merhaba kızlar... polyanna uğramaz oldun doğurmamışın daha iyituvalete oturunca o alttan düşecekmiş çıkacakmış hissi beni de deli ediyor, içimden bişey düğşüyomuş gibi... kendimi sıkıyorum olmasın diye ama illa oluyor, irkiliyorum
çatı muayene ben de olmadım ya hiç, merak ediyorum nasıl, sadece bakıyo mu yoksa cihaz falan mı sokuluyor ki :18:
herkes heyecanlı ne güzel, ben de iple çekiyorum diğer kontrol günümü
çatı muaynesini bana yaptı sanıyorum.. :)
cnk bana demiş oldugu sey sen normal bayanlara göre rahat dogum yaparsın senin rahim ağzın kısa dedi..
Eger bu anlamına geliyorsa sadece alttan muayne :)
bişi falan yapmıyor bakıyor eskiden oldugu gibi yani.. :)
Bugun gittim super hersey..çati muayenesini yapti evet elle yapiliomus..aci maci yok.. Rahimde 1cmlik acilma var heran hersey olabilir dedi..haftaya cumaya yine kontrolum var..o zaman belli olacak..ben 1 kilo almisim kizim da 2,430 olmus.. bakalim haftaya nasil gecicek..
Buarada sizde durumlar nasil bilmiyorum ama bana iyice bikkinlik geldi.. Eski halime dönmek istiyorum =).. yatakta rahat rahat dönebilmek istiyorum..hele en cok özledigim sey ise egilmek =(.. 38 numara ayakkabilarimi özledim..
ve bunun gibi daha cok sey var özledigim =((
bademim kızz nasılsın gebelik nasıl gidiyo uzun zamandır girmiyodum nete =)
Buarada sizde durumlar nasil bilmiyorum ama bana iyice bikkinlik geldi.. Eski halime dönmek istiyorum =).. yatakta rahat rahat dönebilmek istiyorum..hele en cok özledigim sey ise egilmek =(.. 38 numara ayakkabilarimi özledim..
yok anam ne doğurması inat etti gelmiyo :) çatı muayanesini sordum dr elle kontrol ediyomuş:)
o çıkma hissi tuwalette değil ben yürürken ayakta dururken falan oluyo...bebek pelwis teki sinirlere dokunuyomuş ondan oluyomuş netten bakmıştım daha önce...
klozet olmazsa ölürdüm herhalde :) annemlere sırf alaturka tuwalet war diye gitmek istemiyorum gidincede bitiyorum resmen... o çıkma hisside işte o tuwalete gidince oluyo sanki üzerime kilolarca ağırlık bindirmişler gibi
pöfff bi geleydi eydii
valla iyi diyeli m iyi olsun da bugün pek bi uyuzdum başta.hasta gibiydim her tarafım tutulmuş.yattım yattım hiçbişey yapmadan. bütün işler olduğu gibi duruyo.. sinirlerim bozuldu ağladım ağlıycam o derece. sonra uyuyakalmışım baya bi eşimde evde yoktu. uyanınca kendime geldim derdim uykuymuş :) akşama kadar bi hırsla temizlik yaptım rahatladım :)) sonra o yorgunlukla bi de yarım saatlik bir yürüyüşe çıktım eşimle. yani anlayacağın güne kötü başladım ama güzel bitti şükür :)
ama evi temizlerken içimden nolur bi daha kirlenmese diye diye yapıyorumm bi yandan gülüyorum halime :)
eee senin nası gidiyo çatı muayenesini ne zaman olcaksın ben de daha hiç olmadım yaapazartesi kontrolüm var bakalım...
ohh en iyisini yapmışsın walla bende mutfağımın ufak yolluğu wardı kirlenmişti doğum yaklaşıyo gelen giden olur diye onu yıkadım bi güzellbanyomu falan dip köşe bi girdim ter başka bi yerimden çıktı ama değdi sonra benim herif demezmi ....tombulum cnm karnıyarık istiyo bi yapsana diye kıramadım birde istediğini yaptım yedik içtik baktım artık ölüyorum paso dinlendim akşama kadar
kısmetse yarında salonu falanı felonu temizlicem ee artık son günlermiz temiz olmak şart :)
çatı yada salı gidicem işte 37 haftamı dolduruyorum ozaman gelmemi söyledi....elle şey ediyomuş kontrolü yani tırsmıyo değilim hanii
kız sanada arada böyle bi enerji patlaması geliyomu :)
ohh en iyisini yapmışsın walla bende mutfağımın ufak yolluğu wardı kirlenmişti doğum yaklaşıyo gelen giden olur diye onu yıkadım bi güzellbanyomu falan dip köşe bi girdim ter başka bi yerimden çıktı ama değdi sonra benim herif demezmi ....tombulum cnm karnıyarık istiyo bi yapsana diye kıramadım birde istediğini yaptım yedik içtik baktım artık ölüyorum paso dinlendim akşama kadar
kısmetse yarında salonu falanı felonu temizlicem ee artık son günlermiz temiz olmak şart :)
çatı yada salı gidicem işte 37 haftamı dolduruyorum ozaman gelmemi söyledi....elle şey ediyomuş kontrolü yani tırsmıyo değilim hanii
kız sanada arada böyle bi enerji patlaması geliyomu :)
ohh eline sağlık canım :)) enerji patlaması artık arada bir uğruyo valla.. artık iyce ağırlaştım ben keşke hep uğrasa ama kendimi zorlayınca arkası geliyo :) bu arada ben de elime ne geçiyosa makinaya atıyorum, yolluk, battaniye, klozet takımı , masa örtüleri, bişeyler yıkandıkça huzur buluyorum sanki..sürekli bişeyler batıyo gözüme.... şöyle totoyu devirip yatamıyoz :) bi doğursak da psikolojimiz anca o zaman normale döncek heralde :)
aynen wallahi dediğin gibi sürekli bişeyler gözüme batıyo herşey gözümde pislikten görünmüyo :)) ewin içinde iki kişi yaşıyoruz ama gel gör benim gözümde sülalece yaşıyoruz :)) eşim kızıyo bana tamam diyorum o dışarı çıkınca kim tutar hemen camları siliyorum :)) mutlaka bi uğraş buluyorum :)
totoşlarıda dediğin gibi dewirip yatamıyoruz maleseff( o eski halimden eser yok şimdi :) nerde boyalı saçlar sürmeli gözler ütü pantolonlar topuklu süwet ayakabılar yeni aldığım ama kullanmaya kısmeti olmayan gözlüğüm way anam wayy
hıı elle de olsa öff gene de sinir bozucu bi durumyok anam ne doğurması inat etti gelmiyo :) çatı muayanesini sordum dr elle kontrol ediyomuş:)
o çıkma hissi tuwalette değil ben yürürken ayakta dururken falan oluyo...bebek pelwis teki sinirlere dokunuyomuş ondan oluyomuş netten bakmıştım daha önce...
klozet olmazsa ölürdüm herhalde :) annemlere sırf alaturka tuwalet war diye gitmek istemiyorum gidincede bitiyorum resmen... o çıkma hisside işte o tuwalete gidince oluyo sanki üzerime kilolarca ağırlık bindirmişler gibi
pöfff bi geleydi eydii
hıı elle de olsa öff gene de sinir bozucu bi durumklozet benim de hayatımı kurtardı, alaturkadan kalkarken tutacak yer arıyorm, halter kaldırıyormuş gibi hisssediyorm kendimi
ya bu arada sen neden bu kadar çalışıyosun, cam silmek falan, erken doğumu tetikleme, yukarı uzanmak falan tehlikeli en başından beri, bebeğin bişeyle bağı kopuyormuş gerilince düşük ya da doğum oluyomş işte, dikkat et cnm, kış geldi artık kim bakacak camlara ayol, çek perdeleri gitsin
annemlerdeyken bende öyle oluyorum cnm kalkarken tutunacak yer arıyo insan o yüzden gitmiyorum annemlere :))
bana enerji bi geliyo pir geliyo oturduğum yerde sanki bacaklarımda yılanlar dolaşıyomuş gibi hissediyorum sürekli kıwranıyorum bende bu yılanları temizlikte çalıştırıyorumyukarı uzanınca bebek emzik tutmaz diyolar onu bende duydum cnm ama ben fazla uzanmıyorum düşünmen yeter şekerim :)
canım herşey tamam da camları silme bence. çömelerek yer silmek falan bizim için iyiymiş de açılmaya faydası oluyomuş, ama cam silmek kolları kaldırmak bebişe zarar verebilir...ben en son deneyim dedim yok çok zorlanıyorum eşim de kızınca ben de ona sildirdim valla sğolsun siliverdi bütün camları...
doğumdan sonra bebişlerimizle gezmelere giderken takıp takıştırırız yine inşallah... o zaman bebişimiz yeter zaten bize :)
geçen hafta silmiştim cnm en son artık silmem yeter yani :) ayy senin kocan iyimiş en azından silmiş benimki hohh hohh bile yapmaz camlara :) bugünde ewimi silip süpüreyim diyorum ama ben wiledayla siliyorum oturarak sadece mutfağımı siliyorum oda yerler beyaz olduğu için daha güzel parlasın diye açılmaya yardımcı olduğunu hiç bilmiyodum walla iyiki söylediniz..bugün bende elimle sileyim heryeri en iyisi :)
hıı elle de olsa öff gene de sinir bozucu bi durumklozet benim de hayatımı kurtardı, alaturkadan kalkarken tutacak yer arıyorm, halter kaldırıyormuş gibi hisssediyorm kendimi
ya bu arada sen neden bu kadar çalışıyosun, cam silmek falan, erken doğumu tetikleme, yukarı uzanmak falan tehlikeli en başından beri, bebeğin bişeyle bağı kopuyormuş gerilince düşük ya da doğum oluyomş işte, dikkat et cnm, kış geldi artık kim bakacak camlara ayol, çek perdeleri gitsin
al benden de o kadar, kaç gündür halime üzülüyorm, nasıl vericem kiloları diye canım sıkılıyor, şimdiye kadar şikayet etmemiştim durumdan, göbüşümün olması şirinlik katıyordu ama son zamanlarda hiç mutlu değilim, kendimi varil gibi hissediyorm... dediğiniz gibi eski kıyafetlerimi görünce bi daha içine girebilecek miyim bunların diyorm, topuklularım... off çok özledim ayaklarım ellerim poğaça gibi, yumruk yapamıyorm doğru dürüst, az kaldı ama geçmek bilmiyo zaman yaaa
hadi bakalım kolay gelsin sakin sakin abartmadan canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?