyi tanıyalım birbirimizi
izmirliyim ve burda yaşıyorum 28 yaşındayım bebişim rabbimin lutfu bana tüp bebek ile geldi
dün ilk kont vardı keseyi gördük çok şükür doktorum 5 haftalıksın fakat 1 hafta önden gidiyor dedi13 ekimde kalp atışlarını duymaya rabbim izin verirse
hepimiz sağ sağlim alalım bebişlerimizi inşallah kucagımıza
Tabi şekerim ayıp ediyosun doğuruveririz şuracıkta hepimiz kardeş kardeşgerçekten bende çok sevdim bu topiğimizi canım bazı topiklerde bi soru soruyorum hiç kahle almıyorlar vs vs burda ne sorsak herkez fikrini söylüyo maşallah bizim topiğimize
nesemsimm ağusts topiğime çok çağrmşdmm :)) gelmemşdnn neyse burdan ayrılmycğnı blyrm bakk bağımllk yaparm ben :))
Aynı dert bende de var arkadaşım :26: yatağımı toplamaya üşeniyorum üstümde bi uyuşukluk bi uyuşukluk akşam 10'da yatıyorum sabah 12'de kalkıyorum yok anam yetmiyo o uyku bana hele yemek yapmak bana öyle ağır bi yük gibi geliyor kiiiibide haftaya doktora giidcem bebişin kalp atışları için onun üstümde çok büyük stresi var ne yapacağım bilmiyorum aklımdan hiç çıkmıyo :18:
slmm.. kızlarr.
ayy burda herkes hamişş sıra bende galibaa
zehra kuzum sen beni bırakmıyrsn bilyrm :))gitmede biryere bırakmam artık .))
10 güne kadr inşallh müjdelerle de gelceksin
evet gerçekten öyle oluyor:))yok yok gitmem bi yerlere burdayımadet olacağım zaman memlekette olurum yada hamileysem orda belli olur ama gelince hemen haber ederim :))
hayırlı olsun canım rabbim kucagına almayı nasip etsin
dün gördük teyzesii normalde 5 haftadayım ama doktorumz bir hafta önde gittigimizi söyledi
cnmm bnm sende işde heycandan bu stresiniz şekerim ya :) bebişleride strese sokmayın...okdr dayandnz az daha dayanın :)) zaten ilerleyen aylarda hayrlısıyla doğursydm yeter ultrosnda görmek istmyrm kucğma artık verinn diycksinz...:)) ben kocama eve uktrosn alalım felan bile diyrm gülüyo :))şaka yaptığmı düşünyı
Hay maşallahhhtopiğimizin bebişleriyle annelerine
çok iyi fikir canım ya ultrason falan almak kendi kendimizi ultrasona sokarızbebişlerin resimlerini falan çekeriz
slm kizlar
bugun gidip kan sonucunu alma firsatim olmadi hala icimde bir yerlerde idrar testi beni yaniltir mi korkusu var bariz olarak cift cizgiyi gordum ama nedense konduramadim halen sanirim bir doktorun soylemesi sart bana:) daha evvel yine gebeyim sanip yanilmistim gerci o zaman sadece gunum gecmisti test yapmamistim ama bu defa test yaptim pozitif cikti. o kadar kosusuturmak durumundayim ki bugun resmen yorgun dustum kizlarin biri sabahci biri oglenci birini birakip birini aliyorum. hic bitmiyor isim gucum ya sizinde oylemi? bir de bugun psikologumu aradim ben yaklasik 3 aydir prozac kullaniyordum ve cok faydasini gormustum doktoruma hamile oldugumu belirtince o zaman ilaci birakiyoruz dedi acikcasi cok fayda gordugum bir ilac oldugu icin onu birakma fikri beni kaygilandirdi cok kotu depresyondaydim tekrar ayni depresyonu ayni seyleri yasamaktan korkuyorum ben galiba acele ettim bebek icin ama ne yapayim cok istedim bu bebegi ben yarin sabah insallah gidip kan sonuclarimi alacagim ama korkuyorum kizlar bu prozac i birakmak benim icin ya cok kotu olursa ne yaparim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?