meraba bıdık1983, daha hazırlamöadın mı çantanı, bi terlik eksik diyosun ama, kafam karıştı :))) terlik özel almadım ben, hastaneye giderken parmak arası terliğimi giyip gidicem zaten, bütün yazı o terlikle geçirdim, başka bişeye ayağımı sokamıyorum ki :) onla giderim, maksat rahat giyilecek bişey olması..
heyecandan ölürsün sen sezeryan olacak olsan o zaman, pat diye gelmeli seninki :) hastanede giremem nete de, eve geldikten sonra anca... üstünden zaman geçebilirhaber vermem için benim :)
geçen hafta cuma gittiğimde 1 cm'lik açıklık vardı..doktor şahsen erken gelme olasılıgı olabilir dedi..
Hatta bana egzersiz bile verdi bol bol yürü merdiven çık..kendimi yormıcak şekilde tabii..Pilates topunda ayaklarını yerden kesmicek şekilde ufak ufak zıpla bile dedi..
Herhalde bunlar normal dogumu hızlandırıyor..Pilates topu hariç diğer hepsini yapıyorum.. :)
bakalım bir faydası olacak mı?
allaaaahköstek mi oluyosun bademcim yaaaa :) ama güzel isim, soyadımız kısa olsa zaten koyacam da... nil koycaz gibi, kısacık :)
ayy bi bebek geliyo sonunda, allahım sağ salim olmuştur inşallah...
kızlar salı günü sezeryana giriyoru, günüm kesinleşti, p.tesi son kontrol var, nst de hiç sancım yok, 30un altında, şimdilik herşey yolunda...
aynen biz de battık desek yeridir :) bi de yeni taşındık biz, o da masrafa soktu bizi, yolluklar yattı ama anca taşınmaya falan yettiesasında herşey alındı ama bir çantaya koyması eksik kaldı diyebilirim..Sen tabii muğladasın hava güzel öyle terlik olur..İstanbul'da şuan seller götürüyor :)
kapalı bir terlik almam lazım..malum kış ayına giriyoruz :)
evde de hep ev terlikleri var..onlarda olmazmış annem söylüyor..kredi kartımın kesilmesini beklmem lazım almam içinde malum alış verişti oydu masraf oldu çok..3 kuruşun hesabını yapar olduk..
sağol canım, inşallah, hepimiz sağ salim alırız kucağımıza, zaman geçmiyor orası doğru :)hadi hayırlısı olsun bakalım sağsalim alırsın kucağına inş artık zaman hiç geçmez şimdi desene
kızlar ben size bişi danısıcam sizin dogumunuzda yanınızda kim olucak benim hiçkimse olmucak sizce kendi basıma idare edebilirmiyimm..
aaa günün bitti ve bebiş gelmek istemiyor daha, şu işe bak :) bekleyin bakalım, canı ne zaman isterse.... :)
Kızlar merhaba,
Gebelik takvimim bitti ama oğluşum henüz gelmedi. Bugün tekrar kontrolümüz vardı, Nst'de yine sancı çıkmadı. Bunun üzerine doktor, ultrasonda amniyon sıvısına bakıp sana ek süre verelim dedi.
Çok şükür suyumuzda azalma yokmuş. Ama "normal yapmayacağım diyorsan hiç bizi uğraştırma pazartesi günü alalım" dedi. Bende "olmaz normal istiyorum" dedim. 1 ekim'e kadar süre verdi. Eğer oğluşum kendiliğinden gelmezse pazartesi önce suniyle normali olmazsa mecburi sezeryan olacağım. Çünkü bebiş kafasını kanala yerleştirmemiş, doktor "normal yapabilmen için kafasını yerleştirmesi gerek" dedi. İnşallah o güne kadar kafasını yerleştirip kendiliğinden gelmeye karar verir oğluşum.
Birlikte kontrole geldiğim herkes bebişlerini kucağına aldı, bi ben kaldım böyle, artık bebeğimi koklamak istiyorum ben.:2:
Kızlar merhaba,
Gebelik takvimim bitti ama oğluşum henüz gelmedi. Bugün tekrar kontrolümüz vardı, Nst'de yine sancı çıkmadı. Bunun üzerine doktor, ultrasonda amniyon sıvısına bakıp sana ek süre verelim dedi.
Çok şükür suyumuzda azalma yokmuş. Ama "normal yapmayacağım diyorsan hiç bizi uğraştırma pazartesi günü alalım" dedi. Bende "olmaz normal istiyorum" dedim. 1 ekim'e kadar süre verdi. Eğer oğluşum kendiliğinden gelmezse pazartesi önce suniyle normali olmazsa mecburi sezeryan olacağım. Çünkü bebiş kafasını kanala yerleştirmemiş, doktor "normal yapabilmen için kafasını yerleştirmesi gerek" dedi. İnşallah o güne kadar kafasını yerleştirip kendiliğinden gelmeye karar verir oğluşum.
Birlikte kontrole geldiğim herkes bebişlerini kucağına aldı, bi ben kaldım böyle, artık bebeğimi koklamak istiyorum ben.:2:
kızlar ben size bişi danısıcam sizin dogumunuzda yanınızda kim olucak benim hiçkimse olmucak sizce kendi basıma idare edebilirmiyimm..
anaa bak sen şu bebişe gelmek istemiyo :)) yeri çok rahat herhaldebacım yaa normal doğumda ısrarcı ol inşallah normal yaparsın doğumunu...amin...
Dumamcım,senin üzülerek yazdığın mesajı ben beğenme tuşuna basarak onayladım.
Evet istiyorsun ki,normal olsun doğumun..ama şükür ediyorsun eminim,fakat bebeğin hala çok şükür seninle ya..Boşver artık sezeryandı,normaldi.
Tabi ki gönül normal ister ama olmuyorsada sende bu güzelliğin diğer tarafına bak canım.
Hala bebeğin hamd olsun sağlıklı ve seninle.
Sadece keyifçi kerata..: )
Bak benim nur topumda beni sezeryana mecbur edecek sanırım:)
Biliyorsun nasıl korktuğumu.
Bizim bebeklerimiz keyifçi keyifçi: )
Üzülme lütfen canım..
Doğru söylüyorsun canım, galiba kaderimize razı olacağız. Zaten dönsün diye 34. haftaya kadar bekledik şimdi de kanala girmesini bekleyeceğiz. Ne yaparsak yapalım, iş olacağına varacak galiba Nurtopum.
Hamileliği de doya doya yaşıyorum baksana süre ne kadar uzadı.
Benim kerata aceleci annesine çekmemiş anlaşılan.
Hayırlısı artık, çok sağol canım öpüyorum seni.
ayy kızlar ben sizden heyecanlıyım valla.. :)
bana dese pazartesi salı dogum yapacan dese ben uyuyamam valla..o gün gelmek bilmez.. :)
allah hepimizi bir avazda kurtarsın..mutlaka haber verin tabii verebilirseniz..o an da interneti bulup yazmak zor olabilir..hastane de bir sürü gelen..şahsen benim zor olur o durumda..
inşallah sizlerde bebişleriniz de iyi olur..
benimde zamanım gelsin artık..şahsen ben daha hastane çantamı yapmadım ama ne artık sorun değil :)
ne zaman gelirse gelsin valla.. :)
Bu arada bir şey soracagım..hastaneye terlik aldınız mı nasıl bir terlik aldınız?
benim bi o eksikte :)
Kızlar merhaba,
canım kaç gün geçti beklenen tarihin üzerinden? hayırlısıyla normal olur inşallah...yaklaşan bebişleri duydukça çok heyecanlanıyorum yaa :) bizi habersiz bırakmayın emi...
canım kaç gün geçti beklenen tarihin üzerinden? hayırlısıyla normal olur inşallah...yaklaşan bebişleri duydukça çok heyecanlanıyorum yaa :) bizi habersiz bırakmayın emi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?