Doğuma Hazırlık Eylül sonu doğum yapacak olanlar! Zaman azalırken sohbet edelim mi?heyecanımız, hazır

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

esasında herşey alındı ama bir çantaya koyması eksik kaldı diyebilirim..Sen tabii muğladasın hava güzel öyle terlik olur..İstanbul'da şuan seller götürüyor :)
kapalı bir terlik almam lazım..malum kış ayına giriyoruz :)
evde de hep ev terlikleri var..onlarda olmazmış annem söylüyor..kredi kartımın kesilmesini beklmem lazım almam içinde malum alış verişti oydu masraf oldu çok..3 kuruşun hesabını yapar olduk..

merdven inip çıkmayı bende yapıyorum ama yürüyüş yapamıyorum adana hala çok sıcak evin içinde dolanıyorum sürekli inş işimize yarar benimde bugün kontrolüm var bakalım ne diyecek

hadi hayırlısı olsun bakalım sağsalim alırsın kucağına inş artık zaman hiç geçmez şimdi desene

aynen biz de battık desek yeridir :) bi de yeni taşındık biz, o da masrafa soktu bizi, yolluklar yattı ama anca taşınmaya falan yetti havalar serin burda ama yağmur yok, hala diz üstü hamiş elbiselerimi giyiyorum işte :) bi de hastane 1-2 km uzaklıkta,arabadan eve evden arabaya olacak, o yüzden şıpıdık şıpıdık gider gelirim :) önü kapalı terlikler var ya byaz ve lacivert renkleri oluyor,onlardan al o zaman, arkası açık olsun rahatça giyiverirsin tuvalet ihtiyacın için falan. ev terliği de olur ama sen bilirsin, ayakkabıyla gidersin doğuma,terliği de sadece hastane odasında giyersin zaten.
hadi hayırlısı olsun bakalım sağsalim alırsın kucağına inş artık zaman hiç geçmez şimdi desene
sağol canım, inşallah, hepimiz sağ salim alırız kucağımıza, zaman geçmiyor orası doğru :)
kızlar ben size bişi danısıcam sizin dogumunuzda yanınızda kim olucak benim hiçkimse olmucak sizce kendi basıma idare edebilirmiyimm..

yanımda annem olacak inşallah ve eşim... kendi başına olmaz da eşin olacaksa en azından idare eder diye düşünüyorum, tabi ki bi bilen kadar olmaz,anne,teyze ya da bi bayan arkadaş kadar demek istediğim ama yeter :) inşallah yolunda gider herşey ve ihtiyaç duymazsın öyle, zor geçmez...

Kızlar merhaba,

Gebelik takvimim bitti ama oğluşum henüz gelmedi. Bugün tekrar kontrolümüz vardı, Nst'de yine sancı çıkmadı. Bunun üzerine doktor, ultrasonda amniyon sıvısına bakıp sana ek süre verelim dedi.

Çok şükür suyumuzda azalma yokmuş. Ama "normal yapmayacağım diyorsan hiç bizi uğraştırma pazartesi günü alalım" dedi. Bende "olmaz normal istiyorum" dedim. 1 ekim'e kadar süre verdi. Eğer oğluşum kendiliğinden gelmezse pazartesi önce suniyle normali olmazsa mecburi sezeryan olacağım. Çünkü bebiş kafasını kanala yerleştirmemiş, doktor "normal yapabilmen için kafasını yerleştirmesi gerek" dedi. İnşallah o güne kadar kafasını yerleştirip kendiliğinden gelmeye karar verir oğluşum.

Birlikte kontrole geldiğim herkes bebişlerini kucağına aldı, bi ben kaldım böyle, artık bebeğimi koklamak istiyorum ben.:2:

aaa günün bitti ve bebiş gelmek istemiyor daha, şu işe bak :) bekleyin bakalım, canı ne zaman isterse.... :)

aaa günün bitti ve bebiş gelmek istemiyor daha, şu işe bak :) bekleyin bakalım, canı ne zaman isterse.... :)

İnşallah çok bekletmez, inan o kadar kötü hissediyor ki insan kendini. Herkes sürekli telefon açıyor bebiş geldi mi diye.

anaa bak sen şu bebişe gelmek istemiyo :)) yeri çok rahat herhalde bacım yaa normal doğumda ısrarcı ol inşallah normal yaparsın doğumunu...amin...

Dumamcım,senin üzülerek yazdığın mesajı ben beğenme tuşuna basarak onayladım.
Evet istiyorsun ki,normal olsun doğumun..ama şükür ediyorsun eminim,fakat bebeğin hala çok şükür seninle ya..Boşver artık sezeryandı,normaldi.
Tabi ki gönül normal ister ama olmuyorsada sende bu güzelliğin diğer tarafına bak canım.

Hala bebeğin hamd olsun sağlıklı ve seninle.
Sadece keyifçi kerata..: )
Bak benim nur topumda beni sezeryana mecbur edecek sanırım:)
Biliyorsun nasıl korktuğumu.
Bizim bebeklerimiz keyifçi keyifçi: )
Üzülme lütfen canım..

anaa bak sen şu bebişe gelmek istemiyo :)) yeri çok rahat herhalde bacım yaa normal doğumda ısrarcı ol inşallah normal yaparsın doğumunu...amin...

canım ısrarcıyım zaten ama bir o kadar da tedirgin oluyorum ya zaman geçtiği için bebişime bişey olursa diye. Allah korusun. İnşallah 1-2 güne kadar gelir. En azından doğum kanalına girsin, suni sancıya razıyım artık. Doğum kanalına girmezse mecbur sezeryan artık.

Doğru söylüyorsun canım, galiba kaderimize razı olacağız. Zaten dönsün diye 34. haftaya kadar bekledik şimdi de kanala girmesini bekleyeceğiz. Ne yaparsak yapalım, iş olacağına varacak galiba Nurtopum.
Hamileliği de doya doya yaşıyorum baksana süre ne kadar uzadı.
Benim kerata aceleci annesine çekmemiş anlaşılan.
Hayırlısı artık, çok sağol canım öpüyorum seni.

Gülümsettin beni baya bi dumamcım..
Gerçekten çok şekersin.
Hamileliği doya doya yaşadın cidden: )MaşAllah sana ve oğluşuna.
Bak annesini o kadar düşünüyor ki,iyice hamişlikten hevesini alsın diye kılını kıpırdatmıyor: )))Çok fedakar olacak bu bebiş çook.
Hele benim kızım,annesini yormak istemiyor normal doğumla.
Vefakar evlatlarımız bizim: )Bende çok öptüm dumamcımm.

ben evden ayağımın girebildiği gözüme de hoş görünrn yani pijamalarımla uyan bir terli kkoydum ama fırsatım olursa daha güzel birşey yarın falan belki bakarım diye düşünüyorum. lcw da varmış sanırım hoş ve uygun terlikler.
aman çantanı hazır et derim sen de benim gibi son günlere bırakma.ben daha dün tamamladım da düğün cenaze araya bayram falan girince benimki öyle yoğun bir hamilelikti ki 9.aya nasıl geldim şu an şaşıyorum valla...ancak aklım başıma geldi...
ama şimdi çanta da hazır olunca annem de yanıma gelince beni heyecan sardı . herşey hazır oğlumu beklemek kaldı çünkü bir tek....Allah hepimize koılay doğumlar nasip etsin kızlar...

kızlar ben size bişi danısıcam sizin dogumunuzda yanınızda kim olucak benim hiçkimse olmucak sizce kendi basıma idare edebilirmiyimm..

benim de yanımda eşim dışında annem olcak.sanki idare edilebilir gibi geliyo düşününce kimse olmadan ama yaşamadığımız için bilemiyoruz tabi. söylenenlere göre zor olurmuş başlangıçta bebeğe bakmaktan anlayan biri olmadan.ama eğer mecbursan , yanına gelebilecek durumda kimse yoksa bence hiç dert etme çünkü annelik içgüdüsüyle herşeyin kendiliğinden öğrenildiğini de söylüyolar ve bana da çok mantıklı geliyo..inşallah idare edersin......

canım kaç gün geçti beklenen tarihin üzerinden? hayırlısıyla normal olur inşallah...yaklaşan bebişleri duydukça çok heyecanlanıyorum yaa :) bizi habersiz bırakmayın emi...

canım kaç gün geçti beklenen tarihin üzerinden? hayırlısıyla normal olur inşallah...yaklaşan bebişleri duydukça çok heyecanlanıyorum yaa :) bizi habersiz bırakmayın emi...

kızlar lohusa tacı koydunuz mu çantalara :)) ben bişey unuttum deyip duruyorum kendi kendime buymuş :)

Dün takvimin son günüydü, doktorsa 23 Eylül diyor. Sat'ım 16 Aralık canım. Ama herşeyden önemlisi bebeğim doğum kanalına hala girmemiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…