kısmetse 24 eylül sezeryanla bebeğimi kucağıma alacam ama çok heycanlıyım dualarınızı esirgemeyin allahım herkezin kucana almayı nasip etsin kızım olacak herşeyini aldık herşey hazır ama ben hazır değilim :)
evet çalışıyorum.. :) halen de çalışıyorum en son zamana kadar da çalışıcam :)
sen çalışıyor musun?
sen galiba muğlalısın muğla'nın içinden mi?yoksa marmaris falan mı? :) bizim orada yazlık var da :)
ayy deme kız :18: sezeryan olucam ben, olmayı da istiyorum, o sancıya dayanamam ya çok korkarım :) çoğu tanıdığım da normal isteyerek girdi de yapamadı en rahatı sezeryanmış,hiç uğraşma dediler, demek ki kişiye, hastaneye ve doktora göre değişiyorinşallah çok acı çekmeden sağ salim doğururuz
bıdık, valla bizde de merak konusu oldu çatı, bana hiç yapılmadı bişey diyemiycem, ama mantıken yapması lazım bu cuma gene, belki açıklık arttı 3-4 cm oldu, doğuma hazır demek oluyor, dr bakar yine diye düşünüyorum. nasıl yaptı çatı muayenesini bu arada? 83 lü müsün bi de
kızlar bir şey soracağım..doktorum bana Cuma günü yaptı çatı muayenemi..
1 cm açıklık var dedi..
Şimdi Bu cuma yine kontrole gidicem tekrar yapacak mı?yani artık doguma kadar hep yapacak mı?
bunu bilen var mı acaba???
bana bugün yapıldı çatı nstyede girdim her hafta gidilicek çatı yapılıcakmış....anlayacağın herhafta dr bizi parmaklıcakama çokkk utanç werici bir durum yaa
O zaman cuma günü kaçışım yok desenize. :)
bu arada ağda işini sordum doktoruma yaptırsam problem olur mu diye..Benim akıntı falan oluyor hemencecik mantar olabiliyorum onu da bildiği için sen bilirsin temizliğine güven duyorsan yaptır dedi..Ama karar veremedim..bir de problem olursa diye korkmuyor değilim şahsen ağdacım cok temiz.. ama bilemedim işte
siz nasıl yapıyorsunuz eger cok özele girmediysem paylaşır mısınız?
O zaman cuma günü kaçışım yok desenize. :)
bu arada ağda işini sordum doktoruma yaptırsam problem olur mu diye..Benim akıntı falan oluyor hemencecik mantar olabiliyorum onu da bildiği için sen bilirsin temizliğine güven duyorsan yaptır dedi..Ama karar veremedim..bir de problem olursa diye korkmuyor değilim şahsen ağdacım cok temiz.. ama bilemedim işte
siz nasıl yapıyorsunuz eger cok özele girmediysem paylaşır mısınız?
bende jilet ve tuy dokucu kullanmak istemiyorum cok kotu cikartiyor sonra..haftaya gidicez herhalde agdaya sonra doguma kadar rahat ederim..sonra dogumdan sonra rahatlarim zaten
ben hiç gitmedim ağdacıya falan en basiti bacaklarımı alırken kız kardeşim derdi ben çekeyim mi diye tm derdim tam elini atıcakken bağırırdım yapma diye dayanamam herhalde ben :)
mecbur şimdilik tüydökücüyle idare ediyorum doğumdan sonra allah kerim bacılar
oh süpermiş, ben öğretmenim, tayinle yeni geldik, eşimin tayini çıktı haziranda muğlaya, maraştaydık doğu görevinde, temmuzda muğlaya yerleştik, maraşta olsaydım ben de çalışırdım son ana kadar sanırım. eş durumuyla benim de çıktı eylül başında, o yüzden gidemedim yeni okuluma, köyde çünkü... merkezdeyiz biz, marmarise 1 saat işte, ne güzel yazlık varmış ohhbiz her yere günübirlik gidiyoruz
canım ben insüline bağımlı diyabet hastasıyım 10 yıldır da o yüzden riskli durumdayım. bi de göz korneamda çatlamalar var, normal doğumda çatlaklar artabilir ve görmem maalesef sazxalabilir, bu da 2. sebep...wallahi korkutmak gibi olmasın ama yeminle hali haraptı kızın yaa.....
çatı muayanesinden geldim bende korkulcak bişey yokmuş iki parmakla kontrol etti hiç kasmadım kendimi acı sızı falan hiç bişey yoktu rahat ol sende yani :)
sen neden sezaryen olucaksın
canım meslektaşmışız seninle bu arada :) branşın ne?ben sınıf öğretmeniyim....
canım ben insüline bağımlı diyabet hastasıyım 10 yıldır da o yüzden riskli durumdayım. bi de göz korneamda çatlamalar var, normal doğumda çatlaklar artabilir ve görmem maalesef sazxalabilir, bu da 2. sebep...wallahi korkutmak gibi olmasın ama yeminle hali haraptı kızın yaa.....
çatı muayanesinden geldim bende korkulcak bişey yokmuş iki parmakla kontrol etti hiç kasmadım kendimi acı sızı falan hiç bişey yoktu rahat ol sende yani :)
kızlarrr ben geldim ne güzel kaynatmışsınız.annem geldi sonunda yanım rahatladım biraz daha :) şimid de iki dakkalığına girdim.yazdıklarınızı hızlı hızlı okudum sonra ayrıntılı konuşuruz olar mı :)))
48ve 58 canım niye sezeryan düşünüyon ya belki de çok rahat doğurabileceksin gel kestirme karnını duruduk yere . doğuramazsan zaten sezeryan mecbur yapcaklar.ben sezeyandan daha çok korkuyom valla bilmiyorum bakalım nolcaz benim de günüm azalıyo yaaaaa :) benim doktor da her seferinde sorup duruyo emin misin normal istediğine sonuna kadar normal diyosun yani diye:)) bakalım inşallah normal olur.
bu arada ben de ağdaya hamilelikten önce hiç gitmezdim kendim makineyle hallederdim ama artık mecburen utana sıkıla gidiyorum kızlar ama süper rahat tertemiz mis gibi oluyosun iki dakkada tavsiye ediyorummm.
hepiniz öpüldünüz geniş bi zamanda konuşalım yine beni heyecan basıyo artıkkkk :))
canım ben insüline bağımlı diyabet hastasıyım 10 yıldır da o yüzden riskli durumdayım. bi de göz korneamda çatlamalar var, normal doğumda çatlaklar artabilir ve görmem maalesef sazxalabilir, bu da 2. sebep...
h ne güzel :) zümre değilmişiz ama, ben ingilizceciyim
kızlar temizlik konusuna gelince, ben önceden lazere başlamıştım, hamlelk olunca lazer işi yalan oldu, lazerebaşlayınca artık kökünden almamak gerekiyor yoksa bi işe yaramıyor, o yüzden jişlet kullanıyorum...
Önemli değil kızlar, unutuluyor, ben de çok unutuyorum
polyannacım, bence akıntın azcık fazla olunca irkilip uyanmışsındır, çişini kaçırdığını da sanmışl olabilirsinböyle durumlarda uyanabilmek de güzel, suyun geliyomuş uyanmıyomuşsun düşünsene, daha vahim bi durum off ben de yarın gidiyorum kontrole, pazarttesi alalım desin nolur, demezse de ben dicem ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?