Doğuma Hazırlık Eylül sonu doğum yapacak olanlar! Zaman azalırken sohbet edelim mi?heyecanımız, hazır

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Insallah kolay bir dogum olur =(... Darisi bizlerin basina..

Senin adına cok sevindim..Şimdi heyecandan uyuyamazsın da yaa :) allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin..

bakalım şimdilik normal duygularım, pazartsi salı bekliyorduk zaten de herhalde p.tesi benim için çok zor geçecek...ve sonrası hakkında hiç bişey düşünemiyorum,bizden bi bebek dünyaya gelicek ve bizim olucak.allahım nasıl bişey acaba...

[

ayy bi bebek geliyo sonunda, allahım sağ salim olmuştur inşallah...

kızlar salı günü sezeryana giriyoru, günüm kesinleşti, p.tesi son kontrol var, nst de hiç sancım yok, 30un altında, şimdilik herşey yolunda...[/QUOTE]

Allah hayırlısıyla kurtarsın inş cnm..kendini toparlayınca bize de haber vermeyi unutma olurmu..

inşallah canım. veririm tabi, herşey yolunda gider de ertesi güne çıkabilirsek hastaneden, haber vermekte gecikmem :)

Kendini iyice toparla,o anın heyecanını şöyle at bir üzerinden,bebişinin mis kokusunu çek içine sonrada da bizlere haber ver olurmu cnm..ne güzel en azından yavruna kavuşacağın günü biliyosun,bizim gibi her an tetikte değilsin..

tamam canım öyle yaparım yapabilirsem
evet tetikte olmak zor ama gene onun da güzelliği var işte, keşke sağlıklı olsaydım da ben de bekleseydim diyorum da hayırlısı olsun herkes için, er geç siz de alıcaksınız bebişlerii, burdan yazarız doğurduk diye sağ salim inşallah...

hadi bakalım ilk bebişimiz geliyor mu ne :)

demek salı günü sezeryan ha :) ne heyecandır şimdi sendeki ya :)Allah kolaylıkla kurtarsın inş canım hadi bakalım bebişler geliyo birer birer inşallah ayaklarını sürüsünler de gelsinlet söyleyin de onlara :))
ilk fırsatta haber ver canım bize.....

sancıların gelen bacı ne yaptın acaba çok merak ettim seni şimdi :) inşallah bebişini almısındır kucağına darısı başımıza inşallahhhh :)

kızlar sizler nasılsınız ne war ne yok....sancılarla aranız nasıl....birimizde doğuramadık gitti hee :)))

evet yaa bakalım kim doğurcak önce :)ben de hala bişeycikler yok. hoş arada belime bi ağrı vuruyo ama bana pek sancı gibi gelmiyo. bilmiyorum ayırt edemiyorum ki ya sanki adet sancısı gibi .
bu arada daha hastane çantamı az önce tamamladım ufak tefek eksiklerim vardı.. artık gelebilir küçük beyimiz...sen de durumlar nasıl polyanacım?

şuanda sol kaburgamı hissetmiyorum ( öldürüyo resmen bi yandan da aşşağılara wuruyo irkiliyorum ayy oyy yapıp duruyorum :))

ben hastane çantamı 32 haftamda hazırlamıştım ne olur ne olmaz diye:) herşey hazır birtek beyfendinin keyfini bekliyoruz:)

bu bi kaç gündürde karnımda çıt diye ses geliyo bebek oynarken çok gülüyorum :)))

önce korktum sonra burda okudum normal miş diye salı günü dr sorucam neymiş diye sende de oluyomu

yok canım bende öyle bişey. ben de benimkine çok hareketli diyodum seninkinin maşallahı varmış :)
gelsin artık miniklerimiz ya seninkinin adı ne olcaktı bu arada Kadir olan seninki miydi?

yok canım bende öyle bişey. ben de benimkine çok hareketli diyodum seninkinin maşallahı varmış :)
gelsin artık miniklerimiz ya seninkinin adı ne olcaktı bu arada Kadir olan seninki miydi?

sorma cnm yaa hareketlide lafmı çıkınca nasıl olucak onu merak ediyorum...kadir olucak benimki :) senin günlerin yakın ama neden hala sancın falan yok :) annem bana hep derki niye sancılanmıyosun :) şimdi bende sana sorayım niye sancılanmıyon kızz :))

off evet ya ben niye sancılanmıyorum k ah bi bilsem..bu gidişle günüm geçecek de mecburen sezeryana alıncam diye korkuyorum...
benim bebeğim ağırdan alıyo kendini heralde teyzesi.merak ediyorum artık benden önce doğurcak mısınız bakalım :))
neyse biz yatmaya gidiyoruz artık uykumuz geldi :)iyi geceler size bebişinle :))

inşallah normal olur doğumun....allah rahatlık wersin cnm iyigeceler bende çıkıcam uyku bastı hadi çaww :))

eveeeet şimdilik yok heyecan o kadar da, 2 gün kala yerimde duramam artık, her gece rüyamda doğurmak üzere olduğumu, hastaneyi falan görüyorum...doğurduğumu göremiyorum ama hiç, herhalde nasıl olacağını bilemdiğim için canlanmıyor rüyalarımda da :)

ya benimki de kadir gibi hiç durmuyor, kaburgalara vuruyor, aşağıdan idrar torbamın üstüne yatıyor, sürekli şekil değiştiriyorum ama geçmiyo :) çıkınca nolcak bunlar yaaa

ayy kızlar ben sizden heyecanlıyım valla.. :)
bana dese pazartesi salı dogum yapacan dese ben uyuyamam valla..o gün gelmek bilmez.. :)

allah hepimizi bir avazda kurtarsın..mutlaka haber verin tabii verebilirseniz..o an da interneti bulup yazmak zor olabilir..hastane de bir sürü gelen..şahsen benim zor olur o durumda..

inşallah sizlerde bebişleriniz de iyi olur..

benimde zamanım gelsin artık..şahsen ben daha hastane çantamı yapmadım ama ne artık sorun değil :)
ne zaman gelirse gelsin valla.. :)

Bu arada bir şey soracagım..hastaneye terlik aldınız mı nasıl bir terlik aldınız?
benim bi o eksikte :)

ayy kızlar ben sizden heyecanlıyım valla.. :)
bana dese pazartesi salı dogum yapacan dese ben uyuyamam valla..o gün gelmek bilmez.. :)

allah hepimizi bir avazda kurtarsın..mutlaka haber verin tabii verebilirseniz..o an da interneti bulup yazmak zor olabilir..hastane de bir sürü gelen..şahsen benim zor olur o durumda..

inşallah sizlerde bebişleriniz de iyi olur..

benimde zamanım gelsin artık..şahsen ben daha hastane çantamı yapmadım ama ne artık sorun değil :)
ne zaman gelirse gelsin valla.. :)

Bu arada bir şey soracagım..hastaneye terlik aldınız mı nasıl bir terlik aldınız?
benim bi o eksikte :)

Allah hayırlısıyla kurtarsın inş cnm..kendini toparlayınca bize de haber vermeyi unutma olurmu..[/QUOTE]

Deniz Yeşili,
belki yazmışsındır ama sen neden sezeryan yapıosun?
Herhangi bir şey mi oldu? yoksa senin kendi isteğinle mi?

ne olursa olsun güzel olsun sağlıklı olsunlar :)

meraba bıdık1983, daha hazırlamöadın mı çantanı, bi terlik eksik diyosun ama, kafam karıştı :))) terlik özel almadım ben, hastaneye giderken parmak arası terliğimi giyip gidicem zaten, bütün yazı o terlikle geçirdim, başka bişeye ayağımı sokamıyorum ki :) onla giderim, maksat rahat giyilecek bişey olması..
heyecandan ölürsün sen sezeryan olacak olsan o zaman, pat diye gelmeli seninki :) hastanede giremem nete de, eve geldikten sonra anca... üstünden zaman geçebilirhaber vermem için benim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…