kız nereye gittin yaa ne güzel iki lafın belini kırıyoduk :)
aynen bende de o tedirginlik var..Esasında rahatım ama zamanı bilmemek cok kötü bir şey..Ne zaman gelecek nasıl bir sancım olacak acaba suyum mu gelecek yoksa sancım gelecekte oyle bir hastaneye gidicem bunları hepsi bir soru işareti..
Benim Cuma kontrolum bakalım neler dicek cok merak ediyorum..28 Ağustosta gittiğimde 2,300'dü kilosu gayet iyiydi doktorun söylemesine göre..
Ayrıca diğer arkadaşların yazdıklarını da okudum..Dün annem daha yeni geldi yazlıktan bugun eminönüne gitti bebek şekeri-kapı süsü falan almaya akşam göreceğiz bakalım..150 tane alacaklardı bizimkiler şekeri hem mevlitte hemde hastane de dağıtmak için..
kuzenim saplı bebek kurabiyesi yapacak hstanede dağıtmak için.. :) zaten çikolata-şeker falan hastaneye gelen insanlardan cok geliyormuş ozyuden ekstra bir şey almıcam..eger lazım olursa en yakın pastane den bişiler alırlar artık :)
Eşim sağ olsun her hafta sonu evi süpürüyor-vileda yapıyor ama evin iyice bir temizlenmesi tüm bebeğin eşyalarının yıkanıp ütülenmesi dolabının silinmesi camların silinmesi falan lazım..uzun iş var ay sonuna kadar yapılması gerek ki erken doğumda dımdızlak kalmayalım :) ayıptır söylemesi camlar leş gibi nerdeyse 9 aydan beri cam silmiyorum.. :)
en önemlisi artık çantamı da hazırlamam lazım yavaş yavaş :)
allah herkesi bir avazda kurtarsın :)))
aynen bende de o tedirginlik var..Esasında rahatım ama zamanı bilmemek cok kötü bir şey..Ne zaman gelecek nasıl bir sancım olacak acaba suyum mu gelecek yoksa sancım gelecekte oyle bir hastaneye gidicem bunları hepsi bir soru işareti..
Benim Cuma kontrolum bakalım neler dicek cok merak ediyorum..28 Ağustosta gittiğimde 2,300'dü kilosu gayet iyiydi doktorun söylemesine göre..
Ayrıca diğer arkadaşların yazdıklarını da okudum..Dün annem daha yeni geldi yazlıktan bugun eminönüne gitti bebek şekeri-kapı süsü falan almaya akşam göreceğiz bakalım..150 tane alacaklardı bizimkiler şekeri hem mevlitte hemde hastane de dağıtmak için..
kuzenim saplı bebek kurabiyesi yapacak hstanede dağıtmak için.. :) zaten çikolata-şeker falan hastaneye gelen insanlardan cok geliyormuş ozyuden ekstra bir şey almıcam..eger lazım olursa en yakın pastane den bişiler alırlar artık :)
Eşim sağ olsun her hafta sonu evi süpürüyor-vileda yapıyor ama evin iyice bir temizlenmesi tüm bebeğin eşyalarının yıkanıp ütülenmesi dolabının silinmesi camların silinmesi falan lazım..uzun iş var ay sonuna kadar yapılması gerek ki erken doğumda dımdızlak kalmayalım :) ayıptır söylemesi camlar leş gibi nerdeyse 9 aydan beri cam silmiyorum.. :)
en önemlisi artık çantamı da hazırlamam lazım yavaş yavaş :)
allah herkesi bir avazda kurtarsın :)))
hadi gel bakalım :) yakın senle günlerimiz :) nerde yaşıyosun polyana?[/
kızlar aranızda beklenen doğum tarihi en yakın olan ben miyim yoksa?? zaman çok hızlı geçiyorrrr.........
hadi gel bakalım :) yakın senle günlerimiz :) nerde yaşıyosun polyana?
bende aranıza gelem mi :)
hayırlı olsun o zaman, süsler şekerler...ben almadım henüz, belki büyüynce :) bebek şekeri baktık ortalama 2 liraydı, bi pastaneye de sorucam da çeşit varsa bakalım...Dün annemler almışlar tüm eşyaları kapı süsü,şeker falan küçük hediyeler hastaneye gelenler için..hepsi cok güzeller..
ben şimdi bir de çantamı yavaştan hazırlasam süper olacak..Dün akşam perdeci geldi eve perde siparişini de verdik..
Heyecanlandım şimdi :)
kızlar aranızda beklenen doğum tarihi en yakın olan ben miyim yoksa?? zaman çok hızlı geçiyorrrr.........
ayy canım kusura bakma çıkmam gerekti, kocam geldi işten de
benim sezeryan olucak, ben diyabet hastasıyım da, mecburen benimki, dr riske atmayız diyor, zaten normal doğum istemiyorum ben, korkuyorum, sezeryan olur kurtulurum ya, saatlerce sancı çekersem şekerim altüst olur bebeğin hayatına tehlikeye girer allah korusun... kişiye göre değişiyor işte doğum, gittiğim hastane ve dr sezeryan konusundan uzmanlaşmış artık, o yüzden içim rahat ama belli olmaz ne olacağı...benim de bebek iri bebek zaten, 36. haftamda 3000 gr dı, dr en fazla 2800 olmasını istiyoruz dedi, normal o yüzden de riskli bende. 2 haftada 500gr alıyor benimki
biz de temmuzda evlenmiştik, hemen hemen aynı zamanlardaçalışıyo musun ?
buyruuunnnn hoşgeldin polyana :))
Kızlar sabahtan beri ikidir akıntımın yanında hafiften su geldi,çamaşırımı değiştirdim ama devamı gelirmi bilmem..:18:hafif hafif sızıntı gibi yani,suyun gelmesi herkeste bardaktan boşalırcasına mı gelir,yoksa sızıntı şeklinde mi?ne yapmam lazım,bilgisi olan varsa yazsın lütfen..!
hayırlı olsun o zaman, süsler şekerler...ben almadım henüz, belki büyüynce :) bebek şekeri baktık ortalama 2 liraydı, bi pastaneye de sorucam da çeşit varsa bakalım...
canım 24 eylül benim sezeryan, senin normal olacağı için sancın beklenir sanırım değil mi, ama belli de olmaz önceden de geliverir
hoşbulduk cnm saol az bi zamanın kalmış seninde :)
evet canım yaa telaş , heyecan, merak , falan filan bir sürü şeyy.... senin de az sayılır normal doğum mu yapcaksın?
hadi gel bakalım :) yakın senle günlerimiz :) nerde yaşıyosun polyana?[/
Ben varım galiba bademimmm, ama sanki bi arkadaşın benden de önceydi.
Kızlar sabahtan beri ikidir akıntımın yanında hafiften su geldi,çamaşırımı değiştirdim ama devamı gelirmi bilmem..:18:hafif hafif sızıntı gibi yani,suyun gelmesi herkeste bardaktan boşalırcasına mı gelir,yoksa sızıntı şeklinde mi?ne yapmam lazım,bilgisi olan varsa yazsın lütfen..!
Ben varım galiba bademimmm, ama sanki bi arkadaşın benden de önceydi.
eee nası gidiyo bakalım? normal doğum mu yoksa sezeryan mi istiyosun?
evet canım sancı bekliycez biz bakalım. inşallah vaktinde gelir ya. sen kendin mi sezeryan istedin yoksa doktorun mu öyle uygun gördü??
Arkadaşım ne oldu konuşabildin mi doktorunla?
Neden öyle gelmiş sumuymuş?
Bilgilendir bizi hatta beni..Aramızda normal'e bakarsak 3 gün var cnk..
Merak ettim
inşallah canım vaktiyle sağlıkla gelir. riskli dönemleri atlattık en azından, erken gelse de büyük bi sorun olmaz :) canım ben 10 yıldır diyabet hastasıyım, insülin pompası cihazı kullanıyorum. bi de göz korneamda çatlamalar var, normal doğumda bu çatlamalar artabilirmiş, e diyabetle zaten çok zor malum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?