herkese merhaba,
sabah 5.30 dan bu yana şiddeti yavaş yavaş artan sancı çekiyorum. nişanım geldi galiba 8 civarı, sancılar düzenli sayılır önce 10 dk da birdi şimdi 10 dknın altına indi...12 ye kadar beklemeyi düşünüyorum, 12 de önce en yakın hastaneye gidip açılma var mı sancılar gerçek mi diye kontrol ettirecem, doğum başlamış derlerse asıl hastaneme gidecem, inşallah gerçek sancıdır bunlar..>dua edin kızlar benim için..
Senin adına cok sevindim..Şimdi heyecandan uyuyamazsın da yaa :) allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin..
Allah hayırlısıyla kurtarsın inş cnm..kendini toparlayınca bize de haber vermeyi unutma olurmu..
inşallah canım. veririm tabi, herşey yolunda gider de ertesi güne çıkabilirsek hastaneden, haber vermekte gecikmem :)
Kendini iyice toparla,o anın heyecanını şöyle at bir üzerinden,bebişinin mis kokusunu çek içine sonrada da bizlere haber ver olurmu cnm..ne güzel en azından yavruna kavuşacağın günü biliyosun,bizim gibi her an tetikte değilsin..
herkese merhaba,
sabah 5.30 dan bu yana şiddeti yavaş yavaş artan sancı çekiyorum. nişanım geldi galiba 8 civarı, sancılar düzenli sayılır önce 10 dk da birdi şimdi 10 dknın altına indi...12 ye kadar beklemeyi düşünüyorum, 12 de önce en yakın hastaneye gidip açılma var mı sancılar gerçek mi diye kontrol ettirecem, doğum başlamış derlerse asıl hastaneme gidecem, inşallah gerçek sancıdır bunlar..>dua edin kızlar benim için..
allaaaahköstek mi oluyosun bademcim yaaaa :) ama güzel isim, soyadımız kısa olsa zaten koyacam da... nil koycaz gibi, kısacık :)
ayy bi bebek geliyo sonunda, allahım sağ salim olmuştur inşallah...
kızlar salı günü sezeryana giriyoru, günüm kesinleşti, p.tesi son kontrol var, nst de hiç sancım yok, 30un altında, şimdilik herşey yolunda...
sancıların gelen bacı ne yaptın acaba çok merak ettim seni şimdi :) inşallah bebişini almısındır kucağına darısı başımıza inşallahhhh :)
kızlar sizler nasılsınız ne war ne yok....sancılarla aranız nasıl....birimizde doğuramadık gitti hee :)))
evet yaa bakalım kim doğurcak önce :)ben de hala bişeycikler yok. hoş arada belime bi ağrı vuruyo ama bana pek sancı gibi gelmiyo. bilmiyorum ayırt edemiyorum ki yasanki adet sancısı gibi .
bu arada daha hastane çantamı az önce tamamladım ufak tefek eksiklerim vardı.. artık gelebilir küçük beyimiz...sen de durumlar nasıl polyanacım?
şuanda sol kaburgamı hissetmiyorum( öldürüyo resmen bi yandan da aşşağılara wuruyo irkiliyorum ayy oyy yapıp duruyorum :))
ben hastane çantamı 32 haftamda hazırlamıştım ne olur ne olmaz diye:) herşey hazır birtek beyfendinin keyfini bekliyoruz:)
bu bi kaç gündürde karnımda çıt diye ses geliyo bebek oynarken çok gülüyorum :)))
önce korktum sonra burda okudum normal miş diye salı günü dr sorucam neymiş diye sende de oluyomu
yok canım bende öyle bişey. ben de benimkine çok hareketli diyodum seninkinin maşallahı varmış :)
gelsin artık miniklerimiz ya seninkinin adı ne olcaktı bu arada Kadir olan seninki miydi?
sorma cnm yaa hareketlide lafmı çıkınca nasıl olucak onu merak ediyorum...kadir olucak benimki :) senin günlerin yakın ama neden hala sancın falan yok :) annem bana hep derki niye sancılanmıyosun :) şimdi bende sana sorayım niye sancılanmıyon kızz :))
off evet ya ben niye sancılanmıyorum k ah bi bilsem..bu gidişle günüm geçecek de mecburen sezeryana alıncam diye korkuyorum...
benim bebeğim ağırdan alıyo kendini heralde teyzesi.merak ediyorum artık benden önce doğurcak mısınız bakalım :))
neyse biz yatmaya gidiyoruz artık uykumuz geldi :)iyi geceler size bebişinle :))
demek salı günü sezeryan ha :) ne heyecandır şimdi sendeki ya :)Allah kolaylıkla kurtarsın inş canım hadi bakalım bebişler geliyo birer birer inşallah ayaklarını sürüsünler de gelsinlet söyleyin de onlara :))
ilk fırsatta haber ver canım bize.....
[
ayy bi bebek geliyo sonunda, allahım sağ salim olmuştur inşallah...
kızlar salı günü sezeryana giriyoru, günüm kesinleşti, p.tesi son kontrol var, nst de hiç sancım yok, 30un altında, şimdilik herşey yolunda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?