Eylül HAMİŞLERİMİZ ....MAYIS 2013 ANNELERİMİZ...

Ekemcim erkeklerle kızlar çok farklı oluyor biz birazda iri yapılıyız 10 kilo 74 cm

Ekemcim erkeklerle kızlar çok farklı oluyor biz birazda iri yapılıyız 10 kilo 74 cm

surmacım ben de bir hafta 10 gün öncesine kadar sabah 1 yumurta sarısı 1 tatlı kaşığı labne 1 ölçek devam sütü ve az bi anne sütünü karıştırıp veriyordum. öğlen muhallebi+4 ölçü devam sütü yada sebze çorbası+2 ölçü devam sütü, akşam da muhallebi+4 ölçü devam sütü verip, aralarda ve gece emziriyordum. buna rağmen az kilo aldı. kusma olayından sonra 3 gün sadece emzirdim. anne sütü koruyor ya hastalıklardan. ilaçsız iyileşti ama 4-5 gün iştahsızdı ve öğürüyordu.. ısrarcı olmadım. şimdi ise 3-4 gündür sabah pirinç unlu muhallebi+ 4 ölçü mamayı 2 yada 3 öğün veriyorum. anne sütü de alıyor. sizin beslenme planınızdan çok farklı değiliz ama neden kilo alamıyor ona üzülüyorum. sen günde kaç ölçü devam sütü veriyorsun. bu arada üst dişleri de çıkacak sanırım. adım atmayı çok seviyor. sürekli kucakta. bende işe başlayıncaya kadar doyayım istiyorum yavruma. nisan ortası başlayacağım sanırım işe.

Canım önemli olan kilo değil ki sağlığı takma lütfen bu kadar benim etrafımda ki kız bebeklerinin çoğu öyle incecik , bende çalışmak istiyorum ama keyfi biraz o yüzden de biraz daha büyüsün istiyorum çok zor cidden, anneme bırakıp bir yerlere giderken bi kaç saat bile aklım kalıyor böylede kendimi kötü hissediyorum çalışmak insanı dinç tutuyor , her anlamda nasıl olacak bîlmîyorum

kızlar selam
nasılsınız bebişler nasıl işlerin yoğunluğundan giremiyorum eve gidincede kızımla uğraş ev falan derken zaman kalmıyor

kızlar selam
nasılsınız bebişler nasıl işlerin yoğunluğundan giremiyorum eve gidincede kızımla uğraş ev falan derken zaman kalmıyor

kızlar selam
Azd mrhb. Benim kizim pek ic acici degil maalesef. Yediriyorum, emziriyorum ama nafile kilo almiyor. Sabah 1 yemek kasigi koyden gelen tahil unu ile muhallebi yapip tereyagi kucuk kutu labne ve 2 3 olcek devam sutu vveriyorum. Oglen patates havuc irmikten corba yapip yine unla kivam verip 3 olcek devam sutu, aksam ise tahil unundan muhallabi ve 4 olcu devam sutu. Arada meyve yogurt ve gece gunduz anne sutu. Almiyorda almiyor bu kilolari. Sizin bebeislerin durumu ve beslenmesi nasil. İyi lerdir umarım.

ekemcim merhaba aynı sorun bendede var yemiyor yemek yemek bu sıra sıkıntı bende emziriyorum ama artık sütümle doyurmuyor. ben de zorlamıyoruz bırakıyoruz elbet açıkacak diye doktorum seninde canın yemek istemediği an olur ve yemezsin dedi aynı bırak yemek yemek istemediğinde yemesin bir süre sonra muhakkak acıkacak ve yiyecek zorlama demişti bende öyle yapıyorum çok şükür kilo kaybetmedik ama eskisi gibi 1 kilo falan almıyoruz çok zayıfta değil şişkoda değil normal seviyede herşeyden önce çok şükür sağlıklı önemli olan saten sağlıklı olması.

Azdcim Merhaba, bende emziriyorum ama dediğin gibi artık yetmiyor anne sütü. Doyurucu ddgil. İlk 3 ay toplamda 3 kilo 800 gr almıştı ama son 5 aydır 1 kilo 300 gr almış ve sadece 7.6 kilo. Kiyafetle anca 8 kiloyu görebiliyoruz. Baş çevresi ölçüsünü rica edeceğim surmadan da sendende 9. Ay için. Ben sabah 1 yemek kaşığı köy unu ile muhallebi yapıyorum. Bir çay kaşığı pekmez, kucuk paket labne ve bi okadar köy tereyağı ve gun aşırı yarım yumurta sarısı ekleyip yediriyorum. Arada armut rendesi yada mandalina suyu, oglen sebze corbasi (unla kivam veriyorum), ikindi 1 ölçü devam sütü+ yogurt (kendim mayaliyorum), gecede unlu muhallebi+devam sütü yada pekmez. Anne sütü de aliyor gece gündüz. Neden kilo almiypr bilmem. Bu beslenme plani uzun zamandir uygulaniyor. Sabah öğle aksam yaklasik 10 ölçü devam sutu veriyordum ama hazir mamayi azalttim 2 gundur. İşte böyle arkadaşlar. Ne yapacağımı şaşırdım. Saglikli olsunlar diye dua edip duruyorum sadece. Hala iki disi var , sizde durum nedir?

kızlar merhaba ben burayı biraz geç farkettim benim kızımda 1 mayıs doğumlu benim kız da pek kilo almadı şu an 7700 gr kilo aldırmaya yarayacak bi tavsiyesi olanlar yazarsa çok memnun olurum

kızlar merhaba ben burayı biraz geç farkettim benim kızımda 1 mayıs doğumlu benim kız da pek kilo almadı şu an 7700 gr kilo aldırmaya yarayacak bi tavsiyesi olanlar yazarsa çok memnun olurum

duru hanım merhaba. ben, azd ve surma dışında yazan olmuyor maalesef. azd ve surma da uzun zamandır yoklar ama ben siz yazdıkça uğrarım bu başlığa. benim kızım 31 mayıs doğumlu ve kızınızla aynı kiloda. ne yaptıysam kilo aldıramadım bende. yiyip almayanlardan. doğum ölçüler kilo 2580, boy 49, baş çevresi 31.5. anne sütü ile iyi kilo almıştı ama ek gıdaya geçince ne benim hjazırladığım yemekler ne de devam sütü kilo aldırmadı. bu arada 3. bebeğime hamileyim ve başka bir başlıkta daha yazıyorum. sizin ilk bebeğiniz mi? doğum ölçüleriniz nedir sakıncası yoksa....

Merhaba ekem hanim kusura bakmayin haftasonu telasi hrmen dönüş yapamadim. Benim kizim 3220 gram 51 santim tam gününde dogdu.ama ilk 3 gun benim sutum gelmedi hemen 3000 grama dustu ilk iki ay sirf anne sutu sonra sutum yetersiz geldi doktorun tavsiyesiyle sivi mamaya basladik ek olarak da anne sutune devam ettik. Hala da emiyor ama tatli niyetine diyeyim sutum hic bi zaman şoldur şoldur olmadi zaten dogum sonrasi biraz stres yasadim iyice azaldi. Benim ki de yemek verince geri cevirmiyor yiyor ama kilo almiyor son iki aydir hep 7500 ile 7700 arasinda sizin kiz ne kadar kilo olarak su an. Yeter ki saglik sorunu olmasin diyorum ama kilo almadikca da ister istemez takiyor insan.

Olsun duru hanim. Geç dönüş yapabiliyoruz telaseden. Sağlık olsun. Benim kizim 7, 5-7, 7 kilo arasinda sizin kızınız gibi. Bu ara tel şehriyeli tarhana çorbası yapıyorum. Çok sevdi. Kahvaltı aynen devam. Muz ve armut puresini bir öğünde veriyorum. Gece tam buğday unu+pekmeze devam. Devam sütünü kestim. 3 ay verdim zatem. 4 kutu sma 400 gr lık, 4 de aptamil verdim. Bir Faydası olmadı kilo bakımından. Şimdi sadece kendi hazırladığım şeyleri veriyorum. Nohut ve fasulye yemeğini süzgeçten geçiriyorum ve veroyorum. Bizden şimdilik bu kadar.

ekemcim merhaba nasılsın nasıl gidiyor? uzun zamandır giremiyorum işlerim çok yoğun eve git ceylin ile uğraş derken zaman çok çabuk geçiyor hiç bir şey anlamıyorum bugün doğum günümüz hatta
kimse kalmamış sanırım artık gelen yok gruba

duru2013 sende hoş geldin

Azd cim Merhaba. Ben arada bakıyorum ama uğreyan yoktu. Biz iyi diyelim iyi olalım inşallah. 3. Bebeği me hamileyim. 3 kızım olacak. Dün özelde detaylıya gittim. Herşey yolunda. 3. Erkek olur dedik ama nasip, hayırlısı...2. Kızım 10 gün sonra 1 yaşında olacak. İyi yekesine rağmen 8 kilo. Çok üzülüyorum. 9. Aydan sonra sütümde azaldı, kızının doğum gününü tutlarğm. Nici yaşları olsun sağlıkla inşallah. Sizden başka haberler var mı? Benim kızım çok az emekliyor. Yürükeye teşebbüs bile etmiyor. Surma ve duruda yavruları ile iyidir umarım.

Tebrik ederim 3 kiz annesi olmak buyuk murvet:) insallah saglikla kucagina alirsin. Biz de hala kilo alamadik pek 1 mayis dogumlu sabah doktora gittik 8200 hala. Doktorumuz similac high 200ml bi sut verdi takviye olarak kullanip da faydasini goren var midir acaba?

Hoş bulduk azd :) burada pek kimse yok

teşekkür ederim durucum. allah razı olsun. sana da gönlünce versin inşallah. kilo işi bizde de aynı. diyetisyene gittik. hazır mamaya başla dedi. sabah 3 ölçü devam sütü hazırlayıp bir yumurta ve 1 küçük kutu labne, 1 tatlı kaşığı pekmez ekliyorum. kıvamı artsın diye de 1 tatlı kaşığı kaşık maması ekliyorum. kıyafetle bizde anca o kadarız kilo olarak. baş çevresi de küçük 43,5 cm. boyu 76. ilk zamanlar boyu çok iyiydi. 7 aylık 71-72 cm di. 5 ayda 5 cm uzamış sadece. 7 cm uzaması lazımdı ama. ona da üzülüyorum. bi boyu vardı beni mutlu eden, o da yok artık. bu günümüze şükür. durucum ben işe başladığım için günlük bakıyorum siteye ama dediğin gibi pek yazan olmuyor. hamilelik takvimi için giriyorum. yazan olmayınca çıkıyorum hemen. bu arada sizde boy, baş çevresi nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…