Doğuma Hazırlık Eylül sonu doğum yapacak olanlar! Zaman azalırken sohbet edelim mi?heyecanımız, hazır

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

evet ya altına da kaçırmış olabilirsin.ben artık çok çok sık tuvalete çıkıyorum. peş peşe tuvaletteyim bazen kaçırdım mı acaba diyorum :)) ee bebişlerimizin ilk oyuncağı bizim idrar torbamızmış baskı yapıyolar iyce keratalar :))
ben de sulu akıntı oluyo bu arada günlük pedim hep nerdeyse ıslak gibi nemli...
demek senin bebiş aşağı indi .bakalım ne zaman gelcek.ben de daha tık yok..

Benim dün hastanede kontrolum vardi. Check up yaptiriyorum sanki =), yaptirmadiklari muayene kalmadi.
buarada benim kadin doktorum 12. haftadan beri sürekli cati muayenesi yapardi, acilma varmi diye. erkenden tedavi edebilmek icin. Hic acimazdi ve sadece bir kac saniye sürerdi.
Dün bu hastanede yapildi ve canimdan can cikti diyebilirim. ulasamiyorum diye diye resmen mahvetti beni.
Bu sayede dogumdan iyice korkar oldum =(((( .. Zaten bir hafta icinde dogmazsa suni sanciyla dogumu baslatmak istiyorlar. Bebek baya büyümüs =(

hadi ya 1 hafta çok erken değil mi . kaç kilo olmuş canım bebek?

hadi ya 1 hafta çok erken değil mi . kaç kilo olmuş canım bebek?

demek 12.haftadan beri çatı muayenesi ha? ben de 38.haftamdayım daha hiç çatı muayenesi olmadım.geçen hafta yapar diye tahmin ediyodum ama yapmadı. ilk defa nst ye gönderdi sadece.
kızlar bilmiyorum da bu çatı muayenesi çok gerekli bişey değil diye düşünüyorum duyduğum bir yere göre.Ankara'da doktorun biri arkadaşım ne zaman yapcaksınız çatı muayenesi diye sorunca hiç yapmıycam doğuma kadar demiş.zaten doğuma aldığımda seni doğuramazsan o anda sezeryana mecbur alırım demiş.yani önce normali denemeden sezeryanın lafını etmiyomuş. doktorun dediğine göre bu çatı muayenesi sezeryana meyilli doktorların açılman yok diye bahane aradıkları içinmiş. ya tabi gerekli olur doğum yaklaştıkça bilemem de 12.hafta çok erken gibi geldi bana.
benim bebişim de 5 gün önce 3 kilo 18 gr.dı.

Daha erken değil mi canım ya? Benim doktorum beni günümde tekrar randevuya çağırdı. Yani en azından son güne kadar bekleyeceğimiz garanti. Belki o gün gelmezse daha da bekleriz.
Bu arada ben daha hiç çatı muayenesi olmadım kızlar.
Doktorun daha iyi bilir ama, kendi sancını bekle derim ben.

aman aman iyi tam zamanında gelsin bebişlerimiz..benim de kontrolum bugun bakalım benim kızım ne durumda.. :)
valla benim 28. haftadan beri kafası aşağıda ama maşallah bir sıkıntı çekmedim..

bugunu saat 17:30 sabırsızlıkla bekliyorum desem yeridir..Evden çıkarken bile ben ve eşim giyindik süslendik.. :)
kızımızı göreceğimizden dolayı çok heyecanlıyız.. :)

kendine dikkat et..herkes dikkat etsin tabi... :) sağlıkla kucaklarımıza alalım artık zaman geçmiyor :)

anladım canım geçmiş olsun valla.tabi bu durumda sezeryan en güzeli sanırım senin için. sen bebeğe bebek de sana lazım :)dikkat et kendine...
evet cnm, etmeye çalışıyorum :)
kızlar göğüs pedini hangi marka aldınız??

göğüs pedim lansinoh marka. nasıldır bilmiyorm bi kutu aldım henüz :)sık sık değiştirmemiz gerekicek sanırım :)

benim de hiç çatı muayenem yapılmadı :) sık sık çişe çıkmak çoook zor oluyor, altım ıslak ıslak benim de, günlük ped de kullanmak istemiyorum, neyse az kaldı artık sabredelim...benim bebiş de iri maşallah, dün kontrolde 3250 gr dı, dr diyabet olduğun ve insülin aldığın için büyüme hormonu etkisi yapıyor bebeğe, beklendik bi durum bu dedi...

Ben hem Kraft jelli göğüs pedi hem de Fresh'n Soft'unkisini aldım. Kraft daha güzel tabi. Hemde tek tek ambalajlı. Çantada kolaylık sağlar.

kraftın jeli ne işe yarıyo acep ? dün netten bakarken gördüm onu da kimyasal olmasın falan diyolar ya . jel olması iyi mi kötü mü acaba biliyo musun?

Hiç sorma benimki iyice oyuncak etti idrar torbamı..özellikle ayakta çok kaldıktan sonra vajinamda nasıl bir sızlama yapıyo anlatamam,afedersin vajinamı koparıp atasım geliyo..bir iki haftaya kadar doğurcakmışım gibi geliyo,sanki daha 8 tane doğurmuşum gibi konuşuyorum..

Senin kızın baya uslu olucak o zaman..inş doğunca da öle olur cnm..aynen zaman hiç geçmiyo,ye yat yuvarlan..başka bişey yok,her kontrolü bende heyecanla bekliyorum,bakalım hayırlısıyla ilk doğum haberini kimden alıcaz kızlar..

valla normal doğum olursa sezeryan olmazsa biraz zor sanki ancak dogumdan sonra dogum yaptıktan sonra bilgilendiririz birbirimizi :)

allahım yaa o gun gelecek mi bilmiyorum :)

bacılar yaww çatı muayanem war ama ben korkuyorum( aranızda yaptıran warmı acep bi yazsanıza size zahmet :/
bu arada sık sık tuwalet bende de war uyuz oluyorum yaa
hele birde alttan çıkıcakmış gibi bi his war allahım sabır wer yarabbim

valla normal doğum olursa sezeryan olmazsa biraz zor sanki ancak dogumdan sonra dogum yaptıktan sonra bilgilendiririz birbirimizi :)

allahım yaa o gun gelecek mi bilmiyorum :)

Gelicek inş Allah'ın izniyle..!ilelebet içimizde kalacak değil ya bu yaramazlar..bu arada bende çatı muayenesi olmadım hiç,sancılar başlayınca yapmıyolarmı onu yaa..

merhaba kızlar... polyanna uğramaz oldun doğurmamışın daha iyi tuvalete oturunca o alttan düşecekmiş çıkacakmış hissi beni de deli ediyor, içimden bişey düğşüyomuş gibi... kendimi sıkıyorum olmasın diye ama illa oluyor, irkiliyorum
çatı muayene ben de olmadım ya hiç, merak ediyorum nasıl, sadece bakıyo mu yoksa cihaz falan mı sokuluyor ki :18:
herkes heyecanlı ne güzel, ben de iple çekiyorum diğer kontrol günümü

çatı muaynesini bana yaptı sanıyorum.. :)
cnk bana demiş oldugu sey sen normal bayanlara göre rahat dogum yaparsın senin rahim ağzın kısa dedi..

Eger bu anlamına geliyorsa sadece alttan muayne :)
bişi falan yapmıyor bakıyor eskiden oldugu gibi yani.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…