ayy galiba benim de 24 eylül :18: kesin değil ama dr o günlerde alırız demişti...benim de kız :) isim ne koyucaksınız, bu da denk gelirse artık
önemli değil canım, sadece 3. kez yazdım artık gün içinde aynı sayfaya, yoruldumcanım tamam o zaman kusura bakma olur mu? inşallah o zaman sağ salim alırsın bebeğini kucağına..Seninde onunda sağlığı iyi olur inşallah..
alara duru seninki
Kızceler naptınız?ağrısı sancısı olan varmı?ben bugün evde biraz iş yaptım,şimdi de belim ağrıyo..:18:kör gibi bi de misafirim gelicek..
benim warrr....sürekli sancılarım gelip gidiyo yalancı sancılar olduğunu biliyorum çünki düzensiz...çamaşır asarken eğildim sürekli belimi ağırttım...
az önce mutfağımı sildim pakladım yarında ewi eşiği temizlerim.... sende dikkat et cnm kendine
Aynen cnm benim de düzensiz ağrılarım ama ev işlerini de yapmadan olmuyo,hele de benim gibi yanında yardım edecek kimsesi olmayan için..son zamanlar ne kadar zormuş,bir türlü zaman geçmiyooo..:44:
oy oy nene olucak tabi :)
yok kızımı vermem istanbullaraaaaDD ayy o günlerini de görürüz inşallah evlatlarımızın...
söylemiştin ismini ya hatırladım şimdi :) bizim kararsızlık devam ediyor, nil defne koyacaktık,2 isim koymayalım istedim, ben nil istiyorum babası defne istiyor, napcaz bilmiyorum :) soyadımız da 8 hrfli, ikisini koyarsak uzun olucak
Kızceler naptınız?ağrısı sancısı olan varmı?ben bugün evde biraz iş yaptım,şimdi de belim ağrıyo..:18:kör gibi bi de misafirim gelicek..
ben de hiçbişey yok yaa çok mu gecikcek benim oğluşum acep
herkese merhaba,
sabah 5.30 dan bu yana şiddeti yavaş yavaş artan sancı çekiyorum. nişanım geldi galiba 8 civarı, sancılar düzenli sayılır önce 10 dk da birdi şimdi 10 dknın altına indi...12 ye kadar beklemeyi düşünüyorum, 12 de önce en yakın hastaneye gidip açılma var mı sancılar gerçek mi diye kontrol ettirecem, doğum başlamış derlerse asıl hastaneme gidecem, inşallah gerçek sancıdır bunlar..>dua edin kızlar benim için..
herkese merhaba,
sabah 5.30 dan bu yana şiddeti yavaş yavaş artan sancı çekiyorum. nişanım geldi galiba 8 civarı, sancılar düzenli sayılır önce 10 dk da birdi şimdi 10 dknın altına indi...12 ye kadar beklemeyi düşünüyorum, 12 de önce en yakın hastaneye gidip açılma var mı sancılar gerçek mi diye kontrol ettirecem, doğum başlamış derlerse asıl hastaneme gidecem, inşallah gerçek sancıdır bunlar..>dua edin kızlar benim için..
wallahi öyle cnm yapmadan olmuyo...annemler bana uzaklar o yüzden yardımcı olamıyolar çok şükür işimi kendim göre biliyorum o kadar ağırlaşmış sayılmam... karşı binamda kaynanamlar we üç eltilerim oturuyolar altlı üstü sağolsunlar birgün olsun demediler yardıma ihtiyacın warmı diye :)) demem o ki etrafımda insanlarda olsa kimse yardım etmez :)
dediğin gibi zaman geçmiyo...çok sabırsızlanıyorum hergün doğdum doğacam diye diye ömrüm tükendi walla
inş şuanda doğumdasındır canım allah kurtarsın darısıda bizlere:)herkese merhaba,
aynı sancılardan banada geliyor sık sık artık devamı gelsin diye dua ediyorum ama yok çok nazlı çıktı küçük hanım:)Valla benim de var dun biraz oldu sonra dakka tuttum 15-20 dakka sonra yine oldu ama çok şidettli değil.durulmıcak gibi değil..sonra da geçti..
zaten gün içersinde hafif hafif kasıklarımda ağrı oluyor..
yarın da kontrolum var..bakalım..daha fazla açılma var mı yok mu?
biran önce gelsin artık dün babası bile dedi çok özledim kızım seni dedi :)
aynı sancılardan banada geliyor sık sık artık devamı gelsin diye dua ediyorum ama yok çok nazlı çıktı küçük hanım:)
herkese merhaba,
allaaaahDaha uzun önermiş olcam ama DEFNE DURU da güzel canım...
herkese merhaba,
allaaaahköstek mi oluyosun bademcim yaaaa :) ama güzel isim, soyadımız kısa olsa zaten koyacam da... nil koycaz gibi, kısacık :)
ayy bi bebek geliyo sonunda, allahım sağ salim olmuştur inşallah...
kızlar salı günü sezeryana giriyoru, günüm kesinleşti, p.tesi son kontrol var, nst de hiç sancım yok, 30un altında, şimdilik herşey yolunda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?