Doğuma Hazırlık Eylül sonu doğum yapacak olanlar! Zaman azalırken sohbet edelim mi?heyecanımız, hazır

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kısmetse 24 eylül sezeryanla bebeğimi kucağıma alacam ama çok heycanlıyım dualarınızı esirgemeyin allahım herkezin kucana almayı nasip etsin kızım olacak herşeyini aldık herşey hazır ama ben hazır değilim :)

ayy galiba benim de 24 eylül :18: kesin değil ama dr o günlerde alırız demişti...benim de kız :) isim ne koyucaksınız, bu da denk gelirse artık

oh süpermiş, ben öğretmenim, tayinle yeni geldik, eşimin tayini çıktı haziranda muğlaya, maraştaydık doğu görevinde, temmuzda muğlaya yerleştik, maraşta olsaydım ben de çalışırdım son ana kadar sanırım. eş durumuyla benim de çıktı eylül başında, o yüzden gidemedim yeni okuluma, köyde çünkü... merkezdeyiz biz, marmarise 1 saat işte, ne güzel yazlık varmış ohh biz her yere günübirlik gidiyoruz

wallahi korkutmak gibi olmasın ama yeminle hali haraptı kızın yaa.....

çatı muayanesinden geldim bende korkulcak bişey yokmuş iki parmakla kontrol etti hiç kasmadım kendimi acı sızı falan hiç bişey yoktu rahat ol sende yani :)
sen neden sezaryen olucaksın

bana bugün yapıldı çatı nstyede girdim her hafta gidilicek çatı yapılıcakmış....anlayacağın herhafta dr bizi parmaklıcak ama çokkk utanç werici bir durum yaa

bana bugün yapıldı çatı nstyede girdim her hafta gidilicek çatı yapılıcakmış....anlayacağın herhafta dr bizi parmaklıcak ama çokkk utanç werici bir durum yaa

O zaman cuma günü kaçışım yok desenize. :)

bu arada ağda işini sordum doktoruma yaptırsam problem olur mu diye..Benim akıntı falan oluyor hemencecik mantar olabiliyorum onu da bildiği için sen bilirsin temizliğine güven duyorsan yaptır dedi..Ama karar veremedim..bir de problem olursa diye korkmuyor değilim şahsen ağdacım cok temiz.. ama bilemedim işte

siz nasıl yapıyorsunuz eger cok özele girmediysem paylaşır mısınız?

Son düzenleme:

ben hamilelikten önce yapıyodum ağdayı hamileyken karnım büyümeye başladı mecbur bıraktım...
yapmaya çalıştım bi ara ama her yerim yapış yapış oldu çekemedim bezi falan
tüydökücü krem kullanıyorum şimdi rahatım bi sıkıntım yok görmedende yapa biliyorum

işm bittikten sonra aynayla bakıyorum kalan warsada alıyorum.....allahın izniyle bi geleydi şu kerata bende rahata ereydim

kızlar bnm bebek çok yukarda hala miğdemde kaburgalarmda tepikleri.öle hiç doğurcakmış gibi bi halmde yok.enerjiğim aslında ama iş yapmaya başlayınca yoruluyorm.hiç öle sancı mancıda gelmiyor ara sıra.doktoroda sancılanmadan gtmek istemiyorum.sezeryanda istemiyorum.ama hiç sancılanmıyormda.pöfffffffffffffffffff

Kızlar benimde bugün kontrolüm vardı ama çatı muayenesi yapmadı doktorum,nst ye girdim,sancım nerdeyse yok çıktı,ama beklicez dedi doktorum,bende geçen hafta gidicektim ağda için ama cesaret edemedim..ağdanın rahatlığını bilen bir insanım ama başkasına yaptırmaya gelince yapamadım malesef..tüy dökücü kremle denedim ama o da alerji yaptı,mecburen jiletle görüyorum işimi..

bende jilet ve tuy dokucu kullanmak istemiyorum cok kotu cikartiyor sonra..haftaya gidicez herhalde agdaya sonra doguma kadar rahat ederim..sonra dogumdan sonra rahatlarim zaten

bende jilet ve tuy dokucu kullanmak istemiyorum cok kotu cikartiyor sonra..haftaya gidicez herhalde agdaya sonra doguma kadar rahat ederim..sonra dogumdan sonra rahatlarim zaten

ben hiç gitmedim ağdacıya falan en basiti bacaklarımı alırken kız kardeşim derdi ben çekeyim mi diye tm derdim tam elini atıcakken bağırırdım yapma diye dayanamam herhalde ben :)
mecbur şimdilik tüydökücüyle idare ediyorum doğumdan sonra allah kerim bacılar

kızlarrr ben geldim ne güzel kaynatmışsınız.annem geldi sonunda yanım rahatladım biraz daha :) şimid de iki dakkalığına girdim.yazdıklarınızı hızlı hızlı okudum sonra ayrıntılı konuşuruz olar mı :)))
48ve 58 canım niye sezeryan düşünüyon ya belki de çok rahat doğurabileceksin gel kestirme karnını duruduk yere . doğuramazsan zaten sezeryan mecbur yapcaklar.ben sezeyandan daha çok korkuyom valla bilmiyorum bakalım nolcaz benim de günüm azalıyo yaaaaa :) benim doktor da her seferinde sorup duruyo emin misin normal istediğine sonuna kadar normal diyosun yani diye:)) bakalım inşallah normal olur.
bu arada ben de ağdaya hamilelikten önce hiç gitmezdim kendim makineyle hallederdim ama artık mecburen utana sıkıla gidiyorum kızlar ama süper rahat tertemiz mis gibi oluyosun iki dakkada tavsiye ediyorummm.
hepiniz öpüldünüz geniş bi zamanda konuşalım yine beni heyecan basıyo artıkkkk :))

canım meslektaşmışız seninle bu arada :) branşın ne?ben sınıf öğretmeniyim....

canım ben insüline bağımlı diyabet hastasıyım 10 yıldır da o yüzden riskli durumdayım. bi de göz korneamda çatlamalar var, normal doğumda çatlaklar artabilir ve görmem maalesef sazxalabilir, bu da 2. sebep...

h ne güzel :) zümre değilmişiz ama, ben ingilizceciyim

kızlar temizlik konusuna gelince, ben önceden lazere başlamıştım, hamlelk olunca lazer işi yalan oldu, lazerebaşlayınca artık kökünden almamak gerekiyor yoksa bi işe yaramıyor, o yüzden jişlet kullanıyorum...

canım ben insüline bağımlı diyabet hastasıyım 10 yıldır da o yüzden riskli durumdayım. bi de göz korneamda çatlamalar var, normal doğumda çatlaklar artabilir ve görmem maalesef sazxalabilir, bu da 2. sebep...

kızlar temizlik konusuna gelince, ben önceden lazere başlamıştım, hamlelk olunca lazer işi yalan oldu, lazerebaşlayınca artık kökünden almamak gerekiyor yoksa bi işe yaramıyor, o yüzden jişlet kullanıyorum...

pardon canım ya sen daha önce bahsetmiştin neden sezeryan olcağından ben de bi daha soruyorum :))

ayy doğru ya sen söylemiştin önceden sebebini pardon...
ya kızlar sabahın 6.30 u ben uykumdan ıslaklık hissettim diye uyandım suyum geliyo sandım ama akıntıymış pöff sewinmiştim bi an (
şimdiye kadar hiç öyle uykumu bölmemişti bu sefer niye böyle oldu anlamadım...
yoksa uyanacağım wardıda denkmi geldi :))

Önemli değil kızlar, unutuluyor, ben de çok unutuyorum
polyannacım, bence akıntın azcık fazla olunca irkilip uyanmışsındır, çişini kaçırdığını da sanmışl olabilirsin böyle durumlarda uyanabilmek de güzel, suyun geliyomuş uyanmıyomuşsun düşünsene, daha vahim bi durum off ben de yarın gidiyorum kontrole, pazarttesi alalım desin nolur, demezse de ben dicem ki

yaaa bir şey soracagım neden korkuosun normal dogumdan onu anlayamadım..Birakın son güne kadar bekleyin..eger gelmezse sezeryanla alırlar..
ben aynı şeyi düşünüyorum..benim doktorum 22 Ekim itibari ile burada olmayacak..18'ine kadar doğdu doğdu doğmazsa seni başka doktora yönlendiririm dedi ama yine de ne biliyim ben :) o yuzden beklerim 18'ine kadar gelmezse duruma göre düşünücem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…