Çok şükür kötü bişey yok cnm,zaten devamı da gelmedi,devamı gelmeyince acaba altıma mı kaçırdım anlamadan diye düşünmeye başladım..kimi hamilede oluyomuş böyle,zaten gebeliğin son dönemlerine doğru sulu akıntı gelebiliyomuş bu haftadan sonra artık her hafta gidicem doktora ve her seferde nts ye giricem,gerçi 40 haftayı tamamlayacağımı pek düşünmüyorum,çünkü bebek epey aşağı indi,doktorum da bu haftayı tamamla sonrasında korkma demişti,inş hepimiz hayırlısıyla sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alırız..
Benim dün hastanede kontrolum vardi. Check up yaptiriyorum sanki =), yaptirmadiklari muayene kalmadi.
buarada benim kadin doktorum 12. haftadan beri sürekli cati muayenesi yapardi, acilma varmi diye. erkenden tedavi edebilmek icin. Hic acimazdi ve sadece bir kac saniye sürerdi.
Dün bu hastanede yapildi ve canimdan can cikti diyebilirim. ulasamiyorum diye diye resmen mahvetti beni.
Bu sayede dogumdan iyice korkar oldum =(((( .. Zaten bir hafta icinde dogmazsa suni sanciyla dogumu baslatmak istiyorlar. Bebek baya büyümüs =(
hadi ya 1 hafta çok erken değil mi . kaç kilo olmuş canım bebek?
eee nası gidiyo bakalım? normal doğum mu yoksa sezeryan mi istiyosun?
Şimdilik gayet iyi gidiyor. Normal doğum istiyorum canım.
Benim dün hastanede kontrolum vardi. Check up yaptiriyorum sanki =), yaptirmadiklari muayene kalmadi.
buarada benim kadin doktorum 12. haftadan beri sürekli cati muayenesi yapardi, acilma varmi diye. erkenden tedavi edebilmek icin. Hic acimazdi ve sadece bir kac saniye sürerdi.
Dün bu hastanede yapildi ve canimdan can cikti diyebilirim. ulasamiyorum diye diye resmen mahvetti beni.
Bu sayede dogumdan iyice korkar oldum =(((( .. Zaten bir hafta icinde dogmazsa suni sanciyla dogumu baslatmak istiyorlar. Bebek baya büyümüs =(
kızlar göğüs pedini hangi marka aldınız??
Çok şükür kötü bişey yok cnm,zaten devamı da gelmedi,devamı gelmeyince acaba altıma mı kaçırdım anlamadan diye düşünmeye başladım..kimi hamilede oluyomuş böyle,zaten gebeliğin son dönemlerine doğru sulu akıntı gelebiliyomuş bu haftadan sonra artık her hafta gidicem doktora ve her seferde nts ye giricem,gerçi 40 haftayı tamamlayacağımı pek düşünmüyorum,çünkü bebek epey aşağı indi,doktorum da bu haftayı tamamla sonrasında korkma demişti,inş hepimiz hayırlısıyla sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alırız..
evet cnm, etmeye çalışıyorum :)anladım canım geçmiş olsun valla.tabi bu durumda sezeryan en güzeli sanırım senin için. sen bebeğe bebek de sana lazım :)dikkat et kendine...
kızlar göğüs pedini hangi marka aldınız??
iki hafta icinde ~900g alio 3.8kg bolmus =(. bebek baya önden gidiyormus
Ben hem Kraft jelli göğüs pedi hem de Fresh'n Soft'unkisini aldım. Kraft daha güzel tabi. Hemde tek tek ambalajlı. Çantada kolaylık sağlar.
evet ya altına da kaçırmış olabilirsin.ben artık çok çok sık tuvalete çıkıyorum. peş peşe tuvaletteyim bazen kaçırdım mı acaba diyorum :)) ee bebişlerimizin ilk oyuncağı bizim idrar torbamızmış baskı yapıyolar iyce keratalar :))
ben de sulu akıntı oluyo bu arada günlük pedim hep nerdeyse ıslak gibi nemli...
demek senin bebiş aşağı indi .bakalım ne zaman gelcek.ben de daha tık yok..
aman aman iyi tam zamanında gelsin bebişlerimiz..benim de kontrolum bugun bakalım benim kızım ne durumda.. :)
valla benim 28. haftadan beri kafası aşağıda ama maşallah bir sıkıntı çekmedim..
bugunu saat 17:30 sabırsızlıkla bekliyorum desem yeridir..Evden çıkarken bile ben ve eşim giyindik süslendik.. :)
kızımızı göreceğimizden dolayı çok heyecanlıyız.. :)
kendine dikkat et..herkes dikkat etsin tabi... :) sağlıkla kucaklarımıza alalım artık zaman geçmiyor :)
Senin kızın baya uslu olucak o zaman..inş doğunca da öle olur cnm.. aynen zaman hiç geçmiyo,ye yat yuvarlan.. başka bişey yok,her kontrolü bende heyecanla bekliyorum,bakalım hayırlısıyla ilk doğum haberini kimden alıcaz kızlar..
valla normal doğum olursa sezeryan olmazsa biraz zor sanki ancak dogumdan sonra dogum yaptıktan sonra bilgilendiririz birbirimizi :)
allahım yaa o gun gelecek mi bilmiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?