bıdık1983, amin inşallah...hazırlıkşlar için kolay gelsin size..hem zor hem eğlenceli bi süreçteyiz, önemli olan sağlıklı olması bebklerimiz, en büyük korkum bu benim, allah sağlıklı ebekler versin bizlere...
en sonunda öyle olacak doğum belgesi nüfusta sadece Ece oldukça annesi babası Ece diye seslendikten sonra cocuk konuşmaya başladıgında demezmi anne benim ismim ece neden bana mercan diyolar diye..
Kabullenecekler ellerim mahkum biraz :)
bende aranıza gelem mi :)
hadi gel bakalım :) yakın senle günlerimiz :) nerde yaşıyosun polyana?
istanbul anadolu yakası cnm ya sen :)
hmm ben muğladayım :) kız mı olucak erkek mi bebişin? isim düşündünüz mü
erkek olucak hayırlısıyla teyzesi :) ben emir aslan demiştim adına ama babası kadir dedi :) öylede kaldı seninki kızmı erkekmi...
pek benzemiyor isimler ama hangisini koycaksınız,zor olucak herhalde o kısmı :) benimki kız :) nil defne diye düşündük bakalım...benim eşim de çoğu smi beğenmeyince bunda karar kıldık şimdilik bakalım ne olur...
kadir koyucaz ismini.. :) nil defne ismide çok güzel....görümcem doğum yaptı dün onun yanına gitmiştik oda kızının adını meva koymuş çok hoşuma gitti kız çıkartasım geldi birden..bende kız istiyodum şansımıza oğlan olcak kuzum
benim de gönlümden kız geçiyordu, sağlıklı olsun da...klişe bi laf ama doğru, erkek de kız da sağlıklı olsun, ne zorluklarla bebek sahibi olabiliyor insanlar, şükür diyelim :) meva mı neva mı? nevayı duydum da meva hiç duymamıştım :) merva mı yoka :)
çok şükür rabbime istediğimi bana werdi..ne insanlar war çocuk diye için için yanıyolar..allahıım onlarada wersin inşallah...adı mevaymış cnm cennetin ismimi dedi ne öyle bişeymiş...bende ilk defa duydum böyle bi ismi hayırlısı diyelim
evet şükür, bizi 5 ay uğraştırdı, eşim ameliyatoldu, ümidim yoktu ama beklenmedik anda oluverdi işte :) şükürler olsun...
hmm meva, değğişik isim güzel :)
ben iki yıllık ewliyim :) en başından beridir istiyoduk eşimde bende..allah sonunda bizimde yüzümüze baktı we birtanecik bebiş werdi...şu doğumuda bi atlatsaydık hayırlısıyla....onca hafta geçti ama şu sayılı günler bir türlü geçmiyo bacım yaww
biz de 2 yıllık evliyiz cnm, 2 yılı geçtik artık d, geçen eylülden beri istiyouk, 5 ay bekledik gelmedi sıpa :) evet yüzümüze güldü şükür... aynen ya geçmiyo günler, 2 haftayı nasıl geçiricem ben şimdisenin normal doğum mu olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?