Doğuma Hazırlık Eylül sonu doğum yapacak olanlar! Zaman azalırken sohbet edelim mi?heyecanımız, hazır

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kız nereye gittin yaa ne güzel iki lafın belini kırıyoduk :)

ayy canım kusura bakma çıkmam gerekti, kocam geldi işten de

benim sezeryan olucak, ben diyabet hastasıyım da, mecburen benimki, dr riske atmayız diyor, zaten normal doğum istemiyorum ben, korkuyorum, sezeryan olur kurtulurum ya, saatlerce sancı çekersem şekerim altüst olur bebeğin hayatına tehlikeye girer allah korusun... kişiye göre değişiyor işte doğum, gittiğim hastane ve dr sezeryan konusundan uzmanlaşmış artık, o yüzden içim rahat ama belli olmaz ne olacağı...benim de bebek iri bebek zaten, 36. haftamda 3000 gr dı, dr en fazla 2800 olmasını istiyoruz dedi, normal o yüzden de riskli bende. 2 haftada 500gr alıyor benimki

biz de temmuzda evlenmiştik, hemen hemen aynı zamanlarda çalışıyo musun ?

Dün annemler almışlar tüm eşyaları kapı süsü,şeker falan küçük hediyeler hastaneye gelenler için..hepsi cok güzeller..
ben şimdi bir de çantamı yavaştan hazırlasam süper olacak..Dün akşam perdeci geldi eve perde siparişini de verdik..

Heyecanlandım şimdi :)

ah şu temizlikkkk! yap yap yine aynısı oluyo ben de geçen hafta eşime camları sildirdim . önce kendim denedim baktım çok zorlanıyorum iş bölümü yaptık aramızda. şimdi doğuma kadar yağmur yağmasın diye dua ediyorum :)
doğumdan önce şöyle dip bucak bi temizlik daha gerkecek heralde offf yaaa
bi de kışlık hazırlığı soktum araya buzluğa bişeyler koyuyorum.daha oğlumun kıyafetlerini ütüliycemm hepsi üst üste geldi ama olsun yılmak yok mızlar biz hepsine de yeteriz evelallah :))
ben de dün doktordaydım 3 kilo 18 gr olmuşuz teyzeleri :)
ilk defa da nst ye girdim normaldi çok şükür...
doğum ne zaman olur dedim .3 haftamız var ama haftaya da gelebilir dedi :)))
ayyy düşündükçe heyecan basıyo bi de hastanede yeni doğmuş bebişleri görüyorum hayal ediyorum süper bişey ya Allah herkese nasip etsin bu duyguyu..
biz de evliliğimizin 5.yılındayz.ilk yıllar doğuda görevli olduğumuz için istememeştik kim bakcak falan diye.son 1 yıldır bekliyorduk Allahım çok şükür nasip etti kucağımıza da alırız inşallah...
ben de normal doğum istiyorum ama bakalım nolcakkk
görüşmek üzere annişlerrr :))

hayırlı olsun o zaman, süsler şekerler...ben almadım henüz, belki büyüynce :) bebek şekeri baktık ortalama 2 liraydı, bi pastaneye de sorucam da çeşit varsa bakalım...
kızlar aranızda beklenen doğum tarihi en yakın olan ben miyim yoksa?? zaman çok hızlı geçiyorrrr.........

canım 24 eylül benim sezeryan, senin normal olacağı için sancın beklenir sanırım değil mi, ama belli de olmaz önceden de geliverir

allah hayırlısı nasip etsin inşallah cnm sezaryende zor ama yaa bakım istiyo....yok cnm çalışmıyorum ewkuşuyum ben

Kızlar sabahtan beri ikidir akıntımın yanında hafiften su geldi,çamaşırımı değiştirdim ama devamı gelirmi bilmem..:18:hafif hafif sızıntı gibi yani,suyun gelmesi herkeste bardaktan boşalırcasına mı gelir,yoksa sızıntı şeklinde mi?ne yapmam lazım,bilgisi olan varsa yazsın lütfen..!

illa boşalırcasına gelceğini sanmıyorum ya.bence ilk fırsatta doktoruna git ya da ara. bilmiyorum ki insan başına gelmeyince ne yapcağını bilmiyo. öğrenirsen nolduğunu bize de haber ver canım.

evet canım sancı bekliycez biz bakalım. inşallah vaktinde gelir ya. sen kendin mi sezeryan istedin yoksa doktorun mu öyle uygun gördü??

evet canım yaa telaş , heyecan, merak , falan filan bir sürü şeyy.... senin de az sayılır normal doğum mu yapcaksın?

önümüzdeki salı günü gidicem işte pelvis muayanesine inşallah normal derler yaa çok istiyorum :) ahh ahh o heyecanları hiç sorma onca ay geçti ama şu sayılı günler bir türlü geçmiyo bacım yaa ( bir görsen sabah akşam hayal kurup duruyorum off anam off

Arkadaşım ne oldu konuşabildin mi doktorunla?
Neden öyle gelmiş sumuymuş?

Bilgilendir bizi hatta beni..Aramızda normal'e bakarsak 3 gün var cnk..

Merak ettim

evet canım sancı bekliycez biz bakalım. inşallah vaktinde gelir ya. sen kendin mi sezeryan istedin yoksa doktorun mu öyle uygun gördü??

inşallah canım vaktiyle sağlıkla gelir. riskli dönemleri atlattık en azından, erken gelse de büyük bi sorun olmaz :) canım ben 10 yıldır diyabet hastasıyım, insülin pompası cihazı kullanıyorum. bi de göz korneamda çatlamalar var, normal doğumda bu çatlamalar artabilirmiş, e diyabetle zaten çok zor malum...

Arkadaşım ne oldu konuşabildin mi doktorunla?
Neden öyle gelmiş sumuymuş?

Bilgilendir bizi hatta beni..Aramızda normal'e bakarsak 3 gün var cnk..

Merak ettim

Çok şükür kötü bişey yok cnm,zaten devamı da gelmedi,devamı gelmeyince acaba altıma mı kaçırdım anlamadan diye düşünmeye başladım..kimi hamilede oluyomuş böyle,zaten gebeliğin son dönemlerine doğru sulu akıntı gelebiliyomuşbu haftadan sonra artık her hafta gidicem doktora ve her seferde nts ye giricem,gerçi 40 haftayı tamamlayacağımı pek düşünmüyorum,çünkü bebek epey aşağı indi,doktorum da bu haftayı tamamla sonrasında korkma demişti,inş hepimiz hayırlısıyla sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alırız..

anladım canım geçmiş olsun valla.tabi bu durumda sezeryan en güzeli sanırım senin için. sen bebeğe bebek de sana lazım :)dikkat et kendine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…