Doğuma Hazırlık Eylül sonu doğum yapacak olanlar! Zaman azalırken sohbet edelim mi?heyecanımız, hazır

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ben dediğin gibi bir ıslaklık hep hissediyorum canım ya. çamaşırım sürekli nemli. bence amniyo sıvısı değil. öyle olsa ayırt ederiz heralde. bu sadece akıntı olsa gerek. yine de doktora sormak lazım tabi.pazartesi gitcem ben de sorayım bari..

demindendir sancım war yaa belime belime wuruyo meret anneme söyledim kadınıda teleşa düşürdük iyimi :)

dr sorunca haber wer olurmu cnm benimde salı yada çarşamba gitmem lazım çok merak ettim şimdi

hahahhh poğoça gibi ellerimiz evet güzel kabarmış poğoçalar gibi benim de ellerimi ayaklarımı poff diye söndüresim geliyoo artıkkkk
evet ya iğne batırıp pööffff havası insin :)

sen kendini bizim dediğimizden daha çok düşünürsün tabi, eskiden annelerimiz çalışırken doğurmuşlar bizi valla, dikkat et canım bişeycik olmaz, günümüzü doldurduk sayılır artık hem

canım bu akıntının yoğun gelmesini nette bi yerde okudum, bu haftalarda plasenta çatlayabilirmiş, sıvı akıntı artabiliyomuş, tabi bacaklarımıza gelirse anca su gelmiş oluyor da, bu akıntı ıslaklık ondan sanırım, doktora sorun bakalım bi, benim de ara ara çok ıslanıyor, ona bağlıyordum...

ewet cnm doğru artık doldurduk günümüzü hemen hemen gelmesini çok istiyorum artık heyecandan duramıyorum onca zaman nasıl geçti bilmedim ama şu sayılı günler geçmiyo gelsede ohh misgibi bi koklasam

o ıslaklığı burdaki gebelik takwiminden baktımda sık görülürmüş bu zamanlarda normalmiş yani tabi dr sormakta fayda wardır yine...

demindendir sancım war yaa belime belime wuruyo meret anneme söyledim kadınıda teleşa düşürdük iyimi :)

dr sorunca haber wer olurmu cnm benimde salı yada çarşamba gitmem lazım çok merak ettim şimdi

canım sordum o akıntıya normal vajinal akıntı dedi.telaşa gerek yok yani :)) bu arada 3 kilo 322 gr olmuş tosunum:)

kraftın jeli ne işe yarıyo acep ? dün netten bakarken gördüm onu da kimyasal olmasın falan diyolar ya . jel olması iyi mi kötü mü acaba biliyo musun?

Canım anladığım kadarıyla jel, pedin ıslak kalmasını engelliyor. Hani orkidlerdeki jel gibi sıvıyı emiyor.

merhaba kızlar doğum tarihim belli oldu nasip olursa 25 eylülde bebeğimi kucağıma alacağım...allah yardımcımız olsun...

merhaba kızlar doğum tarihim belli oldu nasip olursa 25 eylülde bebeğimi kucağıma alacağım...allah yardımcımız olsun...

hayırlı olsun canım, sağ salim kurtulursunuz inşallah, güzel haberlerini alırız burdan...
benim de 24 eylül pazartesi dedi dr, değişmezse tabi... bu arada size sancı giryor mu? nasıl olduğunu tam bilemiyorum gerçek mi yalancı mı ama... yalancı olan karnımda sertleşme oluyor, bebek sivriliyomuş gibi oluyor adet ağrısı tarzında 1 haftadır vardı. ama bugün belim de hafiften ağrımaya başladı :S yani normal çok ayakta kalırsın da belin ağrır öyle bişey... nerden anlıycaz ki ya... illa su ya da nişan gelmiyor herhalde, farkedemezsek nolcak...hastaneye gitsem mi ki , gitsem ne dicem. öff çok garip :)

bende öyleyim yaa :S üç dört gündür sancı çekiyorum gelip gidiyo az öncede belim ağrımaya başladı çok felaket bişey :s.s sağ tarafım kopuyo sanki bacaklarımda yılanlar geziyo gibi seninkide belli bi noktadamı oluyo acaba....
dediğin gibi benimde iki gündür bebeğim sürekli karnımın üst tarafını şişiriyo siwrileştiriyo normal miki acaba... nolur bi cwp yaz kızzz

yazmam mı kıızz beim de hep karnımın sol üst tarafında sivriliyor kasılıp kalıyor öyle, itekliyorum gitmiyor :) ama ben onu dr a sordum, bebeğe bişey mi oluyor korkuyorum dedim, yok dedi, o alancı sancı işte, kasılmalar oluyor dedi, acı yapmazmış o da, kasılmaymış, nomalmiş yani acıtmıyo da karnının şeklini yamultuyo, yamuk kavun gibi :)))
benim o bahsettiğin yılan gezme durumu yok, hissetmedim hiç bilemiyorum neden oluyor... belli bi noktada olmadı benim de belimin genelinde bi yorgunluk ağrısı gibi bişey oldu 1 kere, başka da olmadı. bakalım daha neler görücez ben perşembe gidicem dr a, sen yarın galiba öyle mi

yamuk kawun kız allah iyilğini wersin emi senin :)) demek sancıymış karnımın şekli şemali değişiyo gülesim geliyo

yarın gidicem çatı için ama korkuyorum yaa acıycak diye tuwaletteyken yıkıyorum oramı buramı hafif baskı yapınca sızlatıyo hemende geçmiyo ağrısı kaldıki dr elleriyle içine bastırıcak pööffff ölüyorum resmen yaa eski halimi çok özledim her dk her saniye bi yerlerim rahatsız allahım bebeşim şimdide olsa gelsin yarabbim kurtarsın beni bu acılardan

ama öyle yamuk oluyor hadi bakalım, güzel haberlerle gel inşallah dr dan, korkma bence, acıtmaz, eliyle çok müdahale edecek değil herhalde, ufak bi müdahelede doğum başlayabilir çünkü :S gerçi başlasa işimize gelir ben de çok sıkıldım offf bazen ben de diyorum başlasa şimdi doğumum diye inşallah pazartesi alalım der doktorum bu perşembe gittiğimde... doğumdan sonra bu şişkinliğimiz pofudukluğumuz hemen geçer mi ki acaba merak ediyorum nasıl olucak

ewet yaa keşke başlatsa şu doğumu sıkıntılardan kurtluruz hiç değilse....görümcem iki hafta önce sezaryenle doğum yaptı her yeri şiş içindeydi kız yürüyemiyodu yaa halini gördüm ağladım resmen oturup kalkarken iki kişi zor kaldırıyodu tuwalete gittiğinde bile yardımla çekiyodu çamaşırını onu öyle gördüm normal doğuma kesin ewet dedim

inşallah ters bi durum olmazda normal olur.....birgünlük ağrı sızı diyorum sonrası rahat öyle kendimi tatmin ediyorum :)
bende birazdan gidicem dr çatı için bakalım ne dicek...

kızlar bir şey soracağım..doktorum bana Cuma günü yaptı çatı muayenemi..
1 cm açıklık var dedi..

Şimdi Bu cuma yine kontrole gidicem tekrar yapacak mı?yani artık doguma kadar hep yapacak mı?
bunu bilen var mı acaba???

ayy deme kız :18: sezeryan olucam ben, olmayı da istiyorum, o sancıya dayanamam ya çok korkarım :) çoğu tanıdığım da normal isteyerek girdi de yapamadı en rahatı sezeryanmış,hiç uğraşma dediler, demek ki kişiye, hastaneye ve doktora göre değişiyor inşallah çok acı çekmeden sağ salim doğururuz

bıdık, valla bizde de merak konusu oldu çatı, bana hiç yapılmadı bişey diyemiycem, ama mantıken yapması lazım bu cuma gene, belki açıklık arttı 3-4 cm oldu, doğuma hazır demek oluyor, dr bakar yine diye düşünüyorum. nasıl yaptı çatı muayenesini bu arada? 83 lü müsün bi de

valla eli ile yapt..galiba parmaktan anlıyormuş ne kadar acıklıgını..parmagını sokuyor yani senin anlayacagın ama korktugunuz gibi değil..acımıyor zaten derin nefes al diyor..
Normalde kültür alırlar ya doktorlar onun gibi bir şey ondan daha hafif cnk parmağı.. :)

ayrıca evet 83'lüyüm..

he iyi o zaman, acıtıcanı düşünmemiştim ben de ben de 84 lüyüm, öylesine sordum :) çalışıyo musun

he iyi o zaman, acıtıcanı düşünmemiştim ben de ben de 84 lüyüm, öylesine sordum :) çalışıyo musun

evet çalışıyorum.. :) halen de çalışıyorum en son zamana kadar da çalışıcam :)
sen çalışıyor musun?

sen galiba muğlalısın muğla'nın içinden mi?yoksa marmaris falan mı? :) bizim orada yazlık var da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…